O bende de çok oluyor sağ tarafıma toplanıyor çıkıntı oluyo ve taş gibi .duzenli degilse sorun yokmus canim,sadece beni endiselendiren bu kadar erken olmasi
Suyu nasıl anlarım peki canım çünkü buda renksiz bi akıntı biraz sarımsı ayirtedemiyorum
benim hep oluyo canım. bu güne kadar bişi olmdaı. bnece endişelenmekizlar az once yatakta karnimin bir kisminda iki kere sertlesme oldu.bebek bir yerde toplaniyor sandim ama netten baktim bu kadar erken olmasi erken dogum belietisiymis cok korkuyorum
hijyenle pek ilgisi canım. bendede bolca lökosit çıktı. ama tüm gün dışarda sürekli idrara çıkmak zor oluyor. ve bol su tüketmek zaten zor. ee birde üşüyorsaun dışarda ayaklardan al sana enfeksiyon.Slm annişler çarşamba günü çok sancılandım ve doktorumu aradım tarif ettiğim sancı böbrek ağrısına benziyo dedi ama erken doğum riski var diyw nst çekildi nst temiz çıktı doğum sancısı değildi idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuşumhalbuki hijyen konusunda çok hassasım ama olmuş malesef antibiyotik tedavisi başladık dikkat edin sizde gebelikte bu enfeksiyon da erken doğuma sebeb oluyormuş feci halde bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve rahimde ağrıdan yürüyemez oldum resmen umarım bir An önce antibiyotik fayda ederde iyleşir im çok zor gerçekten
bizimkide 1 hafta önde ama kilo bakımından değil. gelişim açısından. sizinkide öyledir bence. çünkü kiloda kesin sınırlar yok. bacak boyu vs. demiştir dr.Kızlar benim oğluş bir hafta önden gidiyor şu an.bu hep böyle mi devam eder bide İnşallah vaktinde doğarsa kilolu mu doğar.malum iri bebekte sezeyana alıyorlar ki zaten aklım hep sezeryana kayıyor.ama sezeryan göbeği diye bişey varmış bn doğum sonrası göbeğim kalsn istemiyormbenim boyum 176 babasının 187 acaba doktor ondan mı iri dedi oğlum genlerinden dolayı uzun sanırm biraz :)
KıZlar sizce bu haftada uçak yolculuğu yapılabilir mi bugün istanbuldan izmire gidicem bilet de aldık ama korkuyorum rapor isteyebiliyolarmış sanırım bu haftadan sonra ben rapor almadım napsamki
karadeniz somonu var :) norveç yemeyin sizde :) evet dip balığı yasakladı banada dr. ama karadeniz somonu harika bir balıkAyrıca hepiniz çok araştırma yapan bilincli ve bilinclenmeye açık degerli anne ve adaylarısiniz balık konusu açılmış . Bazı baliklarda risk var simdi bildigim kadsriyla soyliyim yüksek civa olan ton balığı yasak ve dip balıkları küçük büyük fsrk etmez yasak yüksek civadan dolayi. Ayrica biri de somon demis ulkemizde somonlar ciftliklerde yetisiyor ilaçlama sitemi varmis hormon gibi filan düşünebilirsiniz onuda onermeyenler var ne yicez derseniz ağır metal olmayan doğal yetişen hayvan ve et bana doktor tavukda yeme demisti pek yemedim.
duzenli degilse sorun yokmus canim,sadece beni endiselendiren bu kadar erken olmasi
rapor alsaydın canım. bişi olmaz sağlık açısından. ben 5. ayda bindim ama yinede sorun çıkarabilirler. 28. hafatan bitti mi ? bittiyse rapor isterler. 36. haftadan sonra çoğu şirket kabul etmiyor zaten. geçenlerde 36. hafatada uçakta doğum yaptı bir kadın. şirket dava açtı hakkında. çünkü 36. haftada olduğunu bildirmemiş :)KıZlar sizce bu haftada uçak yolculuğu yapılabilir mi bugün istanbuldan izmire gidicem bilet de aldık ama korkuyorum rapor isteyebiliyolarmış sanırım bu haftadan sonra ben rapor almadım napsamki
Niye canım.Kizlar cok keyifsizim esimle kavka etdik
28. hafatadan sonra rapor isteniyor. 36. dan sonra almıyorum deme hakkı var şirketin rapor olsa bile36. Haftaya kadar bir şey olmaz..36. Haftadan sonra doktor raporu ile..bu haftalarda sıkıntı olmaz.. Ama doktoruna ara sor ne olur ne olmaz..
