2016 Şubat Anneleri

Ben penye yelek aldım iki tane yeni doğduğunda giydirmek için çarşıda buldum mağazada bende görememiştim biraz büyüyünce örme yeleklere geceriz diye çok almadm e bebekten bi çanta aldk hastane icinde bana orta boy valizin yeterli olucağını düşünüyorum buarada hayırlısı olsun güle güle kullanın çilek mobilya cotton serisinin yatağı sanırım değil mi bizde bu modelde karar kıldık sadece çekmecesiz olanı mı yoksa sizinki gibi olanı mı alsak karar veremedik mağazada bu model yoktu çekmecesiz olan 70*130ölcülerindeki vardı bu haftaya gelicek demişlerdi bugün gidip bakıcaz şuan için oda yapmayıp yatak odasında yanmda olacağı için uzunluğu sorun malesef

Canim karnimizda artik yaklasik 1kg.lik bebislerimiz var icerisi dar geliyor bu yuzden hareketleri kisitlaniyor daha da yavaslayacaklar dert etmeyin daracik yerde napsin yavrucaklar
Canim 1 kilo 120gr olmus bas donmem tansiyonum cok dusuyo doktor ciktigi zaman kotu tuzlu ayran ic dedi sekere bakildi seker yok kan uyusmazligi ignesi yapildi her sey yolunda rahatladim hareketlendi o zaman cok yorulmustum korktum bisey mi oldu diye Allah saglikli dogumlar nasip etsin insallah

ımmmm çokta güzel olur ya. canım çekti. balık kendin yapamıyor musun canım ? temizliyorlar zaten bi kızartması kalıyor. ben hep yapıyorum.
Yok canım ya Kızartma kokusundan midem bulanıyor annem yapıyor onda yiyorum da kiyamıyorum ona da balık ekmek rahat 2 adım evime de

Bu haftalarda yeniden akıntı artışı gözüküyormuş su gelse öyle azıcık olmazmış birden tutamadan altına yaptığını düşün foş diye allah korusun o işte su gelmesiymiş kokusuz beyazsa akıntı sıkıntı değil hormonal

CANIM ilk gebeliğin mi bnde de var kan uyuşmazlığı var

Yok canım ya Kızartma kokusundan midem bulanıyor annem yapıyor onda yiyorum da kiyamıyorum ona da balık ekmek rahat 2 adım evime de
yakınında varsa oda olur kasma. çıkın eşinle yiyin hem değişiklik olur. ben evde yapabiliyorum sık sık. ayyy bizde üniversitedeyken kampüste çok güzel uskumru ekmek ve hamsi tava yaparlardı. özledim o günleri valla balık diye diye canım çekti bugün :) bari bizde kampüse gidelim de değişiklik olsun hem. geç olacak gerçi saat :)

Balık ekmek yapan yakın valla yiycem şimdi uskumru falan napim

Ewet canım ya bn bir kez oldum profesör muayene etti o da eliyle sonra alet filan canımı yandı o günden beri korkuyorum doktordan doktora fark ediyor canım

Yok canım doktorum da değil sorun ben de ;( Rabbim sabrını versin. Çünkü normal doğum istiyorum

Ya kızlar benim göğüslerim hiç büyümedi niye acaba zaten küçüktü büyür biraz diye seviniyordum uçları koyulaştı rengi değişti ama boyut aynı sinir oluyorum büyüsün azıcık ya

Ya kızlar benim göğüslerim hiç büyümedi niye acaba zaten küçüktü büyür biraz diye seviniyordum uçları koyulaştı rengi değişti ama boyut aynı sinir oluyorum büyüsün azıcık ya
Bence büyümesini canım emince zaten büyecek

Bebegin kiz mi canim? Bende kiz ve gohuslerim bi tik buyudu sadece

Merhaba
Ben birşey sormak istiyorum. Bu sabahtan beri karnımın ortalarında ağrı oldu. Sabah baya kıvrandım ama şimdi biraz daha hafifledi sanki. Dünden beri baş ağrısı bugünde ağrıyla mide bulantısı oldu. Böyle şeylerle karşılaşan oldu mu? (Son 3 4 gündür fazla koşturdum yoruldum acaba ondan mı oldu ?)

Adet sancisi gibi agrilar oluyoda..mide bulantisini bilemedim been...belki yasayan vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…