2016 Şubat Anneleri

Şuan için sadece kabuklu dökülüyor yağ sürdüm nemli dursun diye ama pek bi yararı olmadı canım çevremde emziren tanıdıklarım şimdi bukadar hassassa bebeği emzirirken çatlar dediler lansinoha oyüzden başladım bide sanırım uçlarıda büyüdüğü için kırmızımsı dokununca acıyor tuhaf bi haldeler

hm anladım canım evet banada oldukça uzun bi liste verdi test için.. eğer ataşehirde oturuyorsan sende ptt hastanesine gidebilirsin zeynep kamilde sorun yaşar mısın bilmiyorum

Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin eşine

çok geçmiş olsun canım hayırdır neyi vardı eşinin aniden ameliyat gerekti

Sexeryan olma durumunda hiç testi gerekli tabiki canim.buarada geçmiş olsun Allah şifa versin eşinize

Kızlar kabızlık sorunu için ne yapabiliriz? Bir de kasık ve karın ağrılarınız oluyor mu?
oluyo canım benım ozellıkle oglen yemege gıderken bazen karnımın bır tarafına agrı gırıyor hatta o agrı sırtıma da vuruyor anlamadım gıttı. Endıselenıyorum dogal olarak

kabızlık ıcın armut ıyı gelıyo

yaa ne güzel, ben cesaret edemiyorum
benim normaldede canım çok yanar. tenim çok hassas çünkü. hatta ağdadan sonra bazen kıl köklerim kanıyor.
şimdi bu halde gitmeye cesaret edemedim..

Bide o vardi dimi artik kendim beceremicem bunu ..gunahi olmasa bende giderdim ama gidemem utanirim hem ..napcaz bilmem
Valla kendim rulo sir aağda ile . Alirdim acil durumda kuaföre giderdim. Ee artik asagisini hic göremiyoru . Jilet de çok kasindiriyor her hafta almasi da zor geliyor artik. Iyi oldu beni 1 ay idare eder bir kere daha giderim sonra ddoğuma yakın çıkarsa Giderim.

cok gecmis olsun canim Allahtan acil sifalar dilerim.

Seninki gene yüksekmis canım benimki iki çıktı ilaç kullanıyorum drum bol bol et tavuk yemeni söyledi ayrıca pekmezle takviye yapıyorum yeşil mercimek bunları yiyorum bol bol

Doktordan çıktım oglum masAllah bi sıkıntısı yok. 1250 gr dedi. ilk defa uultrason da yüzünü gördüm masAllah bi anda cok tatli geldi bana
Altta ki sancim icn nst ye yolladi bisey çıkmadı.

karincam Bebek berekettir. Üzülme canım.. Benim ilk çocuğum ve çok az şey aldım. Aldıklarımda uygun olanlar hep... Aileler ise esimin ailesi söyledi ama onlar alıncaya kadar... Ha kıyafet vs almazlar zaten. Ama sağ olsunlar iş yapma diyorlar. Esim yapacskmis. Bana bu yetiyor maddi bir şey olur diyorum. Ailem ise tek tük. Çok iyi değil iki tarafta sıkışık su ara. Biz ayrı sıkışık :) saglikla dogsunlar da bir donları eksik olsun canım. Sakin üzülme stres yapma.

Amin.. cümlemizin yardımcısı olsun.. inş dayanır kızım biraz daha..

Canimm allaha emanetsin..insallah dogru zamanda sag saglim alirsin kucagina yavrunu.. dua edicem senin icinde..

Bende çok merak edıyorum o duyguyu.. İnşallah Allah nasip eder de bebeğim emer benim sütüm olur o Zaman burdan paylaşacağım hislerimi :))

bir yandan temizleyip bir yandanda korkuyordum ya :)
iyi oldu bu bilgi sağol canım . b uakşam dediğin gibi bi temizliyeyim
Rica ederim canım sen yine krem süreceksen sür o başka bişey emzirirken yara olacak olmasın diye krem sürülüyor. Bu kabuklanma başka bişey..
Kızlar kabızlık sorunu için ne yapabiliriz? Bir de kasık ve karın ağrılarınız oluyor mu?
Canım kuru kayısıyı kaynar suya koy yumuşasın ye hatta o suyu iç iyi geliyor.
Canım kırmızımsı ve acıyorsa başka...ama kabuklanma bütün hamilelerde oluyor. ;( kabuklar komple dökülünce bir daha olmuyor. Ama uçları kırmızı ve hassassa yara olma ihtimali çok yüksek. Sen kremini sür yine o kremler emzirirken yara olmasın diye şimdiden başlamak lazım.İlkinde benimde yara oldu. İnş bikaç günde atlatırız.

aa evet onu duymuştum ben yakın bı arkadaşımda denedi gerçekten faydası varmış

Canim insulinle ilgili bi sorunun var mi biliyor musun ben 5-6 sene once bas donmesi gibi belirtilerle dr.a gitmistim ac gidip yukleme yaptirmistim saat basi 4kez kan aldilar hipoglisemi cikmisti sekerli gidalar yedigimde normalden fazla insulin salgiliyormusum sekerli seyler yiyince normalden fazla dusuyordu sekerim

Evet ya ben mecburen ucretsiz izin kullancam ikizler geliyor evde 1cocuk daha bakiciyla eylul diye konusmustuk okullar kapanana kadar mecbur ucretsiz alcam Allah.tan benim maasimdaki kredi bitiyor darisi basiniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…