- 13 Eylül 2015
- 366
- 424
- 23
- 41
Bende o çantadan alacağım. Markafoniye gelmiş 100 TL. Bende hafta sonu şu programa bakayım bari.Canta 110 tl.di cnm bide biberon aldik 32 tl.ya...ikisine 96 tl odedik kargoyla birlikte..50 tl indirm oldu
Ben 26. Haftam bitttiğinde gitmiştim doktora 6. Ayını tam doldurdun demişti. 30. Haftamız bittiğşnde 7. Ay bitmiş olacakmış. Şimdi daha 7. Ayın içindeyiz canım. Daha 2 ay varArkadaslar artik dogurucaz gerci ama
Sanirim 29. Hafta 8 aya tekabul ediyor degil mi...
2 program kullaniyorum 2 si de 8. Ayi gosteriyor fakat internet daha degisik...
Kendimi yakinlasiyor kizimla kavusmam diye avutmak adina bakiniyorum da
Kızlar bu lansinoh göğüs ucu kremini ne Zaman kullanmaya başlamak gerek sizce?
Bakalım bende cumartesi gidicem canım son haftalarımızıda hayırlısıyla atlatalım sonra insin göbişler gelsin bebişlerEvet canım kontrolü sıklaştırdı 20 aralıkta tekrar çağırdı sonra 15 günde bir çağırıcam dedi. Şuana kadar ayda bir gidiyordum. Çatı muayenesini 35. Hafta yapacağını söyledi birde artık her muayene öncesi nst ye girmem gerekiyormuş bugün yarım saat nst de kaldım sancım çıkmadı.
Canım biberon hiç agırlık yapmaz çok istiyorsan koyabilirsin. Ama özellikle hemşireler biberon degil kaşık ile veriyorlar. İlk günden sütün gelmezse ve biberon verirsen bazı bebekler o hızlı gelen süte alışıp memeden az süt gelirse sinirlenip memeyi bırakabiliyor. İlla bırakır diyede bir durum yok.ama emmese bile (ki birçok bebek memeyi zaten zor kavrıyor) ısrarla uğraşman lazım.ben annem ile saatlerce uğraşıyordum. Gerçektende zor tuttu ama bir tutunca öğreniverdi :)
Emzik ise ilk günden kullanan hiç duymadım. Ama dediğim gibi ikiside hastane için gereksiz. :) koyacaksanda emzik için kutu satıyorlar. Biberonlarında kapakları var. Alıyorsan da en yavaş akış olanlardan alıp koy.
Off benimde en büyük korkum o 86 ile hamile kaldım bugün saglık ocagında 92 gördüm+6 olmuşum 100 ü geçecegim diye ödüm kopuyor. İlk zamanlar çok az alıyordum. B vitaminim düşük diye decavit kullandım. O ara coştu zaten. Sonra doktorum hemen multivitavimini kesti. Sadece vitamin verdi. 2.5 hafta oldu 1 kg almışım. İnş böyle gider ayda 2 alsak ne iyi olur
Bende diyorum şu iştahım az kapansa diye kapanmıyoooor
Kizlar bu sabah Buharlı Ütüm neredeyde patliyordu. buhar yerinden kaçak yapıyor. ne cabuk bozuldu ya.iki sene anca olmuştu. neyse odadan bağıra bağıra kaçtımkızlar utusunden cok cok memnun olan var mi.philips azur var şimdilerde reklamda.alayimmi yoksa gereksiz pahali mi o.tavsiyeleriniz nelerdir
Ben kullanmaya başladım canım iki günde bir sürüyorum çünkü uçları kırmızı ve acıyor bide kahve kısımlarda pul pul döküldü kabuklandı doktorumda başlayabilirsin demişti ama benim gibi sorun yoksa ocak başında kullanmaya başla 38 haftalıkken falan doğurursan diye diyorumKızlar bu lansinoh göğüs ucu kremini ne Zaman kullanmaya başlamak gerek sizce?
Bizi yakan o decavit. (Yumruk smile)
Ben asla vitaminlerin kilo aldırdığına inanmıyorum. İnanmazdım diyeyim veya.
