Aynen öyle öyle mutluyum benim cabamin tek taraflı olduğu dank edince buhrana girdim. Oysa ben demeden evvel herşey Güzel geliyordu. Dün bi sarsıldım dedim ben yapıyorum herşeyi oda üstüne düşen mutluluğu yaşıyor . Ve biz mutlu oluyoruz.sen fedakarlık yaparken şımarırken şımartırken mutluydun ama di mi? ne zaman ki böyle şeylere takıldın, bazı şeyleri farkettin , bazı şeyleri yapmayı bıraktın işte o zaman gözyaşı , huzursuzluk vs. bırak takma takılma. böyle yaparak eşini üzmüyorsun ki kendini üzüyorsun. böyle gelmiş böyle geçer de. bizim yaptığımız en büyük hata değiştirmeye çalışmak. boşver değiştirme. böyle mutlu ol. eskisi gibi...
Is kendine gelince bekliyorsa kendi de yapacak benim esim de ben de cok sevmeyiz ozel gunleri en azindan cok tantanali gecirmeyiz ama hatirlamasi yetiyor bi de dogum olayi her sene olan bi sey degil ki omur boyunca kac kez dogurabiliriz hormonlarimiz zaten inisli cikisli su donemde dahi olsa azcik dusunseler de daha fazla depresyona girmesekAynı şeyi ben de yaşadım canım. Ağustostaydı evlilik yıldönümümüz ve ben daha nişanlıyken söylemeye başlamıştım ilk evlilik yıldönümünde tüm organizasyon sana ait diye. Ve de sürekli hatırlattım bak ilki sen kutlayacaksın 2. ye bana ait diye. Tamam sen hiç merak etme ben ayarlıyorum dedi hep. Ve o gün sabaha kadar kontrol ben de ben ayralıcam dedi. Ben de kendi kendime hayaller kurdum acaba şöyle mi yapacak böyle mi yapacak diye. O gün akşama kadar merakla bekledim sonuç KOCAMAN BİR HİÇ. Neymiş aklına bişey gelmemiş. O gün o kadar çok incinip kırıldım ki. Arabanın anahtarını aldım geç yana dedim bastım şehir dışına gittim güzelce yemeğimi yedim, kızılırmak kenarında kahvemi içtim. DEdim tek yapacağın buydu ama sen bunu bile beceremedin ve bu günü benim için gerçekten kalbimden silinmeyecek bir gün yaptın çok sağol.
Kendime söz verdim doğum gününde bişey yapmayacağım diye ve kendisine de söyledim benim yaşadığım hayal kırıklığını yaşama şimdiden söyleyim sana bişey yapmayacağım dedim sadece basit bi kazak aldım verdim. Ama akşama kadar beklemiş kesin bişey yapar diye akşam geldi baktı bişey yok bir pastada mı almadın diye bana iki gün küstü. Hiiiççç umursamadım sen hediyeyi bile hak etmiyordun ama ben aldım yine sen bana onu bile yapamadın dedim. Sen yaa ben bu kıza ne yaşatmışım deyip mahcup olacağına daha arsız arsız üste çıkıyorsun dedim tartıştık konuştuk derken bir şekilde geçti gitti ama ben yine dayanamadım 1 hafta sonra kuzenleri bize çağırıp sürpriz bir şekilde kutladım doğum gününü. Ama o hiçbir zaman telafi etmek gibi birşey düşünmedi. Ben de yazarken yeniden ağladım. Ksura bakma canım kafanı şişirdim ama yaram kanadı resmen
Ben de su an granul sabunu bekliyorum esim alacak gelirken ancak yikicamKızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
Anlamıyorlar canım. Anladım diyorlar haklısın diyorlar ama ilk olayda yine pat diye eskiye dönüyorlar ve sen daha çok üzülüyorsun verdiğin emeğeMesela pırlanta da değil huzuru saglayan hep benmisim evlilikte beni yoran bu oldu hep benim manevi fedakarligim . Ben onun tirnagini bile keserken onun mana yaptığı masaj 1 dakikada bitince böyle böyle doldum.
Yoksa ben evlendim Takılarımi az bulanlara bozdurmamiza laf edenlere hep parayla saadet olmaz dedim.
Zaten onu madden hic sıkıştırmam
Psikolojik olarak yoruldum .
Para olmaz olurmu 100 200 liraya bile insan neler alır . Ne diyim allag sağlık versin. Ben hediyeyi bir sekilde unuturum. Ama şu ilişkide benim verdigim degeri o nasıl verecek o benim endişem
Şimdi uzun bi mesaj yazdım inşallah beni anlar.
