2016 Şubat Anneleri

Ben bebettoyu begeniyorum canim sertifikasi olmasi cok iyi bence saglikli giyimler demek ki

Durduğu kadar durması en güzeli zaten inş sıkıntı olmazda bekleriz. Ama 2. Sezeryanlarda 36-37 degilde 38. Haftadan sonra alıyorlarmış daha sonradan acillik durum olmasın diye... ayrıca ilk doğumda öyle pat diye 37 de falan almazlar. Sorun yoksa beklerler. Diyorum ya kafamda deli sorular düşündükçe kuruyorum kendi kendime.. en iyisi çok düşünmemek..
Canım biz zaten eşimle ne görsek alıyoruz ama aldıklarımızı bir heves gösterdiğimizde her seferinde sen niye alıyorsun ben alacağım bunları diye atarlanıyor.
O zaman gösterme canım. Bırak doğduktan sonra görsünler seni rahatsız etmezler
Çok sevindim. Bende bugün idrar tahlili yaptırdım. Kum döküyor gözüküyormuşum kendi doktorum çarşamba bakalım ne diyecek?
Canın öyle 3 gün falan beklemek çok nadir bir durum. Hemen geliyor süt. Stres yapmayacaksın ve emzireceksin. Eşim hemşirenin tavsiyesi ile hemen humana süt yapıcı çayı almıştı. Hemen içmeyede başladım. Hiç problem yaşamadım.
Ayrıca çok zayıf bir kuzenim var hamilelikte az kilo aldı ve bebegi 2.5 kg doğdu. Üzülüyordu emziriyordu ama bir yandanda sma marka anne sütü verdi. Şimdi 6 aylık oldu kızı. Bir görsen maşallah tosun gibi.. baktın sütün az korkma takviye anne sütlerinden verirsin. Ama emzirmeyi bırakmazsın. Birşey olmaz
tecrübeli anneler bir sorum var. Göğüs kalkanı ve göğüs pedinin ikisine de ihtiyacımız oluyor mu? yoksa biri yeterli mi?
İkiside farklı şeyler canım. İlk günler sütün çok akıyor. Kıyafetinin üzerinden çıkıyor. Pedler o yüzden var. Birde sütyeni süngersiz kullanıyorsan uçları çoook belli oluyor. Ped iyi oluyor. Kalkan ise yara olan gögüsler için. Onun acelesi yok. Yara olursa alırsın eczanelerde var. Ped illa lazım oluyor ama...
Evet akşamları olursa kendi doktorun gelmiyor. Yani 5 sene önce öyleydi. Hastane den memnunum ben ilkindede çok memnun kalmıştım. Ebeler ve ameliyathanedekiler çok ilgiliydi. Beni çok sakinleştirdiler. Mesela ben kapalıyım. Ameliyattan çıkınca uyursam başım açık götürmeyin dedim. Başımdaki hemşire ameliyatta yastığımın altına sokmuştu başörtümü merak etme ben çıkarken güzelce kaparım demişti. Bebegim doğduktan 2 hafta sonra tıkanmıştı. Götürdüm hemen özel oda açtılar hava makinesi falan güzel ilgilendiler. Ben çok memnundum. İnş şimdikilerde öyledir.

cnm sımdı sıtenın sepetındeydım bende gogus kalkanı gogus ucu kremı gogus ucu ıcın kelebek ve gogus pedı alıyorum...
ben de göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti, dalin sıvı deterjan ve chicco anne bakım seti aldım az önce. 155 tl. Diğer sitelere göre fiyatlar çok uygun umarım teslimatta vs sorun yaşamayız..

Canim benim ilk kizimda sutum gec geldi,dogdugunun ertesi gunu sabah mama verdi dr hastanede sonra sutum geldi emzirdim memeyi hic birakmadi kizim bu hamileligimden dolayi sutten kestim yoksa dahada emerdi.Yani dedigin gibi herkeste farkli oluyor,bi arkadasim dogum yapti bebek mama vermemesine ragmen memeyi reddediyor.Yani stres yapma en cok bu etkiler seni,hele bi dogsunlar da saglikla hallolurm

Sogan kokla canim bi de sik sik sicak balli su icine limon sikarak sonra recelli su yap amma sicak suya 2 tatli kasigi falan dök karistir ic gun iyilesiceksin insallah bi de atesin olursa parasetamol kullana bilirsin hamilelere izin veriliyor
Sağol canım dediklerini yapacağım

süt saklama poşeti ne aldın cnm bu arada kargo ucretsız olma durumu 125 tl uzerı sanırım..

Bibaby baby corner ve bebetto iyi markalar..bibabynin urunlerini seviyorum motherlove var bi de o da guzel

Çizgi modeli de güzel :) ay hepsi güzel :) hayırlı olsun. İnşallah hayırlara vesile olur :)
Bizim bebiş de erkek aslında ama Kulpları kısmında uymazsa değişiriz dedim :)
Zaten her baktığım modelde kulpları görmezden gelerek bakmıştım :)
Bunarada ben de kartal köprüsüne yakın oturuyrm
Sen?

İnşallah sorunsuz teslim olur :)
Arkadaşım oradan alıyormuş, e bebek vs takip ediyordum aslında arasında epeyce fiyat farkı var. Bende yarın siparişlerimi vereceğim

çoook tesekkür ederım :) hayırlı haberler alırsın umarım sende :)

bi de seyy hangı dr a gıdeceksın o konuda bi tavsiye aldın mı

Amin canım hepimiz hayırlı haberler alırız inşallah. Benim doktorum Ergün Bey bakacak alanında çok iyi bir dr dedi için rahat olsun demişti canım Ergün Bey miş sanırım

Kizlar hangi site bu?

Arkadaşlar süt saklama poşetlerini mi yoksa kabını mı tavsiye edersiniz. Poşetler tek kullanımlık o yüzden kap daha mı iyi acaba. Web anne markette lansinoh ürünleri indirimde gögüs ucu kremle kap yada poşet ikisinden birini alayım dedim. Siz hangisini aldınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…