2016 Şubat Anneleri

Kurutma makınesı ozellıkle bebek olunca cok faydalı bırsey, hele de benım gıbı evınız balkonsuz bır evse ve camasır asacak bır odanız yoksa. Ben de cok ıstıyorum fakat benım koyacak yerım yok. Banyoya camasır makınem lavabo altında ve ustune koyabılmem ıcın banyoyu kırdırıp yenıden yaptırmam lazım. Ebeveyn banyosunda zaten yer yok. Bırtek mutfak kalıyor onda da camınkenarına bır dolap yaptırıp ıcıne koysammı dıyorum, mutfak cok daralacak ve kablo da yok kablo cektırmem gerekecek. Kurutma makınesı ısını cozemezsem camasırları mutfakta kurutucam cocuk olunca

Netten Bebetto marka 5lı hastane cıkısı almıstım(ıc zıbın dıs zıbın patıklı pantolon sapka eldıven agız mendılı var)
Kuması tam ıstedıgım kalınlıkta geldı. Oncekı aldıgım hastane cıkısı gozume cok ınce geldı,kıs bebegı olacagı ıcın yelek vs gıydırmeden uzerıne battanıye ıle yeterlı olur bu gelen takım. Polar degıl kuması ama ıncecık mendıl gıbı de degıl daha kalınca. Aklınızda olsun bu marka

Ozgulbasak
Canim cok cok gecmis olsun. Hakkinizda hayirlisi olsun ins ve umaarim herseyin en guzeli olur. Senin icinde burdaki herkes icin ins.
HAyatta heran degisebilir cok guzel seyler olabilir bol bol dua et. Guzel dusun guzel olsun ins.

Son düzenleme:
Hanımlar bugün kızımızın perdesi geldi, odamız tamamlandı, şükürler olsun, çok mutluyuz:)

Buyrun teyzoşlar:)

Nefis gözüküyor canım. Sağlıkla büyüsün içinde bebisin

Çok geçmiş olsun canım. Down sendromunu düşünme. Gönlünü ferah tut. İnsan panik oluyor tabi demesi kolay diye dusunuyor. Benim de erken dogum riskim var. Hamilelik ani anini tutmayan riskli bir surecmis. Allahım sağlıkla bir alabilsek bebeklerimizi kucağımiza. İnşallah korkularimiz yersizdir. Geçer gider canım.

cnm ankarada babaymall de ındırım 250 tl alısverıse 100 tl hedıye cekı var... ankaradaysan oraya da bakabılırsın... o araba var mıdır bılmem ama ıyı bı kampanya... sut pompalarında da var...

Sayfamizda ogretmen arkadaslarimiz var.
Hepinizin ogretmenler gununu kutlarimm:) ve insan hayatinda cok onemlisiniz sahsen ben ortaokuldaki ingilizce ogretmenimi hic unutmam ve hala cok severim ayni seyi ilkokul ogretmenim icin diyemeyecegim hediye meraklisi ayrim yapan birisiydi

Geçmişi okumadım kızlar
Joker baby de lansinoh ürünlernde indirim var.
Saat 10a kadar geçerli
Ben süt sağma makinası aldım :)
ne kadara aldın cnm ben kacırdım sanırım kampanyayı yenı gırebılıyorum...

azız bebenın urunlerının yarı fıyatına olan magaza buldum... kecıorende ordan hastane cıkısı aldım... cok urunu yoktu ama kesınlıkle azız bebe bebek urunlerınde cok ıyı.... hepinize tavsiye edebilirim...

Okey bebeğim hemen bakıyorummm. Eşimi kandırmaya calısıyorum geceden beri:)

Bozulmasın olacaksa eğer hazırlıklı olmakta fayda var napalım kuzum ya başa gelen çekilir :) sen tedbirini al da yapmadım etmedim diye hayıflanma

Kızlar süpriizzin en büyüğünü yaşadım sabah görümceciğim eşiyle geliyorum deyip dun akşam emri vaki yapıo geldi ya sabah aaaa bide bakarız süpriz yanlarında kayınvalidemi de getirmişler aman ya rab :))))) mutluluktan ucucam ( bu arada biz İstanbul onlar Balıkesir'de yaşıyor)

Günaydın annişler
ilk defa bu gece uyanmadım , ağlayıp sızlanmadım
ama sabahda uyanamadım yani kalktım sayılır, galiba grip olacağım
akşamları yorganı atıyorum üstümden kocam örtüyor ben atıyorum ki yazlık yorganda uyuyoruz
yazdan beri peşimde bu hararet hayırlısıyla grip olmadan atlatsaydık ,

Gariban donuyor evde :) gecen gun kabanla oturuyordu salonda ben de acidim oldugu odanin kaloriferini yaksin en azindan diye ayri odalarda oturuyoruz cok zaman :)
Durumlar fena desene yazık kız . insaalah en yakin zamanda duzelirsin yoksa senin adam pert

Hastane cantasini falan ne zaman hazirlayacaksiniz kizlar? ben en erken 32 33 de dusunuyorum,canta falanda hazir olunca insan dogum moduna giriyor ve vakit gecmiyor sanki :)

Canim cok gecmis olsun, ben sadece tek bi belirtinin down sendromlu olmasi icin yeterli oldugunu dusunmuyorum, maalesef kalp problemli bebek cok SIKCA rasladigimiz birsey. Icini ferah tut, doktorlar tabi kesin bir tani koyabilmek icin onericeklerdir, ama hic gerekli olmadigini dusunuyorum. Bebegin detayli ultrasonda da bir cok bulgu bulurlardi diye dusunuyorum.. bir kac bulgu ust uste gelince supheleniyor genelde doktorlar. Bu yuzden tek bir bulgu yetmez. Dilerim iyi haberlerle gelirsin bir dahaki sefere

Merhaba kızlar bizim bugün doktor kontrolumuz var inşallah güzel geçer.süt pompası na lansinoh çiftli almaya karar verdim hem fiyatı uygun hem alanlarda memnun

Bu ürünlere nereden bakabilirim. Bir sitesi var mı?

kızlar dun kolay doğum vs bahsettik ya ruyamda cok kolay doğumlar gördüm hatta birinde cocuk fırt diye cıktı elinden düşüyordu arkadasın :)
ben deli gibi uyuyorum gece 1 defa bile uyanmıyorm sabah uyanasım gelmiyor hiç sürekli yatıs halideyim .. ama ilk defa dün yemek yaparken yoruldum .... dedim benim kullanıgım herşey alt dolaplardaymış eğil kalk eğil kalk ter içinde kaldım artık yuvarlandığımı hisseidyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…