2016 Şubat Anneleri

Gunaydin annisler. Gece bacagima giren krampla uyandim ve uyku sersemligiyle bagirmisim. Esim de korktu garibim. Ne yapayim ne yapiliyo krampta diye panikledi. Ilk defa yasiyorum kramp neymis aci da olsa ogrendim sıklasir mi bundan sonra korktum

Gunaydin annisler. Gece bacagima giren krampla uyandim ve uyku sersemligiyle bagirmisim. Esim de korktu garibim. Ne yapayim ne yapiliyo krampta diye panikledi. Ilk defa yasiyorum kramp neymis aci da olsa ogrendim sıklasir mi bundan sonra korktum
Magnezyum eksikliğinden oluyor doktoruna söyle magnezyum verir o iyi geliyor

Rahim büyüyüp ciğerlere baskı yapıyor artık o yüzden normal deniyor tüm hamilelerin sıkıntısı özellikle son 3 ayda artıyor büyümeden dolayı

Günaydın. Ancak bakabildim.Evet benim şeker diyetle düzene girdi çok şükür. Fazla kacirirsam yükseliyor birazcık o kadar. Bakalım suyum ne alemde pazartesi gorucez. Yükleme yaptırmadın dii mi canım sen?

çok teşekkür edeirm. benimde kontrol altında gibi. ama arada sapıttığı oluyor. Açlık şekerimin tokluktan yüksek çıkması da ilgin. bir durum. acaba sende de oluyor mu diye merak ettim.
henüz doktora gitmedim. yükleme de istemedi tabiki, isterse yaptırmamak için tüm bu çabam
parmaklarımda delinecek yer kalmadı , eğer gene yükletme isterse daha da doktora moktora gitmem

Hocam bu yıl doğum yapan arkadaşlarımın hep aktarıldı :)
Evet hocam buldum ben de gerçekten aktarılıyormuş. Bir de 32 den sonra bir kaç hafta çalışabilsem süper olacak az bir zaman kalıyor onu da artık ücretsiz izinle falan kapatırız sene sonuna kadar.

uykusuz, ağrılı bir geceden sonra günaydın kızlar herkese
bacağım fena ağrıyor... işe gelmeyecektim ama 2 kişiyiz mecbur geldim.

Günaydın hamişler. Nette araştırdım pek tatmin olmadım. Dedim ben bunu hamişlere de sorayım. :) Ayrıntılı ultrasonda doktor bana "Rahim varislerin var. Ağrı yapıyor mu hiç?" dedi.O günlerde yapmıyordu "Hayır." dedim. Ama bir haftadır pelvis kemiklerim çok acıyor. Sanki bir yerimiz morarır ve çürür ya, o acı gibi. Bazen yataktan kalkamıyorum, yürüyemiyorum. Nedir bu rahim varisi? Bilen, duyan, yaşayan var mı?

Hımmm anladım canım haklısın tabi sende... evde de çocuk var diyorsun valla zor tabi.. benim ilk bebeğim. işe de servisle gidip geliyorum o yüzden dadayanabilirim diyorum bakalım inşallah dediğim gibi olur tabi.. ne kadar kaldı ne zaman ayrılacaksın izne diye soruyorlar müdürler iş arkadaşlarım falan bende sonuna kadar burdayım diyorum, burda doğurcan faln diye dalga geçiyorlar

senin ikiz mi?

Anlayışlılar Allah razı olsun gerçekten hiç ağrıyıp incimedim inşallah bir ömür iyi anlaşırız

Ne güzel bak iyi maşallah.. benimkilerde öyle kv kp görümce hep yardımcıdırlaar saolsunlar.. asla yük olmazlar bna kahvaltıya yemeğe falan çağırsam yardım etmek için erken gelirler.. inşallah ömür boyu böyle devam eder... sonuçta karşı taraf iyi olursa otomatikmen bizde iyi oluyoruz =)

Amin inşallah canım gerçekten eşimin ailesi ile hiçbir zaman kötü olmak istemiyorum zaten sehir dışındakar ya ilişkimiz mesafeli hiç yüz göz olmadık ama bebişe bakmak için kendi annemlerle dönüşümlü gelip uzuuun uzuuun kalcaklar umarım bu süreci sağ selamet atlatırım çünkü bakıcı olayı da bebiş küçükken çok zor keşke ev hanımı olsam ücretsiz izin alsam maddi açıdan zorlancaz kafam karışık

Bende onları nasıl alicam nerden bulucam bilemedim cibinlik perde avize hali lazım bana da internetten bakıyorum ama bilemedim sende foto atsana fikir olur

Canim gunaydin benm kuzenimin esinde olustu gerci onun ileri duzeydeydi parmak kalinliginda genital bolgesinde varisler vardi dr cok yorulmucaksin agir kaldirmicaksin agda yapmicaksin hatta son zamanda jilet daha yaptirmadi sezeryan oldu sen jileti surme ben ameliyattan once gerekli bolgeyi yapicam demis dogumdan sonra gecti agri yapiyomus canim cok yanio diyodu istersen dr una bi muayene ol gecmis olsun canim

çok güzelmiş canım.. sağlıkla kullanın inşallah.. odan büyük değil mi?
Odam bayağı büyük canım evde baba koltugumuz var 2 tane birini oraya geciricez emzirme koltuğu olarak oyuncak sepeti oyun halısı kirli sepeti falan derken doldururuz odayı herhalde zamanla

Vermisti ama ben hic icemedim onu mide bulantisindan dolayi Tekrar denerim artik icmeyi
Magnorm dan ziyade magvitalin tadı daha çok hoşuma gidiyor benim magnorm portakalli magvital limonlu bide onu dene

Mobilyalarimiz geldi ama daha çok eksiğimiz var hali perde avize.... bir arada onları alırız artik rabbim iyi günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah
Cok guzel odaniz gulegule kullansin kizin :) bu kizlar cok sansli bizim odamizda 16 aralikta teslim edilecek heyecanliyim:)

Bilgi için teşekkür ederim. Danışılacak bir konuymuş gerçekten. Dışardan bakıldığında hiç varis gibi bir görüntü yok zaten. Ancak ultrasondan anlaşılıyor. Ama ilerlememesi için ben danışayım. Çok teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…