hijyenle ilgisi yok demek istemiştim yukarda ilgili gibi yazmışım :)Slm annişler çarşamba günü çok sancılandım ve doktorumu aradım tarif ettiğim sancı böbrek ağrısına benziyo dedi ama erken doğum riski var diyw nst çekildi nst temiz çıktı doğum sancısı değildi idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonu olmuşumhalbuki hijyen konusunda çok hassasım ama olmuş malesef antibiyotik tedavisi başladık dikkat edin sizde gebelikte bu enfeksiyon da erken doğuma sebeb oluyormuş feci halde bel ve kasık ağrısı çekiyorum ve rahimde ağrıdan yürüyemez oldum resmen umarım bir An önce antibiyotik fayda ederde iyleşir im çok zor gerçekten
H&M ve c&a nın online alışverişleri olmuyor mu?
Sorumsuzlugu beni cildirtiyorNiye canım.
Aynen öyle canım aç kalmamak lazım.. aburcubue ve hanurişi yemiyorsan yapacak bişey yok. Dogumdan sonra sıkarsın dişini verirsin inş.;hımmm valla bende anlamadım canım herkesi farklı etkiliyor demekki...
Ayy napcam bilemiyorum. bazen diyorumki aman boşwer al kilo bişey olmaz sonra verirsin diyorum bazen de moralim bozuluyor.
hatta akşamları yemek yememeyi düşünmeye başladım. bi kereyemedim açlıktan gebercektim. kendimi suçlu hissettim. bebeğimin günahına girmeyim dedim sonra yemeye devam ettim. ama hamur işi tatlı hiç yemiyorum tuzlu da yiyemiyorum zaten hergn meyve sebze et balık türü değişik değişik yiyorum. napim artık kilo alıyorsam da yapcak bişey yok
Canım maşalah sana 34. Haftada açılma başlamış. Açılma problemin olmamış. En güzeli işte.. bundada sonuna kadar bekle. İlkini normal yapmışsın bunuda yaparsın inş. Ben 40 haftamı doldurduğumda 1 cm bile açıklık yoktu.Yorumlara baktım az çok da bana yardım edecek tecrübeli anne adayı var mi acaba??genellikle yazılanlar benim ilk gebeligimde olağan şeyler olduğu için yardım etmeye çalıştım..
Şimdi gel gelelim benim derdime;
İlk gebeliğim yanı kızım 24. Hafta itibaren dönmüştü açılmam 34. Haftada nisanimla beraber oldu..doguma 1 gun oncesinden bagirsaklarim bozuldu ve sag bacagim kasiliyordu zaten onlarda dogumun habercisi ve 37 haftalıkken normal epidural ile doğum yaptım..
Şimdi allah kısmet ederse bir oğlum olucak..genellikle kızlar erken gelir diye bir söylenti var ama oğlanlar??40 haftaya kadar beklicem normal doğum için tabiki ama bunun öncesinde ne yapabilirim??
Tecrubeliler ya da bilen bir şey var ise bir yardım etsin yaa lütfen..
Kizima hamileyken cok dua ettim işten doğum iznine ayrilayim 1 hafta içinde doğum yapayım diye 3 gün sonra doğum yaptım kocam evde olsun o beni hastaneye götursun dedim o götürdü ,kanama ya da sancı ile hastaneye gideyim dedim kanama ile gittim..inşallah buda öyle olur..
hepsinin var bi saçma huyu canım boşver takma.Sorumsuzlugu beni cildirtiyor
Sıkıntı olmaz yaptırabilirsin tek son ayda tavsiye edilmiyor canım biran önce git ama:)hemşiren neden aramadı ki?kızlar tetanoz aşısı olmayı unuttum. bir buçuk ay oldu. yoğunluktan bi gidemedim1 ay sonraydı yanılmıyorsam. olmayan var mı ? kaçırmak istemiyorum aslında 3. dozuda olcaktım doğum sonrası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?