2016 Şubat Anneleri

5binmi 6 binmi...amanin naptiniz arkadaslar masallah..gerci oda vs aldiysaniz bilemem..ama hicbiseyi olmayan biri olarak dudagimi ucaklatti bu rakam..bian once bikac kiyafet alsam iyi olcak..

5binmi 6 binmi...amanin naptiniz arkadaslar masallah..gerci oda vs aldiysaniz bilemem..ama hicbiseyi olmayan biri olarak dudagimi ucaklatti bu rakam..bian once bikac kiyafet alsam iyi olcak..
Sadece besık alırsan bu kadar tutmaz canım. Benım yatak odamda yer olmadıgı ıcın oda aldım ve bebegın yanında yatıcam bırkac ay. Park yatak alırsan hem daha uyguna gelır hem de park yataklar cok kullanıslı

Bende alcam hem fikir oldum Canım sizle. Hem emzirmeden önce silmesen bile bebeğe zararı yokmuş. Bu arada doktor beyle doğum için birşey konuştunuz mu
Ben yine de silerim tatlım göğüs pedi ve aventin gogus kalkanı urununude aldım. Yok canım 3 hafta sonra randevumuz var o zaman gorusecegiz. Yalnız bir tanıdık daha var Dr. 2.ooo normal 2.5oo sezeryan için ücret vermiş. Ben gorustugumde herşey normal olarak ilerliyor. Tabii elimizde olmayan şeyler olacaksa sezeryan konuşulur dedi bana :) ben normal istiyorum dedim son zamanlarda pozitif doğum hikâyeleri okuyorum. Bakalım ama ya. Önceleri hiç yapamam diyordum normal ama aklım yatmaya başladı

Anladım canım o zaman ben senden önce gidicem demek oluyo benim randevum 1 hafta sonra. Ben konuşmayı düşünüyorum fırsat olursa eğer. Mutlaka sana haber veririm.

Anladım canım o zaman ben senden önce gidicem demek oluyo benim randevum 1 hafta sonra. Ben konuşmayı düşünüyorum fırsat olursa eğer. Mutlaka sana haber veririm.

Zaten aynı haftadayız seninle sanırım 11 şubat benim beklenen doğum

Benim yerim olmadığı için ne beşik ne dolap hiçbişey alamadm bi park yatak aldık birde 5çekmeceli dolap çünkü koyacak yer yok.. 3sene sonra İnşallah memlekete dönecez orda evimiz olacak kızıma orda temizden oda yapmayı düşünüyorum bi arkadaş söylemişti beyaz dolaba stikr yapıştırıp büyüyünce sökeriz diye çok aklıma yattı bende öyle bi oda yapmayı istiyorum Allah izin verirse :).. kıyafetleride şimdiden yıkayıp ütülesem erken olmaz değil mi ?

Canjm bizim odada küçük. Oda baktık geçen hafta ama ölçüleri büyük geldi. Hic alan yok çocuk için bugün koctastan bir gardrop aldık. Bende dedim eşime üzerine sticker yapıştırıriz kulplarida değiştirebiliriz. Birde karyola sallanan beşik alicam yatağının yanına koyucam. Halısı avizesi perdem güzel benim ama ya belki kenarlarına desenli fon perde ile oda tamamlanabilir

Benm hiç imkanım yok yani evim eşyalı küçük odayı boşaltamıyorum koyacak yer yok zaten evn toplamı 65 70 m2.. Artk memlekette en iyisini yaparm diye avutuyorum kendimi

merhaba anneler pazar sabah 9da show tvde merhaba bebek programını izleyin. kod veriyor. O kodu kendi sitesinde giriyorsunuz birkaç bilgi dolduruyorsunuz cep telefonunuza e-bebek indirim kodu geliyor. İlk 300 kişi 125 tl ye 50 tl indirim kazanıyor. Sonra da aşama aşama 40 tl, 30 tl, 20 tl şeklinde. Ben iki kodla alışveriş yaptım 100 tl kar dayım aldıklarım da indirimde olan ürünler oldukça uyguna geldi. Yazma vaktim olmadı burada bahsedilmiştir diye düşündüm şimdi baktım kimse bahsetmemiş. e-bebek ten alışveriş yapmayı düşünenler haftaya pazar ı bekleyin. Yada şuan dediğim şekilde indirim kodu alabilirsiniz. 30 veya 20 tl olur sanırım. Programda verilen şifreyi isteyen olursa mesaj atabilirim. Alınan indirim kodu gece 23:59a kadar geçerli buarada

indirim kodlarıyla park yatağımız için visko yatak, kapşonlu banyo havlusu, tırnak makası seti, tarak ve fırça seti, dönence, banyo süngeri, mama kaşığı, müzikli titreyen oyuncak ve anakucağı aldım. 2 alışveriş şeklinde yaptım. Toplamda 380 tl ödemem gerekirken 280 tl ödedim ayrıca 4 taksit yaptı. Eksiklerimizin çoğu kapandı artık.

Benm hiç imkanım yok yani evim eşyalı küçük odayı boşaltamıyorum koyacak yer yok zaten evn toplamı 65 70 m2.. Artk memlekette en iyisini yaparm diye avutuyorum kendimi

İmkânınız var ise öyle yaparsın canjm.. Takma kafana. Bebislerimiz sağlıklı olsunlar yeter. Onlar ne bilir ki şimdi dolabı yatağı :) memlekette yaparsın içine sineni

Üzülme canım benim yerim var buna rağmen yapmadım oda. Kiraciyiz. İçimden gelmedi iki uç yaşına gelince oda alıp ayırmak istiyorum inşallah o zaman.

Üzülme canım benim yerim var buna rağmen yapmadım oda. Kiraciyiz. İçimden gelmedi iki uç yaşına gelince oda alıp ayırmak istiyorum inşallah o zaman.
İnşallah canm ya
İmkânınız var ise öyle yaparsın canjm.. Takma kafana. Bebislerimiz sağlıklı olsunlar yeter. Onlar ne bilir ki şimdi dolabı yatağı :) memlekette yaparsın içine sineni
Orası öyle tabi de insan istiyo yani gene de benim çocuğumunda olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…