- 25 Şubat 2015
- 3.640
- 1.830
- 78
ilk defa bukadar uzattım bir alışverişi. sinir oldum sabahtan beri. başka şeylerde var birsürü karar verdim ama ne o ne o :)İçine hangisi siniyorsa onu al canım
Kızlar bebek arabasında tavsiyelerinizi bekliyorum, eşim bakıyor kraft markasını beğenmiş iyimidir değilmidir?? Başka hangi marka önerirsiniz :)
Kızlar bebek arabasında tavsiyelerinizi bekliyorum, eşim bakıyor kraft markasını beğenmiş iyimidir değilmidir?? Başka hangi marka önerirsiniz :)
kızlar karar verdim bunu alıcam :) çok alakasız değil mi diğerlerinden. ama kararım kesin :)
Nasılsıniz arkadaşlar
Cnm allah razı olsun rabbim bu gönülden ettiğiniz duaları sizin ve evlatlarınızın önüne çıkarsın
Allah razı olsun kardeşim hakkını Helal Etben de okudum ekleyebilirsin
Teşekkürler..Kraft güzel canım.chicconun lite way travelde güzel yanı kullanan çoğu arkadaşım memnun. Ben uygun olsun çok kullanmam diye baby2go nun light travel sistemini aldım. Kullanacağım çok diye dusunseydim chicco alacaktim.
Ne güzel keşke banada hediye gelse :))bende kraftları beğeniyorum almadım hediye geldi ama alsaydım o markadan bakacaktım
Baston besik , Bebek poposunun uzerine tam oturmayana kadar malesef kullanamam :) o yuzden ek olarak kanguru ve ana kucagi alacagimNe güzel keşke banada hediye gelse :))
Ikizlere hamileler dr.unuz 37.hf.ta kesin bebekleri aliriz mi demisti ben bugun dogum iznine ayrilmak icin rapor almaya gittim dr.um 34.hf.da mutlaka gelmemi soyledi ikizlerde bazen igne yapmak gerekebiliyormus (sanirim ciger gelistiricidir di mi)34den sonra her hafta kontrol ederiz bi aksilik olmazsa 38.hf.ya kadar dogum icin bekleriz dedi ilk kizimi da sez.ile dogurdum bi sorun cikar mi 38e kadar acaba
Aminn inş cnm.. Allah razı olsun.. evet çok ediyorum dua.. dün eve gönderdiler bakalım ne kadar dayanabilecekCanm yer gök dua ile.. Miniğin için bol bol dua et bende hepimizin bebeği için hergün dua ediyorum inşallah sağlıkla vakitlerinde gelirler
concord maxi cosi ikisinin de travel sistem en iyileri diye biliyorum ama sanırım fiyatlar pahalı oluyormuş ben de tam bakamadım dahaKızlar bebek arabasında tavsiyelerinizi bekliyorum, eşim bakıyor kraft markasını beğenmiş iyimidir değilmidir?? Başka hangi marka önerirsiniz :)
free shipping ile alsak yine sorun yaşar mıyız ki? ali express de de güzel ürünler oluyor...ben Türkiye ye getirmiyorum canım. ABD den alıcam gelirken TR. ye getircem. bence hiç girme o işe. gümrük masrafı çok çıkar. bilgim çok yok açıkçası. ben hiç yapmadım öyle
Ikizlere hamileler dr.unuz 37.hf.ta kesin bebekleri aliriz mi demisti ben bugun dogum iznine ayrilmak icin rapor almaya gittim dr.um 34.hf.da mutlaka gelmemi soyledi ikizlerde bazen igne yapmak gerekebiliyormus (sanirim ciger gelistiricidir di mi)34den sonra her hafta kontrol ederiz bi aksilik olmazsa 38.hf.ya kadar dogum icin bekleriz dedi ilk kizimi da sez.ile dogurdum bi sorun cikar mi 38e kadar acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?