2016 Şubat Anneleri

yatak odamda yer yok o kadar kucukkı ozel mobılya yaptırdık yatak basının uzerıne dolap seklınde. Zaten o yuzden ayrı oda yaptım yoksa yer olsa bebegı ılk 6 ay kendı odamda yatırırdım.

Mutfakda her zaman kurutamam tabı, mısafır zaten habersız gelmesın bı zahmet:) Mısafır geldıgınde kaldırırım bı de su kalorıferın onune koyulan teklı camasır askıları varmıs yatak odasına ondan alıp bebegın acıl kıyafetlerını en azından orda kuruturum dıyorum. Salon da olmaz cunku bebek gunduz salonda olcak camasır kurutmak sakıncalı olur. Kurutma makınesını almam lazım aslında dedıgım gıbı yer yok koyacak.

Hımmm haklısın.. Ah bebeğim o misafirler bitmez benimkiler bitmiyor yani süpriiiiizz birde yatılı ayyy bide kayınvalide ve görümce bunlar ay neyse sabır iyi düşünce olumlu düşünce hayat guzel kuşlar uçuyor :) Yer yoksa başka çözümler bulcaksn tabi canım kalorifer olayı mantıklı ilk Zamanlar hızlı kuruma bizim için önemli bakalım neler yasıcaz :)

Merhabala guzel annislerr
Ayy kuzum beni ne saga ne sola yatmama izin vermiyor ogle bi tekmeliyo ki hemen sirt ustu yatiyorum
Sizde bebislerdemi ogle canlar?
Valla tatlim ben uyuyorum horlaya horlayaaa Donuyorum filan ama ruyamda kaldigim yerden devam ediyorum bildigin problem yok, ama sanirim gece ben yatinca cok hareket etmiyor zaten.. yada hissetmiyorum. Ben uyaninca oda uyaniyor gibi geliyor bana :) Benim durum tam bir muamma

Seninki uslu galiba masallah benim cimcime simdiden gecelerimi mahv edeceyini haber ediyo
Ya kizlar bi sey sorucam balik yagi kullaniyosak balik yememelimiyiz o zaman?yoksa balik yedigimiz gun kullanmayalimmi balik yaginj

napalım canım evımız kucuk gelenler de artık onu dusunerek gelsın. zaten bebek dogunca oyle yatılı mısafır almam annem gelır bı sure zaten. Iste ılk etapta en azından bebegın acıl kıyafetlerıne o dedıgım kalorıfere takılan camasırlıkta kuruturum yatak odasında. Bızımkılerı de evde kımse yokken mutfaga asarım.

genetik testi yaptırdın mı peki kalpte parlaklık çıkınca? bende de parlak nokta çıktı fakat ikili test temiz olunca başka bişey istemedi doktor.

Ayy çok güzel halısı tatlım prensesin :)Güle güle kullansın inşallah :) nerden aldın tatlım ınternetten mi yoksa mağazadan mi ?bende bakıyorum da bulamadım henüz
N11 den aldım canım cici hali diye bir mağaza 249 liraydı indirimle 229 oldu bayağı ilgili satıcı güzel ürünlerde var bak istersen

Cok desenli olmasjn bence puantiueli ya da simli pembe olabilir. Halinin kombinini bulabilirsin belki. Tam kiz isi olmus cok begendim :)
teşekkür ederim canım pembe renk isteyince çok model bulamadım bende denk gelirse sana foto at bize canım fikir olsun

Kızlar ben bazen altta yani vajinada pıt pıt hareket hissediyorum normal midir bu benm gibi hisseden var mı..
Bende hissediyorum bazen canım

genetik testi yaptırdın mı peki kalpte parlaklık çıkınca? bende de parlak nokta çıktı fakat ikili test temiz olunca başka bişey istemedi doktor.
hayır yaptırmadım harmony test. cok dusundum ama sonunda yaptırmamaya karar verdım, hıcbırseyın garantısı olmadıgı gıcı tek bır belırtı bebegın down veya zeka gerılıgı olan bır bebek oldugunu gostermez ded doktor. Kararı bana bıraktı tabi.

