Al bendende o kadar :))) havlu zaten utulenmezki cabuk yipranir yoksa, bebegimin kiyafetlerinide utuleyecegimi hic sanmiyorum zaten kolay kivrismayan malzemeden oluyor genelde :)2009da berı evlıyım hıcbırzaman havlu carsaf utulemedım. Zaten calıstıgım ıcın kendıme bu ezıyetı yapamam. Gayette utusuz carsafta yatılıyor tavsıye ederım
Herşeyin güzelliği onlara yarıyor zatenHiç sorma canım ya gece 2ye kadar oturdum geç yatayım ki güzel uyuyayım dedim maksimum 20 dk dalmışım bir uyandım o uyanış sabahın 6sına kadar sağa dön sola dön dalamadım belim ağrıdı kasıklarıma sancı girdi en sonunda canım sıkıldı kalktım eşime kahvaltı hazırladım adama yaradı benim uykusuzluk. Ne olacak halimiz bilmem
Haha buda iyiymiş. Ay bu üst örtme benim kocişdede var. Ya diyorum terledim patlayacagım. Açıyorum üstümü iki dk sonra ben uyudum diye yavaşça örtüyor yine...Kızlar bizim evde eşim uyumuyor, çok dönüyomuşum, rüyamda konuşuyomuşum, üstümü açıyomuşum derken oda benimle ilgileniyomuş
Ben ana kucagi kilifina kadar sokup hepsini makinada yikadim ne diyosun battaniyeleri hemen yikadimKızlar pelüş battaniyeleri alt açmalari da yıkıyor musunuz? Bozulmaz mi onlar?
Aynen canimCüzdanımda sonsuz param olsa hepsini severek meleğime harcarım şuan. O kadarrr ki keyifli ve mutlu edici bişey
Plastiklerin bakteri üretmesi yıllarca önceydi. Kaliteli bir markanın plastik biberonu alınırsa eğer cam kadar sağlıklıdır. Zaten aslında onun dış malzemesi plastik oluyor. İç kısmında kullanılan malzemenin de bir adı var. Ben kısaca inceltilmiş cam diyeyim.Kızlar cam olması şu yüzden gerekli süt veya mama yapmak için biraz ılık bazen sıcak koyuyorsun sütü.. süt poşeti başka bişey kendi sütünü koyuyorsun. Çok sıcak olmuyor. Plastiklere sıcak ve çok soğuk koyduğunuzda bakteri üretiyor. Ve ayrıca plastik olanlar akşamdan yıkamayı unutsan koku yapıyor. Cam öyle degil. Agır olabilir ama saglıklıplastige benzeyen o maddeyi bilmiyorum ama bile bile cam kadar saglıklı olmayan bir ürün almayalım bence.. nacizane tavsiyem
bende şimdiye kadar hep o mantıkla yaşamıştım annemde öyledir ama işte evlenince değişti.. :)Al bendende o kadar :))) havlu zaten utulenmezki cabuk yipranir yoksa, bebegimin kiyafetlerinide utuleyecegimi hic sanmiyorum zaten kolay kivrismayan malzemeden oluyor genelde :)
Ahh ahh nerde o eski uyumalar, demek ki sadece bende değilmiş problemAhh uykuuuuu nerelerdesin sen yanlışlıkla bir gözmü açsam bir kaçıyorsunki sorma
Canim iyi vakit bulabiliyosun :)... bizim evde utu isini herkes kendi yapar.. esiminkilere ben karismam meselabende şimdiye kadar hep o mantıkla yaşamıştım annemde öyledir ama işte evlenince değişti.. :)
Ay sorma atesleniyoruz gece uyurken zaten, oda habire ortuyor ustumu, usutmiyim diye :) .. bu arada esim bugun ise gec gitti uyutmadigim icinHaha buda iyiymiş. Ay bu üst örtme benim kocişdede var. Ya diyorum terledim patlayacagım. Açıyorum üstümü iki dk sonra ben uyudum diye yavaşça örtüyor yine...bıktım valla bu sıkıntı fenalık sıcak ne yapacaguz bilmem. Kışda gelmedi bir türlü
Selamlar kızlar :)
Bebişin kıyafetini yıkamak için erken mi ya?
