- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Şuan için sadece kabuklu dökülüyor yağ sürdüm nemli dursun diye ama pek bi yararı olmadı canım çevremde emziren tanıdıklarım şimdi bukadar hassassa bebeği emzirirken çatlar dediler lansinoha oyüzden başladım bide sanırım uçlarıda büyüdüğü için kırmızımsı dokununca acıyor tuhaf bi haldelerCanım o kabuklar kuruma kabugu degil yenilenme kabugumerak etme tamamen dökülünce bir daha olmaz. Çatlama ayrı birşey.. tam ucu yarık gibi açılıyorsa kanlı su falan geliyorsa çatlıyorsun yara olmuştur demek.
hm anladım canım evet banada oldukça uzun bi liste verdi test için.. eğer ataşehirde oturuyorsan sende ptt hastanesine gidebilirsin zeynep kamilde sorun yaşar mısın bilmiyorumEvet canım, aslında bir kısmı bana ilk haftalarda yapıldı ama ben bu doktoruma yeni başladım ve muayeneye giderken yanımda dosyami almayi unutmuşum. Tekrar bi bakalım dedi. Bazı testler de bana çok gereksiz geldi. Aralarında HIV testi bile vardı. Ne gerek?
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin eşineİhtiyaç listemiz hazır. Bu hafta sonu alışveriş işini halledecektik. Ama eşim ani bir şekilde ameliyat olmak durumunda kaldı. Hatta şuanda ameliyathane çıkışını bekliyorum.
Önce o sağlıklı olsun da... bakacağız bir çaresine.
çok geçmiş olsun canım hayırdır neyi vardı eşinin aniden ameliyat gerektiİhtiyaç listemiz hazır. Bu hafta sonu alışveriş işini halledecektik. Ama eşim ani bir şekilde ameliyat olmak durumunda kaldı. Hatta şuanda ameliyathane çıkışını bekliyorum.
Sexeryan olma durumunda hiç testi gerekli tabiki canim.buarada geçmiş olsun Allah şifa versin eşinizeEvet canım, aslında bir kısmı bana ilk haftalarda yapıldı ama ben bu doktoruma yeni başladım ve muayeneye giderken yanımda dosyami almayi unutmuşum. Tekrar bi bakalım dedi. Bazı testler de bana çok gereksiz geldi. Aralarında HIV testi bile vardı. Ne gerek?
oluyo canım benım ozellıkle oglen yemege gıderken bazen karnımın bır tarafına agrı gırıyor hatta o agrı sırtıma da vuruyor anlamadım gıttı. Endıselenıyorum dogal olarakKızlar kabızlık sorunu için ne yapabiliriz? Bir de kasık ve karın ağrılarınız oluyor mu?
yaa ne güzel, ben cesaret edemiyorum
benim normaldede canım çok yanar. tenim çok hassas çünkü. hatta ağdadan sonra bazen kıl köklerim kanıyor.
şimdi bu halde gitmeye cesaret edemedim..
Valla kendim rulo sir aağda ile . Alirdim acil durumda kuaföre giderdim. Ee artik asagisini hic göremiyoru . Jilet de çok kasindiriyor her hafta almasi da zor geliyor artik. Iyi oldu beni 1 ay idare eder bir kere daha giderim sonra ddoğuma yakın çıkarsa Giderim.Bide o vardi dimi artik kendim beceremicem bunu ..gunahi olmasa bende giderdim ama gidemem utanirim hem ..napcaz bilmem
İhtiyaç listemiz hazır. Bu hafta sonu alışveriş işini halledecektik. Ama eşim ani bir şekilde ameliyat olmak durumunda kaldı. Hatta şuanda ameliyathane çıkışını bekliyorum.
Seninki gene yüksekmis canım benimki iki çıktı ilaç kullanıyorum drum bol bol et tavuk yemeni söyledi ayrıca pekmezle takviye yapıyorum yeşil mercimek bunları yiyorum bol bolKızlar bugün tahlil yaptırdım ferritin 10 çıkmış düşükyükseltmek için ne yemeliyim?
Şeker yüklemesi yaptırmadığım için hba1cye de baktırdım aralık 4-6 imiş, 5 çıktı şükür :)
Amin.. cümlemizin yardımcısı olsun.. inş dayanır kızım biraz daha..Canım benim ençok özlediğim duygu emzirme duygusuydubu dünyadaki en güzel duygu bu.. o kadarki oğlumu memeden kestiğim zaman bende çok aglamıştım. Ayrıca yara olursa olsun 1.2 hafta sürüyor geçiyor. Sonra sefasını sürersin demedi deme
İnş canım durabildiği kadar dursun ama dediğin gibi hiç olmazsa 1 ay daha sabreder inş. Allah yardımcın olsun
Doktordan çıktım oglum masAllah bi sıkıntısı yok. 1250 gr dedi. ilk defa uultrason da yüzünü gördüm masAllah bi anda cok tatli geldi bana
Altta ki sancim icn nst ye yolladi bisey çıkmadı.
