Doğru aslında o haftada o kiloda olmaz :)Galiba gram olarak söylememiş lb olarak söylemiş bebeğimin kilosunu dosyaya baktım şimdi 1119 g yazıyo.. Bende zaten şaşırmıştım şimdiden nasıl o kiloda diye
öğretmen arkadaşlar,eğer sağlıksal bir problem çıkmazsa inşallah,yarıyıl tatili iznimizin 2 Haftasını yiyecek.benim hesapladığını kadarıyla bitişi Mayıs ortasını buluyor.nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?
Ayrıca dr miz raporu kolay vermiyor.bir ara rahatsızlanmıştım da 4 günü vermedi.eskidenmiş o bol keseden rapor dedi.napcaz bilmem.
Peki 107 açlık şekerin miydi canım? Yani aç miydin ki? Bir de acken tatlı yendiginde şeker fazla firlarmis. Diyetisyen demişti1 saat öncesinde gebesin sen deyip şerbetli tatlı ikram ettiler
yemeden önce şekerimi ölçtüm, 107 idi.
yedikten bir saat sonra 157 oldu. inanamadım tekrar ölçtüm 141di
her ölçtüğümü not ediyordum, ilk defa bu kadar yüksek çıktı. detaylıya girdiğim gün yediğim çikolatalardan sonra bile yükselmemişti.
bunu doktora söylersem kesin şeker yükletmesi yapar
ben direk endokr. gidip diyet verin ve uygulayacağıma söz veriyorum mu desem
öğretmen arkadaşlar,eğer sağlıksal bir problem çıkmazsa inşallah,yarıyıl tatili iznimizin 2 Haftasını yiyecek.benim hesapladığını kadarıyla bitişi Mayıs ortasını buluyor.nasıl bir yol izlemeyi düşünüyorsunuz?
Ayrıca dr miz raporu kolay vermiyor.bir ara rahatsızlanmıştım da 4 günü vermedi.eskidenmiş o bol keseden rapor dedi.napcaz bilmem.
hayırdır canım neyin var ? epeydir yoktun umarım sıkıntı yorktur. mesajları okuyamıyorum çok birikiyor.Evet ben ilk sayfaya gelenlerdenim nasıl anladım valla ayağa kalktım foş diye geldi zaten çamaşırım sırılsıklam olmuştu anlasilmayacak gibi birsey degil
Şu an gitmek bile zor geliyor.şimdi imkanım olsa şimdi bırakırım.Yanı ben şunu dusunuyorum. Mayıs da biz okula gitsek kime ne fayda sağlayacağız. Hatta olumsuz bile etkilecek çocuklar. Şimdi bile üzülüyorum dönem ortası bırakacağım diye. Rapor almaya çalışacağım. Doktoruna hiç konuşmadım. Çok zor olursa ücretsiz izin alırım. Okul idaresi bile istemez beni :)
Şu an gitmek bile zor geliyor.şimdi imkanım olsa şimdi bırakırım.
Benim Dr herşeyi her Rahatsızlığı normal Görüyor.kalçam kemiklerim ağrıyor diyorum,insan bir kan testi yapar takip eder.kalsiyum mu magnezyum mu D mi eksik bir bak dimi...bir kere yaptırmadı en başından beri.bana dediği aniden zil çalmıştır telefon çalmıştır ani kalkınca olmuştur.konultuşturmadı.artık içimden dedim yeter ki sus ( ultrason üstümde 15 dk konuştu da kendisi...) bir daha bir yerim ağrıyor demicem dedim.neler anlattı ne alakasız şeyler...rapor istediğimi zaten düşünemiyorum öyle uzun vadeli.yine eskiden analarımız diye başlıcak:) Mayıs Haziran böyle Muallak...ücretsiz izin de istemiyorum henüz pufff
bu sıralar ağrılar çoğaldı sanırım. benimde dünden beri kasık ağrım oldu. özellikle ayaktayken. gebelik artık kendini hissettiriyor :)sırt ağrım hep vardı zaten. bel değil ama.arkadaşlar bel ağrısı yaşayan var mı? sürekli bir ağrı dün başladı sabah geçmişti akşama doğru tekrar başladı
ya arkadaşım ağlıycam neredeyse o kadar çok ağrıyor. birkaç gündür raporluyumdum evdeydim alışmışım yatmaya işe geri dönünce akşama pestilim çıktı. şikayetim yok hamdolsun Yaradana ama korkuyorum işte bebeğe birşey olur diye.bu sıralar ağrılar çoğaldı sanırım. benimde dünden beri kasık ağrım oldu. özellikle ayaktayken. gebelik artık kendini hissettiriyor :)sırt ağrım hep vardı zaten. bel değil ama.
