2016 Şubat Anneleri

tecrübeli anneler bir sorum var. Göğüs kalkanı ve göğüs pedinin ikisine de ihtiyacımız oluyor mu? yoksa biri yeterli mi?
Ben ikisini de cok fazla kullandim. Evde saglikli oldugu icin kalkan daha iyi oluyor ama kalkani disarda kullanamiyorsun gogsun cok komik duruyor gogus pedi de ayni gunluk pedler gibi zararli ama sik sik degistirdigim icin zararini gormedim

Canım kız erkek ıkısınede uygun ama erkge daha uygun Cunku kız için çeşit cok renk olarak ama erkekte maviler yerine bu kremler griler daha yakışıklı duruyor :)

Ay bence de erkek olsun yaa
Heryer pembeli fırfırlı zaten :) özeniyoruz bizi anlayan yok :)
Üstünde kuş figürü olunca yoks bu da mı kız dedim :)

Ay bence de erkek olsun yaa
Heryer pembeli fırfırlı zaten :) özeniyoruz bizi anlayan yok :)
Üstünde kuş figürü olunca yoks bu da mı kız dedim :)

Hahah haklısın canım erkek bebişlere seçenek yok ama bu cok tatlıymış fiyatıda uygun organik sanırım. Biz analar nette tek gezintimiz ne alsak ne alsak :)

Kızlar size birşey sorucam grip geçiriyorum o yüzden ıhlamur ve tarçın kökü karıştırıp çayını içtim sizce tarçının bir zararı var mıdır internette zararlı diye okudum ama birşey olur mu

süt saklama poşeti ne aldın cnm bu arada kargo ucretsız olma durumu 125 tl uzerı sanırım..
göğüs ucu kremi, göğüs pedi, süt saklama poşeti Lansinoh aldım canım. Göğüs pompasını da Lansinoh almıştım 2si 1 arada elektrikli. Göğüs kalkanı avent. Kargo bedava kampanyası yok sanırım 155 tl ödedim ben 4.5 tl kargo

evet canım diğer sitelerle karşılaştırdım çok çok uygun fiyatlar. Kaç günde gelecek bakalım yazarım buraya da.

25 li süt saklama poşeti aldım canım ben. Ama bilmiyorum hangisi daha kullanışlı. Gerçi sütümüz bol olacak mı saklayacak kadar onu da bilmiyorum

Ben ikisini de cok fazla kullandim. Evde saglikli oldugu icin kalkan daha iyi oluyor ama kalkani disarda kullanamiyorsun gogsun cok komik duruyor gogus pedi de ayni gunluk pedler gibi zararli ama sik sik degistirdigim icin zararini gormedim
sağol canım ikisinden de aldım ben de

25 li süt saklama poşeti aldım canım ben. Ama bilmiyorum hangisi daha kullanışlı. Gerçi sütümüz bol olacak mı saklayacak kadar onu da bilmiyorum
:) bende bilmiyorum canım ama poşetler tek kullanımlık ya bitecek derdi olmadan almışken kap alıp aylarca kullanabileyim diyorum belki başka bişe de saklarım ileride mama felan fiyat farkıda pek yok ama hangisi kullanışlı bilemedim yine de tecrübesizlik :)

Bel agrimbcok kizlar benim ne önerirsiniz

Canım gelmek istemeyen gelmesin daha iyi yarın basına kakacagına. Hakedersin bir sekılde yüreksiz gelen gelmesin misafirliğe degıl yardıma gelmiyorlar bunuda kabullenseler cok iyi olur
Haklısın bende zaten en iyisi kendim olmak eşimde öyle diyor şimdi gelip herşeye karışılır falan daha çok canım sıkılır bırda 3 yada 4 gün zaten hastahanede kalıyorsun toplarım inş kendimi sonrası allah Kerim

Işte zaten ben teklif etmem gel diye umarım herşey yolunda gider belki bebekle bağ kurma adına yalnız olmak daha iyi.

günaydın kızlar

günde kaç saat uyuyorsunuz ? ben çok yoğunum hem bu yüzden hemde ağrılarımdan az uyumaya başladım. 4- 5 saat e düştü. bebeğe bişi olur diye korkuyorum. var mı aranızda iş ve yoğunluk stresi olan. bebeği çok etkiler mi ? boş kalınca komedi izlemeye çalışıyorum pozitif hormon salgılansın diye ama yinede korkuyorum.

Günaydın herkese
Çok karışık rüyalar gördüm. Annem bebişe birşeyler dikiyordu, ben ayrı telaşta. Etrafımdaki herkes ayrı bir telaştaydı :)

Ben çay yerine sürekli ıhlamur içiyorum. tarçın da şekeri düzenler bir zararı olacğaını düşünmüyorum. Sonuçta gribi atlatamazsan daha büyük sorunlar doğar...

Şu saatler değişmedi değişti muhabbetinden beri uykularıma doyamıyırum.
Ezanla uyanıyorum. Birdaha uykuya dalamıyorum. Gece de geç yatınca :/

Günaydın tatlım dünki yazışmaları okudum biraz önce.webanne marketten aldınmı dün göğüs pedi ? bende alacam da sana sorayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…