İşte benim alanım :)
2015şubat ayından beri kurutma makinası kullanıyorum.
Daha önce almadığıma pişmanım
Hayat kolaylığı.
Her duyduğuna inanmayan biri olarak resmen kamu araştırması yapmıştım alacağım dönem.
Sonuç ne biliyor musun? Herkes her markayı öneriyor, kullanmayı bilen insnlar kurutma makinasından çok memnun. Ama kullanım konusunda sıkıntk çeken bir kaç kişi gördüm.
Bende gittim arçelik aldım. A+ ürün enrji sıkıntısı da yok. Mis gibi. Buruşuk vs çıkıyor laflarına da kulak asma . Makina bitince çıkartmazsan çamaşır makinasında da buruşuyor.
Eskiden envrrsim ütülerdim artık sıcak sıcak katlıyorum.
Bu konu uzar gider :) blogumda bu konuyla ilgili kullanıcı yorumlarımı derlemiştim.
Kendi görüşlerimi ve kullanıcı yorumlarına ait bilgilerin bulunduğu ig linkini vs atmıştım. İlgini çekiyorsa yenigelin yeni hayat kurutma makinası diye aratabilirsin
Hanımlar bugün kızımızın perdesi geldi, odamız tamamlandı, şükürler olsun, çok mutluyuz:)
Buyrun teyzoşlar:)
Selam kizlar dun Çapa ya gittik. Iki perinatolog ayri ayti inceledi. Sag aortik ark teshisi kesin olarak konuldu.
100bebekten 1 inde olan ama teshis konulmadigi icin ileriki yaslarda nefes darligi seklinde ortaya cikan bir olaymis. Cago zaman nefes darligina da astim deyip sprey veriyorlarmis. Normal ultrasonla doktorumun boyle bir seyi farkedip oraya yonlendirmelerinede sasirdilar. Benimde doktoruma guvenim artti.
Diger damarlara gorunen bir etkisi yok sadece nefes darligi olarak kendini gosterir. Siddetli olursa cerrahi mudahale yapilir ileriki yaslarinda denildi.
Ancak bu aortik ark lar bazen bir sendromun haberciside olabiliyormus. Degeorge, down sendromu falan gibi. Amniyosentez onerdiler. Ve carsamba gunu konseye cagirdilar. Profosorler bizi konu olarak tartisacaklar resmencok can sikici. Bu arada ikili testimde risk 1/4700, 4lu testimde 1/32000 cikmisti. Hic down sendromu falan ihtimali yoktu aklimda ama o testler net degil olabiliyor dediler. Ben yinede amniyosentez yaptirmak istemiyorum. Bu saatten sonra bebegimi aldiracagimi sanmiyorum cunku. Bakalim carsamba konseyde soylenilenlere gore netlesecek durumumuz. Artik umarim sadece sag aortik arktir baska bir sey yoktur diye dua ediyorum
merhaba şubat anneleri bebek arabası olarak hangi markayı ve modeli aldınız ben casual cadillac air beğendim ama kararsızım 1200 tl fiyatı yanında da 400 tl hediye çeki veriyorlar sizce alayım mı yoksa başka bir tavsiyeniz var mı
ne kadara aldın cnm ben kacırdım sanırım kampanyayı yenı gırebılıyorum...Geçmişi okumadım kızlar
Joker baby de lansinoh ürünlernde indirim var.
Saat 10a kadar geçerli
Ben süt sağma makinası aldım :)
İşte benim alanım :)
2015şubat ayından beri kurutma makinası kullanıyorum.
Daha önce almadığıma pişmanım
Hayat kolaylığı.
Her duyduğuna inanmayan biri olarak resmen kamu araştırması yapmıştım alacağım dönem.
Sonuç ne biliyor musun? Herkes her markayı öneriyor, kullanmayı bilen insnlar kurutma makinasından çok memnun. Ama kullanım konusunda sıkıntk çeken bir kaç kişi gördüm.
Bende gittim arçelik aldım. A+ ürün enrji sıkıntısı da yok. Mis gibi. Buruşuk vs çıkıyor laflarına da kulak asma . Makina bitince çıkartmazsan çamaşır makinasında da buruşuyor.
