Malesef bastan yikamalisin ilave durulama şart sabun tozu öyle yapıyor arkadaki ölçü de fazla geliyo ilkinde bana da öyle oldu.
Sadece durulama yap canım. Birdahakine daha az koy. Zaten bebek kıyafetleri çok kirlenmiyor. Olurda kakası çıkarsa önce soğuk suda elinde sabunlattırırsın sonra makineye atarsın canım. O zamanda sabun tozundan biraz koysan yeter.
geçmiş olsun canım ne güzel bir haberMrb daha once dua ustemistim sizden bebegimin kafasinda bosluk icin. Cok sukur bi kac dr gittik ve alakasiz oldugunu ogrendik ve bugunde takip eden yani bizi korkutan dr yanina gittik normal dedi. Ilginc ama cok sukur iyyiz. Allah hepinizden razi olsun. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insallah tabi bende :) opuyorum hepinizi...
kızlar doğum yaklaştıkça bende bişeyler oluyor sanki içimden hiç birşey yapmak gelmiyor biri dokunsa ağlıycam eşime sataşıyorum o da anladı heralde durumu hiç seslenmiyo kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağlayasım var bide şu çarpıntı kansızlık derken bitkin düştüm iyice.şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım.ben böyle olduğumdan beri bebeğiminde hareketleri azaldı gibi bide suçluluk hissediyorum bu yüzden.
Carpinti bu aylarda olmasi normal canim ama ben doktoruma sogledim kalp kontrolum var normal doguma izin ogle karar verilecekMuhtmelen öyledir kahve ictigimde bakmadim hic tansiyona, normalde carpintim oldugunda bakiyorum tansiyon normal cikiyor Allahtan
kızlar doğum yaklaştıkça bende bişeyler oluyor sanki içimden hiç birşey yapmak gelmiyor biri dokunsa ağlıycam eşime sataşıyorum o da anladı heralde durumu hiç seslenmiyo kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağlayasım var bide şu çarpıntı kansızlık derken bitkin düştüm iyice.şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım.ben böyle olduğumdan beri bebeğiminde hareketleri azaldı gibi bide suçluluk hissediyorum bu yüzden.
Çok sevindim canımMrb daha once dua ustemistim sizden bebegimin kafasinda bosluk icin. Cok sukur bi kac dr gittik ve alakasiz oldugunu ogrendik ve bugunde takip eden yani bizi korkutan dr yanina gittik normal dedi. Ilginc ama cok sukur iyyiz. Allah hepinizden razi olsun. Bebeklerinizi saglikla alin kucaginiza insallah tabi bende :) opuyorum hepinizi...
Canım benimdde hoşuma gitti bu.model. nasıl yapılabilir ki bu magnetCanim bende yapacagim magnet becerebilirsem. Keceleri ve magneti netten mi aldin kac mm kece almam lazim fikir verebilir misin ekledigim modeli dusunuyorum
Valla bende ilk defa deneyeceğim canımCanım benimdde hoşuma gitti bu.model. nasıl yapılabilir ki bu magnet
aynen bana da sen yine ağlıycan heralde diyo tüm sinirlerim zıplıyo.benimde kocama göre ben bahaneciyim her oto b...ka ağlıyormuşum cok abartıyormusum
niye ağlıyormuşum ki, bişy diyor o an cvp vermiyorum işim oluyor hemen geliyor yoksaaaa gene mi ağlıyorsun
sanırım farkında değilim ama aşırı ağlaç oldum, baktın ağlaman geliyor 2 dk balkona çık hafif rüzgar seni kendine getirir
Ayyy çok güzel ya ne kadar Marifetlisiniz maşallahKapı süsünün üst kısmını tamamladım, silikon tabancasi ile birlestirme kaldi sonra
Alt kismina 2 buyuk bulut
altina da sallanan büyük yıldızlar yapacağım insAllah
Maşallah canım çok iyi bende haftaya gideceğim inşallah.. benim 15 gün önce boyuna 33 cm demişti foruma baktım herkesin uzun benimki bıdık olacak galibakızlarr bugün kontrolümüz vardı 29+3 olmuşuz kilomuzda 1.565 gr nasıl sizce
Ayyy çok güzel ya ne kadar Marifetlisiniz maşallahCanım sana da sorayım bu model için nasıl kece alayım ince mi kalın mi?
banada boyuna bir ay önce 35 cm demişti bugünde 40 cm dedi seninkide kısa sayılmaz benim kızım olcak çokta uzun olsun istemem zaten :)Maşallah canım çok iyi bende haftaya gideceğim inşallah.. benim 15 gün önce boyuna 33 cm demişti foruma baktım herkesin uzun benimki bıdık olacak galiba
Sagol canimm benim, firkan da öyle dedi bakalim yarim alayim yapabilecek miyimçok sağol canım beniimm,
benim keçe ince ve yumuşaktı ve çift katlı ile elyaf doldurdum
seninki tek katlı ve sabıt durması lazım sert keçeler var onlardan alırsan bu şekilde kalıp gibi durur bence
ben Türkiye ye getirmiyorum canım. ABD den alıcam gelirken TR. ye getircem. bence hiç girme o işe. gümrük masrafı çok çıkar. bilgim çok yok açıkçası. ben hiç yapmadım öyleIlki cok güzelmis amazondan nasil aliniyor kolay mi ne zaman gelir tr ye bilgi verir misin rica etsem.
Malesef bastan yikamalisin ilave durulama şart sabun tozu öyle yapıyor arkadaki ölçü de fazla geliyo ilkinde bana da öyle oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?