2016 Şubat Anneleri

yaa bügün sabah yatakta daha kalkmadan ayak baldırıma bi kramp girdi, etim kopuyor sandım
bi anda kramp setleşti ve etim çekilir gibi oldu canım felaket yandı parmaklarım katlandı çok sonra gevşedi ve hala biraz canım yanıyor topallıyorum neden oldu acaba

şuan için bu konu pilot illerde mevcut. Bursa,İzmir,Antalya

hatta pilot illerde şu şekilde uygulanıyor muş ;

Destekten yararlanma şartları ise şöyle;
Anne ve bakıcı aynı ilde ikamet edecek ve
Türk vatandaşı olacak.
Annenin başvurudan 1 gün dahi önce de olsa sigortalı çalışıyor olması gerekiyor.
Annenin en fazla asgari ücretin brüt tutarının iki katına kadar yaklaşık 2 bin 500 TL’den yüksek brüt gelire sahip olmaması gerekiyor.
Çocuk bakıcısı en az ilkokul mezunu olmalı.
Anne ve çocuk bakıcısı arasında birinci derece akrabalık ilişkisi olmamalı.
Annenin proje kapsamında başka birinin çocuğu için çocuk bakıcı beyan edilmemiş olması gerekiyor.

eee ben kendi çocuğumun bakıcısı olamam mı

canim neredi orasi

ya benim ailem bursada oraya mi tasinsam... nerden net bilgi aliyoruz ki... ogretmenim ek dersle 2500u geciyor maas... bunu calisma bak. mi aile sosyal pol bak mi bilir... sorsak

2500 tl ustu maasa bakici destegi neden verilmiyor...

benım çok yakın arkadasım 1 hafta once epidural normal dogum yaptı kesınlıkle sezeryan dusunme cok rahat dedı pek bılgım yok ama ben ılk defa duydum epıdural normal dogumu sımdı kesınlılle oye ıstıyorum sızede belkı faydası olur

öğretmen arkadaşlar,eğer sağlıksal bir problem çıkmazsa inşallah,yarıyıl tatili iznimizin 2 Haftasını yiyecek.benim hesapladığını kadarıyla bitişi Mayıs ortasını buluyor.nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?

Ayrıca dr miz raporu kolay vermiyor.bir ara rahatsızlanmıştım da 4 günü vermedi.eskidenmiş o bol keseden rapor dedi.napcaz bilmem.

Hanımlar merhaba,
Bugün ultrasonda kızımı gördüm maşallah herşey yolunda kilosu 2.7 28+0 bugün.. Sizce kilosu nasıl 28 haftalık bebek için

Canim sadece 1000 kisiyle sinirliymis coooktan bitmistir bu kota

Hamile günlüğüne göre 5 gram fazla
:))) pek bir sisman olucak benimki caaanimm ahahaa .. ideal dedi doktor saka bir yana harbidende hamile gunlugune gore gidiyor benim bebegim :) .. cok kilolu olsun istemiyorum, normal dogumda zorlanirim filan ..

Galiba gram olarak söylememiş lb olarak söylemiş bebeğimin kilosunu dosyaya baktım şimdi 1119 g yazıyo.. Bende zaten şaşırmıştım şimdiden nasıl o kiloda diye

Nasıl yaniii neden bu kadar fark var çok şaşırdım yanlış anlamayın ilk bebeğim pek bilgim yok bu konularda ama fazla mı kilolu benimki acaba endişelendim şimdi :/
Bende birsey anlamadim, doktorun ne dedi ki? .. benimki ciliz biraz sanki, bende 2,5 kilo dogmusum mesela annesine benziyor benimki sanirim..

Geçmiş olsun canım. Hamileliğimden önce bir kere annem ile yemiştik. Ona bişey olmadı bana dokunmuştu. Hastanede serum taktılar geçti. Doktor bnyesi hassas olanlara dokunabilir demişti. O zamandan beri mantar yemiyorum. Hele hamilelikte bence kimse yemesin
Sagol canım. Ama bu toplanması ilginç geldi bana duymamıştım hiç. Problem degilse önemli degil
Kizlar karniniz nasil buyudumu? Benim karnim buyuyuor ama yine de 7aylik gibi degilim
Benimde byüdü ama 6 aylık olduğuna inanmıyor kimse.. son zamanlarda büyüyor iyice.. iç karnı geniş olanların geç çıkıyor ne kadar geç büyüse o kadar iyi.. çünkü hareketler çok zorlaşıyor
Çok canım ya bence sen tatlılardan biraz uzak dur. Yükleme yaptırmışmıydın sen?
Bebekler bir sinirin üzerine baskı yaptığında oluyormuş canım. O sırada öksür biraz pozisyonunu degistirmeye çalış. Bebek yerini degişyirsin.Normal bir durum...
Hanımlar merhaba,
Bugün ultrasonda kızımı gördüm maşallah herşey yolunda kilosu 2.7 28+0 bugün.. Sizce kilosu nasıl 28 haftalık bebek için
Seninde tosbik bebişin geliyor canım :) bende 26. Haftadayım 1050 gr. Doktorum tombik geliyor dedi. senin doktorun bir problem olur dedimi?
Bu arada tombik diyorlar ama benim ilk oğlumda 3.950 doğdu tombik tombik dediler gayet zayıftı. Boyu uzundu. Çok ebdişelenme oğlanmı seninkide.. oğlanların kemik agırlıkları da fazla oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…