2016 Şubat Anneleri

Kizlar pazartesi gunu sol el bilegimin biraz yukarisinda bi aci duydum. Bi yere carptim morardi diye dusundum. Baktim morlyk yok. Ana elime nohut buyuklugunde bi sey geldi. Bugun genel cerrahiye gittim. Salak asistan diyor ki hamile oldugumu soyledigim halde rahatsiz ediyorsa aldirabilirsin yag bezesi gibi duruyor. Dedim ben ne oldugunu bilmeden nasil aldiricam. Patolojide cikar dedi. Bi de plastik cerrahiye gondereyim onlar ne diycek dedi. Oradaki adsma da soyledim hamile olduhumu soyledigim halde biyle boyle dediler diye. Ben oyle bi sey tavsiye etmiyorum. Ne okursa olsun yapilacak her turlu islem bebege zararli. Bi ultradon cekilsin. Ona gore bakalim dedi. Gebelikte östrojen hormonlari yukseldigi icin boyle topaklanma olur dedi ne alakaysa bilemedim. Yarin sabah ultrason cekilecek. Dua edin olumsuz bi sey olmasin

Östrojen hormonu eklemleri ve kıkırdakları esnetme özelliğine sahip son aylarda artıyor iyice ve pelvis kemiği yani catı kemiği esniyor genişliyor içinden bebek gececek sekle giriyor

http://mobil.e-bebek.com/braun-irt-6020-kulaktan-ates-olcer_BRU-IRT6020

Kulaktan ölçen termometre isteyen.
E bebekte şuanda İndirimde. 99tl ye düştü.
Ne yazıkki ben almıştım önceden :/
sağol canım kampanyaları haber verdiğin için. E-bebek e her akşam saat 8de bakıyorum alışkanlık oldu bu ürünü aldım az önce. Üye ol 100 tl ye 20 tl indirim kazan a tıklayarak aile bireylerini üye yapıp onların hesabından alışveriş yapıyorum ben. Bu ateş ölçerin yanına çıtçıtlı bi badi aldım 20 tl indirim kuponumu kullanabilmek için. Sonuç toplamda 90 lira ödedim e-bebek ten alışveriş yapanlar için bilgi olsun daha önce de yazmıştım.

İşte biiiizzz :)) alttaki açıklamaları okumaya bile gerek yok :))) favorim inek

Eklentiler

• Screenshot_2015-11-12-01-11-04.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 215
  • Screenshot_2015-11-12-01-11-16.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 193
  • Screenshot_2015-11-12-01-12-04.webp
    12 KB · Görüntüleme: 206
  • Screenshot_2015-11-12-01-12-21.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 191
  • Screenshot_2015-11-12-01-12-30.webp
    12,1 KB · Görüntüleme: 215
  • Screenshot_2015-11-12-01-12-40.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 220

Ay ben nasıl uyumuşum :)
E bebekte herkesi üye yapmak süper fikir

İndirim saat sabah 10a kadar sürürüyor duyrulur, Sebamed ürünleri joker baby de indirimdeymiş.

Aman ne indrim ne indirim diyebilirsiniz.çünkü n11de aynı ürünleri daha uyguna temin etmek için sepete atmıştım.
Şampuan 500ml üstten basmalısı 27tl iken jokerde de 26,90...

Genelde jokerde yapılan kampanylar hemen tükenmiş veya önce bindir sonra indir tarzında oluyor

Webannemarkette hala sorun yaşıyorum. Kredi kartı bilgilerimi giriyorum, onaylıyorum.
Soy adınızı giriniz diyor. Çıldırdım.
Ne telefonla ne de pc de olmadı.
Kapıda ödeme işi nasıl oluyor öyle mi yapsam acaba?
Hiç ödemediğim için
genelde iki şirket arası git gel yapıyorum
Ya şirket dışında olursa kargo geldiğinde :/

Cogunuzun ilk hamileligi de ben 2.ye neden hamile kaldim bilmiyorum ilkinden daha agir geciyor ustelik

Aynı durumdayız canım. Bugünlerde çok zorlaştı herşey. Oğluma hiç vakit ayıramıyorum. Ağrılarım var. Nasıl bir kazaya kurban gittim diyorum sonra pişman oluyorum vardır Allahın bir bildiği diyorum. Ne zormuş ikiz gebelik.

Uyuyamayanlara selam olsun yandı gözlerim yandiiii 1 de yattim ucbucukta kalktim daha tik yok uyuyamiyorum mutfağa bi gittim tezgahta bi tane böcek gordummm sinirim bozuldu resmen açıkta yemek yok çöp yok nerden geldi bu yaaa taktim kafaya resmen ya yumurtlamissa diye ( daha bugün temizledim mutfağı yaa .

Gunaydinlar yine yogun bir trafikde ise gitmeye calisiyorum

Benim iki gundur ayaklarim cok sisiyor,dun giydigim botum ayagimi oyle sıktıki topallayarak yurudum. Gece uyurken de sis oldugunu farkettim. Bu kadar erken sismesi normal degil zaten tek damarda celtik cikmisti protein kacagimi var diye korkuyorum.İsyerinde ayaklarimi uzatma imkanimda yok

resmi iznin ne zaman basliyor canim...

İhmal etme canım doktora git gerekirse rapor al dinlen ayaklarını yüksekte tutman gerek ayrıca bol su iç ve tansiyonlarini düzenli ölçtür

Bende aynıyım
Dün resmen çorabımdaki puantiyelerin izi çıkmıştı

bu yıl bot alırken bir beden büyük aldım. Normalde sıkı ayakkabı severim. Seneye de anneme veririm o giyer diye düşündüm.

Bol su içmemiz lazım

Çok geçmiş olsun doktora güven belkide gecici bi durum hamileliğe bağlı allah şifa versin. Dua edicem..

Günaydın bayanlar son Zaman'larda yürürken karnımın sağ alt kısmında inanılmaz bir ağrı hissediyorum özellikle fazla yürüdüğümde oluyor böyle bişeyle karşılaşan var mı ? Bunun için Dr ye gitmem gerekir mi sizce

kızlar bir şey soracağım.

webanne marketten kredi kartı ile kapıda ödeme yapma seçeneğim var, ama taksit yapabiliyormuyuz o zaman?
sırf 120 tl olsun diye aldığım şeyleri iptal edeceğim ona göre.

Edit: kapıda ödemede Taksit seçeneği yokmuş.

Son düzenleme:
Günaydın annişler

Enteresan bir sşekilde bugun gece uyanmadim ağrım her zamankinden azdı ve tuvalete kalkmadim bebekim sessiz sakin takıldı insan şaşırıyor hayirdir niye sakinim diye. Bize de yaranmaz ha

artik dayanamayacagim icin.kabizlik icin ilac almak zorundayim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…