Kredi karti bilgilerini vermeden taksit yapmazlardi ki zaten canim..kızlar bir şey soracağım.
webanne marketten kredi kartı ile kapıda ödeme yapma seçeneğim var, ama taksit yapabiliyormuyuz o zaman?
sırf 120 tl olsun diye aldığım şeyleri iptal edeceğim ona göre.
Edit: kapıda ödemede Taksit seçeneği yokmuş.
Evet ben ilk sayfaya gelenlerdenim nasıl anladım valla ayağa kalktım foş diye geldi zaten çamaşırım sırılsıklam olmuştu anlasilmayacak gibi birsey degilCanm sende eskilerdensin göremiyodum bayadır. Geçmiş olsun bizi habersiz bırakma ama mutsuz da olma ki bebeğin etkilenmesin. Nasıl anladın suyunun geldiğini
Dün doktora gittim benim tümörüm vardı yumurtalık da 1 buçuk cm büyüme yapmış ondan ağrım oluyormuş purluton yazdı haftada 1 kere kasılmaları önlemek içinYa gerçek mi canım. Stres yapma sıkıntı yapma canım. Her şey yolunda gider inşallah. Hamileleligik suyum derken canım. Yalancı sancilardir onlar canım. Haber ver olur mu. mutsuz olma dua edelim canım benim.
Canim benim doktorum alma dedi öyle şeyler ucuza yağlar al onları kullan dedi kremle alakali değil genetik birşey biraz dedi haklıda bende daha catlamadim bio oil sürüyorum bidr badem yağı hangisi aklıma gelirse onu kullanıyorumkizlar henuz catlamadim ama cok buyuyor artik karnim ikiz oldugu icin daha da buyur gibi... sizce lierac alayim mi... 200 ml 85 tl simdilik bebek yagi kullaniyorum bir de nemlendirici krem...
ilk internt alışverişim değil :)Kredi karti bilgilerini vermeden taksit yapmazlardi ki zaten canim..
Canım aynı durumdayız desene. Benım botlarda tam oluyordu ama dun resmen ayagım ıcınde patlıyacak gıbı oldu. Bugun daha ıyı cunku spor ayakkbı gıydım ve bagcıklarını bol bagladım ama yınede sızlama varBende aynıyım
Dün resmen çorabımdaki puantiyelerin izi çıkmıştı
bu yıl bot alırken bir beden büyük aldım. Normalde sıkı ayakkabı severim. Seneye de anneme veririm o giyer diye düşündüm.
Bol su içmemiz lazım
Aynisi bende de oldu canim normal dedi doktorGünaydın bayanlar son Zaman'larda yürürken karnımın sağ alt kısmında inanılmaz bir ağrı hissediyorum özellikle fazla yürüdüğümde oluyor böyle bişeyle karşılaşan var mı ? Bunun için Dr ye gitmem gerekir mi sizce
Ben yatak almasım bebek odasının hedıyesı yatagı var ama oyle cok cok kalıtelı bırsey olacagını sanmamHanımlar herkese günaydınlar olsun :) ben bebeğimin karyolasını almıştım ama yatağı yeni alıcam e bebekte 60x120 yarı ortapedik yaylı yatak var almayı düşündüm ama ölçüsü kalmamış sizler bebeişlerinize nasıl yatak aldınız viskolar çook ince o yüzden düşünmüyorum
Canim benim doktorum alma dedi öyle şeyler ucuza yağlar al onları kullan dedi kremle alakali değil genetik birşey biraz dedi haklıda bende daha catlamadim bio oil sürüyorum bidr badem yağı hangisi aklıma gelirse onu kullanıyorum
Ne kadar genetık olsada bence ıyı bır urun kullanılmalı. Benım gıbı bazı kısılerın dogumdan oncede caglagı oluyor zira. Ben clarıns huıle yag kullanıyorum. Sadece gobek degıl gogus uclarıda catlıyor ve aynı zamanda gogus kenarlarıda.
kredi kartıyla alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım canım seninki neden olmadı kiilk internt alışverişim değil :)
kredi kartı bilgilerimi giriyorum zaten. kapıda ödeme yaparsam taksitlendirme yapılır mı demek istemiştim. hiç kapıda ödeme yapmamıştım.
ama inceledim siteyi kapıda ödemede tek çekim,taksit olmuyormuş.
