ben çok olmuştum alalı canım ama tutkugiyim diye bir site var. orada herşey toptan fiyatına gibi. gözüme baya güzel pijamalar gecelikler çarpmıştı bir bakın isterseniz. minimum 50 tl alışveriş için ama zaten ondan aşağı tutmazkızlar lohusa pijama takımı/gecelik takımı falan aldınız mı?ben gecelik bakıyorum daha rahat olur diye ama uzun bulamıyorum boyları diz hizasında bulduklarımın
Bende toplamda 10 kg aldım Canım ama 11 12 olmustur tartım bozuldu artık tartmıyor düşünbu hafta hiç tartılamadım. Ama mesela kayınvalidemler beni 4 aydır falan görmuyordu Aaa hic kilo almamıssn bir tek karnın var dedi kiii kendisi aşırı kilo takıntılıdır merhaba demeden önce kilonu ölcer tartar hemen gıcık bi yorum yapıstırr o bile böyle dediyse demekki cok farketmıyor
Ama casual marka araç gereçte geçerli değilmiş
Ama casual marka araç gereçte geçerli değilmiş
Sagol canım. Seninkide güzel olur merak bebekler her yerde tatlı oluyor :) gerçekte de keçede de :)ay çok tatlııııı
benim kayınvalidem ben yapacağım dedi bende tamm dedim :)
gittiği bebek mevlütlerinde bişeyler görmüş ama hiç birini beğenmemiş..geçen gün foto attı numunelik bikaç örnek yapmış nasıl olmuş mu diye sordu:)bende olmuş dedim bakalım
Nokta.Evet canım kesinlikle. İştah açtığını düşünmüyorum yada ben farkedemedim bilmiyorum ama her gun artıyordu kilom Smdı normal seyrinde alıyorum kiloyu. Zaten tiksinip de yiyemediğim önemli bir besin grubu yok maşallahım var :) zaten herzaman hapa karşıydım grip olurdum hap içmezdim ne olursa olsun doğal bulmuyorum yerim alırım o vitamini :))
canim anasayfada yaziyor e bebek sitesinde aa simdi baktim kaldirmislar canim kampanyayo hatta aramistim park yatak almistim gecerli degil onda demislerdiCanım ben göremiyorum öyle bir kampanya nereden gördün acaba?
Tesekkur ederim canimm.. İciyorum su agzim boğazım.kupkurugeçmiş olsun canım, dikkat et kendine. bol bol sıvı tüket.
YA BENIMDE GOGUS UCLARIM , SANKI SUT CIKMISTA KURUMUS GIBI SEYLER BULUYORUM arada baktıkça temızlıyorum falan. ama temızleyerek uyarıyormuyum acaba zarar mı verıyorum bılmıyorum. bılgısıolan var mı o konuda :/
Kızlar size ve bütün hamişler için söylüyorumCanım banada oluyor hafif hafif temizlıyorum ama benim bildiğim göğsü sıkmadan herhangi bir etkisi olmuyor yani göğüs ucuyla pek alakalı değil kasılmalar diye biliyorum. Yinede kibar davranmak gerekiyor.
Canım ben başladım iki günde bir sürüyorum lansinohun göğüs pedinide aldım kremi sürüp çamaşırımı takıyorum kurumasını beklemiyorum benim göğüs uçlarım okadar kurudu ki anlatamam beyaz beyaz kabuk oldu resmen banada çevreden al kullanmaya başka artk çatlar senin uçlar bukadar hassas daha şimdiden bebeği emzirirken çok zorlanırsın dedilerbende lansinoh aldım ve bende en çok şu emzirme olayından korkuyorum. herkes öyle dehşet anlatıyorki doğum sancısı vız gelir yanında sanki öyle bi anlatıyorlar....