Eskiden envrrsim ütülerdim artık sıcak sıcak katlıyorum.
Bu konu uzar gider :) blogumda bu konuyla ilgili kullanıcı yorumlarımı derlemiştim.
Kendi görüşlerimi ve kullanıcı yorumlarına ait bilgilerin bulunduğu ig linkini vs atmıştım. İlgini çekiyorsa yenigelin yeni hayat kurutma makinası diye aratabilirsin
Ben de pahalı malaı demeden ıyı bır yag kullanıyorum karnıma. duzenlı suremedıgım zamanlar oldu gercı. gogus ucuma, gogus ust kısmına ve karnıma suruyorum hala eskı sısmanlıktan kalma catlaklarım var artmadı catlaklar , artarsa zaten psıkolojım cok bozulur
Durumlar fena deseneGariban donuyor evde :) gecen gun kabanla oturuyordu salonda ben de acidim oldugu odanin kaloriferini yaksin en azindan diye ayri odalarda oturuyoruz cok zaman :)
Canim cok gecmis olsun, ben sadece tek bi belirtinin down sendromlu olmasi icin yeterli oldugunu dusunmuyorum, maalesef kalp problemli bebek cok SIKCA rasladigimiz birsey. Icini ferah tut, doktorlar tabi kesin bir tani koyabilmek icin onericeklerdir, ama hic gerekli olmadigini dusunuyorum. Bebegin detayli ultrasonda da bir cok bulgu bulurlardi diye dusunuyorum.. bir kac bulgu ust uste gelince supheleniyor genelde doktorlar. Bu yuzden tek bir bulgu yetmez. Dilerim iyi haberlerle gelirsin bir dahaki sefereSelam kizlar dun Çapa ya gittik. Iki perinatolog ayri ayti inceledi. Sag aortik ark teshisi kesin olarak konuldu.
100bebekten 1 inde olan ama teshis konulmadigi icin ileriki yaslarda nefes darligi seklinde ortaya cikan bir olaymis. Cago zaman nefes darligina da astim deyip sprey veriyorlarmis. Normal ultrasonla doktorumun boyle bir seyi farkedip oraya yonlendirmelerinede sasirdilar. Benimde doktoruma guvenim artti.
Diger damarlara gorunen bir etkisi yok sadece nefes darligi olarak kendini gosterir. Siddetli olursa cerrahi mudahale yapilir ileriki yaslarinda denildi.
Ancak bu aortik ark lar bazen bir sendromun haberciside olabiliyormus. Degeorge, down sendromu falan gibi. Amniyosentez onerdiler. Ve carsamba gunu konseye cagirdilar. Profosorler bizi konu olarak tartisacaklar resmencok can sikici. Bu arada ikili testimde risk 1/4700, 4lu testimde 1/32000 cikmisti. Hic down sendromu falan ihtimali yoktu aklimda ama o testler net degil olabiliyor dediler. Ben yinede amniyosentez yaptirmak istemiyorum. Bu saatten sonra bebegimi aldiracagimi sanmiyorum cunku. Bakalim carsamba konseyde soylenilenlere gore netlesecek durumumuz. Artik umarim sadece sag aortik arktir baska bir sey yoktur diye dua ediyorum
Slm anneler önemli olduğunu düşündüğüm bişey paylaşmak istiyorum sizlerle 10 gün öncesine kadar çok ağrılarım vardı bacaklarım ve pelvik kemiği bel ağrıları da vardı tabi Son 10 gündür doktorun verdiği magnezyum demir c vitamin ve Omega yerine Forever ürünleri kullanmaya başladım yulaf özlü falan içinde ekstra vitaminler de var ve ağrılarım ciddi anlamda azaldığını farkettim ben ilaçlarımı değiştirdiğime bağlıyorum bu rahatlığı çok ağrım vardı gerçekten ve gebelik ilerledikçe artacak diye düşündüm ama çok şükür ki şimdi daha rahatım yarın doktor kontrolünde sorucam özellikle bu olayı bakalım doktorumuz ne diyecek sizlerle paylaşıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?