2016 Şubat Anneleri

Benim ilk hamileligimde karnimdan once goguslerim buyumustu simdi ikiz olmasina ragmen 1mm buyume yok hepsinin cinsiyeti ayni. Cinsiyetle ilgisi var miymis
Hay su mubarek buyuklerimiz Ne bileyim ogle diyolar bi de koltuk alti kararmalari falan erkekte oluyormus ama kiz anneleri taniyirum kol alti karartisi olan

canım tabi seviniyorum ama doğum korkusu yüzünden biraz çok kilolu doğarsa nasl yaparm bilmiyorum :) sağlıklı doğsunda önemli olan o

bence boyundan dolayı iri demiş olabilir.eğer sen sarışın eşin esmerse güzeller güzeli bir bebeğinz olur çevremde hep öyle :) gerçi her bebek güzeldir

çevremde kilolu olursa çıkaramazsın diyen insanlar var canım korkuyorm bnde ama dediğinde mantıklı bilemedm

sezeryan göbeği mutlaka kalıyor diyorlar ama sen bizzat yaşamışsn teşekkürler canım rahatladm biraz

bizimkide 1 hafta önde ama kilo bakımından değil. gelişim açısından. sizinkide öyledir bence. çünkü kiloda kesin sınırlar yok. bacak boyu vs. demiştir dr.
sanırım bizim boylar uzun olduğundan bebekte uzun ve dediğin gibi doktor bu yüzden iri dedi

Canim millet bi tuhaf cikaramicanda icinde mi kalacakmis bosversene zayifa zayif beslemedinmi,iriye cikaramazsin iyice gina getirdiler

Canim millet bi tuhaf cikaramicanda icinde mi kalacakmis bosversene zayifa zayif beslemedinmi,iriye cikaramazsin iyice gina getirdiler
Ayyy aynen canım hayırlıca bi doğuraydık.üç ay kaldı aklıma geldikçe kalbm küt küt atıyor heyecanlanıyorm kolayca atlatırz inşallah

Ayyy aynen canım hayırlıca bi doğuraydık.üç ay kaldı aklıma geldikçe kalbm küt küt atıyor heyecanlanıyorm kolayca atlatırz inşallah
Hicbirsey yok canim stres yapma benim 2. Evladim olacak insallah,10 da basladi sancim 3 te dogmustu,4 cm acikla girdim doguma oldu bitti :)Tamam sanci cekiyorsun falan ama o da anneligin kutsalligi,dogumdan cikinca kendini yorgun ama dunyayi kurtarmis bir savasci gibi hissediyosun cok guzel duygular :)

Ben hamişliğimin tadını doya doya çıkarmaya çalışıyorum
Kimsenin hamişliğimle ilgili yorumu da umrumda değil açıkçası, çevrenizdeki sözlere kulaklarınızı tıkayın
Bebişlerimiz sağlıklı olsun da gerisi boş
Allah hepimize rahat, kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin
Sonrasında da çabucak sütümüz olsun, emzirelim, kilo verelim ve çıtır anneler olalım innnnnşş
Bebişlerimiz huysuz, uykusuz ve gazlı olmasın inşşş amiiiiinnn

Hepsi çok tatlı oğluşun saglıkla giysin inş.
çevremde kilolu olursa çıkaramazsın diyen insanlar var canım korkuyorm bnde ama dediğinde mantıklı bilemedm
Canım normal doğum büyük ihtimalle seninle alakalı... açılma olmazsa ve doğum yolların darsa tansiyonun yüksekse sezeryana alıyorlar. Evet bebegin aşagı inmemesi kordonuna dolanması gibi sebeplerde var ama kimse bilemez. İri bebegin tek dezavantajı kakasını yapabilir diye en son haftaya kadar beklemeyebiliyorlar. Ama sonuçta normal doğurmana engel degil. Sen dışarıdakilere kulaklarını tıka.. bana kilolu hamile kaldım diye neler diyorlar neler... yok şeker yüksek çıkarmış yok bebekte şeker olurmuş. Hiçde problem çıkmadı çok şükür. Bazı şeyleri duyma herşeyi herkes çok iyi biliyor şansına nasılsa öyle doğacak. İnan bana normalmiş sezeryanmış hiç önemi yok. Bebek saglıklı olsun önemli degil. Sezeryanda olsan acın bitiyor normalde doğursan acın bitiyor

Aminn

Canıma ilişkiyi zor yaşayanlar doğumuda zor mu yapar.benim doğumdan korkmam ilişkide zorlanıyor olmamdan.gerçi o kuruluk sornm var ondanmış ben vajinusmus sanıyordm

İki çocuk doğuran kadın doğum uzmanı kesiliyor başımıza işte.gözden kaçırdıkları her kadın ve her bebek farklı dolayısıyla hamileliklerde.ama tecrübesiz olduğumdan söylenenlere takılmamak elimde olmuyor

Kizlar moralim cok bozuk esimle atistim. Hamileligin basindan beri gaz sorunum var ama ozellikle son 1 aydir daha da artti. Yani bazen elimde olmadan toplum icinde dahi yapabiliyorum ve resmen pat diye bir ses cikiyor Bu durum beni fazlasiyla uzuyor ve rencide ediyor ama elimden bisey gelmiyor. Esim de surekli yine mi yaptin sen ne yiyosun anlamiyorum deyip oflayip pufluyor. Bir haftadir bak elimde degil anlamoyosun diyorum tamam deyip gecistiriyor. Bazen tutuyorum arabada falan ama sonra da cok sancilaniyorum. Bugun de yine ayni seyi yasadik ofladi pufladi benim de sinirlerim boşaldı saydim sayistirdim. Sonradan ozur diledi ama benim icin cok gec artik cunku bir haftadir ben ona kirildigimi soyledim dinlemedi.

Ben oğlumda çok zorlanmıştım top gibi karnim egriliyordu yerinde durmuyordu ama doğdu hala öyle minicik bebek yerinde durmuyordu full hareket. 24 saatin 4 saati anca uyuyordu. Şimdi ki hamileliğimde ayni kisacasi bu saatten sonra bize uyku yok. Doğunca da devam ediyor. Çünkü benimkiler gece de uyumuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…