2016 Şubat Anneleri

Canım bu sabun tozları öyle ya azıcık koymak lazım herhalde bende çift durlama yaptırdım. Her kumaşta kalmıyorda bazılarında kalıyor

Canim bende yapacagim magnet becerebilirsem. Keceleri ve magneti netten mi aldin kac mm kece almam lazim fikir verebilir misin ekledigim modeli dusunuyorum
Netten almadım canım eminönünden aldım mesela mavi renginden 4.5 ton vardı kendim seçtim. İncelik ölçüsünü bişmiyorum en incesini aldım ben sert olduğu için daha güzel duruyor. Ama senin modeline kalın daha bir iyi olur gibi. Pofuduk durur netten alacaksan normal keçelerden sipariş verebilirsin.

Bende kan değeri sınırda çıktı ondan mı acaba.bide bu ara kahve çikolata çok tükettim kafeinden de olur diyorlar inşallah bebeği etkilemez
Kafeini azaltmamız lazım mutlaka canım benimde Türk Kahvesi içince çarpıntım artıyor

Anadolu yakasında uygun hastane arayan varsa Kaynarca Özel yüzyıl hastanesi var. Sezeryan 1300 normal daha azdır

Sağol canım benim, bodrumdayim ben burada bulamazsam netten alacağım mecbur.. 3 mm den alayım o zaman

Benim alcak birseyim kalmadı ama almasaydim cok sey alirdim fiyatlar cok cazip ve bir cok ürün tanıtiyor mesela hoşuma giden bir cok ürün gördüm ama simdilik alışverişi sonlandirdim.

İntertıpa bak sen ne kadar fazla demiş ya, özel bodrum Hastanesi daha uygun sanırsam. . Benim arkadaşlarımın dr u da orda çalışıyor artık, iyi bi dr dur. Eğer memlekete gidemeyecek olursan bi bakarsın canım. .

Orda ne kadarmış canm biliyo musun.. Çünkü fiyat çok çok fazla benm için

Canım bu sabun tozları öyle ya azıcık koymak lazım herhalde bende çift durlama yaptırdım. Her kumaşta kalmıyorda bazılarında kalıyor
.
pofff arkada ki kullanıma göre koydum çok geldi sanırım
bir kez daha yıkamam lazım da sabunsuz mu sabunlu mu onu bilemedim

selamlar kızlar hangisini alayım sizce kararsız kaldım oylama yapabilirseniz çok sevinirim
fazla yer kapladı kusura bakmayın
Ilki cok güzelmis amazondan nasil aliniyor kolay mi ne zaman gelir tr ye bilgi verir misin rica etsem.

Malesef bastan yikamalisin ilave durulama şart sabun tozu öyle yapıyor arkadaki ölçü de fazla geliyo ilkinde bana da öyle oldu.

pofff arkada ki kullanıma göre koydum çok geldi sanırım
bir kez daha yıkamam lazım da sabunsuz mu sabunlu mu onu bilemedim
Sadece durulama yap canım. Birdahakine daha az koy. Zaten bebek kıyafetleri çok kirlenmiyor. Olurda kakası çıkarsa önce soğuk suda elinde sabunlattırırsın sonra makineye atarsın canım. O zamanda sabun tozundan biraz koysan yeter.

Orda ne kadarmış canm biliyo musun.. Çünkü fiyat çok çok fazla benm için
Hic bilmiyorum canim ama acibademden cok daha ucuz diye duymustum. Yarin ara fiyat al istersen intertipdan da uygun olacagini dusunuyorum. Özel bodruma vedat bey basladi gayet iyi bi drdur yillardir arkadaslarim onda dogurdu ama sezeryan yanlisidir

kızlar doğum yaklaştıkça bende bişeyler oluyor sanki içimden hiç birşey yapmak gelmiyor biri dokunsa ağlıycam eşime sataşıyorum o da anladı heralde durumu hiç seslenmiyo kendimi banyoya kapatıp hüngür hüngür ağlayasım var bide şu çarpıntı kansızlık derken bitkin düştüm iyice.şimdiye kadar hiç böyle olmamıştım.ben böyle olduğumdan beri bebeğiminde hareketleri azaldı gibi bide suçluluk hissediyorum bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…