2016 Şubat Anneleri

Kredi karti bilgilerini vermeden taksit yapmazlardi ki zaten canim..

Hanımlar herkese günaydınlar olsun :) ben bebeğimin karyolasını almıştım ama yatağı yeni alıcam e bebekte 60x120 yarı ortapedik yaylı yatak var almayı düşündüm ama ölçüsü kalmamış sizler bebeişlerinize nasıl yatak aldınız viskolar çook ince o yüzden düşünmüyorum

Canm sende eskilerdensin göremiyodum bayadır. Geçmiş olsun bizi habersiz bırakma ama mutsuz da olma ki bebeğin etkilenmesin. Nasıl anladın suyunun geldiğini
Evet ben ilk sayfaya gelenlerdenim nasıl anladım valla ayağa kalktım foş diye geldi zaten çamaşırım sırılsıklam olmuştu anlasilmayacak gibi birsey degil

Ya gerçek mi canım. Stres yapma sıkıntı yapma canım. Her şey yolunda gider inşallah. Hamileleligik suyum derken canım. Yalancı sancilardir onlar canım. Haber ver olur mu. mutsuz olma dua edelim canım benim.
Dün doktora gittim benim tümörüm vardı yumurtalık da 1 buçuk cm büyüme yapmış ondan ağrım oluyormuş purluton yazdı haftada 1 kere kasılmaları önlemek için

kizlar henuz catlamadim ama cok buyuyor artik karnim ikiz oldugu icin daha da buyur gibi... sizce lierac alayim mi... 200 ml 85 tl simdilik bebek yagi kullaniyorum bir de nemlendirici krem...
Canim benim doktorum alma dedi öyle şeyler ucuza yağlar al onları kullan dedi kremle alakali değil genetik birşey biraz dedi haklıda bende daha catlamadim bio oil sürüyorum bidr badem yağı hangisi aklıma gelirse onu kullanıyorum

Kredi karti bilgilerini vermeden taksit yapmazlardi ki zaten canim..
ilk internt alışverişim değil :)
kredi kartı bilgilerimi giriyorum zaten. kapıda ödeme yaparsam taksitlendirme yapılır mı demek istemiştim. hiç kapıda ödeme yapmamıştım.
ama inceledim siteyi kapıda ödemede tek çekim,taksit olmuyormuş.

sizlerde olmadı mı yaa
ödeme kısmında hata mesajı alıyorum. "soyadınızı giriniz" diyor ödemeyi çekmiyor.
kartımın üstünde hala bekarlık soyadım bulunuyor.acaba ondan mı dedim. ama dün n11 den aldığımda sorun çıkartmamıştı.
başka kart ile denedim gene aynı hatayı verdi şaaka gibi

kısmet değilmiş demek istemiyorum
pamuk, göğüs ucu kremi, otri bebe burun aspiratörü falan bunları oradan almak istiyorum

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar bu gece bir agriyla uyandim sol tarafima yatmaktan popom agrimis.. saga dondum, elimle ovaladim ovaladim zor gecirebildim maalesef Birde bebek top gibi olmustu beni ilk defa ruyamda uyandirmayi basardi .. Suan nerdeyse 40cm biraz daha buyuyunce neler bekliyor bizi acaba

Canım aynı durumdayız desene. Benım botlarda tam oluyordu ama dun resmen ayagım ıcınde patlıyacak gıbı oldu. Bugun daha ıyı cunku spor ayakkbı gıydım ve bagcıklarını bol bagladım ama yınede sızlama var

Su ıcmeye calısıyorum ama saat3den sonra cok ıcmıyorum cunku en az 1.5 saat yolum oluyor ve servıste cok sıkısıyorum. Malum bebek rahme baskı yapıyor azıcık bıle tuvaletım gelse tutamıycak gıbı oluyorum. Onun dısında ben zaten cok su ıcerım

Bakalım yarın seker yuklemesı ve ardından kontrolum var doktora soyluycem. Evde daha sık olcmem lazım tansıyonumu.Umarım normaldır

Aynisi bende de oldu canim normal dedi doktor

Ben yatak almasım bebek odasının hedıyesı yatagı var ama oyle cok cok kalıtelı bırsey olacagını sanmam

Annem besıgın ıcıne yun yatak dıktırıyor o yuzden besıgın yatagının uzerıne yun yatagı da koyar oyle yatırırım ılk bır kac ay. Ilk zamanlar bebekler cok hassa oldugundan hazır yatak sert gelebılır dıye dusundum
Bence de vısko alma

Ne kadar genetık olsada bence ıyı bır urun kullanılmalı. Benım gıbı bazı kısılerın dogumdan oncede caglagı oluyor zira. Ben clarıns huıle yag kullanıyorum. Sadece gobek degıl gogus uclarıda catlıyor ve aynı zamanda gogus kenarlarıda.

Olabilir tabi. Ben doktorumun söylediğini söylüyorum nihayetinde onlarca mümessil geliyordur benim ürünümü sat diye illa birini onerebilirdi ama onermedi

Günaydın hamişlerrr.....

Bişey sormak istiyorum. aranızda çalışanlar vardır muhakkak.

şimdi ben özel hastaneye gidiyorum ve bu hastanede ssk geçiyor.

Geçen gün personel işlerinden dedilerki senin doğum izninde maaşın devletten ödeniyor, bunun için devlet hastanesine de hiç gidiyor musun, senin doktorun rapor verecek mi falan dedi. hastane ödüyormuş galiba doğum iznimi. şimdi nedir bu nasıl oluyor bilginiz var mı? doktoruma da sormadım 2 hafta sonra muayenem var merak ediyorum .....

kredi kartıyla alışveriş yaptım bi sorun yaşamadım canım seninki neden olmadı ki

Evet ben ilk sayfaya gelenlerdenim nasıl anladım valla ayağa kalktım foş diye geldi zaten çamaşırım sırılsıklam olmuştu anlasilmayacak gibi birsey degil
Merhaba canım cok gecmis olsun suyum geldi demissin ee doğum olmadı mı suyun azaldı mı ne oldu bebis nasıl sen nasılsın.

Banada bir kere öyle oldu cildircam nerdeyse baska kartla almistim . Birde alisveris ayari yapmistim tekrardan musteri hizmetlerini arayip

yarı ortapedik alsam altına ilk zamanlar battaniye koysam olur mu ki

Günaydın canım tamamı gelmedi yanı bi kısmı geldi oda üç gün üst üste şehir dışı seyahate çıkıp yoruldugum için oldu. Suyumda azalma olmadı zaten normalin üstünde hala suyum oda riskli biraz

doğum iznindeyken maaşını devlet ödüyor canım. ama 4. ayın sonunda topluca alabiliyorsun paranı. benim çalıştığım iş yeri bizi mağdur etmemek için, doğum iznine çıktığım zaman düzenli maaşımı yatırıyor. Devletten parayı alınca o parayı iş yerine veriyoruz. böylece mağdur olmamış oluyoruz.
Ama bildiğim kadarıyla devlet hastanesi yada özel hastane gibi bi ayrım yok. sonuçta herkesin bütçesine bağlı. kim nerede doğum yapmak isterse orada yapar dimi ama :)

Östrojen hormonu eklemleri ve kıkırdakları esnetme özelliğine sahip son aylarda artıyor iyice ve pelvis kemiği yani catı kemiği esniyor genişliyor içinden bebek gececek sekle giriyor
canim yani bu yorumuna gire durum normal mi sence? Anlayamadim kusura bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…