Yutmasında sıkıntı yokki canım yutacak çıkaracak buda gelişimi için. Suyun az çok farketmez yuttuğunu çıkarıyor zaten. Hatta bikaç hafta içinde yutacak çiş yapacak. Doğal olan bu
Kızlar hıçkırık o
Göbüşlerimiz seyirecek pıt pıt hafif hoplayacak bazen. Amniyo sıvısını yuttukları için hıçkırıkla tekrar dışarı atıyorlarmış. Bundansonra bolca hıçkıracaklar
Aaaaa gerçekten miii ben hıçkırdığını hiç anlamıyorum heyyy allahım
neler oluyormuş haberimiz yyok. bende diyrum bu ne ayakları desem değil çok aşağıda çünkü damar atıo gibi oluyor demek hıçkırıkmış bunu öğrendiğim iyi oldu
Kızlar benim kuyruk sokumu kemiğim düştüğüm için eğilmişti çengel gibi şuan.. Normal doğum yapmama engel mi acaba Yarın mutlaka soracağım doktora ama aklıma geldi birden
Aaaaa gerçekten miii ben hıçkırdığını hiç anlamıyorum heyyy allahım
neler oluyormuş haberimiz yyok. bende diyrum bu ne ayakları desem değil çok aşağıda çünkü damar atıo gibi oluyor demek hıçkırıkmış bunu öğrendiğim iyi oldu
Daha dur bizim için daha rahatsız edicide olacak
Ben ilk hamileliğimde o kadar rahatsız oluyordumki limon suyu sıkıp bi kaşık içiyordum kesilsin diye ama kesilmiyor tabi kendi kendine duruyor ..
Saglıklı olsunlar yeterki
geçmeyen bir kasık ağrısı ve o bölgede dışardan belli olmayan ama dokunulduğunda elime gelen ve canımı yakan sivilce tarzı bişy. yürüyüşüm şimdiden sacma bi hal aldı sevemedim bu paytak yürüyüşü :) 2 ay var daha napacağız acaba
Ben iyiyim çok şükür tek sıkıntım maşallah çok fazla hareketli oturamıyorum uzanamıyorum hemen itekliyor. Birtek ayaktayken sakin duruyor ne yapacagım ben bilmem. Çok şükür halimize... sen nasılsın?
geçmeyen bir kasık ağrısı ve o bölgede dışardan belli olmayan ama dokunulduğunda elime gelen ve canımı yakan sivilce tarzı bişy. yürüyüşüm şimdiden sacma bi hal aldı sevemedim bu paytak yürüyüşü :) 2 ay var daha napacağız acaba
Ben iyiyim çok şükür tek sıkıntım maşallah çok fazla hareketli oturamıyorum uzanamıyorum hemen itekliyor. Birtek ayaktayken sakin duruyor ne yapacagım ben bilmem. Çok şükür halimize... sen nasılsın?
Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum
Uc ay var daha ya.. ne iki ayi.. 42. haftada bile dogabilir.. ama harbiden bir agirlik olmaya basladi. Ben henuz paytak paytak yurumuyorum, ama karnim koca bir yer kapliyor simdiden.. ozellikle yatakta buyuk SIKINTI.. birde dusta artik zorlaniyorum