2016 Şubat Anneleri

Arkadaslar artik dogurucaz gerci ama

Sanirim 29. Hafta 8 aya tekabul ediyor degil mi...
2 program kullaniyorum 2 si de 8. Ayi gosteriyor fakat internet daha degisik...

Kendimi yakinlasiyor kizimla kavusmam diye avutmak adina bakiniyorum da
Ben 26. Haftam bitttiğinde gitmiştim doktora 6. Ayını tam doldurdun demişti. 30. Haftamız bittiğşnde 7. Ay bitmiş olacakmış. Şimdi daha 7. Ayın içindeyiz canım. Daha 2 ay var

Bakalım bende cumartesi gidicem canım son haftalarımızıda hayırlısıyla atlatalım sonra insin göbişler gelsin bebişler

Bizi yakan o decavit. (Yumruk smile)
Ben asla vitaminlerin kilo aldırdığına inanmıyorum. İnanmazdım diyeyim veya.
Diyet yaptığım dönem rutin vitamin kullanırdım(supradyn multivit.)
Ama gördüm ve tecrübe ettim.
3.ayımı toplamda 3kilo ile kapatıp, onunda son ayında birden kilo aldım. Ve onda da decavit başlamıştım. Son 3ayımı 5,5 kilo ile nasıl kapatabildim bilmiyorum. Aklım almıyor.

Doktor değiştirdiğimi demiştim. ve kadın acil tüm vitaminleri bırak dedi :) özellikle "decaviti neden herkese yazarlar ki bebk gelişimin iyi, kan değerlerin bakılanlarda düşüklük yok.
Sana magnezyum lazım. Multiye gerek yok iştah açmıştır, sende yemişsindir. şişirmiş resmen seni" dedi.
Tabi iştah kontrolü yapamamk benim suçum o ayrı :/. Halbuki gayet de dikkatli yiyorum :'(

Ütümden memnunum ama ütülemekten değil
Özellikle ütü yapmazken ütümden çok daha memnunum

Kızlar bu lansinoh göğüs ucu kremini ne Zaman kullanmaya başlamak gerek sizce?
Ben kullanmaya başladım canım iki günde bir sürüyorum çünkü uçları kırmızı ve acıyor bide kahve kısımlarda pul pul döküldü kabuklandı doktorumda başlayabilirsin demişti ama benim gibi sorun yoksa ocak başında kullanmaya başla 38 haftalıkken falan doğurursan diye diyorum

Haha hepimiz icin oyledir heralde. Utumuz bosbos dururken cok memnun oluyoruz

Ben decavit, gyno ferro sanol, kalsiyom, omega3 kullaniyorum. Simdiye kadar 4 kilo aldjm. Bende istah acmadi sanirim. Ya da daha az alacaktimda onlar yuzunden mi aldim bilemiyorum tabi :)

Ben kilolu basladigim icin 10kilodan fazla almak istemiyorum

Ben 26. Haftam bitttiğinde gitmiştim doktora 6. Ayını tam doldurdun demişti. 30. Haftamız bittiğşnde 7. Ay bitmiş olacakmış. Şimdi daha 7. Ayın içindeyiz canım. Daha 2 ay var
Ay rezil oldum ben de her kese 8 ci aya geciyorum diyorum benim de 29 hafta
Kilar karnin alt kisminda kalp gibi atmaya mi hickirik diyolar?

Bu hafta sonu artik bebek odasini bakacagiz ve en gec onumUdeki hafta alalim diyoruz karar verip.

Istanbul Anadolu yakasi icin, Erol Mobilya'yi biliyorum bakacagiz ama baska yer var mi bildiginiz uygun ve guzel mobilya satan?

Erol mobilya en erken teslim süresi 30gün. Çok daha erteleme derim
Bizim sipariş 50 günde gelecekmiş

Bende onların hepsini içiyprdum :O
Belki de :)
Ya tabi benim uzun süredir diyet yapmışlığım kendimi sürekli kontrol altında tutmuşlupum da etkili :/ birden saldım galiba...

Biberon tavsiyeniz var mi kızlar PP yerine PES olanlar daha iyiymiş galiba Mamajoo markası ve philips avent arasinda kaldim bilgili annislerden yardim bekliyorum :)

Kızlar biliyorsunuz kızımıza oda yaptık ancak ilk zamanlar bizim yanımızda yatması ve ilerde oyun oynaması için 1 tane de park yatak aldık, kargomuz geldi, babamız kurdu, ilerde oğlumuz olur belki diye kırmızı tercih ettik

Kraft roma park yatak

Eklentiler

• images-1.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 118
bugun doktora gittim... 30+0 da gel dedi... 35. haftaya kadae ikizlere verilebiliyormus calisabilir raporu...

molfixten numune istedim... sitesinde iletisim bolumunden yazdim... bir de kendi e postamdan mail attim...
depend numunesi de geldi... ona da yine oyle yaptim...
alinti yapamadim yoldayim... tel ile giriyorum... iki arkadasin sorusuna yanit vereyim dedim
bir de dr brown bakan picabo sitesinde 40 tl diye hatirliyorum... emin degilim ama...

Biberon tavsiyeniz var mi kızlar PP yerine PES olanlar daha iyiymiş galiba Mamajoo markası ve philips avent arasinda kaldim bilgili annislerden yardim bekliyorum :)

ben mamajoo bıberon aldım, bır de yenıdogan ıcın damaklı yedek uc aldım. Sutun bebege gaz yapmasını da engellyıcı ozellıgı varmıs.

ben az once anladımkı bu ıdrar. Kanepede oturmus gobegımdı tuylerı makıneyle alırken one dogru egıleyım dedım bıraz ıdrar geldı. Demekkı bundan sonra olacak bunlar. Bugun baya kısı endıselenmıs bu konudan solayı ama bence sızınkılerde ıdrar. Benım zaten hep ıslaklık var mantar gıbı oluyo dıkkat edıyorum su ıcıyorum ama ıslaklıkta kurtulamıyorum

aynen canım 32. haftan bıtınce yanı 32+0 dan sonra alabılırsın raporu. Ben de hıc ıstemıyorum calısmayı cunku gunde 4 saat yol yapıyorum toplam ve ısım sıkıntılı ama dogum sonrası cok lazım olacak bana. Napalım artık

canım ben avent cam şişe aldım, emziklerim de avent marka o s-daha cok çok ilgimi çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…