2016 Şubat Anneleri

Kaburga işi çok kötü yaa. Akşamları çok ağrıyor sol kaburgam
Oturma ve duruş pozisyonundan sebep çok ağrıyor.
Tedirgin olma bana kalırsa normal
Ay benim doktora göre herşey normal bende alıştım. Ölüyor olsam normal diyeceğim

kızlar n 11 kampayasından ne alıyorsunuz... var mı aklınızda bıseyler

Ben sabah hastane çıkışı ve kiraz taneli yastık almıştım.

Şimdi de birşeyler doldurdum sepete ama hep market ürünleriymiş. Onda geçerli olmuyormuş :/
Deterjan şampuan vs almış olacaktım ne güzel :)

A bu arada aklıma geldi. Mobil uygulamasını indirip oradan alış veriş yapınca 5tl indirim veriyor bir seferlik. Ama iki kuponu aynı anda kullandırmıyor.

Ya baby2go light var ama bilemiyoruz işte. Çok yorum da bulamadım. Uygun bir şey istiyoruz. Çok kullanmayız gibi arabayı. Sen aldin mi
ben henuz almadım ıkız bebek arabasında cok secenek yok ama benım bı arkadas baby 2 go kullanıyor... onlar memnun

Braun ırt 6020 kullanan ya da bilen var mı? E bebekte 99 tl.ye düşmüş
burada bı arkadas yazmıstı ama 6020 mı 6520 mı hatırlayamadım... bende braun almak ıstıyordum 2 gun once klıksadan farklı markadan sıparıs vermıstım... acaba ıptal edıp bunu mu alsam dıye dusunuyorum...

ben henuz almadım ıkız bebek arabasında cok secenek yok ama benım bı arkadas baby 2 go kullanıyor... onlar memnun

Birçok modeli var baby2go nun bu daha basit sanırım. Umarım budur onların da kullandığı. Mavisini alacağız sanırım. :) size de Rabbim yardım etsin. Bazen az seçenek coktan iyidir.

Benimde öyle canım resmen kaburgama yaslanıyor gibi.. ama vücut yapımız genişliyor. Agrılar o yüzden
Braun ırt 6020 kullanan ya da bilen var mı? E bebekte 99 tl.ye düşmüş

Ben 5 senedir braun kulaktan ateş ölçer kullanıyorum. Çok memnunum ne bozuldu ne error verdi.

Benimde öyle canım resmen kaburgama yaslanıyor gibi.. ama vücut yapımız genişliyor. Agrılar o yüzden

Ben 5 senedir braun kulaktan ateş ölçer kullanıyorum. Çok memnunum ne bozuldu ne error verdi.
Canım hangisi peki hangi model kullandığın

Benimkiler ikiz gerci ama dun ben de cok korkmustum heralde bugun dogum yapcam demistim gece uyuyamadim icim doldu tasti sanki bi turlu rahat edemedim sanirim yorgunluktanmis 10kasim programi vardi hamile oldugumu unutup yarim saat ayakta bekledim ustune bi de ders ustune bir telefon kayinvalidemden "yoldayim geliyorum" diye. Yemek hazirla onunla ilgilen derken resmen gebermisim ama gece dinlenince kendime geldim biraz cok sukur calismakla is bitmiyor eve gelince de bi suru is canimiz cikiyor pzt.sinavim var okuyup e-okula notlari girip izne ayrilcam sanirim ben yoksa bayilcam kalcam bi yerlerde

Biz de yaza dogru almayi dusunuyoruz kizimin travel sistem kocaman arabasi vardi ona ikisini birden yatiririz diye dusunuyoruz oturmaya baslayinca almis oluruz baby 2go.bnun iyi oldugunu duymustum biz de buyuk ihtimal ordan aliriz

evet senin 30. haftan basliyor...

evet senin 30. haftan basliyor...
Dayanabildigim kadar gideyim diyordum ama ogretmenlikte bu halde calisilmiyor derste ayakta teneffuste ayakta cocuklarin sorusu da sorunu da bitmiyor az soru gelir diye 9.lari aldim bu seneki 9lar da caliskan cikti teneffus yapamiyorum

Dayanabildigim kadar gideyim diyordum ama ogretmenlikte bu halde calisilmiyor derste ayakta teneffuste ayakta cocuklarin sorusu da sorunu da bitmiyor az soru gelir diye 9.lari aldim bu seneki 9lar da caliskan cikti teneffus yapamiyorum
gercekten zor... Allah yardimcimiz olsun... ben artik sallana sallana geziyorum okulda...

Canim ben bi kac defa gobek deligi hizamda da hissettim. Ama dedigin gibi otururken de ayaktayken de altta hissettigim cok oluyor. Sanki cok afedersin vajina icinde tekme atiyor gibi. Saglikla kucagimiza aliriz insallah hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…