Yok canım bugun 3.gün hala yatıyorum yarın belli olacak belki çıkabiliyor um yarın. . Rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm diye bide ciğerlerini geliştirdiler iğne ile 2 günde o sürdü.. heran doğum olabilir dediler bugun bana.. evde yat dinlen hiç bi iş yapmak yok.. inş kızım bi ay daha en azından gelmez : (( dua edin nolur.. küçük daha
Canım benim ençok özlediğim duygu emzirme duygusuydubu dünyadaki en güzel duygu bu.. o kadarki oğlumu memeden kestiğim zaman bende çok aglamıştım. Ayrıca yara olursa olsun 1.2 hafta sürüyor geçiyor. Sonra sefasını sürersin demedi deme
İnş canım durabildiği kadar dursun ama dediğin gibi hiç olmazsa 1 ay daha sabreder inş. Allah yardımcın olsun
Rica ederim canım sen yine krem süreceksen sür o başka bişey emzirirken yara olacak olmasın diye krem sürülüyor. Bu kabuklanma başka bişey..bir yandan temizleyip bir yandanda korkuyordum ya :)
iyi oldu bu bilgi sağol canım . b uakşam dediğin gibi bi temizliyeyim
Canım kuru kayısıyı kaynar suya koy yumuşasın ye hatta o suyu iç iyi geliyor.Kızlar kabızlık sorunu için ne yapabiliriz? Bir de kasık ve karın ağrılarınız oluyor mu?
Canım kırmızımsı ve acıyorsa başka...ama kabuklanma bütün hamilelerde oluyor. ;( kabuklar komple dökülünce bir daha olmuyor. Ama uçları kırmızı ve hassassa yara olma ihtimali çok yüksek. Sen kremini sür yine o kremler emzirirken yara olmasın diyeŞuan için sadece kabuklu dökülüyor yağ sürdüm nemli dursun diye ama pek bi yararı olmadı canım çevremde emziren tanıdıklarım şimdi bukadar hassassa bebeği emzirirken çatlar dediler lansinoha oyüzden başladım bide sanırım uçlarıda büyüdüğü için kırmızımsı dokununca acıyor tuhaf bi haldeler
aa evet onu duymuştum ben yakın bı arkadaşımda denedi gerçekten faydası varmışKızlar ayva çekirdeğinden krem yapılıyor ya (suya çekirdeği atıp karanlıkta birkaç gün bekletiyorsun jel oluyor) onu göğüs ucuna şimdiden sürmeye başlarsak göğüslerimiz yara çatlak vs olmazmış dün görümcem söyledi.
Canim insulinle ilgili bi sorunun var mi biliyor musun ben 5-6 sene once bas donmesi gibi belirtilerle dr.a gitmistim ac gidip yukleme yaptirmistim saat basi 4kez kan aldilar hipoglisemi cikmisti sekerli gidalar yedigimde normalden fazla insulin salgiliyormusum sekerli seyler yiyince normalden fazla dusuyordu sekerimİşte komik olanda o. Benim tokluk daha düşük çıkıyor. Sabahki Açlık daha yüksek.
Bi kere şerbetli tatlı yedim bir gün denedim. 107yrmeden önce yedikten sonra 156 çıktı. Bir bu var böyle şaşkın değer.
Pazar kahvaltılarında mesela eepy yiyorum. Pekmez tatlı vs. Su da içmiyorum mesela. Ama onlarda da yükselmiyor.
Detaylıya girdiğim gün öncesi hurma yedim sarelle kaşıklamıştım. Dönmeyince bebiş bir paket çikolata yedim, eticin yedim. Üstüne meyve suyu içtim. Bir saatlik ve iki saatlik ölçümlerim gayet iyiydi. Bunları da not etmiştim.
Ama açlık şekerime takıldı :)
Evet ya ben mecburen ucretsiz izin kullancam ikizler geliyor evde 1cocuk daha bakiciyla eylul diye konusmustuk okullar kapanana kadar mecbur ucretsiz alcam Allah.tan benim maasimdaki kredi bitiyor darisi basinizaHep oyle dıyolar ama bızde tam tersı oldu. Bebek ıcın ılk aylar para bıktırmıstım ucretsız ızın ıcın o para gıttım esım yuzunden, bı de durduk yere 3 kredı odemeye basladımUcretsız ızın de elzem benım ıcın napıcam bılmıyorum ama hala umudum var. Su kısmet bır an once gelsın
cnm ins 36`yı geceriz... bende erken dogumdan korkuyorum... sana erken dogma ihtimali oldugunu doktor neye dayanarak soyledi... sancin mi oldu..Amin.. cümlemizin yardımcısı olsun.. inş dayanır kızım biraz daha..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?