2016 Şubat Anneleri

Mrb daha once dua ustemistim sizden bebegimin kafasinda bosluk icin. Cok sukur bi kac dr gittik ve alakasiz oldugunu ogrendik ve bugunde takip eden yani bizi korkutan dr yanina gittik normal dedi. Ilginc ama cok sukur iyyiz. Allah hepinizden razi olsun. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insallah tabi bende :) opuyorum hepinizi...

Malesef bastan yikamalisin ilave durulama şart sabun tozu öyle yapıyor arkadaki ölçü de fazla geliyo ilkinde bana da öyle oldu.

en iyisi bir daha durulayıp bir daha ki yıkamada ölçeği azaltmak çok teşekkürler kızlar

geçmiş olsun canım ne güzel bir haber

benimde kocama göre ben bahaneciyim her oto b...ka ağlıyormuşum cok abartıyormusum
niye ağlıyormuşum ki, bişy diyor o an cvp vermiyorum işim oluyor hemen geliyor yoksaaaa gene mi ağlıyorsun
sanırım farkında değilim ama aşırı ağlaç oldum, baktın ağlaman geliyor 2 dk balkona çık hafif rüzgar seni kendine getirir

Muhtmelen öyledir kahve ictigimde bakmadim hic tansiyona, normalde carpintim oldugunda bakiyorum tansiyon normal cikiyor Allahtan
Carpinti bu aylarda olmasi normal canim ama ben doktoruma sogledim kalp kontrolum var normal doguma izin ogle karar verilecek

Çok sevindim canım

aynen bana da sen yine ağlıycan heralde diyo tüm sinirlerim zıplıyo.

Kapı süsünün üst kısmını tamamladım, silikon tabancasi ile birlestirme kaldi sonra
Alt kismina 2 buyuk bulut
altina da sallanan büyük yıldızlar yapacağım insAllah
Ayyy çok güzel ya ne kadar Marifetlisiniz maşallah Canım sana da sorayım bu model için nasıl kece alayım ince mi kalın mi?

Eklentiler

• balon.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 118
Ayyy çok güzel ya ne kadar Marifetlisiniz maşallah Canım sana da sorayım bu model için nasıl kece alayım ince mi kalın mi?

çok sağol canım beniimm,
benim keçe ince ve yumuşaktı ve çift katlı ile elyaf doldurdum
seninki tek katlı ve sabıt durması lazım sert keçeler var onlardan alırsan bu şekilde kalıp gibi durur bence

Iyı aksamlar herkese

Sıparıs verdıgım mınık mavı sıse kolonyalarım ve magnetlerım bıtmıs. Pazartesı kargoluyacak yapan bayan. 50ser tane ıstemıstım. Gelınce sıze resmını gonderırım

Bugun canım cok sıkkımn, 2 aydır calısma sartları hıc bana uygun olmayan bır bınadan calısıyorduk gecıcı olarak, 2 haftadır da normal calısma lokasyonuna donmustuk. Bugun bı maıl geldı pazartesıden ıtıbaren yıne o lanet yere donuyoruz. Heskerın moraller sıfır. Havasız, sandalyelerı sırt agrıtan, wclerı yetersız ve temızleme kısmı da yeterlı gelmeyen bır bına burası. Hava alacak tek bır alan bıle yok. Ama artık o kadar bunaldımkı doktorumla konusup bana ara ara rapor verebılır mı dıye sorucam. Mesela 3er 2ser gunluk raporlar verse bana 2 haftada bır ya da 3 haftada bır. Bılmıyorum cok caresızım sadece ben degıl kımsenın rahat calısamayacagı bır ortam burası. IT sektoru de olunca bazen oyle bır kalabalık oluyorkı hıc nefes alacak hava kalmıyor

Maşallah canım çok iyi bende haftaya gideceğim inşallah.. benim 15 gün önce boyuna 33 cm demişti foruma baktım herkesin uzun benimki bıdık olacak galiba
banada boyuna bir ay önce 35 cm demişti bugünde 40 cm dedi seninkide kısa sayılmaz benim kızım olcak çokta uzun olsun istemem zaten :)

çok sağol canım beniimm,
benim keçe ince ve yumuşaktı ve çift katlı ile elyaf doldurdum
seninki tek katlı ve sabıt durması lazım sert keçeler var onlardan alırsan bu şekilde kalıp gibi durur bence
Sagol canimm benim, firkan da öyle dedi bakalim yarim alayim yapabilecek miyim

ben Türkiye ye getirmiyorum canım. ABD den alıcam gelirken TR. ye getircem. bence hiç girme o işe. gümrük masrafı çok çıkar. bilgim çok yok açıkçası. ben hiç yapmadım öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…