40 haftaya denk geliyor tahminini doğum tarihi ama 38-42 arasında doğum oluyor genelde yani biliyoruz ki o tarih kesin tarih değil canımGünaydın güzel annişler..
Bişey sorcam hani bu bebeğin doğum tarihi var ya bunu doktorumuz söylüyor sonuçta şu tarihte doğcak diye. Şimdi bu tarihler 40 mı yoksa 38. haftaya mı denk geliyor anlayamadım???
valla canım balık olmasın kova olsun bırak:) sezaryende tamamen dr ve bebeğe kalmış bir durum benim tahmini doğum tarihim 23 şubat gecen kontrolde bebek bir hafta önde gidiyor böyle devam ederse 14 ünde felan alırız dedi yani 39 da sezaryen planlarken bebek bir haftada önde olunca süreyi öne almış oluyor yani ben 38 haftalıkken bebek 39 görüneceği için o zaman alacak gibi hesapladı.. tam net tarih sezaryen de olsa belli değil yani bide erken sancı su gelmesi vs olursa daha erkende olabilr yada bakar ebbek iyi keyf yerinde bi hafta daha dursun kardır der kısacası dr ne derse :) burc senin için cok önemliyse hatırlat dr a benim ablm öyle yapmıştı dr kabul ettiHımmm yaaa benimde kafam karıştı işte.. ben sezeryan düşünüyorum mesela olursa çevremdekiler fazla bekletmezler o zaman 38. hftada alırlar çocuğu dediler... açıkcası bende balık burcuna denk gelsin istiyorum yoksa önemli değil. 20 şubattan önce doğarsa kova oluo istemiyorum 20 şubattan sonra ne zamn doğarsa doğsun önemli değil diyorum =)
gerçi bunu doktoruma söylesem sen manyak mısın falan der herhalde =)
hesaplarıma göre 39. hftaya denk geliyor doğumum bu tarihle ama ne bilim belli olmaz tabi yinede
Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini
Almadın mı canımbenimkinin yıkanacak kıyafeti bile yok
Mesela pırlanta da değil huzuru saglayan hep benmisim evlilikte beni yoran bu oldu hep benim manevi fedakarligim . Ben onun tirnagini bile keserken onun mana yaptığı masaj 1 dakikada bitince böyle böyle doldum.
Yoksa ben evlendim Takılarımi az bulanlara bozdurmamiza laf edenlere hep parayla saadet olmaz dedim.
Zaten onu madden hic sıkıştırmam
Psikolojik olarak yoruldum .
Para olmaz olurmu 100 200 liraya bile insan neler alır . Ne diyim allag sağlık versin. Ben hediyeyi bir sekilde unuturum. Ama şu ilişkide benim verdigim degeri o nasıl verecek o benim endişem
Şimdi uzun bi mesaj yazdım inşallah beni anlar.
40 haftaya denk geliyor tahminini doğum tarihi ama 38-42 arasında doğum oluyor genelde yani biliyoruz ki o tarih kesin tarih değil canım
valla canım balık olmasın kova olsun bırak:) sezaryende tamamen dr ve bebeğe kalmış bir durum benim tahmini doğum tarihim 23 şubat gecen kontrolde bebek bir hafta önde gidiyor böyle devam ederse 14 ünde felan alırız dedi yani 39 da sezaryen planlarken bebek bir haftada önde olunca süreyi öne almış oluyor yani ben 38 haftalıkken bebek 39 görüneceği için o zaman alacak gibi hesapladı.. tam net tarih sezaryen de olsa belli değil yani bide erken sancı su gelmesi vs olursa daha erkende olabilr yada bakar ebbek iyi keyf yerinde bi hafta daha dursun kardır der kısacası dr ne derse :) burc senin için cok önemliyse hatırlat dr a benim ablm öyle yapmıştı dr kabul etti
Ay kızlar şu hediye olayı ne kadar göreceli :)) eşim çok düşünceli ve hediye almayı sever, o ne kadar harcamayı seviyorsa bende o kadar pintiyim.. Sebebi ise yeni ev almış olmamız artı araba kredisi.. Böyle olunca çok açılmaktan yana olamıyorum.. Şimdi birde bebek geliyor, bana pahalı birşey alıcak diye ödüm kopuyor, gerek yok şuan için en büyük hediye bebeğimiz ve huzurumuz olucaktır..
bolca hissediyorum artık hareketlerini.. cok farklı değil hani duygusal anlamda etkilemiyor.. eşimle iyiyiz o benden daha heyecanlı diyebilirim.. dertleşeceğim kimse yok acıkcası ailemle yaklaşık 2yıldır görüşmüyorum galiba birazda ondan böyleyim dediğin gibi.. cunku dusunuyorum annelik kutsallıgı felan yalan geliyor bak o beni ben onu silebiliyorum diyorum ... ama dediğiniz gibi kendimi toparlamayıyım ve ben öyle bir anne olmamalıyırm .. bebeğimin acısı ve mutlulugu benim acım ve mutlulugum olmaı simdiden onu istemeden de olsa cezalandırmaya hakkım yok ..bebeğin hareketlerini hissediyomusun? duyguların nasıl oluyor hissettiğinde. canım.... acaba başka birşeye kızıyor olabilirmisin? eşine ailene bi arkadaşına. bu yüzden kendini ve bebeğini cezalandırıyor olabilirsin. Sana tavsiyem eğer etrafında konuşup dertleşebileceğin kimse yoksa bütün derdini bebeğinle konuş. ona ağla. aranızda bi bağ kurulmasına izin ver...
