canim normalde eger doguma yakin olursa normalmis yani vucut kendimi hazirliyormus doguma.Ama erken haftalarda baslarsa ve gunde 5den fazla karnin bir yerinde sertlesme ,kasikta hafif sanci olursa bu kasilma belirtisiymis. Ben elimi koydugumda bebek sandim sevindim ama ard arda gece 3kez oldu ve netten bakinca endiselendimCnm o bendede oluyo..bi arkadasmda yasiodu bunu yirmi gun erken dogdu...cok yorma kendini dinlen...magnezyum bunada iyi geliyoms
Bende duzenli diil ama cok yasiyorum bunu...insallah bisey olmaz..cok yogun oluyorum gun icinde,onun etkisi yuksek gibi geliyo banadacanim normalde eger doguma yakin olursa normalmis yani vucut kendimi hazirliyormus doguma.Ama erken haftalarda baslarsa ve gunde 5den fazla karnin bir yerinde sertlesme ,kasikta hafif sanci olursa bu kasilma belirtisiymis. Ben elimi koydugumda bebek sandim sevindim ama ard arda gece 3kez oldu ve netten bakinca endiselendim
3 kilo aldım şimdiye kadar canım
Sırtı dönük yatıyordu dr sağolsun 10 dk sonra tekrar bakım merdiven in çık şu iç o arada gostermezse yine geldi foto çıkaralım dedi canım akıllı bidigim da anlık döndü ve flaşlara yakalandı
Canim ister sez.olsun ister normal dogum eninde sonunda gobek topluyor kendini sez.olmustum kizim 2yasina gelmeden dumduzdu karnim ustelik fazla 1-2 kilom kalmisti. Kizim hep 1hafta onden gidiyordu ama 39.haftada 4kg.in ustunde gorunuyordu ama 3.800 dogdu +-400gr diyor dr.lar tam olarak kafa capindan kilosunu olcemiyorlar dogal olarakKızlar benim oğluş bir hafta önden gidiyor şu an.bu hep böyle mi devam eder bide İnşallah vaktinde doğarsa kilolu mu doğar.malum iri bebekte sezeyana alıyorlar ki zaten aklım hep sezeryana kayıyor.ama sezeryan göbeği diye bişey varmış bn doğum sonrası göbeğim kalsn istemiyormbenim boyum 176 babasının 187 acaba doktor ondan mı iri dedi oğlum genlerinden dolayı uzun sanırm biraz :)
Ikizlerin su an kac yasinda kac haftalikken dogmuslardi 2yasinda kizim var ve simdi ikizlere hamileyim morale ihtiyacim varMaşallah cnm ya ne güzel bu endişe duymak yerine sevinmen gereken bir durum bebeğin güzel büyümüşdarısı bana çünkü küçük doğan bebeğe bakmak öyle zorki bnm ikizler 2 kiloya yakındı çok zorladım dilerim bnm bebeğimede sağlıkla tombiş olur şöyle 4 kilo hiç fena olmaz
Senin ikizlerin de tek bebek olculerinde mi gidiyor hala. 30.haftadan sonra buyumeleri geriler diye duymustum ama saglik ocagindaki hemsire bu seneki ikizlerden 3kg.in altinda dogan olmadi dedi. Bi yandan iyi bebekler dogduktan sonra bakimi kolay olur ama bi yandan da korkuyorum 2ay daha nasil tasicam karnim daha ne kadar buyuyecek diye. Simdiden ayakkabilarimi baglarken sekilden sekile giriyorum merdivenleri 1er kat cikip nefes nefese kaliyorum22+4 de biri 620 gr 30 cm diğeri 626 gr 35 cm di canım.
Günaydın annişler
Gece bir ara derin uykuya daldım o sıra sırt üstüne dönmüşüm uyandım felaket bi agrim vardı karnimin içinde bir organ sanki boşlukta sallanıyordu. Zor şekilde yana döndüm oda o tarafa düştü sanki korktum bi an niye böyle oldu diye
İlk gebeliğin mi canımBen geçen hafta yaptırdım canım
duzenli degilse sorun yokmus canim,sadece beni endiselendiren bu kadar erken olmasiBende duzenli diil ama cok yasiyorum bunu...insallah bisey olmaz..cok yogun oluyorum gun icinde,onun etkisi yuksek gibi geliyo banada
Ayy sırt üstü yatmak çok tehlikeli ama bazen bende öyle yatıyorum sonra bende de ağrı oluyor karnım belim kalçama vuruyor ağrılar... ben zaten gece uyuyor muyum uyumuo muyum belli değil çok uyanıyorum çünkü
Bende de ogle oluyor ay Allah askina su netde bi bas agrisina neler yaziyorlar artik okuyumca oluceyini zann ediyorsun. Takmayin bu kadarkizlar az once yatakta karnimin bir kisminda iki kere sertlesme oldu.bebek bir yerde toplaniyor sandim ama netten baktim bu kadar erken olmasi erken dogum belietisiymis cok korkuyorum
Gece ağrım fazla oluyor ve cok sık idrara kalkıyorum diye uyuyamıyorum. Sabah eşimi yollayıp 1 saat evi toplayıp tekrar yatağa girince 1 saat uyuyabiliyorum o ara vücudum dinleniyor
Canım bende decavit kullandım 1 ay.. 3 kg birden aldım.Ayy ne güzel yaaaa bende 5. aya kadar hep 1'er kilo aldım 5 ten sonra bi anda 4 kilo aldım. yeni bi ilaca geçtim 5. aya kaadar decavit kullandım 5 aydan sonra da Efa daily omega 3 balık yağı ilacı içmeye bailadım ve b anda kilo aldım... 6 aylık oldum 10 kilo aldım şaka gibi
kizlar az once yatakta karnimin bir kisminda iki kere sertlesme oldu.bebek bir yerde toplaniyor sandim ama netten baktim bu kadar erken olmasi erken dogum belietisiymis cok korkuyorum
Canım bende decavit kullandım 1 ay.. 3 kg birden aldım.doktorum dediki decavit kullanma çünkü o multivitamin kg aldırır dedi başka sadece b12 vitamini verdi. Bende decabit kullanana kadar 1 kg almıştım sadece :) demekki herkeste farklı etki yapıyor
Norveç okyanusdan avlaniyo ciftlikden degil bu işide iyi yapiyorlar tabi afiyet olsun ben hic yemedim merak ediyorum tadınıCanım ben ithal somon kastettim ben Norveç somonu yiyorum bol bol inş hormonlu fln değildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?