bizim hastane ilk kıyafetini zaten kendisi giydiriyor. ben sadece birtane hastane çıkışı alsam yetecek sanırım :)Canım ben bir gece kalacagımı hesap ediyorum bir sıkıntı yaşanmadıkça öyle oluyor, hastane çıkışı benim 10lu. içinde 1 alt üst takım,1 tulum var zaten, kirletme ihtimaline karşılık en fazla iç zıbın kirletir diye düşünüyorum o yüzden yedek iç zıbın alıcam. Olurda dışı kirletecek kadar muzur olursa :), o an takım giymişse tulumu giydiricem veya tam tersi. yani ben açıkcası hastane çıkısı dışında ekstra iç zıbın alıcam
Bol bol isenicez desenizeOğluşu olacak annelere küçük bir tavsiye..
Bezini açtığınız zaman ilk zamanlar mutlaka yapıyorlar o yüzden çişde olsa elinizde 2 tane temizleme mendili(pamuğu) olsun. Açar açmaz hemen pipişin üzerinw koyun. Kakaysa temizleyin en son yeni bez koyup pipişteki mendili alıp hemen kapatıno zaman üzeriniz çişlenmez ayrıca erkek bebek sahibi annelerin biraz daha atik ve hızlı olması gerekiyor
benımde aynı maşAllahı var :)Oy oy oy :) .. ya benimki 10 sene ayri yasamis ailesinden, herseyi benden iyi bilir ve organize eder, bi arada bu canimi SIKIYORDU niye herseye karisiyor diye, ama alistim zamanla :)
inşallah cnm hepimiz senin için duadayız inşAllahIns cnm : ( inş az daha dayanır minik kızım. .
*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın
Kızlar bende myom oldugu ıcın sezeryan olma ıhtımalı var. Daha pıjama gecelık vs almadım. Pıjama mı almak mantıklı yoksa gecelık mı? Ayrıca kulot olarak nasıl bırsey almalıyız bılen varsa resımlı gonderebılırmı:) Bır de emzırme sutyenı alıcam ama benımkıler cok buyuk ve dolayısıyla sarkık hastanede mecbur gecelıgın ıcıne emzırme sutyenı gıyıcem. Onden dugmelı gecelık almalıyım degıl mı?
Benım de koltuklarım acılmıyor ama yastıkları cıkarında tek kısılık yatak olarak kullanılabılıyor. O sekılde kullanamam dıyosan ben sısme yatagı hepsıburadadan aldım devasa 2 kısılık gayet de rahat. Markasına eve gıdınce bakayım ıstersen ama almısken ıyı bırsey al kı uzun sure kullan
tek kullanımlık olan ıc camasırları bel altımı yoksa bel ustumu canım.canım ben uzun sabahlıklı gecelik aldım , sezeryan olursa dikişlere pijama lastığı gelmesin diye
e-bebekte de tek kullanımlık kilotlar vardı 2 pakette ondan aldım altan kanama akıntı falan olursa sık sık değiştirmek için
emzirme südyeni daha bakmadım ama önden açılan olursa bi daha nasıl kavuşturacağım bilmıyorum yandan indirmeli vardı onları düşünüyorum
ayrı ayrı yatsınlar bır kac gun ne olcak:) tamam ben bakayım evdeevet benim koltuklarda öyle yastıkları kaldırınca tek kişilik yatak oluo.. ama kvm kpm.le beraber geleceği için koltuğa sığmazlar.. o yüğzden şişme yatak alayım hep onlar hem ben rahat edeyim diyorum. tamam olur sen markasına bi bak bakalım inşallah hem uygn hem rahat bsy bulurum bende...
tek kullanımlık olan ıc camasırları bel altımı yoksa bel ustumu canım.
Sutyen ıcın onden acılan olursa nasıl kavusturucam derken ne demek ıstedın:)
canım seve seve okurum bu akşam ben de tüp bebk anne adayıyım o iğneler o çatal o yattığımız masa ve korkular... 3. de bu sürece kadar gelebildim . ilk tedavim yanlış dr moral bozukluğu sen menapoza girmişsin diyen bir doktorumsu ikinci tedavi gebelik ama boş gebelik ve kürtaj ve hamdolsun şükrolsun şimdi bebeğimi hissediyorum. Allahım isteyen herkese aratmadan ağlatmadan nasip etsin... arkadaşına söyle bol bol Rabbimin Ya Latif Ya Varis Ya Evvel Ya Allah Ya Şafi Es Selam sıfatlarını zikretsin. dualarım onunla ismini yollarsan ismen de dua ederim...*ÖNEMLİ LÜTFEN OKUYUN.*İyi geceler anneler uyku tutmadı beni bu gece çok sevdiğim bir arkadaşım yarın 5. Tüp bebek denemesi için transferi yapılacak ve 41 tane hamile kadından yasin toplamak için niyet etmiş çok üzülüyorum onun durumuna benden yardımistedi tanıdığın hamile bayanlar varsa söyle misin diye bnm de aklıma 7 aydır bu süreci birlikte geçirdiğim sizler geldiniz allah rızası için yasin topluyorum ona duyarsız kalmicağınıza eminim kimler gerçekten yürekten isteyerek okuyabilir her hamile kadının sadece 1 tane okuması lazım rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın onu anlıyorum gerçekten çok zor bende bir tüpbebek annesi olarak ona yardım etmek için sizlerden yardım istiyorum arkadaşlar okuyacak olanlar lütfen bana dönüş yapsınlar şimdiden allah hepinizden razı olsun ve sizlerin evlatlarını sizlere bağışlasın
Yaani :)) Utuyu oldum olasi sevmemisimdir, kacmak icin hep bir bahanem vardir
ayrı ayrı yatsınlar bır kac gun ne olcak:) tamam ben bakayım evde
Ben daha 2. 3. Ayda 85den 105e ciktim. Dun de emzirme sutyenimi slfim 100 beden tam olduaman buyumesın benım zaten d cup:) ona ragmen buyudu benım bıraz ama sonra dogru daha cok buyuyormus napıcam bılmıyorum
ben yıkadım astım dolaba tozlanmaz dolabın kapagı kapalı sonucta
ozka82 bahsettiğim şu iki model biri ortadan açılıyor biri yukardan açılıyor
http://www.e-bebek.com/elija-onden-acilan-emzirme-sutyeni_14GELIKSTY1015BYZ
http://www.e-bebek.com/elija-emzirme-sutyeni_14GELIKSTY1008TEN
Pijama kullanisli olmaz, bez filan takman gerekebilir, dogumdan dolayi sezeryanda olsan asagidan kanaman olucagini tahmin ediyorum..Kızlar bende myom oldugu ıcın sezeryan olma ıhtımalı var. Daha pıjama gecelık vs almadım. Pıjama mı almak mantıklı yoksa gecelık mı? Ayrıca kulot olarak nasıl bırsey almalıyız bılen varsa resımlı gonderebılırmı:) Bır de emzırme sutyenı alıcam ama benımkıler cok buyuk ve dolayısıyla sarkık hastanede mecbur gecelıgın ıcıne emzırme sutyenı gıyıcem. Onden dugmelı gecelık almalıyım degıl mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?