yok daha hiç birşeyi yok giysi, esya bez vs, hamile kıyafetim bile yokAlmadın mı canım
işte ben bu yorumu cok beğendim aynen öyle....!!!sen fedakarlık yaparken şımarırken şımartırken mutluydun ama di mi? ne zaman ki böyle şeylere takıldın, bazı şeyleri farkettin , bazı şeyleri yapmayı bıraktın işte o zaman gözyaşı , huzursuzluk vs. bırak takma takılma. böyle yaparak eşini üzmüyorsun ki kendini üzüyorsun. böyle gelmiş böyle geçer de. bizim yaptığımız en büyük hata değiştirmeye çalışmak. boşver değiştirme. böyle mutlu ol. eskisi gibi...
bolca hissediyorum artık hareketlerini.. cok farklı değil hani duygusal anlamda etkilemiyor.. eşimle iyiyiz o benden daha heyecanlı diyebilirim.. dertleşeceğim kimse yok acıkcası ailemle yaklaşık 2yıldır görüşmüyorum galiba birazda ondan böyleyim dediğin gibi.. cunku dusunuyorum annelik kutsallıgı felan yalan geliyor bak o beni ben onu silebiliyorum diyorum ... ama dediğiniz gibi kendimi toparlamayıyım ve ben öyle bir anne olmamalıyırm .. bebeğimin acısı ve mutlulugu benim acım ve mutlulugum olmaı simdiden onu istemeden de olsa cezalandırmaya hakkım yok ..
yok daha hiç birşeyi yok giysi, esya bez vs, hamile kıyafetim bile yokişte bu ayın son haftası bi ankaraya gidip buyuk bir magazaya girip tüm ihtiyaç listesini alıp cıkmak gibi bir planımız var tabi bi akslik olmazsa.. öyle burda sizin hazırlıklarınızı izliyorum baska hiç bişe yok
:) bende oyle. Is yerinden izne cikacagim zamani bekliyorm hersey icinyok daha hiç birşeyi yok giysi, esya bez vs, hamile kıyafetim bile yokişte bu ayın son haftası bi ankaraya gidip buyuk bir magazaya girip tüm ihtiyaç listesini alıp cıkmak gibi bir planımız var tabi bi akslik olmazsa.. öyle burda sizin hazırlıklarınızı izliyorum baska hiç bişe yok
Hepsi büyük mağaza da alınır canım Bnmde hiç hamile kıyafeti m yokyok daha hiç birşeyi yok giysi, esya bez vs, hamile kıyafetim bile yokişte bu ayın son haftası bi ankaraya gidip buyuk bir magazaya girip tüm ihtiyaç listesini alıp cıkmak gibi bir planımız var tabi bi akslik olmazsa.. öyle burda sizin hazırlıklarınızı izliyorum baska hiç bişe yok
inşallah öyle olacak gunu bekliyorum... zaten sırf ona yararlı olsun diye almadığım vitamin yemediğim şey kalmıyor yoksa vicdan azabı cekiyorum... işte heyecanlı olamadığım için bile vicdanene rahatsız oluyorum.. inşallah herşey duzelecek ve gececek .. cok teşekkkür ederim iyi dileklerin için..anneden anneye fark var. silen de var uğrunda ölen de. sen çok hassas bi kadınsın. öyle anlıyorum. silen değil uğruna canını bile feda eden bi anne olacaksın belli ki. ama bunu şimdiden göster. kendine beslenmene iyi bak. bol bol konuş bebeişinle. o senin. tamamen senin. onu şekillendiren yapılandıran sensin. bunun farkına var. çok sev evlasını. onun için canın istemesede ye. moralini hep yüksek tut. kokunu hissedeceğin günü düşün. öyle güzel olucak ki. burnun dayadımı boynuna işte o zaman herşeyi herkesi unutucaksın.
sen hissetmezsn öyle dedi canım bi bebek o kadar hemde günde iki kez öyle hıçkırır mı biz dayanamıyoruz o nasıl dayansn dedi.bizm hissettğmz kan basıncıyla alakalı bişeymişDoktor ne dediki canım bebek hıçkırmazmı dedi.
Öylede bir hıçkırıyorlarki geçen eşim bile acayip hissetti. Biz nasıl hıçkırıyoruz gögsümüz kalkıp iniyor .. işte öyle oluyor. Saydık bile.. Toplam 6 kere hıçkırdı hemde... karnın bariz kalkıp iniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?