2016 Şubat Anneleri

Uskumru omega3 yönünden zengin balıklardan ben birkaç defa evde yapıp yedim neden yenmez yazmış bazı siteler anlayamadım

Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı olupta iğnesi ni yaptıran oldu mu
ben 6. haftada hafif lekelenmeden bi oldum canım. şimdi 28 de olucaz yine ama daha var benim. aslında randevu zamanım gelmiyor ozamana. boşuna para ödüycem bak şimdi geldi aklıma

ımmmm çokta güzel olur ya. canım çekti. balık kendin yapamıyor musun canım ? temizliyorlar zaten bi kızartması kalıyor. ben hep yapıyorum.

kızlar tetanoz aşısı olmayı unuttum. bir buçuk ay oldu. yoğunluktan bi gidemedim 1 ay sonraydı yanılmıyorsam. olmayan var mı ? kaçırmak istemiyorum aslında 3. dozuda olcaktım doğum sonrası

canım bol bol somon ye

ben 6. haftada hafif lekelenmeden bi oldum canım. şimdi 28 de olucaz yine ama daha var benim. aslında randevu zamanım gelmiyor ozamana. boşuna para ödüycem bak şimdi geldi aklıma
Yok canım gidebilirsin randevu al bnm de randevu zamanım değildi gittim ama doktorum yoktu başka doktor yatış yapar vurur dedi başka doktor da ben ilk gebelikte iğne yapmıyorum dedi ne saçmalık ya anlamadım. Pazartesi başka doktora gideceğim seninde ilk gebeliğin demi canım ve tam kaç haftalık sın canım

Çok güzeller ama 300 er lira çok bence

Merhaba 26 haftalık hamileyim ya iç çamaşırım da ara ara ıslaklık oluyo akintimi yoksa suyummu geliyo arada anlamıyorum korkuyorum da agrım yok yani arada kasıklarım agrıyo ama aşırı değil ne olabilir

cnm benım de oluyor ama akıntı dıye dusunuyorum... umarım suyumuz degıldır.... salı gıtcem doktora bı sorarım... bir de çok sık idrara çıktığımız için belki farketmeden kaçırıyor olabiliriz...

Gecelik ya da pijama takımlarınızı bir beden büyük mü aldınız? Normal Pijama bir büyük oluyor alt lastiği yüzünden.sabahlık aynı beden kullanıyorum.takım alsam mı bilemedim.

Sadece benim eşim deli zannediyordum bizimkine 977gr 33cm olmuş, pipiside 1,56cm

benim 3. gebeliğim canım. 2 düşüğüm var (erken haftalarda kalp durması.) ben kürtajlardan sonrada vuruldum hep. ilk gebelikte vuruluyor niye öyle dediki. evet 2. bebek daha fazla etkileniyor vurulmazsa ve Rh+ ise bebek. bazı dr. ların doğum sonrası bebekten kan alıp eğer bebek + ise doğumdan hemen sonra yaptıklarını duydum. - ise yine yapmıyorlarmış doğum sonrası bile. biz şimdi 26+5 olduk bugün

Sağ salim alırsın inşallah canım. Bnm doktorum izne çıkmış başka doktor da yapar dedi bnm ilk gebeliğim canım bugün gittim başka doktora ilk gebelikte bn yapmıyorum doğumdan sonra kan grubuna göre vurulur dedi başka doktora gittim o bn yapıyorum dedi aynı gün başka doktora sıra alamadığım için pazartesi ne kaldı canım doktorlar nie farklı ya insanın kafası karışıyor bu ignenin gebelikte zararı yok demi

Kızlar bebekler bu haftalarda dönmeye basliyoms sanirim bugn bende bi farklılık vardi karnimin.içini çok acitti hareket ederken böyle olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…