Ben bebettoyu begeniyorum canim sertifikasi olmasi cok iyi bence saglikli giyimler demek kikızlar ...
bebıtof
bebetto
bebepan
bebengo
baby center
baby corner
beneto
bibaby
bunlar nasıl markalar gıyım de bunlardan aldıgınız urunler var mı yada bunların hangılerını onerırsınız...
ona gore alcam da yoksa herseyı azız bebe mı alayım bılemedım...
Durduğu kadar durması en güzeli zaten inş sıkıntı olmazda bekleriz. Ama 2. Sezeryanlarda 36-37 degilde 38. Haftadan sonra alıyorlarmış daha sonradan acillik durum olmasın diye... ayrıca ilk doğumda öyle pat diye 37 de falan almazlar. Sorun yoksa beklerler. Diyorum ya kafamda deli sorular düşündükçe kuruyorum kendi kendime.. en iyisi çok düşünmemek..Ben kiyamazdim bebegime kuzum yaa.. Tabi kendi erken gelmek isterse ona yapacak birsey yok, ama ne biliyim daha vakti varken niye erken dogsun ki.. sezeryana bir daha karsi oldugumu farkettim :)) Tabi ki normal dogum baslamadan sezeryana alinmasi mantikli ama sen bayagi bir ay oncesinden bahsediyorsun bu bana hic mantikli gelmedi, birsey ters giderse geridonusu olmaz Mazallah..
O zaman gösterme canım. Bırak doğduktan sonra görsünler seni rahatsız etmezlerCanım biz zaten eşimle ne görsek alıyoruz ama aldıklarımızı bir heves gösterdiğimizde her seferinde sen niye alıyorsun ben alacağım bunları diye atarlanıyor.
Çok sevindim. Bende bugün idrar tahlili yaptırdım. Kum döküyor gözüküyormuşum kendi doktorum çarşamba bakalım ne diyecek?Ay kızlar bin şükür sonuçlarım çıktı. :)
Her şey normalmiş meğer idrarıma akıntım karışmış o yüzden değerlerim öyle çıkmış :)
Bin şükür Rabbime o kadar stres yaptığıma değdi mi hiç :/ kızıyorum bu panik halime...
Canın öyle 3 gün falan beklemek çok nadir bir durum. Hemen geliyor süt. Stres yapmayacaksın ve emzireceksin. Eşim hemşirenin tavsiyesi ile hemen humana süt yapıcı çayı almıştı. Hemen içmeyede başladım. Hiç problem yaşamadım.Arkadaşlar aklıma takılan birşey var belki tecrübeli annelerimiz cevap verebilir. Bebeklerimiz doğduktan sonra o an direkt sütümüz gelmeyebiliyormuş gelmesi içinde bebegin devamlı emmesi gerektiğini biliyorum fakat genelde 3 gün sürüyormuş.kişiye göre değişiyordur muhakkak ama aç kalma ve sarılık olma ihtimali de olacak bu durumda şayet böyle birşeyle karşılaşırsanız ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ben çünkü emzirmek istiyorumYengem yeni doğum yaptı ve sütü gelmedi daha sonra geldi fakat az dı şuan mama ve emzirmeye devam ediyo. Ben böyle durumda korkarım acıkcası memeyi bırakmasını. Belki sütümüz bizim bol olur ama geç gelince ne yapacagız..ne kadar sürer acaba ve ne yapmak lazım
İkiside farklı şeyler canım. İlk günler sütün çok akıyor. Kıyafetinin üzerinden çıkıyor. Pedler o yüzden var. Birde sütyeni süngersiz kullanıyorsan uçları çoook belli oluyor. Ped iyi oluyor. Kalkan ise yara olan gögüsler için. Onun acelesi yok. Yara olursa alırsın eczanelerde var. Ped illa lazım oluyor ama...tecrübeli anneler bir sorum var. Göğüs kalkanı ve göğüs pedinin ikisine de ihtiyacımız oluyor mu? yoksa biri yeterli mi?
Evet akşamları olursa kendi doktorun gelmiyor. Yani 5 sene önce öyleydi. Hastane den memnunum ben ilkindede çok memnun kalmıştım. Ebeler ve ameliyathanedekiler çok ilgiliydi. Beni çok sakinleştirdiler. Mesela ben kapalıyım. Ameliyattan çıkınca uyursam başım açık götürmeyin dedim. Başımdaki hemşire ameliyatta yastığımın altına sokmuştu başörtümü merak etme ben çıkarken güzelce kaparım demişti. Bebegim doğduktan 2 hafta sonra tıkanmıştı. Götürdüm hemen özel oda açtılar hava makinesi falan güzel ilgilendiler. Ben çok memnundum. İnş şimdikilerde öyledir.Vallahi benimkindede cok bekliyorum ben hale kayirana gidiyorimm . Birde yabancı bir doktor var onu da merak ediyorum herkes neslihan alani ve şekeri tavsiye ediyo bide tugba mi ne varmis ay hepsini met ediyolar ama en cok neslihan alan sanırım. Buluşalim birgün ya şu son haftalarda sık gitcez ya buluşalım bence keyifli olur.