ben bugün yarın kullanmaya başlasammı diye düşünüyorum aslında
Canım benim ençok özlediğim duygu emzirme duygusuyduAyy sevgi pıtırcıkları burdaki herkesin içinde bir can var ne acayip geldi şimdi :) neyse konuma geleyim göğüs kremi aldım lansinoh ne Zaman başlamalıyım başlayan varmı? Çok korkuyorum göğüsün yara olcak emzirmekten soğurum diye keyifli keyifli emzirmek varken tedbirini almak lazım. Herkes de anlatmasa olmaz kanlar doluyordu cocugun agzına yok efendim emzirmek eziyetti yok efendim yaralardan dolayı çığlık basıyordum :) bende korkuyorum haliyle. Bi Allah'ın kuluda demedi ki cok keyifli emzirdim hiç yara olmadıbeni bulmuyor böyleleri
İnş canım durabildiği kadar dursun ama dediğin gibi hiç olmazsa 1 ay daha sabreder inş. Allah yardımcın olsunYok canım bugun 3.gün hala yatıyorum yarın belli olacak belki çıkabiliyor um yarın. . Rahim ağzı uzunluğu 1.9 cm diye bide ciğerlerini geliştirdiler iğne ile 2 günde o sürdü.. heran doğum olabilir dediler bugun bana.. evde yat dinlen hiç bi iş yapmak yok.. inş kızım bi ay daha en azından gelmez : (( dua edin nolur.. küçük daha
Canım o kabuklar kuruma kabugu degil yenilenme kabuguCanım ben başladım iki günde bir sürüyorum lansinohun göğüs pedinide aldım kremi sürüp çamaşırımı takıyorum kurumasını beklemiyorum benim göğüs uçlarım okadar kurudu ki anlatamam beyaz beyaz kabuk oldu resmen banada çevreden al kullanmaya başka artk çatlar senin uçlar bukadar hassas daha şimdiden bebeği emzirirken çok zorlanırsın dediler
yaa ne güzel, ben cesaret edemiyorumOhhh ağda mi da yaptırdım miss gibi temiz oldum.Ama var ya Ilk defa canım bu kadar yandı piss kadın fena cekistirdi
nyse doktora gitmeye hazırım ^_^
Kızlar gece 1dakika bile uyuyamadımAşırı yağmur yağdı burda. Yaklaşık 2 ay önce evimi sel bastığı için bütün gece korku içinde bütün pimapenleri dakika başı kontrol ettim su alıyor mu bi yer diye.. Bir önce ki yağmurda aşırı su almıştı pimapenler ve silikonla kapatmıştık.. Gece ki yağmurda da çok hafif su aldığını görünce sinirlerim çok bozuldu nerdeyse bütün gece hem ağladım hem daha da artacak diye korkudan stresten bi hâl oldum Her yağmur yağdığında içimi inanılmaz bi korku kaplıyor ve kış geldiği için çoğunlukla yağmur yağacak ne yapıcam nasıl baş edicem bu korkuyla bilmiyorum Yağmur başladığı an korkuyla elim kolum titremeye başlıyor
bir yandan temizleyip bir yandanda korkuyordum ya :)Kızlar size ve bütün hamişler için söylüyorum
Göğüslerimiz bebekler için yenileniyor o kabuklar bir kere dökülüyor. Alttan taptaze memiş çıkıyorTek tek temizlemek zor. Önce bebe yagı sürün biraz yedirin az bekleyin o kabuklar çıkıyor zaten sonrada yumuşak lifle hafif keseleyin o kabuklar dökülüyor. Tamamen temizlerseniz kolay kolay bir daha kabuk yapmaz. Sıkma tırnakla yolma falan yapmayın yagla yumuşatıp hafif keseleyin
benimde aynı beyaz kabuk bağlıyor gibi oluyor. bende başlayacağım artık canım zaten 2 ay kaldı artık ara ara kullanırım 2 ay boyuncaCanım ben başladım iki günde bir sürüyorum lansinohun göğüs pedinide aldım kremi sürüp çamaşırımı takıyorum kurumasını beklemiyorum benim göğüs uçlarım okadar kurudu ki anlatamam beyaz beyaz kabuk oldu resmen banada çevreden al kullanmaya başka artk çatlar senin uçlar bukadar hassas daha şimdiden bebeği emzirirken çok zorlanırsın dediler
Bide o vardi dimi artik kendim beceremicem bunu ..gunahi olmasa bende giderdim ama gidemem utanirim hem ..napcaz bilmemOhhh ağda mi da yaptırdım miss gibi temiz oldum.Ama var ya Ilk defa canım bu kadar yandı piss kadın fena cekistirdi
nyse doktora gitmeye hazırım ^_^
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?