Ayy sagol canim cok guzel bir duygu once gostermedi yuzunu merdiven indim ciktim cikolata yedim oyle gorundu nazli kizim. Annesinin pasasina kirk bin kere masallah tepsin tepsin benimki de oyle saglam vuruyo vallahi :))
Allah'a sigindim :))Canım olsun keyif almaya calis. Yardım ederler inşallah. :)
canim ayni durumda sayiliriz tek fark benim yarin oda geliyor. yaninda hediye yatak yorga nevresim takimida var. calisan kadinlar icin vaitte sinirli tabiçoğumuz 7ci aya girdik ya da girmek üzereyiz canlar,
dayımızın bize aldığı 1 adet hastahane çıkış setimiz var onun dışında birşeyimiz yok
ben daha bebeğe bişy almadığım için hastahane çantamız hazırlığımız yok ama önümüzde ki hafta artık başlamak istiyorum
ama işe nerden başlamalıyım onu bilemedim
sen cok yasa.. bence akinti icerde bekleyip gelince kivami degisiyor bu yuzdende beyaz oluyor.. hep olmuyor cunku, mesela vajina uyarilincada akinti cok oluyor :)
gecenlerde biri yazmisti erken dogum riski yaratiyor diye hangi akinti tipine uygun yazdigini hatirlamiyorum amavar cnm. normalmiş o
Nisanla karistirmistir o, gebelik ilerledikce akinti cogalir benim bildigim :)Hmm enteresanm))
gecenlerde biri yazmisti erken dogum riski yaratiyor diye hangi akinti tipine uygun yazdigini hatirlamiyorum ama
Bilemiyorum ama bana o ikeadaki çok tatlı geldi :) hamakta çok yatamayacak ama 5-6 aya kadar yatar. Yalnız bırakamazsın. Yatak mecburen olacak. İnş gönlüne göre bulursun canım.o da sallanmıyor diye arayışa girdim, sonradan ek apart yaptırmak lazım,
bi de diyorum zaten gündüzleri benimle salonda olacak hamak alacagım hamakta takılsın gitsingel sen bu güzel modeli al büyük ihtimallede ikea ya gidecek kafam
Hoşgeldin canımmerhaba anneler
Ben de gruba yeni katıldım inşallah şubatta bebeğim doğacak. Bugün itibarı ile 27+0 olduk
Ya bu bilgisayar işlerine çok akıl sır erdirilmiyor. Mesela benim çarşambadan çarşambaya haftam doluyor bu site anca cuma günü yazıyorBisey dicem ben buna dikkat ettim de :) Bende bugun 27+0 im ama senin tahmini dogumun 20 subat benimki 15 nasil oluyor ki bubi kac kisidr daha fark ettim bunu :)
Herley yolundaysa sevindim. Allah korusun çok erken çünkü..Nerden geldiğini anlamadık ama her şey yolunda :) evet ben de ihtim vermedim ams binde bir ihtimal bile gittim
Özel yüzyılda sezeryan sordum tek kişişik oda 1300 iki kişilik 1000 TL. Bir arkadaşda normal dogumu sormuş 850 demişler. Bizim hastane bayagı uygunMerhaba arkadaslar anadolu yakasi dogum ucretlerini arastiran varmi aramizda.
Hepsi çok tatlı.. sen dolabı bayagı bir doldurmuşsun. Güle güle saglıkla giysin kızın inş .Kızımın dolabı dolmaya başladı :)hergün bakıyorum moralimi iyi hissetmemi sagliyor:)Rabbim hepimize sağlıklı sihatli giydirmeyi nasip etsin insallah
Amin canimm çok saol çalışınca ve biraz ağır geçirince sonrasında kötü olurum diye biraz hızlı hareket ettim kafam rahat olsun diye .inşallah sağ salim de kucağımiza almak nasip olurBilemiyorum ama bana o ikeadaki çok tatlı geldi :) hamakta çok yatamayacak ama 5-6 aya kadar yatar. Yalnız bırakamazsın. Yatak mecburen olacak. İnş gönlüne göre bulursun canım.
Hoşgeldin canım
Ya bu bilgisayar işlerine çok akıl sır erdirilmiyor. Mesela benim çarşambadan çarşambaya haftam doluyor bu site anca cuma günü yazıyorbirde imzalarda yazan ile ultrasonda çıkan haftalar farklıya ondan karışıklık oluyordur.
Herley yolundaysa sevindim. Allah korusun çok erken çünkü..
Özel yüzyılda sezeryan sordum tek kişişik oda 1300 iki kişilik 1000 TL. Bir arkadaşda normal dogumu sormuş 850 demişler. Bizim hastane bayagı uygun
Hepsi çok tatlı.. sen dolabı bayagı bir doldurmuşsun. Güle güle saglıkla giysin kızın inş .
Cnm yazını detayli akuyanadim ama analık izni yasal ve ücretli bi izin. Ucretide odedigimiz sosyal güvenlik primlerinden sgk kurumunca ödeniyor. Ücretinden kesmeleri yada yerine çalıştırilacak kişinin maasini ödemek için kesinti yapılamaz. Cunku bu izinler anne ve cocugun birlikte vakit gecirmesi icin kazanilmis haklar. Çalıştığın kurum ile görüş bence.SSK yı arasana canım ya da bir bilgilendirme kurumunu bu izni kullanmak istemiyorum diye. Ama ayrıntıya pek girme bence :) bebegime bakan var çalışmak istiyorum maasim kesiliyor paraya ihtiyacım var diye. Başka turlu kesin bilgi alamazsib sanırım. Bunun için bağlı olduğun kuruma da dilekçe verebilirsin sanırım bilgi edinmek için.
Cnm yazını detayli akuyanadim ama analık izni yasal ve ücretli bi izin. Ucretide odedigimiz sosyal güvenlik primlerinden sgk kurumunca ödeniyor. Ücretinden kesmeleri yada yerine çalıştırilacak kişinin maasini ödemek için kesinti yapılamaz. Cunku bu izinler anne ve cocugun birlikte vakit gecirmesi icin kazanilmis haklar. Çalıştığın kurum ile görüş bence.
Ooo maşallah canım. Güle güle giysin kuzun. Bakım çantası mi o kirmizi yandaki?Kızımın dolabı dolmaya başladı :)hergün bakıyorum moralimi iyi hissetmemi sagliyor:)Rabbim hepimize sağlıklı sihatli giydirmeyi nasip etsin insallah
Evet çok güzl bi duygu o tekmeleyince ben çok mutlu oluyorum =)
yüzünü görmeyi sen mi istedin yoksa doktorun direkt renkli olarak yüzünü mü gösterdi?
3 kilo aldım şimdiye kadar canımayy hala kusuo musun canım yaaa kıyamam az kaldı dayan artık.. bende kusma olmadı hiç rahat geçiyor ama şuan hareketlerim zorlaşıyor. ee senin bi de küçük oğlun var senin için daha zor tabi dayancaksın artıkk her güzel şeyin bi zorluğu war. Allah sağlık versin yeterki =)
bu arada kaç kilo aldın merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?