Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• ikiz kız

OY: 0 0,0%
  • ikiz erkek

• üçüz / çoğul

• Ankete Katılan
    9
Selam kızlar kanamadan sonra acilde gece nöbetçi doktor
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet
Günde 3 progestan fitil yazdı

Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.

Kendi doktorumu aradim kullan hepsini dedi. (İlgisizmiş dönünce değiştircem)
Ne yapacağımı şaşırdım.🥺
Hangisine daha çok güveniyorsan onu dinle canım ben de diğer kızlara katılıyorum

Sıkıntı yok dedi herşey yolunda dedi 11. Haftada çağırdı ama çok degilmi deyince 15 ağustos gibi de gelebilirsin istersen dedi 5 hafta dayanamam tabiki gideceğim 😂
11.hafta da ama gercekten tam bitimi gibi ilk trimesterin:)))
Gerci ben de simdi haftaya gidersem diyecek 3 hafta sonra yani 11.haftada gel bazi testler icin eminim))) ama insan dayanamiyor. Sizi cok iyi anliyorum. Hele ilk bebek ise hicc duramiyoruz😂

utanıyorum ama 2 hafta durmadım hiç :D sanırım 1 buçuk haftada bir olmuş oldu şuana kadar 3 kere gittim asıl randevum da 1 buçuk hafta sonra yani 4. :D ama ondan sonra karar verdim doktor ne zaman derse. iradesiz hissediyorum. sakin kalamamak kontrol edememekte rahatsız edici. bulunduğum şehirde nöbetçi kadın doğum var sadece geceleri çalışıyor. gece aniden ultrason perilerim geliyor kaç oldu :D
Bebişler ne kaç cm olmuşlar

Selam kızlar kanamadan sonra acilde gece nöbetçi doktor
3 günde bir iğne
Günde 2 dupbaston tablet
Günde 3 progestan fitil yazdı

Sabahki randevuda doktor kanama alanı yok bu kadar ilacı tüp bebek tedavisinde yapay ortam oluşturmak için kullanıyoruz gerek yok sadece aksam fitil kullan 1 kere dedi sağlıklı bebek her türlü tutunuyor dedi. Her sey yolunda dedi. İlgili bi doktor.

Kendi doktorumu aradim kullan hepsini dedi. (İlgisizmiş dönünce değiştircem)
Ne yapacağımı şaşırdım.🥺
Sanki bence de biraz fazla geldi. Ben Progestan hapini fitil gibi kullaniyorum. Karacigerime zarar vermesin diye. Ama tabii kisiden kisiye degisiyor bazilari hap gibi kullaniyor. Cunki vaginal fitil koymaktan rahatsiz oluyor.
Benim de hic bir kanamam agrim lekelenmem olmamasina ragmen bana da gunde 2 kere kullan dedi fitilini. O demeden gerci ben kullanmaya baslamistim artik:)
Ama Duphaston biraz fazla geldi bana sizin icin. Yine de tabii doktor daha iyi bilir. Doktordan daha bilgili degiliz tabiiki

Canım kanama alanı yokmuş ya bana da biraz fazla geldi sanki. Sanırım ben olsam sabahki doktoru dinlerdim. İlgili olduğunu söylüyorsun hem. Yerleşme kanamaları da normal, bir çok arkadaş yazdı. Senin şu an devam eden bir kanaman var mı ?
Kahve geliyor bazen minik durdu şükür. Onu dinleyeceğim sanırım üzerine basa basa bu ilaçlarin zararı yok ama gerek de yok dedi. Ben sanirim fitil kullanacağım iki kere. Sağlıklı bebiş her türlü tutunur dedi.

Kahve geliyor bazen minik durdu şükür. Onu dinleyeceğim sanırım üzerine basa basa bu ilaçlarin zararı yok ama gerek de yok dedi. Ben sanirim fitil kullanacağım iki kere. Sağlıklı bebiş her türlü tutunur dedi.
Bende ona inanıyorum biraz ilk haftalar için. Sen yine fitili kullan, tedbirini al. Gerisini de için nasıl rahat edecekse öyle yap canım benim.

