Ben ikisini de cok fazla kullandim. Evde saglikli oldugu icin kalkan daha iyi oluyor ama kalkani disarda kullanamiyorsun gogsun cok komik duruyor gogus pedi de ayni gunluk pedler gibi zararli ama sik sik degistirdigim icin zararini gormedimtecrübeli anneler bir sorum var. Göğüs kalkanı ve göğüs pedinin ikisine de ihtiyacımız oluyor mu? yoksa biri yeterli mi?
Canım kız erkek ıkısınede uygun ama erkge daha uygun Cunku kız için çeşit cok renk olarak ama erkekte maviler yerine bu kremler griler daha yakışıklı duruyor :)
Ay bence de erkek olsun yaa
Heryer pembeli fırfırlı zaten :) özeniyoruz bizi anlayan yok :)
Üstünde kuş figürü olunca yoks bu da mı kız dedim :)
göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti Lansinoh aldım canım. Göğüs pompasını da Lansinoh almıştım 2si 1 arada elektrikli. Göğüs kalkanı avent. Kargo bedava kampanyası yok sanırım 155 tl ödedim ben 4.5 tl kargosüt saklama poşeti ne aldın cnm bu arada kargo ucretsız olma durumu 125 tl uzerı sanırım..
evet canım diğer sitelerle karşılaştırdım çok çok uygun fiyatlar. Kaç günde gelecek bakalım yazarım buraya da.Çizgi modeli de güzel :) ay hepsi güzel :) hayırlı olsun. İnşallah hayırlara vesile olur :)
Bizim bebiş de erkek aslında ama Kulpları kısmında uymazsa değişiriz dedim :)
Zaten her baktığım modelde kulpları görmezden gelerek bakmıştım :)
Bunarada ben de kartal köprüsüne yakın oturuyrm
Sen?
İnşallah sorunsuz teslim olur :)
Arkadaşım oradan alıyormuş, e bebek vs takip ediyordum aslında arasında epeyce fiyat farkı var. Bende yarın siparişlerimi vereceğim
25 li süt saklama poşeti aldım canım ben. Ama bilmiyorum hangisi daha kullanışlı. Gerçi sütümüz bol olacak mı saklayacak kadar onu da bilmiyorumArkadaşlar süt saklama poşetlerini mi yoksa kabını mı tavsiye edersiniz. Poşetler tek kullanımlık o yüzden kap daha mı iyi acaba. Web anne markette lansinoh ürünleri indirimde gögüs ucu kremle kap yada poşet ikisinden birini alayım dedim. Siz hangisini aldınız ?
sağol canım ikisinden de aldım ben deBen ikisini de cok fazla kullandim. Evde saglikli oldugu icin kalkan daha iyi oluyor ama kalkani disarda kullanamiyorsun gogsun cok komik duruyor gogus pedi de ayni gunluk pedler gibi zararli ama sik sik degistirdigim icin zararini gormedim
:) bende bilmiyorum canım ama poşetler tek kullanımlık ya bitecek derdi olmadan almışken kap alıp aylarca kullanabileyim diyorum belki başka bişe de saklarım ileride mama felan fiyat farkıda pek yok ama hangisi kullanışlı bilemedim yine de tecrübesizlik :)25 li süt saklama poşeti aldım canım ben. Ama bilmiyorum hangisi daha kullanışlı. Gerçi sütümüz bol olacak mı saklayacak kadar onu da bilmiyorum
Haklısın bende zaten en iyisi kendim olmak eşimde öyle diyor şimdi gelip herşeye karışılır falan daha çok canım sıkılır bırda 3 yada 4 gün zaten hastahanede kalıyorsun toplarım inş kendimi sonrası allah KerimCanım gelmek istemeyen gelmesin daha iyi yarın basına kakacagına. Hakedersin bir sekılde yüreksiz gelen gelmesin misafirliğe degıl yardıma gelmiyorlar bunuda kabullenseler cok iyi olur
Işte zaten ben teklif etmem gel diye umarım herşey yolunda gider belki bebekle bağ kurma adına yalnız olmak daha iyi.ay canım tek başına idare etmek zor ama bence gelmemesi daha hayırlı. ben şahsen istemezdim eminim sütüm kesilirdi stresten. inşallah normal doğum olurda hemen toparlanırsın eşinde yardımcı olur.annende olabildiği kadar artık. yanında olsun yeter. kafanın rahat olması en temizi o süreçte. lohusalık dönemi zehir olan çok arkadaşım var k.v yüzünden.
gayet iyi :)) ellerine saglikkızlar ilk yıldız denememi yaptımehh dikişi bilmeyen için idare eder ama eğlenceli bi işmiş
Kızlar size birşey sorucam grip geçiriyorum o yüzden ıhlamur ve tarçın kökü karıştırıp çayını içtim sizce tarçının bir zararı var mıdır internette zararlı diye okudum ama birşey olur mu
günaydın kızlar
günde kaç saat uyuyorsunuz ? ben çok yoğunum hem bu yüzden hemde ağrılarımdan az uyumaya başladım. 4- 5 saat e düştü. bebeğe bişi olur diye korkuyorum. var mı aranızda iş ve yoğunluk stresi olan. bebeği çok etkiler mi ? boş kalınca komedi izlemeye çalışıyorum pozitif hormon salgılansın diye ama yinede korkuyorum.
Günaydın tatlım dünki yazışmaları okudum biraz önce.webanne marketten aldınmı dün göğüs pedi ? bende alacam da sana sorayım dedimgöğüs uçları yara olunca göğüs kremi sürüp onu takıyormuşuz bu şekilde kıyafetle ya da göğüs pediyle temas olmayınca yara çabuk iyileşiyormuş. İlk hamileliğim canım benim de birçok şeyi ben de bu forumda öğrendimtecrübeli arkadaşlar daha iyi yorum yapar sanırım. Burda daha önce de konuşulmuştu gerçi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?