2016 Şubat Anneleri

Sıkıntı olmaz yaptırabilirsin tek son ayda tavsiye edilmiyor canım biran önce git ama:)hemşiren neden aramadı ki?
aslında sürekli arardı canım. ilk 2 düşüğümdede peşimi bırakmadı. bundada 3-4 kez en başta aradı. herhalde 2. yi bi zahmet sen takip et dedi :)

KıZlar sizce bu haftada uçak yolculuğu yapılabilir mi bugün istanbuldan izmire gidicem bilet de aldık ama korkuyorum rapor isteyebiliyolarmış sanırım bu haftadan sonra ben rapor almadım napsamki
Canım 32. haftaya kadar sıkıntı yok uçak yolculuğunda eğer extra bir rahatsızlığın yoksa.

ayyy ne güzel ya bende öyle sabırsızlanıyorumki 37 de doğurmak istiyorum normal yolla. zaten doğum pozisyonunda şuan ama arkadaşında böyleydi. oda 5. ayda döndü. ama 40. haftada suni sancıyla ancak doğdu bebiş. inşallah doğal yolla okadar beklemeden gelir bebişler. peki sen ne yaptın canım ilkinde çok yürüdün mü? nasıl oldu ?

Canım bebeğinin döndüğünü nerden biliyorsun

Canım bebeğinin döndüğünü nerden biliyorsun
usg den canım. 5. ayda döndü bizimki. zaten çok baskı vardı bir baktı dr. kafası aşağıda. 15 gün sonra yine aynı pozisyonda. ben ozaman okadar korktum ki doğacak diye. ama dr. o öyle rahat ediyor endişelenme dedi. 2. hafta önce yine işte 6. ayda kafası aşağıdaydı. takla falanda atmıyor yani. bir döndü dönüş o dönüş :) daha iyi boşver bu normal doğum pozisyonu diyo dr. um. ama tabi o baskıyı hissediyorum ben epeyce.

Valla normal doğum zamanı 18 ekim 21 ekimdi..ben eylul'un sonuna kadar çalıştım oturarak ama araba ile ise gidiyor araba ile dönüyordum..ama yapım gereği çok hareketliyimdir yanı 1 saat yerinde oturuyorsaniz 10 dakka falan hep ayaktayim..ve 3 ekimde doğdu kızım..tek yaptığım pilates topunda 34den sonra hafif hafif zıplamak oldu o da ne kadar etki ettiyse yapmadım diyebiliriz :)

Ama bunda da çok hareketliyim..evdeyim artık ev hanımı izmir'e yerleştim saolsun kızım uslu bir kız değil çok hareketli ev işi yemek onunla ilgilenmek daha fazla bile yoruluyorum baktığında :))

ocak itibari ile kayinvaldem gelecek istanbuldan 34. Haftada falan o geldiğinde apartmanın merdivenlerini çıkar birazda yururum diyorum.. :))) başka bir şey yok..

Kalin kafalari basmiyo iste canim bazi seyleri

Var da canim ama bizim de sabrimizi deniyolar
bende inan çok kızıyorum bazen eşime ama işte iyi huylarını görünce insan birazda yumuşuyor. genel olarak iyiyse bazılarını görmezden geliyorsun. bizim 3 yıl oldu gerçi daha yeni oturuyor diyebilirim. daha önceleri kavga gürültü bitmezdi. o bana ben ona alışıyoruz. zaman gerçekten önemli evlilikte. kimse bana ilk yılların hatta ayların canım cicim ayı olduğunu söylemesin :) asıl canım cicim ayları evlilik oturunca başlıyor. oda sorumlu olmayı öğrenecek canım. öğrenmezse bebek doğunca zorla sen öğreteceksin. evet yıpranacaksın ama bazı erkekler böyle. sen öğretmezsen öğrenemiyor.

Aynen canim ilk aylar ohooo ne kavkagalarimiz oldu yeni yeni alisoyoruz bizde tabii ki ama gercekten adam evlilikte kafaysa kadin boyun gibi. Kafayi boyun dondurur misali yine de oldukca yipranacaga benziyorum)Allah sabrimizi versin ne diyelim

İyiymiş canım inşallah normal doğum yaparsın benimde dün çok ağrıdı baskı hissettim acaba döndü mü kü

Aslında aramak zorunda ve aşı dışında gebelik boyunca 4 defa izlem girmek zorunda seni görüp tansiyon kilo Vs. Yoksa ceza alır
Aramıyor canım. İğne ye ben kendim gittiğimde iki hafta sonra gel tahlil yapalım dedi. Şimdiye kadar hiç yapmado

İyiymiş canım inşallah normal doğum yaparsın benimde dün çok ağrıdı baskı hissettim acaba döndü mü kü
inşallah canım. çok geç dönende varmış :) bidahaki kontrolde çıkar ortaya :) nekadar ürkütücü olsada normal istiyorum ama korkmuyoda değilim. sonra diyorum küçücük kız çocuklarını evlendiriyorlar. daha vücutları tam anlamıyla gelişmeden doğum yapıyorlar garipler. diyorum kaç yaşındasın seninki can ya onlarınki ? yarı yaşındalar senin korkma diyorum :)

Bende çok korkuyorum canım kV normal yaparsın inşallah diyor ama bn çok korkuyorum.

Bende çok korkuyorum canım kV normal yaparsın inşallah diyor ama bn çok korkuyorum.
normal doğum aslında avantajlı gerçekten. 1günde ayağa kalkıyorsun. sezeryanda zor kesilmek vs. yaraların iyileşmesi. ama tabi risk varsa yapacak bişi yok sonuçta. bide şöyle düşünelim canım suni sancı çekip 1 gün sezeryana alınanda var. hem acı çek hem normal olmasın. artık çünkü normal olması için bekliyorlar biraz. son çare sezeryan oldu son yıllarda. Allah böyle bişi yaşatmasın :) kendiliğinden olur inşallah kolayca. ben şimdi yürümeye korkuyorum kafası aşağıda diye. sanki çıkıverecekmiş gibi geliyor. ama 34. haftada yürücem bol bol. açılmaya yardımcı olsun diye. sende öyle yap canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…