2016 Şubat Anneleri

çoğumuz 7ci aya girdik ya da girmek üzereyiz canlar,
dayımızın bize aldığı 1 adet hastahane çıkış setimiz var onun dışında birşeyimiz yok
ben daha bebeğe bişy almadığım için hastahane çantamız hazırlığımız yok ama önümüzde ki hafta artık başlamak istiyorum
ama işe nerden başlamalıyım onu bilemedim

cnm akrapol balgatta... oldukca ben orda bulent beye gıtmıstım... ıkı arkadas da nurten hanıma gıttı dogum yaptılar cok memnunlar.. yenıdogan unıtesı yok o yuzden ıkızler ıcın rısk dıye ben gıtmedım... ama tek bebegım olsaydı kesınlıkle oraya gıderdım... gecen yıl 2500 tl bırı epıdural normal bırı de sezeryan yaptı dogumunu...

ben gecen yıl gıttıgımde 50 tl ıdı muayenesı... en son 70 oldu dıye duydum ama cok memnun kalırsın...

bende sendenim canım, merak etme. önce en önemli şeylerden başlayacağım, genelde toplu alırım diye erteledim.
bence artık zamanı, yavaş yavaş hallederiz. telaş yapma sağlık olsun

ananesi ve babanesi ve benim aldığım ufak tefek tulum battaniye nevresim vs var. şimdilik.

Evet canım bende var hatta ilaç kullandım bunun için fitil verdi doktorum korkulacak birşey değil ama bol su içmeye bak doktorunda mutlaka fitil vericektir
Canim acikcasi benim doktorum ilac killanmadan yana degil bogle cok sorun olunca öneriyor fitil vericeyini sanmiyorum yine de srmada fayda var
Benimde bugunlerde baya artti,normal oldugunu dusundugum icin sormadim canim.
Evet tatlim ben de normal diye dusunuyodum amma birden takildim

bu sene facebook sayfasında yorumlar yapmış fiyat demişler yine 2500 yazmış oraya gidenle ve dediğin gibi bülent beyi övmüşler bende onu düşünüyorum, yeni doğan ünitesi yokmuş ama acil durumda devlet hastahaneleri ile anlaşmalı olarak sevk yapılıyormuş, ilk defa bi yer aklıma yattı bide gidip görem içim tam rahat etsin

yetiştirmeme erken doğum ihtimallerini düşündüğüm için 1-2 haftaya kesin başlamak istiyorum

annem battaniyesi, ilk bezlerini ağız mendillerini banyo yıka süngerelrini zıbınlarını kışlık yorgan ve nevresim seti
ıslak mendillerini alt değiştirme bezlerini ve buna benzer şeyler almış, kaynanam daha hiiç birşey almadı hamile kalmadan önce yelekler patikler örmüştü o, hele doğsun o zaman alırız dedi ki biliyorum almayacak ve dicek ama siz hep almışsınız

canım para oldu mu herbir şeyi gönlünce alırsın, sen bir mağazaya gir , peşin sıra geliyor zaten :) oda yapacaksan mobilyalara da bak.kendi bakım ürünlerini de al, lohusa pijamaların onları da al. battaniyesi, zıbını, tulumu, bebişin temizlik ürünü, dijital aletler.. var da var..
içini ferah tut. benim de pek birşeyim yok

aldığını iade et kuzum tekrar al bugün :):)

Nerden geldiğini anlamadık ama her şey yolunda :) evet ben de ihtim vermedim ams binde bir ihtimal bile gittim

Kizlar su hamilelikte tek cekemedigim misafirler.. ve ne mi oldu taaaa amerikalardan esimin teyzesigil geldiler suan eve geciyorlar.. Dunde evi temizle toparla vs derken saati 1 ettik, bu kadar yorgunlugun uzerine onlari doyurmak var.. deliriciiimmmm :))) .. ama ama tatli sirin insanlar bir bakima kafa dagiticaz, iyi tarafindan bakmaya calisiyorum siz yinede bana dua edin..

Canım olsun keyif almaya calis. Yardım ederler inşallah. :)

ben bişeyler aldım ama benimde hastane çantam ve o yönde hazırlığım yok :)

kızlar ürünlerim geldi. korseyi yani aslında destek bandı, taktım valla yükümü zalltı sanki. bel desteği var. epey rahat ettirdi. belimin şeklini alıyor. öyle kaba sabada değil. oturdu vücuduma.

Ayy sagol canim cok guzel bir duygu once gostermedi yuzunu merdiven indim ciktim cikolata yedim oyle gorundu nazli kizim. Annesinin pasasina kirk bin kere masallah tepsin tepsin benimki de oyle saglam vuruyo vallahi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…