2016 Şubat Anneleri

Aynen canım yaa gercekten cok masraf. Eskıden annelerımız napıyomus valla sımdı herseyde cesıt de cok. Ikız de olunca daha coktur tabı senın masraf

Ben sımdıden odasına 3190+ dun ebebekten aldıklarım 1100+ ınternetten ve dısardan ektra aldıklarım da bi 400 vardır yani 4700 harcamısım. Arabası yok daha hedıye gelıcek bırınden ama gelmezse bız alıcaz, onun dısında bezı, anne hastane gecelık, dut pompası vs de yok bı 1000tl de oyle gıder ettımı sana 5700. Dogumu allahtan ozelş sıgorta karsılayacak da ordan yırtıcam umarım

Baby2go travel sistem light aldım. Uygun fiyatı. Geldi beğendik de hafif baston tip. Pahalı bir şey almak istemeyen bakabilir. İnceleyebilir.

Hanımlar sızın kahverengı dogum cızgınız olustumu? Benım olusmamıstı bugun bı baktım hemde kapkalın rengı bıraz acık ama cok bellı

İyi pazarlar herkese bişey sormak istiyorum. Ben en başından beri rahat bir gebelik geçiriyorum en başlarda ne bulantım oldu,ne halsizliğim ama şu son 3-4 gündür mide bulantıları başladı bende durup dururken midem bulanmaya başlıyor aç veya tok farketmiyor kusacak gibi oluyorum kontrolüme de 1 hafta var. Bu haftalarda bulantı olması normal mi sizce?

İyi pazarlar herkese bişey sormak istiyorum. Ben en başından beri rahat bir gebelik geçiriyorum en başlarda ne bulantım oldu,ne halsizliğim ama şu son 3-4 gündür mide bulantıları başladı bende durup dururken midem bulanmaya başlıyor aç veya tok farketmiyor kusacak gibi oluyorum kontrolüme de 1 hafta var. Bu haftalarda bulantı olması normal mi sizce?

Kızlar bugün biraz alışveriş yapıcaz da bu göğüs ucu kremi ne marka aldınız bebeğe zarar vermicek olan marka hangisi?

Canım 3-4 günde 200 gr almaz birisi yanlış ölçmüş. Ama hangisi bilemeyiz
Hanımlar sızın kahverengı dogum cızgınız olustumu? Benım olusmamıstı bugun bı baktım hemde kapkalın rengı bıraz acık ama cok bellı
Çizgim daha yok ama çizgi yerinde tüylenme var hemde çok

Canım yaa alışveriş yapmadım demişsin ama bir sürü eşyanız var maşallah.
Bir iki kerede hallediliyor alışveriş işi işte
Rabbim huzurla kullanmak nasip etsin inşallah :)

Göbek deliğinden aşağıya doğru olan çizgiyi diyorsun dimi :/ hiç bakmadım. Sende 24+ lardasın dimi? Hemen bakayım bende

Bu arada iki giblük birsürü alıntı yapmıştım hiç biri kalmamış kusura bakmayın

Balıkçılar da üçkağıtçı ya kim bilir ne somonu doğruyu demiyorlar vallahi hic denemedim denemek istiyorum aslında Sağol tavsiyen icin

Bende pisirmek istiyorum aslında bakalım bi ara alcam
norveç pembe oluyor canım. k. deniz palamut gibi regi. zaten dilimli satılıyor norveç epeyce büyük. böyle yavru ağzı gibi pembe. çok faydalı yağı var. tadıda ağır değil. hatta light bir balık diyebilirim. tavsiye ederim ama çok pahalı. her hafta almıyoruz. 2 dilimi 20 tl falan yapıyor.

Bnm de göbek deliğinden aşağı doğru kahverengi bi çizgi oluştu doğum çizgisi mi bu. Hiç duymamistim şimdiye kadar. Belli bi ayda mi oluşuyor acaba

Canım

926 gr olan elime kağıtta verdi ben de anlamadım
bence ikisinede çok güvenme canım. işte ortalama 800 900 gr dır. usg ile tam kilo ölçümü yapılmıyor sonuçta. çok takılma zayıf olsun kilolu olsun yeterki sağlıklı olsun :)

cnm bizimde tahmini 5-6 bin olcak gibi...

benim de dün gece oldu tatlım. lavabo bekledim. kusmamk için dört döndüm. sonra nefes egzersizleri yaptım.şükür geçti

Canım 3-4 günde 200 gr almaz birisi yanlış ölçmüş. Ama hangisi bilemeyiz

Çizgim daha yok ama çizgi yerinde tüylenme var hemde çok

benım gobegım zaten tuyluydu hem agdayla alırım o yuzden sorun olmadı ılgınc olan cızgı sımdı daha az belırgın ama sabah daha kahverengıydı, ılgınc geldı bana

Hepsını bır gunde aldım canım. Oda zaten dun geldı, 5-6 kıyafetı vardı sadece gerısını dun aldım. Herseyı almadım tabı cunku bırden yuklenemezdım. Gelecek ay da bebek bezı,alt degıstırme bezı, sut pompası,bana gecelık vs alıcam. Tabı bı de bunları yıka autule ısı var, aksamlarıu gec evde oluyorum o yuzden ancak haftasonları da yıkama utuleme yaparım

Bugun 25+ 0 ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…