sizlerde olmadı mı yaa
ödeme kısmında hata mesajı alıyorum. "soyadınızı giriniz" diyor ödemeyi çekmiyor.
kartımın üstünde hala bekarlık soyadım bulunuyor.acaba ondan mı dedim. ama dün n11 den aldığımda sorun çıkartmamıştı.
başka kart ile denedim gene aynı hatayı verdişaaka gibi
kısmet değilmiş demek istemiyorum
pamuk, göğüs ucu kremi, otri bebe burun aspiratörü falan bunları oradan almak istiyorum
Merhaba canım cok gecmis olsun suyum geldi demissin ee doğum olmadı mı suyun azaldı mı ne oldu bebis nasıl sen nasılsın.Evet ben ilk sayfaya gelenlerdenim nasıl anladım valla ayağa kalktım foş diye geldi zaten çamaşırım sırılsıklam olmuştu anlasilmayacak gibi birsey degil
Banada bir kere öyle oldu cildircam nerdeyse baska kartla almistim . Birde alisveris ayari yapmistim tekrardan musteri hizmetlerini arayipilk internt alışverişim değil :)
kredi kartı bilgilerimi giriyorum zaten. kapıda ödeme yaparsam taksitlendirme yapılır mı demek istemiştim. hiç kapıda ödeme yapmamıştım.
ama inceledim siteyi kapıda ödemede tek çekim,taksit olmuyormuş.
sizlerde olmadı mı yaa
ödeme kısmında hata mesajı alıyorum. "soyadınızı giriniz" diyor ödemeyi çekmiyor.
kartımın üstünde hala bekarlık soyadım bulunuyor.acaba ondan mı dedim. ama dün n11 den aldığımda sorun çıkartmamıştı.
başka kart ile denedim gene aynı hatayı verdişaaka gibi
kısmet değilmiş demek istemiyorum
pamuk, göğüs ucu kremi, otri bebe burun aspiratörü falan bunları oradan almak istiyorum
yarı ortapedik alsam altına ilk zamanlar battaniye koysam olur mu kiBen yatak almasım bebek odasının hedıyesı yatagı var ama oyle cok cok kalıtelı bırsey olacagını sanmam
Annem besıgın ıcıne yun yatak dıktırıyor o yuzden besıgın yatagının uzerıne yun yatagı da koyar oyle yatırırım ılk bır kac ay. Ilk zamanlar bebekler cok hassa oldugundan hazır yatak sert gelebılır dıye dusundum
Bence de vısko alma
Merhaba canım cok gecmis olsun suyum geldi demissin ee doğum olmadı mı suyun azaldı mı ne oldu bebis nasıl sen nasılsın.
Banada bir kere öyle oldu cildircam nerdeyse baska kartla almistim . Birde alisveris ayari yapmistim tekrardan musteri hizmetlerini arayip
benım kv yün ilk zamanlar o daha sağlıklı oluyormuş .)yarı ortapedik alsam altına ilk zamanlar battaniye koysam olur mu ki
doğum iznindeyken maaşını devlet ödüyor canım. ama 4. ayın sonunda topluca alabiliyorsun paranı. benim çalıştığım iş yeri bizi mağdur etmemek için, doğum iznine çıktığım zaman düzenli maaşımı yatırıyor. Devletten parayı alınca o parayı iş yerine veriyoruz. böylece mağdur olmamış oluyoruz.Günaydın hamişlerrr.....
Bişey sormak istiyorum. aranızda çalışanlar vardır muhakkak.
şimdi ben özel hastaneye gidiyorum ve bu hastanede ssk geçiyor.
Geçen gün personel işlerinden dedilerki senin doğum izninde maaşın devletten ödeniyor, bunun için devlet hastanesine de hiç gidiyor musun, senin doktorun rapor verecek mi falan dedi. hastane ödüyormuş galiba doğum iznimi. şimdi nedir bu nasıl oluyor bilginiz var mı? doktoruma da sormadım 2 hafta sonra muayenem var merak ediyorum .....
canim yani bu yorumuna gire durum normal mi sence? Anlayamadim kusura bakmaÖstrojen hormonu eklemleri ve kıkırdakları esnetme özelliğine sahip son aylarda artıyor iyice ve pelvis kemiği yani catı kemiği esniyor genişliyor içinden bebek gececek sekle giriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?