Yarın 30. Haftaya giriyoruz nasipse. Yıkayıp kaldırsak tozlanır flan mı acaba?
Bir de benim göğüslerimde doğru dürüst büyüme olmadı yaa :))) sadece rengi koyulaştı. Süt mü yoktur nedir anlamadım millet Kocaman oluyor flan diyor. Doğumdan sonra mı büyüyecek nolacak :)
Dert etme cok buyumekle alakasi yok.. benimkisi c cupten d'ye cikti, dahada buyurmu bilmiyorum, dilerim buyumez.. ama cok rahatsiz edici bir durum..Selamlar kızlar :)
Bir de benim göğüslerimde doğru dürüst büyüme olmadı yaa :))) sadece rengi koyulaştı. Süt mü yoktur nedir anlamadım millet Kocaman oluyor flan diyor. Doğumdan sonra mı büyüyecek nolacak :)
Canım bende 2 hafta önce yaklaşık yıkadım tersten ütüledim, dolaba kaldırdım. Bi sıkıntı yok kafamda rahatladı açıkcası küçücük şeyler olduğu için ütü yapmak beni zorlamıştı. Bence aradan çıkar derim. Birkaç eksiğim daha var olmasaydı çantalarıda hazırlayacaktım en azından kendiminkini.. Ama aralıkta o da çıkar aradan. Arkadaşında dediği gibi dolap kapısı kapalı ne kadar tozlanabilir ki..Selamlar kızlar :)
Selamlar kızlar :)
Canım bende 2 hafta önce yaklaşık yıkadım tersten ütüledim, dolaba kaldırdım. Bi sıkıntı yok kafamda rahatladı açıkcası küçücük şeyler olduğu için ütü yapmak beni zorlamıştı. Bence aradan çıkar derim. Birkaç eksiğim daha var olmasaydı çantalarıda hazırlayacaktım en azından kendiminkini.. Ama aralıkta o da çıkar aradan. Arkadaşında dediği gibi dolap kapısı kapalı ne kadar tozlanabilir ki..
Bende de pek değişiklik yok :) sanırım iyice süt dolduktan sonra olacak yani doğumdan sonra.. Kimi bünye farklı olabilir bende hamileyken aşırı büyüyor diye duymuştum :)
Canım ben bir gece kalacagımı hesap ediyorum bir sıkıntı yaşanmadıkça öyle oluyor, hastane çıkışı benim 10lu. içinde 1 alt üst takım,1 tulum var zaten, kirletme ihtimaline karşılık en fazla iç zıbın kirletir diye düşünüyorum o yüzden yedek iç zıbın alıcam. Olurda dışı kirletecek kadar muzur olursa :), o an takım giymişse tulumu giydiricem veya tam tersi. yani ben açıkcası hastane çıkısı dışında ekstra iç zıbın alıcamben kendıme bısey almadıgım ıcın kendı cantam duruyor da bebegınkıne hazır olanları koydum yavastan
Kıyafet olarak ne kadar koyulmalı bılemedım sımdı bı 10lu takım koydum bı de 5lı koyucam yetermı bu
toplam 2 ıc zıbın, 2 dıs zıbın, bır ayaklı tulum,bır cıtcıtlı atlet, ıkı ayaklı pantolon koymus olucam, 2 gunde bebek kac kıyafet degıstırır bılemedım
benim eşim ev işlerinin i sine karışmaz hatta giysilerinin yerini bilmez diyebilirim ben hazırlarım herşeyi... evden cıkarken göreceksin.. montum nerde? hangi ayakkabıyı giycem ben felandır muhabbet..Canim iyi vakit bulabiliyosun :)... bizim evde utu isini herkes kendi yapar.. esiminkilere ben karismam mesela
Oy oy oy :) .. ya benimki 10 sene ayri yasamis ailesinden, herseyi benden iyi bilir ve organize eder, bi arada bu canimi SIKIYORDU niye herseye karisiyor diye, ama alistim zamanla :)benim eşim ev işlerinin i sine karışmaz hatta giysilerinin yerini bilmez diyebilirim ben hazırlarım herşeyi... evden cıkarken göreceksin.. montum nerde? hangi ayakkabıyı giycem ben felandır muhabbet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?