Aynen canım. Normalde benim ailemde doğum günü vs kutlama yapılmaz herkes doğumgünün kutlu olsun der geçer en fazla ufak bi hediye alınır. Ama eşimin ailesinde öyle değil, annesinin babasının doğum gününde bile ışıklar söndürülür mumlar üflenr falan filan. Ben de artık o bana nasıl davranıyorsa ona öyle davranıyorum zaten o beni umursamıyorsa ben de onu umursamıyorum. Sana ihtiyacım yok oğlum beni mutlu etmeye yetiyor diyorum hele bir doğsun ona sarılıp uyuyacağım diyorum o zaman deli oluyorIs kendine gelince bekliyorsa kendi de yapacak benim esim de ben de cok sevmeyiz ozel gunleri en azindan cok tantanali gecirmeyiz ama hatirlamasi yetiyor bi de dogum olayi her sene olan bi sey degil ki omur boyunca kac kez dogurabiliriz hormonlarimiz zaten inisli cikisli su donemde dahi olsa azcik dusunseler de daha fazla depresyona girmesek
Olmaz mı yaa oturamıyorum kalkamıyorm yatamıyorum doktor jel önerdi bel ağrısı için ama kullanmadımKızlar belim karnım Ağrıyo ya sizde de bar mı? İkiz bi de bebeklerim
Beli de çok ovmayın erken doğumu tetikliyor dedikleri için çok ovmuyorum benOlmaz mı yaa oturamıyorum kalkamıyorm yatamıyorum doktor jel önerdi bel ağrısı için ama kullanmadım
Kesinlikle bizlere bağlı çok büyük ölçüde karakterleri düzgün bi insan olmaları sağlıklı psikolojiye sahip olmaları çok araştırarak büyütmemiz gerekiyorAaaa hadi yaa ayyy ne bilim aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık.. yanlış zamana denk gelmiş... hahah bkalım hayırlısı artıkk en iyisi burç önemli değil önemli olan onu doğru yetiştirebilmek... Allah hayırlı sağlıklı evlat naisip etsin inşallah hepimize ...
benimde arada oluyor, süt topluyor herhalde :)Bugün sağ göğsüm acayip sızlıyor ya yanmış gibi neden acaba?
Aynen öyle öyle mutluyum benim cabamin tek taraflı olduğu dank edince buhrana girdim. Oysa ben demeden evvel herşey Güzel geliyordu. Dün bi sarsıldım dedim ben yapıyorum herşeyi oda üstüne düşen mutluluğu yaşıyor . Ve biz mutlu oluyoruz.
Bakalım dikkat edicem diye aradı şimdi normalde asla aramaz da mesaj attım diye benim suçumda kpss çalışmamakmis
O zaman alerjin varmiydi ? İhmal etme dr mutlaka basvur canim.Kanıma gecen hafta bakıldı sorun yok dedi dr
Tabi isterim ve beklerim. Fakat esime bana sunu al bunu al diyemem kendisi dusunup aliraa sevinirim ama almazsada canimiz saqolsun.Orası tabii ki öyle canımm.. onlardan güzel hediyemiz yok ama. alsınlar yaaa ben istiyom vallah
Bende isterdim ama Türkiye de yasioruz imkanlar sinirli..arkadaş ben suda doğurmak isterdim
böyle bıc bıccc yüzere gelirdi bana
Bende isterdim ama Türkiye de yasioruz imkanlar sinirli..
Ayyy alın bendende o kadar bacım. bende çalışıyorum masabaşı hep. inanır mısın gündüz hareketi 1 kese oluyor ya da hiç olmuyor. sabah alarm çalarken benimki hareketleniyor. uyanıo o da hemenhazırlanıyorum ewden çıkıyorum işe geliyorum bebekte tık yok çok nadir bazen hareket ediyor o da saniyeler sürüyor. akşam ewde ayaklarımı uzatıyorum hareketleniyor. sonra babası geliyor bazen hiç durmuyor bazende babası konuşunca hemen hareketleniyor ya da karnımı öpünce benimki maşallah herşeyi anlıyor da çok mu tembel keyfine düşkün anlamadım gitti
ilgiyi seven bi bebek ama konuşmazsan hareket yok canı sıkılıyordur kesin işyerinde
Aynen Bnmde öyle canım bazen korkuyorum valla
Haha suan kendimi buldum sendebenim esimde oyle, hediye alinca mutlu edecegini dusundugu icin surekli bir seyler planlar ve hosuma da gider ama bizimde araba kredimiz var odedigimiz, pahali bisey alacak diye hep aklim cikiyor. Bazen ne gerek vardi diyorum bozuluyor falan ama napayim Mesela bizim yil donumumuz iliskimizin basladigininda 41. Ayina denk geliyordu. 41 gun oncesinden ufak ufak kutlamaya basladi. 41. Ayimiz diyerek :s biliyorum onun en iyi seyleri almak istedigini, sadece kutlasa opse sarilsa yeter diyorum, ins pahali birsey almaz
Sanmiyorum .. burda ozel hastanede dogum yapmak icin hafta ici mesai saati icinde olmasi lazimmalesef türkiyede anne- bebek sağlığına önem veriyorlar ama
teferruat umurlarında değil, özel hastaheneye gideceğim haftaya
dr konuşacağım bebeğimin göbek kordonunu hemen kesmelerini istemiyorum
normal doğum ise aşırı aydınlıkta doğurmasınlar bakalım ne dicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?