2016 Şubat Anneleri

Ca
canım konuya gorunce daldim.siz bilirsiniz ama ben yinede bildiğimi söyleyim genital bölgemizi zarureti olmadığı surece kadında olsa gostermeniz kesinlikle haram o yüzden söyleyim dedim ama yine kendi tercihiniz.
Evet canım çok haklısın dinimize hiç uygun değil ben de her defasında rahatsızlık duyuyorum bu açıdan ama öte yandan temizlik imandan gelir ve ben kendi başıma orayı temizleyemiyorum ahh becerebilsem de gitmesem ama ağdayı kendim çekemiyorum jileti de yapamadım yapacağım bşy yok Rabbim affetsin inş

Cok zor canim ya ne dusunuyorlar ne istiyorlar insan anlayamiyor herkes huzur istese huzur olur bazilari huzursuzluk istiyor yaratiyor da. Esine de sana da Allah yardim etsin huzursuzluk isteyen insanlarla igrasmak zor

Nacizane tavsiyem. bu konuda esinizden yardim alsaniz..cunku bile bile bunu yapmak daha kotu bilerek günah islemis oluyoruz .kadin kadina gogus ve dizkapagi arasi haramdir cunku .

Az önce nerdeyse bir ekmek yedim siyah zeytinle geçen biri yazmıştı burda zeytn peynir ekmek yiyorum diye bugün aklıma düştü siyah zeytin hiç sevmeyen ben bir tabak yedim sonum hayır ola

Hayat zeytin peynirden ibaret
Afiyet olsun canim

Kızlar iyi geceler. Sağ kaşıs üstüm çok agriyor öyle böyle değil çocuk o tarafta belli o ağır mi geldi bilmiyorum ama çok aciyor

Bebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var

Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam

Eklentiler

• IMG-20151115-WA0030.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 108
  • IMG-20151116-WA0029.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 109
Bebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var

Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam
çok güzeller güle güle kullanın inşallah nerde yaptırdın bana özelden yaparmısın canımm çünkü dürekli bakamıyorum çalışıyorum

Gunaydin kizlar bugun tokluk sekerimi olctururem ve idrar vericem cok heyecanliyim umarim bir sıkıntı çıkmaz

Kızlar iyi geceler. Sağ kaşıs üstüm çok agriyor öyle böyle değil çocuk o tarafta belli o ağır mi geldi bilmiyorum ama çok aciyor
Canım geçmiş olsun bebeğin ağrı yapıcağını sanmıyorum ama rahim genişlediği için o ağrı yapıyordur, bu haftalarda bebek daha hızlı büyüyo ve ağırlığıda arttığı için daha çok baskı olması çok normal, dinlenmeni tavsiye ederim, zor hareketlerden kaçınmaya çalış..

Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

Eklentiler

• IMAG1316.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 116
  • IMAG1315.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 119
  • IMAG1314.webp
    3 KB · Görüntüleme: 112
  • IMAG1313.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 117
Nacizane tavsiyem. bu konuda esinizden yardim alsaniz..cunku bile bile bunu yapmak daha kotu bilerek günah islemis oluyoruz .kadin kadina gogus ve dizkapagi arasi haramdir cunku .
Evet doğru diyosun güzel diyosun cnm ama eşime daha önce söyledim ve ben beceremem yanlışlıkla keserim dedi kusura bakma yardımcı olamam dedi

Hareket kinusunda dışarıda yada ayaktayken hareket etmiyor yatinca oturunca hatri sayılır hareket ediyo babasi konuşuncada karnima dokununcada cok şükür seninki sakin bi bebek bence ondan ama konuşunca areket eder çünkü senin sesini taniyacakmis bu son trimester dönemde . Maşallah yani benim oğlan hareketli

Ağda konusunda da keşke ağda yapabilsrm hem çok naz yaoiyorum hemde egilmem mümkün değil. Sitede kuaför var eve geliyo perişan etti beni hızlı hızlı aldı bütün sivilce bastı ama napim evime geliyo diye birsey demedim gerçi daha bir kere aldı . Doğuma kadsr ağda yaptircam başkasina çünkü benim jiletle ormanlasiyo .

Canım geçen gün bana da oldu aynı yer 2 gün boyunca ağrıdı ayaklarımı fln sıcak tuttum ani hareketten kaçındım bol bol uzandım geçti şükür galiba rahim de bebek de büyüdüğü için normal

Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah

Maşallah çok güzel Allah güzel günlerde kullanmak nasip etsin biz de oda telaşındayız perdemiz, halımız yakında gelcek, avizeyi alıp astık, çok heyecanlıyım :)

Normal cnm ama Kansızlık varsa daha fazla hissediliyor

Kan ilacı da içiyorum tahlil de normal ama bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…