Diyet yaptığım dönem rutin vitamin kullanırdım(supradyn multivit.)
Ama gördüm ve tecrübe ettim.
3.ayımı toplamda 3kilo ile kapatıp, onunda son ayında birden kilo aldım. Ve onda da decavit başlamıştım. Son 3ayımı 5,5 kilo ile nasıl kapatabildim bilmiyorum. Aklım almıyor.
Doktor değiştirdiğimi demiştim. ve kadın acil tüm vitaminleri bırak dedi :) özellikle "decaviti neden herkese yazarlar ki bebk gelişimin iyi, kan değerlerin bakılanlarda düşüklük yok.
Sana magnezyum lazım. Multiye gerek yok iştah açmıştır, sende yemişsindir. şişirmiş resmen seni" dedi.
Tabi iştah kontrolü yapamamk benim suçum o ayrı :/. Halbuki gayet de dikkatli yiyorum :'(
Ütümden memnunum ama ütülemekten değil
Özellikle ütü yapmazken ütümden çok daha memnunum
Ay rezil oldum ben de her kese 8 ci aya geciyorum diyorum benim de 29 haftaBen 26. Haftam bitttiğinde gitmiştim doktora 6. Ayını tam doldurdun demişti. 30. Haftamız bittiğşnde 7. Ay bitmiş olacakmış. Şimdi daha 7. Ayın içindeyiz canım. Daha 2 ay var
Bu hafta sonu artik bebek odasini bakacagiz ve en gec onumUdeki hafta alalim diyoruz karar verip.
Istanbul Anadolu yakasi icin, Erol Mobilya'yi biliyorum bakacagiz ama baska yer var mi bildiginiz uygun ve guzel mobilya satan?
Haha hepimiz icin oyledir heralde. Utumuz bosbos dururken cok memnun oluyoruz
Ben decavit, gyno ferro sanol, kalsiyom, omega3 kullaniyorum. Simdiye kadar 4 kilo aldjm. Bende istah acmadi sanirim. Ya da daha az alacaktimda onlar yuzunden mi aldim bilemiyorum tabi :)
Ben kilolu basladigim icin 10kilodan fazla almak istemiyorum
Sanirim hickirik canım. Benim de iki üç gündür var. Çok heycanliAy rezil oldum ben de her kese 8 ci aya geciyorum diyorum benim de 29 hafta
Kilar karnin alt kisminda kalp gibi atmaya mi hickirik diyolar?
Ay su an bile var kalbim rahmime inmis sankiSanirim hickirik canım. Benim de iki üç gündür var. Çok heycanli
Biberon tavsiyeniz var mi kızlar PP yerine PES olanlar daha iyiymiş galiba Mamajoo markası ve philips avent arasinda kaldim bilgili annislerden yardim bekliyorum :)
kızlar selammm. uzun süredir giremiyordum foruma. kısmet bugüneymiş. Herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum. benim yarın tam 30+0 . bebek çok hareketli. karnımın her yerinde hissediyorum hareketlerini. o yüzden döndü mü dönmedimi kestiremiyorum. Ama kafama takılan bir şey var. İç çamaşırımda ıslaklık hissediyorum hep. bi bakıyorum renksiz bi sıvıyla ıslanmış. ama bu normal akıntı mı idrar mı kaçırıyorum yoksa amniyo sıvısı mı bilmiyorum. Sizde de varmı böyle bi durum? dr. kontrolum10 gün sonra bu yüzden biraz tedirginim açıkçası
Ben çalışmayı düşünmüyorum daha, O zaman 32 haftada doktordan çalışamaz raporu isteyecegim. bu raporuda iş yerine vereceğim anladığım kadarıyla, teşekkür ederim. Benim doktorumun kendi muaynehanesi var o zaman beni doğum yaptırdığı hastaneye sevk edecek rapor için
Biberon tavsiyeniz var mi kızlar PP yerine PES olanlar daha iyiymiş galiba Mamajoo markası ve philips avent arasinda kaldim bilgili annislerden yardim bekliyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?