Kızlar ben bazen altta yani vajinada pıt pıt hareket hissediyorum normal midir bu benm gibi hisseden var mı..

bende hissediyorum onu, kasıklarıma kadar iniyor. kalkıp yürüyorum. bende rahim duvarını besleyen damarların atılıp gerilmesi diye duydum kulaktan dolma.

bende hissediyorum onu, kasıklarıma kadar iniyor. kalkıp yürüyorum. bende rahim duvarını besleyen damarların atılıp gerilmesi diye duydum kulaktan dolma.
Canım doğrudur belki ama hıçkırıkta da oluyor. Bundan sonra sıkça hıçıkıracaklar

Son düzenleme:
Canm benimki sabit hareket ederken karnımda hissettiğimin aynısını altta hissediyorum.. Görenler de aşağıda taşıyosun çocuğu dikkat et erken doğum olmasn falan dedi.. Arkadaş hıçkırık diyince rahatlamıştm bende

o gorenler bı kere herseye maydonoz olmamayı ogrensınlr. ınsanlar ne cok bılıyo ya. Doktor olmuslar resmen. Korma canım benım de oluyo bazen karnımım cevresınde baze cok asagıda hıssedıyorum cok normal bunlar

Kızlar sıze soyleyemeyecektım moralınız bozulmasın dıye. Bızım ısyerınde bı arkadas 23-24 haftalık hamıle. Persembe gunu ben ızındeyken ısyerınde kanaması olmus yogun sekılde. Hemen doktora gıtmıs kanama devam edıyormus, bebek plezantadan ayrılmak uzereymıs. Doktorlar bebegı almak ıcın amlelıyata hazırlayacaklarmıs sonra heyet toplanmıs 1 gece bekleyelım demısler. Mudahele etmıs serum hap vs artık neler yapıldı bılmıyorum. Allahtan gece kanama durmus, 4 gun hastanede yatmıs. Sımdı evde 10 gun raporlu, doktorun dedıgı bebegı sımdı alırsak yasamaz en azından 32. haftaya kadar getırmeye calısıcaz. Cok uzuldum, ınsan ıster ıstemez etkılenıyor.Benım anlamadıgım bebek 32. haftaya kadar nasıl saglıklı bır sekılde gelecek cok fazla kanaması olmus.

ozka82 rabbim şifa versin hayırlısı ile sağsalim kucağına alsın inşAllah

kuzenim hamile kaldığından beri kanaması olan sürekli dinlenme içindeydi 31 haftalıkken doğurdu,
1 ay kadar küvezde kaldı şimdi 8 aylık tosun gibi maşAllah

bi müşterim 29 haftalık doğurdu o da teee en başta sürekli riskli gebelikte yer alıyordu sık sık kanaması oluyordu ama onunda dinlenmeyle bebeği yeteri gelişimi sağlayıp doğdu sanırım 6 aylık ve o da maşAllah şu an çok iyi

ama plesantadan ayrılmak nasıl bişy nedir onu bilmiyorum

o gorenler bı kere herseye maydonoz olmamayı ogrensınlr. ınsanlar ne cok bılıyo ya. Doktor olmuslar resmen. Korma canım benım de oluyo bazen karnımım cevresınde baze cok asagıda hıssedıyorum cok normal bunlar
Ne kadar takmıyorum desem de insanın aklında yer ediyo bu art niyetliler

Afra48 banada diyorlar asagida diye hic umrumda degil..cunku benim oglumda hep asagidaydi.son aylarda gibek rahatsiz ediyo.herkesin yapisi farkli kimininki yukarda kimininki asagida

Kizlar annelutfende black friday %15 indirim var...

Ben avent gogus pompasi siparis ettim.. bir suru markada gecerli...

Ilgilenenlere duyurulur... su an piyasada en ucuz benim bulabildigim o oldu...

Allah hepimizin kucaginda sag saglim gostersinnn

Merhabala guzel annislerr
Ayy kuzum beni ne saga ne sola yatmama izin vermiyor ogle bi tekmeliyo ki hemen sirt ustu yatiyorum
Sizde bebislerdemi ogle canlar?
Benim bebeğim çok sakin canım ya,gün içinde nadir hareket ediyor,akşamları oynamaya başlıyor biraz istediğim gibi yatabiliyorum bel ve kasık ağrısından uyuyabilirsem tabiii. Bazen endişe bile ediyorum bişey mi oldu sesi soluğu çıkmıyor diye. Doğduktan sonra böyle olur mu bilmem tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…