2016 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar . evdeyim ben bugün ise gidemedim. Rahatsızdim gece sabah kalkamadim: ( basım boğazım felaket agriyor, ıhlamur koydum kahvaltı yapacağım .. Hep dedim hasta olmamaliyim.. Bir anda geldi işte

Geçmiş olsun canim tez zamanda iyileşirsin inşallah. Bol su iç. Bana nane limon çok iyi geliyor özellikle boğazıma.. şifa deposu

Bide o vardi dimi artik kendim beceremicem bunu ..gunahi olmasa bende giderdim ama gidemem utanirim hem ..napcaz bilmem

Valla bende aynı şekilde haram diye gitmek istemiyorum.bugüne kadar sadece 1 kere gittim oda 2 yıl önceydi. Jilette vurmak istemiyorum öyle arada kaldım. Üstleri yine bi sekilde alabilirimde alt ve yanlar bu göbekle mümkün değil napicazzz

Bilmiyorum kış nasıl geçecek ama kendime engel olamıyorum ki korkuya endişeye kapılıyorum

Haklısın canım zor durum burda Bi tanıdık ta oyleydi camlarn önüne naylon asmıştı. Dışardan biraz çirkin bi görüntü ama o şekilde çare bulmuş şimdilik.

Haklısın canım zor durum burda Bi tanıdık ta oyleydi camlarn önüne naylon asmıştı. Dışardan biraz çirkin bi görüntü ama o şekilde çare bulmuş şimdilik.
Tekrar silikon çekicez bizde pimapenlere içten ve dıştan bu sefer çözüm olur galiba çünkü çok hafifti.. Ama işte sanki bütün yağmur benm evime yağıyor gibi hissediyorum

Kızlar babymall de 250 TL ye 100 TL hediye çeki kampanyası başlatmış bilginiz olsun.

Tekrar silikon çekicez bizde pimapenlere içten ve dıştan bu sefer çözüm olur galiba çünkü çok hafifti.. Ama işte sanki bütün yağmur benm evime yağıyor gibi hissediyorum

Yok yokk inşallah bu sefer biseycik olmaz silikon yaptıktan sonra sende kendini öyle adapte et cnm

Erkeklerin kullandigi tras makinesi yokmu..ben onunla alamadigim yerleri kisalticam artik esimin yardimiyla.jilet gibi olmuyor o.az olani jiletle cogaltamayalim birde.

Saol cnm bugün şart değil 10 gün içinde okunabilir inşallah oda bizim gibi evlat tadını tadar allah razı olsun ekledim senide

Kızlar bugün tahlil yaptırdım ferritin 10 çıkmış düşük yükseltmek için ne yemeliyim?

Şeker yüklemesi yaptırmadığım için hba1cye de baktırdım aralık 4-6 imiş, 5 çıktı şükür :)

Evet canım, aslında bir kısmı bana ilk haftalarda yapıldı ama ben bu doktoruma yeni başladım ve muayeneye giderken yanımda dosyami almayi unutmuşum. Tekrar bi bakalım dedi. Bazı testler de bana çok gereksiz geldi. Aralarında HIV testi bile vardı. Ne gerek?

İhtiyaç listemiz hazır. Bu hafta sonu alışveriş işini halledecektik. Ama eşim ani bir şekilde ameliyat olmak durumunda kaldı. Hatta şuanda ameliyathane çıkışını bekliyorum.
Önce o sağlıklı olsun da... bakacağız bir çaresine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…