2016 Şubat Anneleri

bizim hastane ilk kıyafetini zaten kendisi giydiriyor. ben sadece birtane hastane çıkışı alsam yetecek sanırım :)

Bol bol isenicez desenize /yandik yahu

Oy oy oy :) .. ya benimki 10 sene ayri yasamis ailesinden, herseyi benden iyi bilir ve organize eder, bi arada bu canimi SIKIYORDU niye herseye karisiyor diye, ama alistim zamanla :)
benımde aynı maşAllahı var :)
ilk zamanlar bu ne yaaaaaa diyordum ama şuanda iyiki böyle diyorum

Kızlar bende myom oldugu ıcın sezeryan olma ıhtımalı var. Daha pıjama gecelık vs almadım. Pıjama mı almak mantıklı yoksa gecelık mı? Ayrıca kulot olarak nasıl bırsey almalıyız bılen varsa resımlı gonderebılırmı:) Bır de emzırme sutyenı alıcam ama benımkıler cok buyuk ve dolayısıyla sarkık hastanede mecbur gecelıgın ıcıne emzırme sutyenı gıyıcem. Onden dugmelı gecelık almalıyım degıl mı?

ben de okudum ekleyebilirsin

canım ben uzun sabahlıklı gecelik aldım , sezeryan olursa dikişlere pijama lastığı gelmesin diye
e-bebekte de tek kullanımlık kilotlar vardı 2 pakette ondan aldım altan kanama akıntı falan olursa sık sık değiştirmek için
emzirme südyeni daha bakmadım ama önden açılan olursa bi daha nasıl kavuşturacağım bilmıyorum yandan indirmeli vardı onları düşünüyorum

evet benim koltuklarda öyle yastıkları kaldırınca tek kişilik yatak oluo.. ama kvm kpm.le beraber geleceği için koltuğa sığmazlar.. o yüğzden şişme yatak alayım hep onlar hem ben rahat edeyim diyorum. tamam olur sen markasına bi bak bakalım inşallah hem uygn hem rahat bsy bulurum bende...

tek kullanımlık olan ıc camasırları bel altımı yoksa bel ustumu canım.
Sutyen ıcın onden acılan olursa nasıl kavusturucam derken ne demek ıstedın:)

ayrı ayrı yatsınlar bır kac gun ne olcak:) tamam ben bakayım evde

canım seve seve okurum bu akşam ben de tüp bebk anne adayıyım o iğneler o çatal o yattığımız masa ve korkular... 3. de bu sürece kadar gelebildim . ilk tedavim yanlış dr moral bozukluğu sen menapoza girmişsin diyen bir doktorumsu ikinci tedavi gebelik ama boş gebelik ve kürtaj ve hamdolsun şükrolsun şimdi bebeğimi hissediyorum. Allahım isteyen herkese aratmadan ağlatmadan nasip etsin... arkadaşına söyle bol bol Rabbimin Ya Latif Ya Varis Ya Evvel Ya Allah Ya Şafi Es Selam sıfatlarını zikretsin. dualarım onunla ismini yollarsan ismen de dua ederim...

aman buyumesın benım zaten d cup:) ona ragmen buyudu benım bıraz ama sonra dogru daha cok buyuyormus napıcam bılmıyorum
ben yıkadım astım dolaba tozlanmaz dolabın kapagı kapalı sonucta
Ben daha 2. 3. Ayda 85den 105e ciktim. Dun de emzirme sutyenimi slfim 100 beden tam oldu

Pijama kullanisli olmaz, bez filan takman gerekebilir, dogumdan dolayi sezeryanda olsan asagidan kanaman olucagini tahmin ediyorum..

Kızlar buraya gidilir ben daha hastane çıkışı zıbınlar dışında daha bir şey almadım burdan bakarım siye düşünüyorum çok mu geç olur acaba 30.haftadaym

Eklentiler

• image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 151
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…