Bu numulerden 1tane mi isteyebiliyorz ya
Geçmiş olsun canım. Hamileliğimden önce bir kere annem ile yemiştik. Ona bişey olmadı bana dokunmuştu. Hastanede serum taktılar geçti. Doktor bnyesi hassas olanlara dokunabilir demişti. O zamandan beri mantar yemiyorum. Hele hamilelikte bence kimse yemesin
Sagol canım. Ama bu toplanması ilginç geldi bana duymamıştım hiç. Problem degilse önemli degil
Benimde byüdü ama 6 aylık olduğuna inanmıyor kimse.. son zamanlarda büyüyor iyice.. iç karnı geniş olanların geç çıkıyor ne kadar geç büyüse o kadar iyi.. çünkü hareketler çok zorlaşıyor
Çok canım ya bence sen tatlılardan biraz uzak dur.Yükleme yaptırmışmıydın sen?
Bebekler bir sinirin üzerine baskı yaptığında oluyormuş canım. O sırada öksür biraz pozisyonunu degistirmeye çalış. Bebek yerini degişyirsin.Normal bir durum...
Seninde tosbik bebişin geliyor canım :) bende 26. Haftadayım 1050 gr. Doktorum tombik geliyor dedi.senin doktorun bir problem olur dedimi?
Bu arada tombik diyorlar ama benim ilk oğlumda 3.950 doğdu tombik tombik dediler gayet zayıftı. Boyu uzundu. Çok ebdişelenme oğlanmı seninkide.. oğlanların kemik agırlıkları da fazla oluyor
Peki 107 açlık şekerin miydi canım? Yani aç miydin ki? Bir de acken tatlı yendiginde şeker fazla firlarmis. Diyetisyen demişti
Sağlık ocağı verir mi bilmem o hiç aklıma gelmemişti.uzun vadede diye sanırım.Benim doktorum da her şeye olcak tabi diyor. :) daha dur vs diyor :) eşime de suram agriyor diyorum eee doktor dedi agriyacak tabii diyor :) çok rahat bir doktor. Ben o demeden sağlık ocağında yaptırdım yapalım demişti yeni yaptırdım dedim :) aile hekimleri de verir sanırım. Benim aile hekimim çok iyi bir insan verir mi bilmiyorum hiç konuşmadım.
Beden ne alacağıma karar veremedim benim de aklımda da şu numune işi 1 aydır düşünüyorum:)Depend'in kendi sitesine gir canım orada görüceksin numune iste butonu var sonrasında bilgilerini giriyorsun ve ücretsiz 1 adet numune adresine gönderiyorlar
Sağlık ocağı verir mi bilmem o hiç aklıma gelmemişti.uzun vadede diye sanırım.
Ya ufak tefek şeyleri bi ben mi takiyorum bilmiyorum :/ eşimin ailesinin sanki umrunda değil KV arar napiyon nediyon oldu gorusuruz. Yanı insan sormaz mi bi eksiğiniz var mi bilmem ne diye ağız ucuyla da olsa bebekle ilgili hc bi muhabbet yok. Onların onuncu torunu benim ailemin ilk . annem beşiğini kıyafetini vs aldı . ay bilmiyorum kendimi doldurmak istemiyorum da yani hiç tık yok kimseye muhtaç değilim öyle böyle eksiklerini alıyorum Çocuğumun çok sukur ama insan bi sorsunlar diye bekliyor .
Ayy seninki yine iyi benim lanet kv.De daha bir kere bile napiyosun iyi misin demek için bile aramadı aylar oldu ve ilk torunları olacak onların bırak ihtiyacı halimi bile soran yok 2 tane bekar kızı var bana yaptıklarını onlara da yaparlar inşallah o kadar ki artık nefret ediyorum hadi ben gelinim yapmadılar etmediler düğünde de sonra da ama bu da ailenin ilk torunu insan heveslenip bir çorap bile almaz mı sormaz mı iyi misin diye kalpsiz yüreksiz insanlarYa ufak tefek şeyleri bi ben mi takiyorum bilmiyorum :/ eşimin ailesinin sanki umrunda değil KV arar napiyon nediyon oldu gorusuruz. Yanı insan sormaz mi bi eksiğiniz var mi bilmem ne diye ağız ucuyla da olsa bebekle ilgili hc bi muhabbet yok. Onların onuncu torunu benim ailemin ilk . annem beşiğini kıyafetini vs aldı . ay bilmiyorum kendimi doldurmak istemiyorum da yani hiç tık yok kimseye muhtaç değilim öyle böyle eksiklerini alıyorum Çocuğumun çok sukur ama insan bi sorsunlar diye bekliyor .
Ya ufak tefek şeyleri bi ben mi takiyorum bilmiyorum :/ eşimin ailesinin sanki umrunda değil KV arar napiyon nediyon oldu gorusuruz. Yanı insan sormaz mi bi eksiğiniz var mi bilmem ne diye ağız ucuyla da olsa bebekle ilgili hc bi muhabbet yok. Onların onuncu torunu benim ailemin ilk . annem beşiğini kıyafetini vs aldı . ay bilmiyorum kendimi doldurmak istemiyorum da yani hiç tık yok kimseye muhtaç değilim öyle böyle eksiklerini alıyorum Çocuğumun çok sukur ama insan bi sorsunlar diye bekliyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?