- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Benimde bugunlerde baya artti,normal oldugunu dusundugum icin sormadim canim.Kizlar beyaz kokusuz akintisi olan var mi? Doktora basvurmalimiyim bu konuda bilmiyorum?
cnm akrapol balgatta... oldukca ben orda bulent beye gıtmıstım... ıkı arkadas da nurten hanıma gıttı dogum yaptılar cok memnunlar.. yenıdogan unıtesı yok o yuzden ıkızler ıcın rısk dıye ben gıtmedım... ama tek bebegım olsaydı kesınlıkle oraya gıderdım... gecen yıl 2500 tl bırı epıdural normal bırı de sezeryan yaptı dogumunu...bende akropol hastahanesine gideceğim övdüler onu fazla uçukta değil, eşimde acıbadem sigortaya soracaktı boşuna sorma aşar dedim de olsun sorayım dedi, artık nasıl adama patlamışsam
3 numarayı ele, aldığın oda country tarzı ise 1 numara çok şık olur ama hasthane kapısına 2 numaradan takan çok kişi de bulunuyor :)
çoğumuz 7ci aya girdik ya da girmek üzereyiz canlar,
dayımızın bize aldığı 1 adet hastahane çıkış setimiz var onun dışında birşeyimiz yok
ben daha bebeğe bişy almadığım için hastahane çantamız hazırlığımız yok ama önümüzde ki hafta artık başlamak istiyorum
ama işe nerden başlamalıyım onu bilemedim
Canim acikcasi benim doktorum ilac killanmadan yana degil bogle cok sorun olunca öneriyor fitil vericeyini sanmiyorum yine de srmada fayda varEvet canım bende var hatta ilaç kullandım bunun için fitil verdi doktorum korkulacak birşey değil ama bol su içmeye bak doktorunda mutlaka fitil vericektir
Evet tatlim ben de normal diye dusunuyodum amma birden takildimBenimde bugunlerde baya artti,normal oldugunu dusundugum icin sormadim canim.
cnm akrapol balgatta... oldukca ben orda bulent beye gıtmıstım... ıkı arkadas da nurten hanıma gıttı dogum yaptılar cok memnunlar.. yenıdogan unıtesı yok o yuzden ıkızler ıcın rısk dıye ben gıtmedım... ama tek bebegım olsaydı kesınlıkle oraya gıderdım... gecen yıl 2500 tl bırı epıdural normal bırı de sezeryan yaptı dogumunu...
ben gecen yıl gıttıgımde 50 tl ıdı muayenesı... en son 70 oldu dıye duydum ama cok memnun kalırsın...
bende sendenim canım, merak etme. önce en önemli şeylerden başlayacağım, genelde toplu alırım diye erteledim.
bence artık zamanı, yavaş yavaş hallederiz. telaş yapma sağlık olsun
ananesi ve babanesi ve benim aldığım ufak tefek tulum battaniye nevresim vs var. şimdilik.
Beyaz akinti bende oldum olasi var :)) .. normal yani vajinal akintisiz bir kadin dusunulemezKizlar beyaz kokusuz akintisi olan var mi? Doktora basvurmalimiyim bu konuda bilmiyorum?
Akintisiz kadin yagmursuz sonbahar gibidirBeyaz akinti bende oldum olasi var :)) .. normal yani vajinal akintisiz bir kadin dusunulemez
canım para oldu mu herbir şeyi gönlünce alırsın, sen bir mağazaya gir , peşin sıra geliyor zaten :) oda yapacaksan mobilyalara da bak.kendi bakım ürünlerini de al, lohusa pijamaların onları da al. battaniyesi, zıbını, tulumu, bebişin temizlik ürünü, dijital aletler.. var da var..çoğumuz 7ci aya girdik ya da girmek üzereyiz canlar,
dayımızın bize aldığı 1 adet hastahane çıkış setimiz var onun dışında birşeyimiz yok
ben daha bebeğe bişy almadığım için hastahane çantamız hazırlığımız yok ama önümüzde ki hafta artık başlamak istiyorum
sen cok yasaAkintisiz kadin yagmursuz sonbahar gibidir
aldığını iade et kuzum tekrar al bugün :):)dün gece uyuyamadım e-bebkten sipariş verdim. korse emzirme sütyeni ve hava nemlendirici. bugün mail gelmiş 119 tl ye aldığım hava nemlendirici bugün 99 tl olmuş
ayıp değil mi ya ben aldım diye niye indirim yaptılar
var cnm. normalmiş oKizlar beyaz kokusuz akintisi olan var mi? Doktora basvurmalimiyim bu konuda bilmiyorum?
Canım nişan için çok erken.. sümüksü kahve veya kırmızı renkli bir akıntı. Hamilelik boyunca rahimin agzını tıkayan madde... normalde doğum zamanı gelir. Ama olurda böyle bir akıntı görünce hemen gitmek lazım. Kiminin doğumu hemen başlarmış kiminin günler sonra başlarmış. İnş bi sıkıntı yoktur. Ne dedi doktor?
Kizlar su hamilelikte tek cekemedigim misafirler.. ve ne mi oldu taaaa amerikalardan esimin teyzesigil geldiler suan eve geciyorlar.. Dunde evi temizle toparla vs derken saati 1 ettik, bu kadar yorgunlugun uzerine onlari doyurmak var.. deliriciiimmmm :))) .. ama ama tatli sirin insanlar bir bakima kafa dagiticaz, iyi tarafindan bakmaya calisiyorum siz yinede bana dua edin..
ben bişeyler aldım ama benimde hastane çantam ve o yönde hazırlığım yok :)çoğumuz 7ci aya girdik ya da girmek üzereyiz canlar,
olur muki canım ? off ya çıkacak varmış belkide. bende hiç sevmem böyle iade değişim işlerini zor geliyo valla :)aldığını iade et kuzum tekrar al bugün :):)
oyyyy maşallah annesiiiii :)
bende renkli görmek istiyorum ya 2 hafta sonra da benim muayenbem var çok merak ediyorum şuan ne durumda diye. benimki de maşallah tekmeleri iyice netleşti büyüdü herhalde anasının paşası =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?