2016 Şubat Anneleri

kızlar lohusa pijama takımı/gecelik takımı falan aldınız mı?ben gecelik bakıyorum daha rahat olur diye ama uzun bulamıyorum boyları diz hizasında bulduklarımın
ben çok olmuştum alalı canım ama tutkugiyim diye bir site var. orada herşey toptan fiyatına gibi. gözüme baya güzel pijamalar gecelikler çarpmıştı bir bakın isterseniz. minimum 50 tl alışveriş için ama zaten ondan aşağı tutmaz

Amannnnn takmayalım. Valla kv almadın diyorsa almamışsındır.
Rakamlara takılmamak lazım

Ay alsak dert almasak dert. Dün mü sabah mı biri kilo almadığından sıkıntılıydı. Ahhh ahhh....

Kızlar gece 1dakika bile uyuyamadım Aşırı yağmur yağdı burda. Yaklaşık 2 ay önce evimi sel bastığı için bütün gece korku içinde bütün pimapenleri dakika başı kontrol ettim su alıyor mu bi yer diye.. Bir önce ki yağmurda aşırı su almıştı pimapenler ve silikonla kapatmıştık.. Gece ki yağmurda da çok hafif su aldığını görünce sinirlerim çok bozuldu nerdeyse bütün gece hem ağladım hem daha da artacak diye korkudan stresten bi hâl oldum Her yağmur yağdığında içimi inanılmaz bi korku kaplıyor ve kış geldiği için çoğunlukla yağmur yağacak ne yapıcam nasıl baş edicem bu korkuyla bilmiyorum Yağmur başladığı an korkuyla elim kolum titremeye başlıyor

kızlar e minico diye bir site keşfettim .çoğu şey baya baya ucuz. benim ihtiyaç listem kapandı artık ama siz bakın bence. chicco liteway bebek arabası da baya indirimde. isteyenlere duyurulur

Sagol canım. Seninkide güzel olur merak bebekler her yerde tatlı oluyor :) gerçekte de keçede de :)
Nokta. katılıyorum canım

Canım banada oluyor hafif hafif temizlıyorum ama benim bildiğim göğsü sıkmadan herhangi bir etkisi olmuyor yani göğüs ucuyla pek alakalı değil kasılmalar diye biliyorum. Yinede kibar davranmak gerekiyor.
Kızlar size ve bütün hamişler için söylüyorum
Göğüslerimiz bebekler için yenileniyor o kabuklar bir kere dökülüyor. Alttan taptaze memiş çıkıyor Tek tek temizlemek zor. Önce bebe yagı sürün biraz yedirin az bekleyin o kabuklar çıkıyor zaten sonrada yumuşak lifle hafif keseleyin o kabuklar dökülüyor. Tamamen temizlerseniz kolay kolay bir daha kabuk yapmaz. Sıkma tırnakla yolma falan yapmayın yagla yumuşatıp hafif keseleyin

Canım ben başladım iki günde bir sürüyorum lansinohun göğüs pedinide aldım kremi sürüp çamaşırımı takıyorum kurumasını beklemiyorum benim göğüs uçlarım okadar kurudu ki anlatamam beyaz beyaz kabuk oldu resmen banada çevreden al kullanmaya başka artk çatlar senin uçlar bukadar hassas daha şimdiden bebeği emzirirken çok zorlanırsın dediler

Canım benim ençok özlediğim duygu emzirme duygusuydu bu dünyadaki en güzel duygu bu.. o kadarki oğlumu memeden kestiğim zaman bende çok aglamıştım. Ayrıca yara olursa olsun 1.2 hafta sürüyor geçiyor. Sonra sefasını sürersin demedi deme
İnş canım durabildiği kadar dursun ama dediğin gibi hiç olmazsa 1 ay daha sabreder inş. Allah yardımcın olsun

Canım o kabuklar kuruma kabugu degil yenilenme kabugu merak etme tamamen dökülünce bir daha olmaz. Çatlama ayrı birşey.. tam ucu yarık gibi açılıyorsa kanlı su falan geliyorsa çatlıyorsun yara olmuştur demek.

Ohhh ağda mi da yaptırdım miss gibi temiz oldum.Ama var ya Ilk defa canım bu kadar yandı piss kadın fena cekistirdi

nyse doktora gitmeye hazırım ^_^
yaa ne güzel, ben cesaret edemiyorum
benim normaldede canım çok yanar. tenim çok hassas çünkü. hatta ağdadan sonra bazen kıl köklerim kanıyor.
şimdi bu halde gitmeye cesaret edemedim..

Allah sana kolaylık versn canım stres yapma bebişine yazık bi hal çaresine bakılmalı bütün kış böyle mi olcak halin hele bide bebekle

bir yandan temizleyip bir yandanda korkuyordum ya :)
iyi oldu bu bilgi sağol canım . b uakşam dediğin gibi bi temizliyeyim

benimde aynı beyaz kabuk bağlıyor gibi oluyor. bende başlayacağım artık canım zaten 2 ay kaldı artık ara ara kullanırım 2 ay boyunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…