28.haftada kan uyuşmazlığı ignesi için saglik ocağına gittigimde sordum 3.ayda yapılmış daha gerek yok dediler olmazsa yarin tekrar arayip sorayim.Çok teşekkür ederim.Saglik ocagi istedi gecen hafta yaptirmistim dr.uma da sonuclari gostermistim iki taraf da ikiy defaicmemi soyledi
Canım siparişi satıcı tedarik edeceğini hepsiburadaya bildirdikten sonra karttan çekim oluyor genelde kargoya verilme zamanına denk gelir hepsiburada hızlı gönderiyor biz anneme ütü falanda hediye almıştık güvenilir bi site benceKızlar hepsiburada sitesinden hiç alışveriş yaptınız mı ? Ben bugün yaptım fakat kartımdan ücret tahsil edilmedi
Canım yaptırman lazım söylemedilermi saglkocagından... doktorun degil saglıkocagındaki ebeler takip ediyor tahlilleri.. 2 ayda bir tahlil yaptırmak lazım. Bende hiç şikayetim yokken idrar tahlili yaptırdım. Enfeksiyon çıktı ve kum döküyormuşum ihmal etme sakın..Merhaba, benim doktorum veya sağlık ocagimiz herhangi bir kan testi vs istemedi demir ilacını iki kez kullanmaniz dikkatimi çekti, testler sonucunda mi karar verildi? Ben ilk aylarda yaptigim kan testleri disinda hic test yaptirmadim, endiseleniyorum.
Çook alışveriş yaptık. Eşim ne alırsa oradan alıyor. Hiçbir problem yaşamadıkKızlar hepsiburada sitesinden hiç alışveriş yaptınız mı ? Ben bugün yaptım fakat kartımdan ücret tahsil edilmedi
Naber kizlar benim alisveris bu gun de devam etdi bebek alisverisi amma keyfliymis
Tadi falan hoşuma gitmiyor canım. Yarin sabah kalkabilirim insallah .. İş var çünküNeden icemiyosun canım.. meyve ve ıhlamurda iyi tabi
Tadi falan hoşuma gitmiyor canım. Yarin sabah kalkabilirim insallah .. İş var çünkü
İnsallah tatlimm. Neyse ki sonra yine tatilİnşallah kendini daha iyi hissedersin ve kalkabilirsin canım
İnsallah tatlimm. Neyse ki sonra yine tatil)
Ben de iyi hissetmiyorum kendimi kizimda son gune kadar cok rahattim ama ikizlerde oyle olmuyormus yaklasik 25.hf.da basladi zorluklarim saga sola donuslerde sorun en ufak bi harekette asiri halsizlik bazen bir an once gecsin dogsunlar istiyorum bazen de dogmalarindan korkuyorum 3cocukla napcam diye
Maşallah canım. doktor alman lazım deyince
Allah allah seni bie bekliyo ütüler canim yapsinlar ben ütü yaparken tansiyonum dusuo sicaktan oturu. Sende soyle cok biliyorlarsa yapsnlar. Hey allahim ya deli oluyorm boyle insanlara Allah sana sabir versin canim ama susma bence Hicbirsey senden ve bebegnden onemli degil ve suan en zor donemlerimizi yasioruz. Ezdirme kendini karninda Allahin lutfu bi can var.Kızlar ağrım sızım yok diyordum hep iki gündür eğitime gidiyorum yok artı tum gün oturmak belimin sağ tarafını mahvetti geçmeyen ağrı oldu artık... Şimdi de bir sürü ütü beni bekliyor... Kv demin görümcemin alışkanlığı makineden cıkan aklınıza gelecek herşeyi ütülüyorlar bende öyle yapıyorum ama zoruma gitmeye başladı...
iyi akşamlar anneler kızımın ismine karar verdik çok şükürELİF DURU olacak Allah'ın izniyle. Kızımın kapısüsünü yapmıştım burda da paylaşmıştım. Bugün de yatağın olduğu duvar için süs yaptım nasıl olmuş sizce?
Eki Görüntüle 1701576
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?