2016 Şubat Anneleri

Bu ağrılar neden bu kadar sıklaştı ve herkes aynı durumda ya 28. Haftaya girmek üzereyim artık her yerim ayrı ağrıyo belim kasıklarım

Kv.hasta o kalkana kadar zaten ben bile daha hizli kalkar hallederim isimi annem de cok sukur burda o cok yardimcim oluyor ama bekar kardeslerim var geleni gideni hic bitmez 7/24 duramiyor yanimda isten donunce biraz dahaduruyor bi kac isimi hallediyor gidiyor mecburen

Evet canım bende çok sık idrara çıkıyorum inşaallah suyumuz değildir ya

dr. lar her konuda farklı canım. bende çok sıkıntı yaşadım. bende kan pıhtılaşması çıktı. bu konu çok kritik ve dr. lar öyle farklı konuşuyorki gitmediğim prof. perinatolog kalmadı. neyseki sorunumuz yok şimdi. bence risk almaya gerek yok. zararı yok sonuçta ben 6. haftada bile oldum. inşallah sende başka dr. la halledersin canım.

kizlar az once yatakta karnimin bir kisminda iki kere sertlesme oldu.bebek bir yerde toplaniyor sandim ama netten baktim bu kadar erken olmasi erken dogum belietisiymis cok korkuyorum

Merak etmeyin su gelmesi değil sadece akıntıdır..su gelirse anlarsınız..benim 2. Bebeğim ilkinde doktor suyumu almıştı.anlarsınız korkulacak bir şey yok..hamileliğin son dönemlerinde akıntı fazlalaşır.. :)

Ay kizlar bu teyzeye bayildim hic bir seye dokundurmadi tabi bende yardim ettim, ama bu kadar yardim edebilir bir insan.. Sen kalk amerikalardan gel hic uyku uyuma ve kostur dur helal olsun.. Birde oglusuma hediyeler getirmis bayildimmmmm.. Cook sagolsun Bir ara sizinlede paylasirim

Suyu nasıl anlarım peki canım çünkü buda renksiz bi akıntı biraz sarımsı ayirtedemiyorum

kizlar az once yatakta karnimin bir kisminda iki kere sertlesme oldu.bebek bir yerde toplaniyor sandim ama netten baktim bu kadar erken olmasi erken dogum belietisiymis cok korkuyorum
Ayni sey bendede oluyor, benim arastirmana gore bebek esniyormus, korkmana gerek yok dun oldu, erken dogum olsa suan kucagimda olmasi lazimdi

Benim doktorum yatış falan yapmadı,mor reçeteyle yazdı ilacı o reçeteyle birlikte eczacılar odasına gittim. Orada sıralı reçeteler bölümü var reçetemi aldılar sıradaki eczane getirmiş iğneyi 1 saat sonra aradılar gidip aldım 33tl fark ödedim sadece iğnenin şuan ki fiyatı 235 lira sanırım sağlık ocağında da iğnemi vurdurdum

- kızlar bende uzun zamandır düşünüyordum çamaşırım neden bu kadar ıslak bu akıntı değil acaba suyummu geliyor diye, sonradan farkettim ki bebisim baskı yaptıkça farkında olmadan idrar kaçırıyorum özellikle fazla su tükettiğim günler cok oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…