Allah sağlık versin,inşallah sağ salim atlatırlar bu durumu. Ben kimsenin morali bozulmasın diye yazmadım eşimin iş arkadaşının eşi de geçen hafta doğum yaptı 26-27 haftalıkken onunda çok yoğun kanaması olmuş bebeği plasentadan ayrılmış,1 gün yaşayabildi kuzum kaybettiler ne yazıkki inşallah arkadaşın sağlıkla kavuşur bebeğineKızlar sıze soyleyemeyecektım moralınız bozulmasın dıye. Bızım ısyerınde bı arkadas 23-24 haftalık hamıle. Persembe gunu ben ızındeyken ısyerınde kanaması olmus yogun sekılde. Hemen doktora gıtmıs kanama devam edıyormus, bebek plezantadan ayrılmak uzereymıs. Doktorlar bebegı almak ıcın amlelıyata hazırlayacaklarmıs sonra heyet toplanmıs 1 gece bekleyelım demısler. Mudahele etmıs serum hap vs artık neler yapıldı bılmıyorum. Allahtan gece kanama durmus, 4 gun hastanede yatmıs. Sımdı evde 10 gun raporlu, doktorun dedıgı bebegı sımdı alırsak yasamaz en azından 32. haftaya kadar getırmeye calısıcaz. Cok uzuldum, ınsan ıster ıstemez etkılenıyor.Benım anlamadıgım bebek 32. haftaya kadar nasıl saglıklı bır sekılde gelecek cok fazla kanaması olmus.
Benim bebeğim çok sakin canım ya,gün içinde nadir hareket ediyor,akşamları oynamaya başlıyor biraz istediğim gibi yatabiliyorum bel ve kasık ağrısından uyuyabilirsem tabiii. Bazen endişe bile ediyorum bişey mi oldu sesi soluğu çıkmıyor diye. Doğduktan sonra böyle olur mu bilmem tabi
Cok uzuldum canim yaKızlar sıze soyleyemeyecektım moralınız bozulmasın dıye. Bızım ısyerınde bı arkadas 23-24 haftalık hamıle. Persembe gunu ben ızındeyken ısyerınde kanaması olmus yogun sekılde. Hemen doktora gıtmıs kanama devam edıyormus, bebek plezantadan ayrılmak uzereymıs. Doktorlar bebegı almak ıcın amlelıyata hazırlayacaklarmıs sonra heyet toplanmıs 1 gece bekleyelım demısler. Mudahele etmıs serum hap vs artık neler yapıldı bılmıyorum. Allahtan gece kanama durmus, 4 gun hastanede yatmıs. Sımdı evde 10 gun raporlu, doktorun dedıgı bebegı sımdı alırsak yasamaz en azından 32. haftaya kadar getırmeye calısıcaz. Cok uzuldum, ınsan ıster ıstemez etkılenıyor.Benım anlamadıgım bebek 32. haftaya kadar nasıl saglıklı bır sekılde gelecek cok fazla kanaması olmus.
Benim kizima da belli olmuyo bazi gun cok hareketli bazi gunler ise cok sakin kipirsamadigi zaman bende tatli yiyorum uzaniyorm hareket ediyo rahatliyorum :)benim kızımda aynı canım hatta bugun cok sakin korkuyorum çikolata yıyıp beklıyorum arada
Benim kizima da belli olmuyo bazi gun cok hareketli bazi gunler ise cok sakin kipirsamadigi zaman bende tatli yiyorum uzaniyorm hareket ediyo rahatliyorum :)
benim kızımda aynı canım hatta bugun cok sakin korkuyorum çikolata yıyıp beklıyorum arada
Demekki kızlar biraz daha sakin oluyor erkeklere göre,kontrolüm perşembe günüydü haftasonu hemen hemen hiç hissetmeyince pzt gittim kontrole maşallah çok sağlıklı hatta 1 hafta önden gidiyor dedi içim rahatladı bir de nasıl anlatsam bebek senin içine yani karnına değilde beline doğru tersine döndüğü zamanlarda kol ve bacakları içeri denk gelir hareket eder ama çok hissedemezsin dedi içim rahatladıBenim kizima da belli olmuyo bazi gun cok hareketli bazi gunler ise cok sakin kipirsamadigi zaman bende tatli yiyorum uzaniyorm hareket ediyo rahatliyorum :)
Ay al bendende o kadar canim ya insaallah doguncada boyle sakin bebis olurlar :)bizimkisi baştan beri cok hereket etmediği için böyle paniklerim olmuyor :)
günde 1 ya da 2 kere tepki veriyor o kadar
