2016 Şubat Anneleri

Bebehouse alisveris sitesi kesfettim cok hosuma gitti bence herkes baksın
Peki hiç alışveriş yaptın mj canjm ? Ben ordan bebek arabası alsam mi diye düşünüyorum da.
Canim iyi vakit bulabiliyosun :)... bizim evde utu isini herkes kendi yapar.. esiminkilere ben karismam mesela

Bizim evde de öyledir. Herkes kendi utusunu yapar. Hatta eşim bazen benimkini de yapar. Ama Oglusumunkileri ütülerim. Eşim de kesin kıskanır ve Ütü işi tamamen bana kalabilir

Annem ve kv yikiyor utuluyorlar şimdi. Ben izleyici. Ayrıca benim göğüslerimde de bir degisiklik yok. Sut geliyor diyenler var. Bende tık yok. Kıyıları birazcık koyulasir gibi oldu. Ben de panik olmuyor değilim. Bünye meselesidir belki

Canım erkekse alt değiştirirken şu koyveririp ortalığı batirabiliyorlarmis. Yedek koymak iyiymis.Kızsa fiskirmadigi için sorun yok.

slm annişlerrr...

Ayy bişey sormam lazım, doğumdan sonra kayınvalidemler bizde kalabilirler ama yatacak yer yok. yani koltuklarım yataklı değil. bu yüzden çift kişilik şişme yatak alayım diyorum. internetten bakıyorum pahalı genel olarak. nerden alabilirim sizce napabilirim?

Icını ferah tut sonucta onlemler alınmıs cıger gelıstırıcı ıgne yapılmıs zamanından erken dogsa bıle bebegın saglıklı olacak oyle dusun
Evet cnm bende elimden geldiği kadar öyle düşünüyorum. Mübarek cuma bugun hepimiz içinde dua ediyorum.. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.. Tek ii olsun da önemli değil ben 2 ay yatıyim. .

Al bendende o kadar :))) havlu zaten utulenmezki cabuk yipranir yoksa, bebegimin kiyafetlerinide utuleyecegimi hic sanmiyorum zaten kolay kivrismayan malzemeden oluyor genelde :)

Ay bende hepsini ütülemicem yaa. Sadece hastane çıkışını ve bir iki küçük zıbın ve altlarını ütülerim. Hem doğduktan sonra her zaman ütüleyemem tek başıma olcam zaten zamanım bile olmaz

Evet cnm bende elimden geldiği kadar öyle düşünüyorum. Mübarek cuma bugun hepimiz içinde dua ediyorum.. elimiz kolumuz bağlı bekliyoruz.. Tek ii olsun da önemli değil ben 2 ay yatıyim. .
Canm yer gök dua ile.. Miniğin için bol bol dua et bende hepimizin bebeği için hergün dua ediyorum inşallah sağlıkla vakitlerinde gelirler

senle beraber gidiyoruz canım :)) bende yıkamadım kıyafetleri
ve benim göğüslerim de pek büyümedi.. kenarlarından kararma var sadece..

kızlar birşey sorucam, ateş ölçer aldınız mı? hangi marka ve kulaktan ölçer mi alından ölçeri mi alıcaksınız.
ya birisi beruer marka tavsiye etti, hiç duymamıştım daha önce araştırmaya başlıcam medikallerden falan

Bence dahada agirlasmadan yıka ütüle kaldır canım. Ben yikadim herşeyi güzelce koydum bi hurç içine. Dolabimda duruyor. Asla toz almaz :) tabi ütü işini yapmadım. Çantasını hazırlayacağım zaman ütü yaparm. hastane çıkışı ve 5 li seti bir iki alt üst zıbın disindakileri ütülemicem. Benim göğüslerim 75 bedenden 85 e cıktı doğurduktan sonra 90 olur herhalde

Oy oy oy :) .. ya benimki 10 sene ayri yasamis ailesinden, herseyi benden iyi bilir ve organize eder, bi arada bu canimi SIKIYORDU niye herseye karisiyor diye, ama alistim zamanla :)
Beni eşim de aslında yalnız yaşamış ama haftaiçi haftasonları aile yanında olmuş kv dem hala üzerine öyle titrer ki anlatamam öyle alışmış oluncada öyle devam istiyorlar..

Canım erkekse alt değiştirirken şu koyveririp ortalığı batirabiliyorlarmis. Yedek koymak iyiymis.Kızsa fiskirmadigi için sorun yok.
Oğluşu olacak annelere küçük bir tavsiye..
Bezini açtığınız zaman ilk zamanlar mutlaka yapıyorlar o yüzden çişde olsa elinizde 2 tane temizleme mendili(pamuğu) olsun. Açar açmaz hemen pipişin üzerinw koyun. Kakaysa temizleyin en son yeni bez koyup pipişteki mendili alıp hemen kapatın o zaman üzeriniz çişlenmez ayrıca erkek bebek sahibi annelerin biraz daha atik ve hızlı olması gerekiyor

Yaani :)) Utuyu oldum olasi sevmemisimdir, kacmak icin hep bir bahanem vardir

Beni eşim de aslında yalnız yaşamış ama haftaiçi haftasonları aile yanında olmuş kv dem hala üzerine öyle titrer ki anlatamam öyle alışmış oluncada öyle devam istiyorlar..
Ya cokta cocuk gibi davranma bence, biraz ustune duseni yapsin.. simdi bebekte doguyor bayagi zorlanirsin, sinirlerin yipranir.. zor is yani

75lik seker yuklemesi yaptiran arkadaslar referans araliklarini yazabilirler mi? Onceden yazilmisti ama bulamadim. Aclik 80, 1.saat tokluk 177 cikti. Ikinci saat tokluk 140 cikmis. 1. Saat cok gibi geldi bana korktum

Son düzenleme:

Benım de koltuklarım acılmıyor ama yastıkları cıkarında tek kısılık yatak olarak kullanılabılıyor. O sekılde kullanamam dıyosan ben sısme yatagı hepsıburadadan aldım devasa 2 kısılık gayet de rahat. Markasına eve gıdınce bakayım ıstersen ama almısken ıyı bırsey al kı uzun sure kullan

ben bu hafta başında yıkadım ütüledim dolaba yerleştirdim. dün akşamda battaniye ve yorganlarını nevresimlerini falan yıkadım. bence artık yavaştan yapmak lazım 7 ayı geride bırakıyoruz malum
haftaya yada sonraki haftada çantamızı hazırlarım artık herhalde

Dert etme cok buyumekle alakasi yok.. benimkisi c cupten d'ye cikti, dahada buyurmu bilmiyorum, dilerim buyumez.. ama cok rahatsiz edici bir durum..
görünüşte benımkılerde büyüdü ama hala aynı sudyenlerımı kullanabılıyorum o nasıl oluyor hıc anlamıyorum :):)

Bende aldığım kıyafetleri uyku setini battaniye falan yıkadım ütüledim dolaba koydum. Sadece çanta hazırlama kaldı. Onuda yaparım bi kaç güne inşallah. Dolapta birşey olmaz kapalı zaten.
iki ayrı çanta mı hazırlayacaksın canım bebeğinle kendıne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…