Kocam giydirip cikariyor artik napcaz onlar da bize katlansinlr bir az ne kaldi sunun surasinda bi daha ne zaman hamile olacaksak artik yatcaz kalkaz hop dogurmusuz
Bizim ic karin futbol sahasi mubarek 7 aylik olduk azcik buyumus
Valla isin zor tatlim Allah kolaylik versin hic yardim edecek birisi yok mu? Kv ve ya annen gibi?
Kv.hasta o kalkana kadar zaten ben bile daha hizli kalkar hallederim isimi annem de cok sukur burda o cok yardimcim oluyor ama bekar kardeslerim var geleni gideni hic bitmez 7/24 duramiyor yanimda isten donunce biraz dahaduruyor bi kac isimi hallediyor gidiyor mecburen
cnm benım de oluyor ama akıntı dıye dusunuyorum... umarım suyumuz degıldır.... salı gıtcem doktora bı sorarım... bir de çok sık idrara çıktığımız için belki farketmeden kaçırıyor olabiliriz...
Sağ salim alırsın inşallah canım. Bnm doktorum izne çıkmış başka doktor da yapar dedi bnm ilk gebeliğim canım bugün gittim başka doktora ilk gebelikte bn yapmıyorum doğumdan sonra kan grubuna göre vurulur dedi başka doktora gittim o bn yapıyorum dedi aynı gün başka doktora sıra alamadığım için pazartesi ne kaldı canım doktorlar nie farklı ya insanın kafası karışıyor bu ignenin gebelikte zararı yok demi
dr. lar her konuda farklı canım. bende çok sıkıntı yaşadım. bende kan pıhtılaşması çıktı. bu konu çok kritik ve dr. lar öyle farklı konuşuyorki gitmediğim prof. perinatolog kalmadı. neyseki sorunumuz yok şimdi. bence risk almaya gerek yok. zararı yok sonuçta ben 6. haftada bile oldum. inşallah sende başka dr. la halledersin canım.
kizlar az once yatakta karnimin bir kisminda iki kere sertlesme oldu.bebek bir yerde toplaniyor sandim ama netten baktim bu kadar erken olmasi erken dogum belietisiymis cok korkuyorum
Merhaba 26 haftalık hamileyim ya iç çamaşırım da ara ara ıslaklık oluyo akintimi yoksa suyummu geliyo arada anlamıyorum korkuyorum da agrım yok yani arada kasıklarım agrıyo ama aşırı değil ne olabilir
Merak etmeyin su gelmesi değil sadece akıntıdır..su gelirse anlarsınız..benim 2. Bebeğim ilkinde doktor suyumu almıştı.anlarsınız korkulacak bir şey yok..hamileliğin son dönemlerinde akıntı fazlalaşır.. :)
Ay kizlar bu teyzeye bayildim hic bir seye dokundurmadi tabi bende yardim ettim, ama bu kadar yardim edebilir bir insan.. Sen kalk amerikalardan gel hic uyku uyuma ve kostur dur helal olsun.. Birde oglusuma hediyeler getirmis bayildimmmmm.. Cook sagolsun Bir ara sizinlede paylasirim
Merak etmeyin su gelmesi değil sadece akıntıdır..su gelirse anlarsınız..benim 2. Bebeğim ilkinde doktor suyumu almıştı.anlarsınız korkulacak bir şey yok..hamileliğin son dönemlerinde akıntı fazlalaşır.. :)
kizlar az once yatakta karnimin bir kisminda iki kere sertlesme oldu.bebek bir yerde toplaniyor sandim ama netten baktim bu kadar erken olmasi erken dogum belietisiymis cok korkuyorum
Yok canım gidebilirsin randevu al bnm de randevu zamanım değildi gittim ama doktorum yoktu başka doktor yatış yapar vurur dedi başka doktor da ben ilk gebelikte iğne yapmıyorum dedi ne saçmalık ya anlamadım. Pazartesi başka doktora gideceğim seninde ilk gebeliğin demi canım ve tam kaç haftalık sın canım
Benim doktorum yatış falan yapmadı,mor reçeteyle yazdı ilacı o reçeteyle birlikte eczacılar odasına gittim. Orada sıralı reçeteler bölümü var reçetemi aldılar sıradaki eczane getirmiş iğneyi 1 saat sonra aradılar gidip aldım 33tl fark ödedim sadece iğnenin şuan ki fiyatı 235 lira sanırım sağlık ocağında da iğnemi vurdurdum
- kızlar bende uzun zamandır düşünüyordum çamaşırım neden bu kadar ıslak bu akıntı değil acaba suyummu geliyor diye, sonradan farkettim ki bebisim baskı yaptıkça farkında olmadan idrar kaçırıyorum özellikle fazla su tükettiğim günler cok oluyor