Ay al bendende o kadar canim ya insaallah doguncada boyle sakin bebis olurlar :)
Saol canim bakayım şimdi :)N11 den aldım canım cici hali diye bir mağaza 249 liraydı indirimle 229 oldu bayağı ilgili satıcı güzel ürünlerde var bak istersen
teşekkür ederim canım pembe renk isteyince çok model bulamadım bende denk gelirse sana foto at bize canım fikir olsun
Bende hissediyorum bazen canım
Sen dogunca yasadin gibi duruyor ohhh bebek yan gelip yatsin sende dinlen, bizde zippirlarla artik cebelleselim.. vala ben gece haric hep hissediyorum, oyle iki saatte birde degil bildigin her saat boyle :/bizimkisi baştan beri cok hereket etmediği için böyle paniklerim olmuyor :)
günde 1 ya da 2 kere tepki veriyor o kadar
Sen dogunca yasadin gibi duruyor ohhh bebek yan gelip yatsin sende dinlen, bizde zippirlarla artik cebelleselim.. vala ben gece haric hep hissediyorum, oyle iki saatte birde degil bildigin her saat boyle :/
Sen dogunca yasadin gibi duruyor ohhh bebek yan gelip yatsin sende dinlen, bizde zippirlarla artik cebelleselim.. vala ben gece haric hep hissediyorum, oyle iki saatte birde degil bildigin her saat boyle :/
Canım benim oğluş da nadir hareket ediyor yani ben pek hissetmiyorum ya da. Bazen akşama kadar tık yok akşam başlıyor Eyvah gececi olacak diyorumDemekki kızlar biraz daha sakin oluyor erkeklere göre,kontrolüm perşembe günüydü haftasonu hemen hemen hiç hissetmeyince pzt gittim kontrole maşallah çok sağlıklı hatta 1 hafta önden gidiyor dedi içim rahatladı bir de nasıl anlatsam bebek senin içine yani karnına değilde beline doğru tersine döndüğü zamanlarda kol ve bacakları içeri denk gelir hareket eder ama çok hissedemezsin dedi içim rahatladı
aynen bende öyle canim gün içerisinde çok hareketli maşallahSen dogunca yasadin gibi duruyor ohhh bebek yan gelip yatsin sende dinlen, bizde zippirlarla artik cebelleselim.. vala ben gece haric hep hissediyorum, oyle iki saatte birde degil bildigin her saat boyle :/
Gozumde canlandirdim ahahahahabende işte o nasıl bişy onu bilmiyorum, böyle bir iki pıt yapıyor hemen kocamın yanına geliyorum açıyorum karnımı diyorum dokun sonra dakikalarca mal gibi bekliyoruz ama bi daha ses yok en son kocam pes ediyor çekiyor elini
Aynen ya, otobuste giderken karsidan goruyolarmi diye merak ediyorum, bazen bakan gozlerle karsilasinca :)Benim de öyle canım. Tam ciddi bir konu konuşurken pat diye vuruyor arada o zaman çok komik oluyorum :)
Haha sıpaya bak senbende işte o nasıl bişy onu bilmiyorum, böyle bir iki pıt yapıyor hemen kocamın yanına geliyorum açıyorum karnımı diyorum dokun sonra dakikalarca mal gibi bekliyoruz ama bi daha ses yok en son kocam pes ediyor çekiyor elini
Eveeet.. bazen sadece bir taraftan poposunu çıkarıyor yamuk karınlı oluyorum.aynen bende öyle canim gün içerisinde çok hareketli maşallah
sağa sola dönüşü dişardan çok belli oluyorçikinca yaramaz olmaz inş
İyi yapmışsın canım.ilk günler bebkler çok minik olduğu için birde anneler acemi olduğu için kollardan kıyafet giydirmek daha kolay. Kafadan giydirmek biraz zorluyor. Birde banyo yaptırmadan kıyafetlerini kollarından iç içe geçirerek hazırlarsan giydirmek çok kolay oluyor. Çünkü bebişi giydirirken kanter içinde kalıyorsun. :)Bende sonunda iç zibin aldim herkes çok giydirme gerek yok diyo bazilari giydirmis giydir diyo 2 takım aldım farklı yerlerden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?