Nerde kurutuyorsun suan bende yatak odama koymayı dusunuyorum makinayı evde Bebek varken 3 gün kurumayan çamaşırlar ve o çamaşırlık benim Canımı sıkacak eminim. Odanda yer varsa Oray'ı da düşünebilirsin mutfakta kurutmak sana dert olacaktır bir misafirin gelse yada yemek yapacakken çamaşırları asmak falan iyice düşün Canım
yatak odamda yer yok o kadar kucukkı ozel mobılya yaptırdık yatak basının uzerıne dolap seklınde. Zaten o yuzden ayrı oda yaptım yoksa yer olsa bebegı ılk 6 ay kendı odamda yatırırdım.
Mutfakda her zaman kurutamam tabı, mısafır zaten habersız gelmesın bı zahmet:) Mısafır geldıgınde kaldırırım bı de su kalorıferın onune koyulan teklı camasır askıları varmıs yatak odasına ondan alıp bebegın acıl kıyafetlerını en azından orda kuruturum dıyorum. Salon da olmaz cunku bebek gunduz salonda olcak camasır kurutmak sakıncalı olur. Kurutma makınesını almam lazım aslında dedıgım gıbı yer yok koyacak.
Valla tatlim ben uyuyorum horlaya horlayaaaMerhabala guzel annislerr
Ayy kuzum beni ne saga ne sola yatmama izin vermiyor ogle bi tekmeliyo ki hemen sirt ustu yatiyorum
Sizde bebislerdemi ogle canlar?
Seninki uslu galiba masallah benim cimcime simdiden gecelerimi mahv edeceyini haber ediyoValla tatlim ben uyuyorum horlaya horlayaaaDonuyorum filan ama ruyamda kaldigim yerden devam ediyorum bildigin problem yok, ama sanirim gece ben yatinca cok hareket etmiyor zaten.. yada hissetmiyorum. Ben uyaninca oda uyaniyor gibi geliyor bana :) Benim durum tam bir muamma
Hımmm haklısın.. Ah bebeğim o misafirler bitmez benimkiler bitmiyor yani süpriiiiizz birde yatılı ayyy bide kayınvalide ve görümce bunlar ay neyse sabır iyi düşünce olumlu düşünce hayat guzel kuşlar uçuyor :) Yer yoksa başka çözümler bulcaksn tabi canım kalorifer olayı mantıklı ilk Zamanlar hızlı kuruma bizim için önemli bakalım neler yasıcaz :)
Tek bır belırtı ıcın amnıyosentez yaptırma bence. Bende de kalpte parlaklık cıktı ve down sendromlu ve zeka gerılıgı olan bebeklerde daha cok goruluyor dıye ıstersen genetık tets yaptırabılırsın dedı doktor ama amnıyosentez onermedı. 2lı ve 3lu testın normalmıs zaten senin. Ama nefes darlıgı ıcın umarım heyet olumlu bırsey soyler
N11 den aldım canım cici hali diye bir mağaza 249 liraydı indirimle 229 oldu bayağı ilgili satıcı güzel ürünlerde var bak istersenAyy çok güzel halısı tatlım prensesin :)Güle güle kullansın inşallah :) nerden aldın tatlım ınternetten mi yoksa mağazadan mi ?bende bakıyorum da bulamadım henüz
teşekkür ederim canım pembe renk isteyince çok model bulamadım bende denk gelirse sana foto at bize canım fikir olsunCok desenli olmasjn bence puantiueli ya da simli pembe olabilir. Halinin kombinini bulabilirsin belki. Tam kiz isi olmus cok begendim :)
Bende hissediyorum bazen canımKızlar ben bazen altta yani vajinada pıt pıt hareket hissediyorum normal midir bu benm gibi hisseden var mı..
hayır yaptırmadım harmony test. cok dusundum ama sonunda yaptırmamaya karar verdım, hıcbırseyın garantısı olmadıgı gıcı tek bır belırtı bebegın down veya zeka gerılıgı olan bır bebek oldugunu gostermez ded doktor. Kararı bana bıraktı tabi.genetik testi yaptırdın mı peki kalpte parlaklık çıkınca? bende de parlak nokta çıktı fakat ikili test temiz olunca başka bişey istemedi doktor.
Kızlar ben bazen altta yani vajinada pıt pıt hareket hissediyorum normal midir bu benm gibi hisseden var mı..
Canım doğrudur belki ama hıçkırıkta da oluyor. Bundan sonra sıkça hıçıkıracaklarbende hissediyorum onu, kasıklarıma kadar iniyor. kalkıp yürüyorum. bende rahim duvarını besleyen damarların atılıp gerilmesi diye duydum kulaktan dolma.
Canm benimki sabit hareket ederken karnımda hissettiğimin aynısını altta hissediyorum.. Görenler de aşağıda taşıyosun çocuğu dikkat et erken doğum olmasn falan dedi.. Arkadaş hıçkırık diyince rahatlamıştm bendebende hissediyorum onu, kasıklarıma kadar iniyor. kalkıp yürüyorum. bende rahim duvarını besleyen damarların atılıp gerilmesi diye duydum kulaktan dolma.
o gorenler bı kere herseye maydonoz olmamayı ogrensınlr. ınsanlar ne cok bılıyo ya. Doktor olmuslar resmen. Korma canım benım de oluyo bazen karnımım cevresınde baze cok asagıda hıssedıyorum cok normal bunlarCanm benimki sabit hareket ederken karnımda hissettiğimin aynısını altta hissediyorum.. Görenler de aşağıda taşıyosun çocuğu dikkat et erken doğum olmasn falan dedi.. Arkadaş hıçkırık diyince rahatlamıştm bende
Ne kadar takmıyorum desem de insanın aklında yer ediyo bu art niyetlilero gorenler bı kere herseye maydonoz olmamayı ogrensınlr. ınsanlar ne cok bılıyo ya. Doktor olmuslar resmen. Korma canım benım de oluyo bazen karnımım cevresınde baze cok asagıda hıssedıyorum cok normal bunlar
Benim bebeğim çok sakin canım ya,gün içinde nadir hareket ediyor,akşamları oynamaya başlıyor biraz istediğim gibi yatabiliyorum bel ve kasık ağrısından uyuyabilirsem tabiii. Bazen endişe bile ediyorum bişey mi oldu sesi soluğu çıkmıyor diye. Doğduktan sonra böyle olur mu bilmem tabiMerhabala guzel annislerr
Ayy kuzum beni ne saga ne sola yatmama izin vermiyor ogle bi tekmeliyo ki hemen sirt ustu yatiyorum
Sizde bebislerdemi ogle canlar?
Aynı rüyayı ben de görmüştüm çok ilginç anlamı nedir ki???aa aynısını ben de gördüm çok ilginç :)
Kizlar ates olcer aldinizmi..kulaktanmi alindanmi olcenden aldiniz...bide hangi marka acaba en dogru sonucu veriyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?