2016 Şubat Anneleri

Nerde kurutuyorsun suan bende yatak odama koymayı dusunuyorum makinayı evde Bebek varken 3 gün kurumayan çamaşırlar ve o çamaşırlık benim Canımı sıkacak eminim. Odanda yer varsa Oray'ı da düşünebilirsin mutfakta kurutmak sana dert olacaktır bir misafirin gelse yada yemek yapacakken çamaşırları asmak falan iyice düşün Canım

Amniyosentez konusunda doğru bir karar vermişsin yerinde olsam aynısını yapardım.. Ki bence bir anne adayı olarak hislerim bebeğinin gayet sağlıklı doğacağı yönünde lütfen sende içini ferah tut.. İleride karsılasacagj nefes darlığı sorununa gelince , bebeğim astım deyip geçici çözümlerle yıllarını geçirmeden dogru tedavi yöntemini uygulamış olacaksın. Düşünsene daha anne karnındayken ögrendin bunu yanlış hatırlamıyorsam daha önceki yazında yaşamları boyunca bununla yasayıp anlamayan kişiler oluyormus demiştin. Sen bilerek ve bilinçli ilerleyeceksin kii bu da bir ihtimal belki de böyle bir sorun bile olmayacak Allah'ın izniyle.. Dualarım senin için olacak canım,, güzel anne..

Bloguna yazamadım yorum şimdide haya veriyor ve giremiyorum naptım Allah bilir :) buraya yazıyım

Nasıl güzel bir paylaşım olmuş canım bu konuda benim gibi kafası Allak bullak olanların adına da teşekkür ederim sanırım her model ve markaya göre memnuniyet değişiyor. Yada dediğin gibi kullanma biçimime göre.. Senin düşüncelerin paylaşımların dikkatimi çekiyor az çok ne kadar araştırmacı bir kafada olduğunu anlamış durumdayım. En iyisi ben senin tecrübeni kendime tecrübe bilip gidip direk senin makinadan kapatayım :)

Bende doğum yaptığımı gördüm canım senle konuştuktan sonra birazda kolay doğum hikayeleri okudum etkilendim sanırım

Kizlar ates olcer aldinizmi..kulaktanmi alindanmi olcenden aldiniz...bide hangi marka acaba en dogru sonucu veriyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…