- 17 Nisan 2015
- 948
- 990
- 53
Östrojen hormonu eklemleri ve kıkırdakları esnetme özelliğine sahip son aylarda artıyor iyice ve pelvis kemiği yani catı kemiği esniyor genişliyor içinden bebek gececek sekle giriyorKizlar pazartesi gunu sol el bilegimin biraz yukarisinda bi aci duydum. Bi yere carptim morardi diye dusundum. Baktim morlyk yok. Ana elime nohut buyuklugunde bi sey geldi. Bugun genel cerrahiye gittim. Salak asistan diyor ki hamile oldugumu soyledigim halde rahatsiz ediyorsa aldirabilirsin yag bezesi gibi duruyor. Dedim ben ne oldugunu bilmeden nasil aldiricam. Patolojide cikar dedi. Bi de plastik cerrahiye gondereyim onlar ne diycek dedi. Oradaki adsma da soyledim hamile olduhumu soyledigim halde biyle boyle dediler diye. Ben oyle bi sey tavsiye etmiyorum. Ne okursa olsun yapilacak her turlu islem bebege zararli. Bi ultradon cekilsin. Ona gore bakalim dedi. Gebelikte östrojen hormonlari yukseldigi icin boyle topaklanma olur dedi ne alakaysa bilemedim. Yarin sabah ultrason cekilecek. Dua edin olumsuz bi sey olmasin
sağol canım kampanyaları haber verdiğin için. E-bebek e her akşam saat 8de bakıyorum alışkanlık olduhttp://mobil.e-bebek.com/braun-irt-6020-kulaktan-ates-olcer_BRU-IRT6020
Kulaktan ölçen termometre isteyen.
E bebekte şuanda İndirimde. 99tl ye düştü.
Ne yazıkki ben almıştım önceden :/
kızlar bebek şekeri yapan yaptıranlar kaç tane yapıyosunuz ?
Kizlar bisey soracagim ilk cocuklarinizi kaldiriyor musunuz ? Benim cocugum 4 yasinda kaldiriyorum
sağol canım kampanyaları haber verdiğin için. E-bebek e her akşam saat 8de bakıyorum alışkanlık oldubu ürünü aldım az önce. Üye ol 100 tl ye 20 tl indirim kazan a tıklayarak aile bireylerini üye yapıp onların hesabından alışveriş yapıyorum ben. Bu ateş ölçerin yanına çıtçıtlı bi badi aldım 20 tl indirim kuponumu kullanabilmek için. Sonuç toplamda 90 lira ödedim e-bebek ten alışveriş yapanlar için bilgi olsun daha önce de yazmıştım.
Cogunuzun ilk hamileligi de ben 2.ye neden hamile kaldim bilmiyorum ilkinden daha agir geciyor ustelik
Ya bi de ikinci kolay derler su buyuklerimiz de bizi kandirmaya ne merakliCogunuzun ilk hamileligi de ben 2.ye neden hamile kaldim bilmiyorum ilkinden daha agir geciyor ustelik
resmi iznin ne zaman basliyor canim...Gunaydinlar yine yogun bir trafikde ise gitmeye calisiyorum
Benim iki gundur ayaklarim cok sisiyor,dun giydigim botum ayagimi oyle sıktıki topallayarak yurudum. Gece uyurken de sis oldugunu farkettim. Bu kadar erken sismesi normal degil zaten tek damarda celtik cikmisti protein kacagimi var diye korkuyorum.İsyerinde ayaklarimi uzatma imkanimda yok
daha 25.haftamdayim subatta iznimresmi iznin ne zaman basliyor canim...
İhmal etme canım doktora git gerekirse rapor al dinlen ayaklarını yüksekte tutman gerek ayrıca bol su iç ve tansiyonlarini düzenli ölçtürGunaydinlar yine yogun bir trafikde ise gitmeye calisiyorum
Benim iki gundur ayaklarim cok sisiyor,dun giydigim botum ayagimi oyle sıktıki topallayarak yurudum. Gece uyurken de sis oldugunu farkettim. Bu kadar erken sismesi normal degil zaten tek damarda celtik cikmisti protein kacagimi var diye korkuyorum.İsyerinde ayaklarimi uzatma imkanimda yok
Gunaydinlar yine yogun bir trafikde ise gitmeye calisiyorum
Çok geçmiş olsun doktora güven belkide gecici bi durum hamileliğe bağlı allah şifa versin. Dua edicem..Kizlar pazartesi gunu sol el bilegimin biraz yukarisinda bi aci duydum. Bi yere carptim morardi diye dusundum. Baktim morlyk yok. Ana elime nohut buyuklugunde bi sey geldi. Bugun genel cerrahiye gittim. Salak asistan diyor ki hamile oldugumu soyledigim halde rahatsiz ediyorsa aldirabilirsin yag bezesi gibi duruyor. Dedim ben ne oldugunu bilmeden nasil aldiricam. Patolojide cikar dedi. Bi de plastik cerrahiye gondereyim onlar ne diycek dedi. Oradaki adsma da soyledim hamile olduhumu soyledigim halde biyle boyle dediler diye. Ben oyle bi sey tavsiye etmiyorum. Ne okursa olsun yapilacak her turlu islem bebege zararli. Bi ultradon cekilsin. Ona gore bakalim dedi. Gebelikte östrojen hormonlari yukseldigi icin boyle topaklanma olur dedi ne alakaysa bilemedim. Yarin sabah ultrason cekilecek. Dua edin olumsuz bi sey olmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?