Peki hiç alışveriş yaptın mj canjm ? Ben ordan bebek arabası alsam mi diye düşünüyorum da.Bebehouse alisveris sitesi kesfettim cok hosuma gitti bence herkes baksın
Canim iyi vakit bulabiliyosun :)... bizim evde utu isini herkes kendi yapar.. esiminkilere ben karismam mesela
Selamlar kızlar :)
Bebişin kıyafetini yıkamak için erken mi ya?
Yarın 30. Haftaya giriyoruz nasipse. Yıkayıp kaldırsak tozlanır flan mı acaba?
Bir de benim göğüslerimde doğru dürüst büyüme olmadı yaa :))) sadece rengi koyulaştı. Süt mü yoktur nedir anlamadım millet Kocaman oluyor flan diyor. Doğumdan sonra mı büyüyecek nolacak :)
Canım ben bir gece kalacagımı hesap ediyorum bir sıkıntı yaşanmadıkça öyle oluyor, hastane çıkışı benim 10lu. içinde 1 alt üst takım,1 tulum var zaten, kirletme ihtimaline karşılık en fazla iç zıbın kirletir diye düşünüyorum o yüzden yedek iç zıbın alıcam. Olurda dışı kirletecek kadar muzur olursa :), o an takım giymişse tulumu giydiricem veya tam tersi. yani ben açıkcası hastane çıkısı dışında ekstra iç zıbın alıcam
Ins cnm gelmez.. Allah razı olsun.. doğumda olursa ben zaten sizinle burda paylaşırım. . Hayırlısı..cnm ins gelmez minik kus... dualarimiz seninle... ins iyi haberlerini bekliyoruz...
Ins cnm : ( inş az daha dayanır minik kızım. .Geçmş olsun canım inş. vaktinde gelir bebiş.
Evet cnm bende elimden geldiği kadar öyle düşünüyorum. Mübarek cuma bugun hepimiz içinde dua ediyorum.. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.. Tek ii olsun da önemli değil ben 2 ay yatıyim. .Icını ferah tut sonucta onlemler alınmıs cıger gelıstırıcı ıgne yapılmıs zamanından erken dogsa bıle bebegın saglıklı olacak oyle dusun
Al bendende o kadar :))) havlu zaten utulenmezki cabuk yipranir yoksa, bebegimin kiyafetlerinide utuleyecegimi hic sanmiyorum zaten kolay kivrismayan malzemeden oluyor genelde :)
Canm yer gök dua ile.. Miniğin için bol bol dua et bende hepimizin bebeği için hergün dua ediyorum inşallah sağlıkla vakitlerinde gelirlerEvet cnm bende elimden geldiği kadar öyle düşünüyorum. Mübarek cuma bugun hepimiz içinde dua ediyorum.. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.. Tek ii olsun da önemli değil ben 2 ay yatıyim. .
senle beraber gidiyoruz canım :)) bende yıkamadım kıyafetleriSelamlar kızlar :)
Bir de benim göğüslerimde doğru dürüst büyüme olmadı yaa :))) sadece rengi koyulaştı. Süt mü yoktur nedir anlamadım millet Kocaman oluyor flan diyor. Doğumdan sonra mı büyüyecek nolacak :)
Selamlar kızlar :)
Beni eşim de aslında yalnız yaşamış ama haftaiçi haftasonları aile yanında olmuş kv dem hala üzerine öyle titrer ki anlatamam öyle alışmış oluncada öyle devam istiyorlar..Oy oy oy :) .. ya benimki 10 sene ayri yasamis ailesinden, herseyi benden iyi bilir ve organize eder, bi arada bu canimi SIKIYORDU niye herseye karisiyor diye, ama alistim zamanla :)
Oğluşu olacak annelere küçük bir tavsiye..Canım erkekse alt değiştirirken şu koyveririp ortalığı batirabiliyorlarmis. Yedek koymak iyiymis.Kızsa fiskirmadigi için sorun yok.
Yaani :)) Utuyu oldum olasi sevmemisimdir, kacmak icin hep bir bahanem vardirAy bende hepsini ütülemicem yaa. Sadece hastane çıkışını ve bir iki küçük zıbın ve altlarını ütülerim. Hem doğduktan sonra her zaman ütüleyemem tek başıma olcam zaten zamanım bile olmaz
Ya cokta cocuk gibi davranma bence, biraz ustune duseni yapsin.. simdi bebekte doguyor bayagi zorlanirsin, sinirlerin yipranir.. zor is yaniBeni eşim de aslında yalnız yaşamış ama haftaiçi haftasonları aile yanında olmuş kv dem hala üzerine öyle titrer ki anlatamam öyle alışmış oluncada öyle devam istiyorlar..
slm annişlerrr...
Ayy bişey sormam lazım, doğumdan sonra kayınvalidemler bizde kalabilirler ama yatacak yer yok. yani koltuklarım yataklı değil. bu yüzden çift kişilik şişme yatak alayım diyorum. internetten bakıyorum pahalı genel olarak. nerden alabilirim sizce napabilirim?
ben bu hafta başında yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim. dün akşamda battaniye ve yorganlarını nevresimlerini falan yıkadım. bence artık yavaştan yapmak lazım 7 ayı geride bırakıyoruz malumSelamlar kızlar :)
görünüşte benımkılerde büyüdü ama hala aynı sudyenlerımı kullanabılıyorum o nasıl oluyor hıc anlamıyorum :):)Dert etme cok buyumekle alakasi yok.. benimkisi c cupten d'ye cikti, dahada buyurmu bilmiyorum, dilerim buyumez.. ama cok rahatsiz edici bir durum..
iki ayrı çanta mı hazırlayacaksın canım bebeğinle kendıneBende aldığım kıyafetleri uyku setini battaniye falan yıkadım ütüledim dolaba koydum. Sadece çanta hazırlama kaldı. Onuda yaparım bi kaç güne inşallah. Dolapta birşey olmaz kapalı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?