Günaydın kızlar . evdeyim ben bugün ise gidemedim. Rahatsızdim gece sabah kalkamadim: ( basım boğazım felaket agriyor, ıhlamur koydum kahvaltı yapacağım .. Hep dedim hasta olmamaliyim.. Bir anda geldi işte
Bide o vardi dimi artik kendim beceremicem bunu ..gunahi olmasa bende giderdim ama gidemem utanirim hem ..napcaz bilmem
Bilmiyorum kış nasıl geçecek ama kendime engel olamıyorum ki korkuya endişeye kapılıyorumAllah sana kolaylık versn canım stres yapma bebişine yazıkbi hal çaresine bakılmalı bütün kış böyle mi olcak halin hele bide bebekle
Bilmiyorum kış nasıl geçecek ama kendime engel olamıyorum ki korkuya endişeye kapılıyorum
Tekrar silikon çekicez bizde pimapenlere içten ve dıştan bu sefer çözüm olur galiba çünkü çok hafifti.. Ama işte sanki bütün yağmur benm evime yağıyor gibi hissediyorumHaklısın canım zor durumburda Bi tanıdık ta oyleydi camlarn önüne naylon asmıştı. Dışardan biraz çirkin bi görüntü ama o şekilde çare bulmuş şimdilik.
Tekrar silikon çekicez bizde pimapenlere içten ve dıştan bu sefer çözüm olur galiba çünkü çok hafifti.. Ama işte sanki bütün yağmur benm evime yağıyor gibi hissediyorum
İnşallah olmaz canm yaYok yokk inşallah bu sefer biseycik olmaz silikon yaptıktan sonra sende kendini öyle adapte et cnm
Bende concord alacaktım onda da yokmuş.ama gene de bir mağazanın yolunu tutacağım. Belki mamas and papas alabilirim.Ama casual marka araç gereçte geçerli değilmiş
Saol cnm allah razı olsun dilerim oda senin gibi bebeğine bu kez kavuşur teşekkür ederim dua içinde hakkını Helal EtBende okumak isterim arkadaşin için Rabbim tez zamanda bebeğine kavuştursun inşallah benimde 8. denemede tuttu çok şükür 41 meryem suresi okumustum bende
Erkeklerin kullandigi tras makinesi yokmu..ben onunla alamadigim yerleri kisalticam artik esimin yardimiyla.jilet gibi olmuyor o.az olani jiletle cogaltamayalim birde.Valla bende aynı şekilde haram diye gitmek istemiyorum.bugüne kadar sadece 1 kere gittim oda 2 yıl önceydi. Jilette vurmak istemiyorum öyle arada kaldım. Üstleri yine bi sekilde alabilirimde alt ve yanlar bu göbekle mümkün değilnapicazzz
Saol cnm bugün şart değil 10 gün içinde okunabilir inşallah oda bizim gibi evlat tadını tadar allah razı olsun ekledim senideBen okuyabilirim canım ama bugün okunması şart mı 2 günlüğüne şehir dışına çıkacağım bir zamanı yoksa haftasonu okuyabilirim Allah kimseyi evlatla sınamasın inşallah arkadaşın da bu sefer müjdeli haberi alır
Tamam canım okuduktan sonra haber veririm.Saol cnm bugün şart değil 10 gün içinde okunabilir inşallah oda bizim gibi evlat tadını tadar allah razı olsun ekledim senide
bugün okurum mutlaka canım allahın izniyle,, rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah. çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum :/[/QUOT
Allah razı olsun kardeşim ekledim senidebugün okurum mutlaka canım allahın izniyle,, rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah. çok zor olduğunu tahmin edebiliyorum :/
Erkeklerin kullandigi tras makinesi yokmu..ben onunla alamadigim yerleri kisalticam artik esimin yardimiyla.jilet gibi olmuyor o.az olani jiletle cogaltamayalim birde.
Evet canım, aslında bir kısmı bana ilk haftalarda yapıldı ama ben bu doktoruma yeni başladım ve muayeneye giderken yanımda dosyami almayi unutmuşum. Tekrar bi bakalım dedi. Bazı testler de bana çok gereksiz geldi. Aralarında HIV testi bile vardı. Ne gerek?gebelik rutini tahlillerini ilk haftalarda istemiyorlar mıydı ya :/
ben fatih sultan mehmet hastanesinde yaptırdım benım evimin hemen karşısında o hastane. herhangi bir sıkıntı yaşamadım doktorumun başka hastanede olduğunuda söyledim hatta :=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?