11.hafta da ama gercekten tam bitimi gibi ilk trimesterin:)))
Gerci ben de simdi haftaya gidersem diyecek 3 hafta sonra yani 11.haftada gel bazi testler icin eminim))) ama insan dayanamiyor. Sizi cok iyi anliyorum. Hele ilk bebek ise hicc duramiyoruz😂
İlk evet ve 2 senedir olmayan bebek olunca her hafta gitmek istiyoruz kan tahlilleri yapıldı benim artık 11.haftada tekrar kan testimi olacak

İlk evet ve 2 senedir olmayan bebek olunca her hafta gitmek istiyoruz kan tahlilleri yapıldı benim artık 11.haftada tekrar kan testimi olacak
Bizde de 3 sene sonrasi 🫠
Siz her halde genel kan tahlili yaptirdiniz? Bir de trioid seker icin?11.haftada cok sey isteniyor. Gerci her ay farkli testler isteniyor duyduğum kadarıyla:)
Nipt testi, toksoplazma yine tsh t4 ultrasonla da ense kalinligi olculuyor. Baska seyler de ola bilir ama tek bildigim simdilik bunlar:)

Ohoo senin iyi yine ben haftada iki kere gideceğim galiba :KK70:
Henuz hic gitmedim🤣 beta da baktirmadim.kendi kendime hamile hissediyorum🤣🤣🤣tahimen suan 7 haftalik.haftaya gidecegim🤣 o kadar eminimki hamile olduguma.bulantilar, pasli tat, karin kasilmalari, testler,hormon basmalari🤭 onceki hamilelik tecrubem cok taze.bu sefer bosvermis bir hamişim...sanki eski hamisligin devaminda gibiyim

Henuz hic gitmedim🤣 beta da baktirmadim.kendi kendime hamile hissediyorum🤣🤣🤣tahimen suan 7 haftalik.haftaya gidecegim🤣 o kadar eminimki hamile olduguma.bulantilar, pasli tat, karin kasilmalari, testler,hormon basmalari🤭 onceki hamilelik tecrubem cok taze.bu sefer bosvermis bir hamişim...sanki eski hamisligin devaminda gibiyim
Tecrübeli olunca böyle oluyor demekki. İlk olunca ben reglim geçti 5. Güne kadar zor bekledim 😅

Bizde de 3 sene sonrasi 🫠
Siz her halde genel kan tahlili yaptirdiniz? Bir de trioid seker icin?11.haftada cok sey isteniyor. Gerci her ay farkli testler isteniyor duyduğum kadarıyla:)
Nipt testi, toksoplazma yine tsh t4 ultrasonla da ense kalinligi olculuyor. Baska seyler de ola bilir ama tek bildigim simdilik bunlar:)
Hmm baya karışık şeyler yani anladım teşekkür ederim gittikçe öğreniriz artık sizinde uzun zaman sonra olmuş maşallah 🧿

Kızlar ilk haftalarınızda ne kadarda bir ultrasona girdiniz? Şimdi kendi doktorum izinde olduğu için haftaya ultrason yapalım demişti ama ben dayanamayıp salı günü 4+6da başka doktora gittim o da 9 gün sonra çağırdı ücretsiz haktan yararlanmak için. Haftaya hem ona hem kendi doktoruma gitmeli miyim sizce? Önce hangisine gideyim? Baştan beri kendi doktorumun da takip etmesini istiyorum kafamda deli sorular hdshdhds
Ben ilk randevuma gittiğimde 4+6 günlüktü.Keseyi görmüştü 1 hafta sonra yine çağırmıştı kontrol için ozaman Bebişide görmüştük kalp atışını da görmüştük sonra 3 hafta sonrasına çağırdı çok uzun süre bende geçen hafta başka doktora gittim kalp atışları duymak için🤣🤣şimdi cumartesi günü kendi doktoruma randevum var 🤭gideyim bakalim kaç gün sonraya çağıracak ta anne perilerim gelirse dayanamam giderim yine başka doktora görmeye 🤣

Tecrübeli olunca böyle oluyor demekki. İlk olunca bebn reglim geçti 5. Güne kadar zor bekledim 😅
Ben her gün test veriyordum tatilde acillerde var mı yok mu yükseldi mi diye😂
Bende hastanede olduğum için sürekli doğumhane de USG ile baktiriyordum.😅 Takii boş gebelik olabilir dediği zamana kadar. 6 haftalık bebeğimi kendi beceriksizliği ile göremeyip boş gebelik olabilir dedi. Hemen ardından ağlaya zirlaya gidip uzman doktor ile baktı ki kalbi bile atıyor. Yani herkes o cihazları da kullanamayabilir. Anne adaylarıni için ne ürpertici bir cümle, "boş gebelik" olabilir. Düşüncesizce gelmişti birde hastane çalışanıyim..

Kızlarrr selam bende buralardayım artık pcos olduğum icin sat 21 mayıs ama lh takip ediyordum yumurtlamama göre 6+4üm suan gecen hafta kese gördüm 7sinde kalp suymaya gidicem ama hic belirtim yok ya bazen tereddütte kalıyorum hiç belirtisi olmayan var mı

Back
X