- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
Evet canım çok haklısın dinimize hiç uygun değil ben de her defasında rahatsızlık duyuyorum bu açıdan ama öte yandan temizlik imandan gelir ve ben kendi başıma orayı temizleyemiyorum ahh becerebilsem de gitmesem ama ağdayı kendim çekemiyorum jileti de yapamadım yapacağım bşy yok Rabbim affetsin inşCa
canım konuya gorunce daldim.siz bilirsiniz ama ben yinede bildiğimi söyleyim genital bölgemizi zarureti olmadığı surece kadında olsa gostermeniz kesinlikle haram o yüzden söyleyim dedim ama yine kendi tercihiniz.
Cok zor canim ya ne dusunuyorlar ne istiyorlar insan anlayamiyor herkes huzur istese huzur olur bazilari huzursuzluk istiyor yaratiyor da. Esine de sana da Allah yardim etsin huzursuzluk isteyen insanlarla igrasmak zorYaşadım canım sağolsunlar her mutlu günümü burnumdan getirdiler en son kurban bayramı ben bunlarla görüşmüyorum öncesinde sayelerindeevime icra memuru bile geldi daha hala biz şöyle kaliteliyiz. böyleyiz tiratlari atıyorlardı babası olacak pislik bana bir mesajlar attı bana ettiği hakaretler yetmiyormuş gibi aileme de üstelik hamileyim yani neymiş bayramlarını kutlamamisim Allah inancı olan biri olsa diyeceğim ki iyi bayramlar inancliyim diye asagilamaya çalışıyordu hayvan peki dedim gittim suç duyurusunda bulundum eşime de onlar varsa ben yokum dedim eğer ilerde de gorusursen onlarla beni bir daha göremezsin hergün canım aciyacagina bir kere acisin dedim o zaten pisliğin yazdıklarını görünce yikildi çok zordu çoook ama kızım eşim ve sağolsun ailem güç verdim saatten sonradır bardak şu veririm ne ölülerine giderim ne ölüme gelsinler isterim. Çocuğumu dagormeyecekler ohh ya kafam rahat çok sukur
Nacizane tavsiyem. bu konuda esinizden yardim alsaniz..cunku bile bile bunu yapmak daha kotu bilerek günah islemis oluyoruz .kadin kadina gogus ve dizkapagi arasi haramdir cunku .Evet canım çok haklısın dinimize hiç uygun değil ben de her defasında rahatsızlık duyuyorum bu açıdan ama öte yandan temizlik imandan gelir ve ben kendi başıma orayı temizleyemiyorum ahh becerebilsem de gitmesem ama ağdayı kendim çekemiyorum jileti de yapamadım yapacağım bşy yok Rabbim affetsin inş
Bende de oluyor canim geceleri ozellikle,agzim acik uyuyorum sabah kalkinca agzim dilim kupkuru olmus oluyor.Yaa benim nefesim daralıyo, baxen zor nefes alıp veriyorum, tıkanmışım gibi hissediyorum normal mi
Az önce nerdeyse bir ekmek yedim siyah zeytinlegeçen biri yazmıştı burda zeytn peynir ekmek yiyorum diye bugün aklıma düştü siyah zeytin hiç sevmeyen ben bir tabak yedim sonum hayır ola
çok güzeller güle güle kullanın inşallah nerde yaptırdın bana özelden yaparmısın canımm çünkü dürekli bakamıyorum çalışıyorumBebişlerin hastane çıkışlarını yaptırdım. Benim terlik taçta hazır. Sirada pijamam var
Daha sonra da bebişlerin eksiklerini almaya devam
Canım geçmiş olsun bebeğin ağrı yapıcağını sanmıyorum ama rahim genişlediği için o ağrı yapıyordur, bu haftalarda bebek daha hızlı büyüyo ve ağırlığıda arttığı için daha çok baskı olması çok normal, dinlenmeni tavsiye ederim, zor hareketlerden kaçınmaya çalış..Kızlar iyi geceler. Sağ kaşıs üstüm çok agriyoröyle böyle değil çocuk o tarafta belli o ağır mi geldi bilmiyorum ama çok aciyor
Evet doğru diyosun güzel diyosun cnm ama eşime daha önce söyledim ve ben beceremem yanlışlıkla keserim dedi kusura bakma yardımcı olamam dediNacizane tavsiyem. bu konuda esinizden yardim alsaniz..cunku bile bile bunu yapmak daha kotu bilerek günah islemis oluyoruz .kadin kadina gogus ve dizkapagi arasi haramdir cunku .
çok güzelmiş canım.. sağlıkla kullanın inşallah.. odan büyük değil mi?Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Hareket kinusunda dışarıda yada ayaktayken hareket etmiyor yatinca oturunca hatri sayılır hareket ediyo babasi konuşuncada karnima dokununcada cok şükür seninki sakin bi bebek bence ondan ama konuşunca areket eder çünkü senin sesini taniyacakmis bu son trimester dönemde . Maşallah yani benim oğlan hareketliOnu da düşündüm canım, zaman geçtikçe daha çok hissetmem gerekirken sonuçta kilo alıyor kasları kuvvetleniyor vs , benimki ya aynı ya da bazen daha az oluyo.. geçende başka bir hamilelik günlüğünde bebeginizi artık daha fazla hissedeceksiniz yazısıyla kıyasladım, ama bakıyorum bi gelişme yok.. Sanırım biraz daha beklemem gerekiyor :)
sanırım normal...Yaa benim nefesim daralıyo, baxen zor nefes alıp veriyorum, tıkanmışım gibi hissediyorum normal mi
:)))))))). Adımı değiştireyim bari yaa kıyamamayyy acıktım yaa canım bıse cekıyo ama ne cekıyo bende bılmıyorumm pırasa yapmıstım soylemesı ayıp sımdı hıc onadan yıyemem canım cekmıyor .
ayrıca S Soslumakarna88 arkadasımızın adını gorunce canım makarna cekıyorD hahahaah
Normal cnm ama Kansızlık varsa daha fazla hissediliyorYaa benim nefesim daralıyo, baxen zor nefes alıp veriyorum, tıkanmışım gibi hissediyorum normal mi
Antibiyotik olarak en iyisi cefaks ben ondan içmiştimBoğazım yanmaya başladı bnm.antıbıyotık istıyo bu drumda ilaç aldınız mı,ne içtiniz???
Kızlar iyi geceler. Sağ kaşıs üstüm çok agriyoröyle böyle değil çocuk o tarafta belli o ağır mi geldi bilmiyorum ama çok aciyor
Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Normal cnm ama Kansızlık varsa daha fazla hissediliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?