- 6 Haziran 2015
- 281
- 218
- 33
Aynı benim de küfür bile etti ama hiç kötü niyetli değilmiş.. Çok zor kv ile uğraşmak hele bu halimizle. Bize acımıyorlar bari torunlarını düşünseler birazçok zor artık beklemiyorum, eşime göre annesi mükemmel hatasız yalansız iyi niyetli biri,
bu düşünceyle başa çıkmak cok zor, rabbim eşlerimizin gönül gözlerini açsın inşAllah
Canim cok kotu seyler yasadin galiba Allah sabir versin esin de napsin ailesi atsa atilmaz satsa satilmaz bi sekilde bi yerlerde karsi karsiya geleceksiniz Allah yardimcin olsunBen de daha sonra uzun süre göremeyeceği diye göze aldım ama tirsiyorum :-(
Şu kocalarının ailelerine nasıl alerjim var anlatamam. Beni başka şehirden bezdirdiler canımdan muhatap olmuyorumçok şükür olmayacağım da. Kv yok gerçi kb var pisliğin teki mahkemeye verdim onu da.babane halalar kuzenleri vardı muhatap olmuyorum son mahkemenolayinda da ya onlar ya ben dedim cidden sabrımız kalmamıştı eşim sildim onları dedi eşimi çok çok seviyorum ama asla taviz vermeyeceğim ne ölüme ne ölülerine.
Canim nasil rahat ediyorsan oyle yat bebeklerin karninda saglam yerde hic merak etmeBu yatma işi büyük problem bende dekalbimde sıkıntı var sola yatinca batma oluyor sırtüstü ve sağa yatmak çok mu risklidir acaba
Sağol canım :) bazı akşamlar öyle hareketli oluyor ki diyorum gün boyu hiç mi bi tık vurmaz neye göre hareketli oluyorlar bilmiyorum babası eve gelince özellikle gayet iyi :) sanırım konuşuyoruz sesimizi duyunca o da belirti veriyo yoksa gün boyu ben suskun o suskunBenim bebis de ayni canim cok nadir hareket ediyor. Sanirim babasi gibi uykuya duskun ve tembel oğluşum :) ama skma canini Allaha emanetler benim gebeligimde sakin gecio o yuzden pek anlam yuklemiyorum az hareket etmesine sende icini ferah tut canm
olabilir canım benimde erkek :) babasına bi çalışıyo :) birde gerçekten sevildiklerini anladıklarına hareket ediyorlarmış mutlu olup, mutsuz bebekler hareket etmezmiş güya katılmaya başladım buna, mesela başladık hareketlere an itibari ile :) gün içerisinde onu unutuyorum o da kendini unutturuyo bana ama akşam iyiyiz çok şükürGaliba bizim erkekler tembel canim
Bu yatma işi büyük problem bende dekalbimde sıkıntı var sola yatinca batma oluyor sırtüstü ve sağa yatmak çok mu risklidir acaba
Benim kv.m de tuhaftir cay getiririm otururum ay oturmadan sunu da getirsene der ne dedigini bilmez esim ve kp farkinda Allah.tan esim dalga geciyor anne sen sus lokum dicekken b.kum diyorsun uzuyorsun herkesi diyor napalim biz koyluyuz falan diyor yeri gelince de en sosyete hatun oluyor hepsi o anda isine nasil geliyorsa oylelerAynı benim de küfür bile etti ama hiç kötü niyetli değilmiş.. Çok zor kv ile uğraşmak hele bu halimizle. Bize acımıyorlar bari torunlarını düşünseler biraz
Hastaneler veriyor canim zaten 1-2tane kullaniliyor sonrasinda gece pedleri yetiyorKızlar doğumdaki kanama için Depend hasta bezi alcaz ya hani o kaçlı olmalı? 8li mi 10lu mu daha mı çok? Adı emici külot diye de geçiyo dimi? Daha önce doğum yapan annişler yardım
Hmm tamam 8li alayım yeter o zmn:)Hastaneler veriyor canim zaten 1-2tane kullaniliyor sonrasinda gece pedleri yetiyor
Canım ben doktora sordum hep sola yatıyorum ama gece uyandığımda hep sırtüstü oluyorum bebeğime bir zararı olur mu dedim oda merak etme zaten o rahat edemese seni uyutmaz dedi ve rahmimiz ciğerlerimize baskıyı artırdıkça sırtüstü hiç yatamıcakmışız sen nasıl rahatsan öyle yat birkaç hafta sonra ne demek istediğimi daha iyi anlıcaksın bunlara takılma dedi ama yinede insanın içi rahat etmiyo işteKızlar ya hiç soluma yatamıyorum yatmaya çalıştığım an ağrı saplanıyo sürekli sırt üstü yatarsam da bebeğe bir zararı olcak diye çok korkuyorum
Alıntı eklememisim canım yukarda biraz içimi döktüm amaCanim cok kotu seyler yasadin galiba Allah sabir versin esin de napsin ailesi atsa atilmaz satsa satilmaz bi sekilde bi yerlerde karsi karsiya geleceksiniz Allah yardimcin olsun
Ağrısı olan arkadaşlar Rabbim yardım etsin. Peki sizler magnezyum kullanıyor musunuz? Sanırım o kasılmalara iyi geliyor.
Aynen öyle hep birşey olur mu telaşesiCanım ben doktora sordum hep sola yatıyorum ama gece uyandığımda hep sırtüstü oluyorum bebeğime bir zararı olur mu dedim oda merak etme zaten o rahat edemese seni uyutmaz dedi ve rahmimiz ciğerlerimize baskıyı artırdıkça sırtüstü hiç yatamıcakmışız sen nasıl rahatsan öyle yat birkaç hafta sonra ne demek istediğimi daha iyi anlıcaksın bunlara takılma dedi ama yinede insanın içi rahat etmiyo işte
Canim nasil rahat ediyorsan oyle yat bebeklerin karninda saglam yerde hic merak etme
Zaten yatmakta zorlanıyorum bide yatınca sola yatmaya zorlanınca daha da beter Oluyosenin gibi kalbim böyle kuş gibi atıyor öyle yatınca
Bana neden kimse cevap vermiyo süt sağma pompası hangi marka alacaksıniz
canım konuya gorunce daldim.siz bilirsiniz ama ben yinede bildiğimi söyleyim genital bölgemizi zarureti olmadığı surece kadında olsa gostermeniz kesinlikle haram o yüzden söyleyim dedim ama yine kendi tercihiniz.Bende uzun zamandır düşünüyorum bu konuyu nasıl olacak diye şimdilik jilet le idare etmek kolay da daha simdiden tamgöremiyorum ki karnımdn dolayiama bundan sonra dahada zorlasicak acısını geçtim de şimdiye kadar hiç gitmedim işte bu konuda cesaret edebilir miyim bilmiyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?