Seni ziyarete geliriz artik bende yuzyila gidiyorum . Birde orda acilde kim varsa o doğuma giriyo tabi sen sezeryansin ama olaki acil durumlarda acilde kim varsa ona emanetiz hepsindn memnun hastalar beni düşünduren doğumhane ve doğum personelleri tecrübesiz gibi geliyo bana ama ne dersin
ben de göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti, dalin sıvı deterjan ve chicco anne bakım seti aldım az önce. 155 tl. Diğer sitelere göre fiyatlar çok uygun umarım teslimatta vs sorun yaşamayız..cnm sımdı sıtenın sepetındeydım bende gogus kalkanı gogus ucu kremı gogus ucu ıcın kelebek ve gogus pedı alıyorum...
Canim benim ilk kizimda sutum gec geldi,dogdugunun ertesi gunu sabah mama verdi dr hastanede sonra sutum geldi emzirdim memeyi hic birakmadi kizim bu hamileligimden dolayi sutten kestim yoksa dahada emerdi.Yani dedigin gibi herkeste farkli oluyor,bi arkadasim dogum yapti bebek mama vermemesine ragmen memeyi reddediyor.Yani stres yapma en cok bu etkiler seni,hele bi dogsunlar da saglikla hallolurmArkadaşlar aklıma takılan birşey var belki tecrübeli annelerimiz cevap verebilir. Bebeklerimiz doğduktan sonra o an direkt sütümüz gelmeyebiliyormuş gelmesi içinde bebegin devamlı emmesi gerektiğini biliyorum fakat genelde 3 gün sürüyormuş.kişiye göre değişiyordur muhakkak ama aç kalma ve sarılık olma ihtimali de olacak bu durumda şayet böyle birşeyle karşılaşırsanız ne yapmayı düşünüyorsunuz. Ben çünkü emzirmek istiyorumYengem yeni doğum yaptı ve sütü gelmedi daha sonra geldi fakat az dı şuan mama ve emzirmeye devam ediyo. Ben böyle durumda korkarım acıkcası memeyi bırakmasını. Belki sütümüz bizim bol olur ama geç gelince ne yapacagız..ne kadar sürer acaba ve ne yapmak lazım
Sağol canım dediklerini yapacağımSogan kokla canim bi de sik sik sicak balli su icine limon sikarak sonra recelli su yap amma sicak suya 2 tatli kasigi falan dök karistir ic gun iyilesiceksin insallah bi de atesin olursa parasetamol kullana bilirsin hamilelere izin veriliyor
süt saklama poşeti ne aldın cnm bu arada kargo ucretsız olma durumu 125 tl uzerı sanırım..ben de göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti, dalin sıvı deterjan ve chicco anne bakım seti aldım az önce. 155 tl. Diğer sitelere göre fiyatlar çok uygun umarım teslimatta vs sorun yaşamayız..
Yap canim ben de ogle iyilestirdim kendimiSağol canım dediklerini yapacağım
Sağol canım yapıyorum ama pek fayda ettiği söylenemezGeçmiş olsun canımbol sıvı tuket, ıhlamur yap. Bal.limon ılık su yap iç..
Bibaby baby corner ve bebetto iyi markalar..bibabynin urunlerini seviyorum motherlove var bi de o da guzelkızlar ...
bebıtof
bebetto
bebepan
bebengo
baby center
baby corner
beneto
bibaby
bunlar nasıl markalar gıyım de bunlardan aldıgınız urunler var mı yada bunların hangılerını onerırsınız...
ona gore alcam da yoksa herseyı azız bebe mı alayım bılemedım...
Canimm gititk mağazaya, senin oda takımını gordum ben hemen onun sol tarafında ki çizgi modeli var. Cibinlikli olan onu beğendim senin bebis kiz galiba. Bizim odamiz küçük çizgi modeli daha uygun geldi orada. Fiyatı içersine yatak uyku setini koyunca aynı oluyor. Onu alicaz insallahsagolasin canjm. Bir.yukde kalktı omuzlardan. Sen oralarda mi oturuyorsun?
İnşallah sorunsuz teslim olur :)ben de göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti, dalin sıvı deterjan ve chicco anne bakım seti aldım az önce. 155 tl. Diğer sitelere göre fiyatlar çok uygun umarım teslimatta vs sorun yaşamayız..
Çizgi modeli de güzel :) ay hepsi güzel :) hayırlı olsun. İnşallah hayırlara vesile olur :)
Bizim bebiş de erkek aslında ama Kulpları kısmında uymazsa değişiriz dedim :)
Zaten her baktığım modelde kulpları görmezden gelerek bakmıştım :)
Bunarada ben de kartal köprüsüne yakın oturuyrm
Sen?
Aaa erkek mk bebisinmaşallah.. Elit modelinin camlı kısmı aynı benim mutfak dolabim gibi :) kulplar evet elit de değişebilir. Çizgi modelinde o kulpda benim hoşuma gitti. Bizim oda küçük işte daha küçük bir mobilya uygun olacaktır. Dolap büyük sifonyer küçük . bende köprüye yakın oturuyordum
İnşallah sorunsuz teslim olur :)
Arkadaşım oradan alıyormuş, e bebek vs takip ediyordum aslında arasında epeyce fiyat farkı var. Bende yarın siparişlerimi vereceğim
çoook tesekkür ederım :) hayırlı haberler alırsın umarım sende :)
bi de seyy hangı dr a gıdeceksın o konuda bi tavsiye aldın mı
Kizlar hangi site bu?ben de göğüs kalkanı, göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti, dalin sıvı deterjan ve chicco anne bakım seti aldım az önce. 155 tl. Diğer sitelere göre fiyatlar çok uygun umarım teslimatta vs sorun yaşamayız..
Web anne marketKizlar hangi site bu?
İdil baby ye bakabildiniz mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?