2016 Şubat Anneleri

Aynen öyle öyle mutluyum benim cabamin tek taraflı olduğu dank edince buhrana girdim. Oysa ben demeden evvel herşey Güzel geliyordu. Dün bi sarsıldım dedim ben yapıyorum herşeyi oda üstüne düşen mutluluğu yaşıyor . Ve biz mutlu oluyoruz.
Bakalım dikkat edicem diye aradı şimdi normalde asla aramaz da mesaj attım diye benim suçumda kpss çalışmamakmis

Is kendine gelince bekliyorsa kendi de yapacak benim esim de ben de cok sevmeyiz ozel gunleri en azindan cok tantanali gecirmeyiz ama hatirlamasi yetiyor bi de dogum olayi her sene olan bi sey degil ki omur boyunca kac kez dogurabiliriz hormonlarimiz zaten inisli cikisli su donemde dahi olsa azcik dusunseler de daha fazla depresyona girmesek

Anlamıyorlar canım. Anladım diyorlar haklısın diyorlar ama ilk olayda yine pat diye eskiye dönüyorlar ve sen daha çok üzülüyorsun verdiğin emeğe

Aynen canım. Normalde benim ailemde doğum günü vs kutlama yapılmaz herkes doğumgünün kutlu olsun der geçer en fazla ufak bi hediye alınır. Ama eşimin ailesinde öyle değil, annesinin babasının doğum gününde bile ışıklar söndürülür mumlar üflenr falan filan. Ben de artık o bana nasıl davranıyorsa ona öyle davranıyorum zaten o beni umursamıyorsa ben de onu umursamıyorum. Sana ihtiyacım yok oğlum beni mutlu etmeye yetiyor diyorum hele bir doğsun ona sarılıp uyuyacağım diyorum o zaman deli oluyor

kiskiskis

sen kadınsın ve evliliği ayakta tutan dirliği sağlayan, manevi gücün tarafısın (malesef)
senin doğan ve toplumun yetiştirilme tarzında yapıcı olan, kusurları kusursuz hale getiren
huzuru ve mutluluğu sağlayan olarak inşa edildin, bu kendini ezdireceğin hep boyun eğeceğin almına asla gelmez
ama kendine ve eşine yüklenerek sadece kalbini acıtırsın,
kendini sev ve kendine değer ver ve gücün sadece sende olduğu bil
o yapmayacak veya yapmayı hatırlamayacak, ki geneli hatırlasa daha üşenenenlerdir
seviyorsan, seviliyorsan ve aşk meyven da var ise gerisi şeytanın vesvesidir diyip geçmek

Kesinlikle bizlere bağlı çok büyük ölçüde karakterleri düzgün bi insan olmaları sağlıklı psikolojiye sahip olmaları çok araştırarak büyütmemiz gerekiyor

o zaman bundan sonra napıyoruz. takmıyoruz ve takılmıyoruzzzzz

Bende isterdim ama Türkiye de yasioruz imkanlar sinirli..

malesef türkiyede anne- bebek sağlığına önem veriyorlar ama
teferruat umurlarında değil, özel hastaheneye gideceğim haftaya
dr konuşacağım bebeğimin göbek kordonunu hemen kesmelerini istemiyorum
normal doğum ise aşırı aydınlıkta doğurmasınlar bakalım ne dicek

Aynen Bnmde öyle canım bazen korkuyorum valla

Aynen valla özel Zaman istiyor bizim sıpalar sanırım :)))

Yaaa aynen :)) bizim de bir sürü borcumuz var kredi ödememiz var eşim de aşırı eli açık birisi. Bişi alacak ekstra masraf çıkaracak diye ödüm kopuyor. Normalde kadınlar ister dışarda yemek yemeyi eşim hadi bugün yorulma dışarda yemek yiyelim der mesela diyorum en az 50 TL tutar ana kucağının parasına eklerim yok bez alırız yok güzel bi tulum alırım o paraya flan diye direkt aklıma geliyor :))
Ben de çok severim gezeyim tozayım yiyip içeyim dışarda ama bir eğer ben dengelemezsem borcumuz 1 ken 10 olur eşim o derece sallamıyor borcu... Bu da kötü arkadaşlar...
Tüm uyarılarıma rağmen 3 hafta önce iş yerinde arkadaşlarıyla güne girdikleri parayla sıra eşime gelince Amerika'dan iPhone 6S getirtmiş bana oğlumuzun hediyesi bol bol fotoğrafını çekersin diye. Evet çok sevindim ama telefonu görünce ilk söylediğim şey kekeleyerek ama ama paramız yok bizim oldu :))))
Yani evet çok güzel defalarca sarıldım teşekkür ettim Canım kocama ama şimdi onun ödemesi çıktı bir de.
Çok uzun oldu ama ben de sürekli eşime sürpriz yaparım ama baktım ki o ay kredi kartı yığılacak çok ufak bir jestle fazla masrafsız Mutlu ederim :)
Akşam yemeği sofrasında bir mum yakmak, sabah evden çıkarken sevgi dolu notlar bırakmak böyle şeyler de Mutlu etmeye yetiyor ve borcumuz bitene kadar para da harcamamıza gerek kalmıyor :)))

Sanmiyorum .. burda ozel hastanede dogum yapmak icin hafta ici mesai saati icinde olmasi lazim o kadar vahim bir durum var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…