2016 Şubat Anneleri

40 haftaya denk geliyor tahminini doğum tarihi ama 38-42 arasında doğum oluyor genelde yani biliyoruz ki o tarih kesin tarih değil canım

valla canım balık olmasın kova olsun bırak:) sezaryende tamamen dr ve bebeğe kalmış bir durum benim tahmini doğum tarihim 23 şubat gecen kontrolde bebek bir hafta önde gidiyor böyle devam ederse 14 ünde felan alırız dedi yani 39 da sezaryen planlarken bebek bir haftada önde olunca süreyi öne almış oluyor yani ben 38 haftalıkken bebek 39 görüneceği için o zaman alacak gibi hesapladı.. tam net tarih sezaryen de olsa belli değil yani bide erken sancı su gelmesi vs olursa daha erkende olabilr yada bakar ebbek iyi keyf yerinde bi hafta daha dursun kardır der kısacası dr ne derse :) burc senin için cok önemliyse hatırlat dr a benim ablm öyle yapmıştı dr kabul etti

Kızlar bn daha yıkamadım bebeğimin kıyafetlerini

Ben daha odasini almadjm odasi geldikten sonra yikayacagim. Bu hafta alsak bile gelene kadar zaman gecer, dert etme yani. Gezip oda bakacak zamanimiz yok resmen hafta sonuda calisiyoruz bu aralar

arkadaşlar... hastaneye gittiğimde odalara çıkmıştım.. yeni doğum yapan anneler baya yorgun görünüyordu... bakalım biz nasıl olcaz...

sen fedakarlık yaparken şımarırken şımartırken mutluydun ama di mi? ne zaman ki böyle şeylere takıldın, bazı şeyleri farkettin , bazı şeyleri yapmayı bıraktın işte o zaman gözyaşı , huzursuzluk vs. bırak takma takılma. böyle yaparak eşini üzmüyorsun ki kendini üzüyorsun. böyle gelmiş böyle geçer de. bizim yaptığımız en büyük hata değiştirmeye çalışmak. boşver değiştirme. böyle mutlu ol. eskisi gibi...

E bebekten indirim koduyla aldığım canta geldiiii :) yanlız yavru ağzı dışı degisem mi bu da böyle mi kalsa bilemedim

Eklentiler

• 20151203_114432.webp
    39 KB · Görüntüleme: 144
40 haftaya denk geliyor tahminini doğum tarihi ama 38-42 arasında doğum oluyor genelde yani biliyoruz ki o tarih kesin tarih değil canım

Tamamen bebeğe bağlı sanırım bu durumda kısmet artık =)

Burç kısmı ewet biraz önemli o yüzden 20 şubat sonrası olursa iyi olur diye düşündüm olmadı sonlara doğru hatırlatırım doktora

Haha suan kendimi buldum sende benim esimde oyle, hediye alinca mutlu edecegini dusundugu icin surekli bir seyler planlar ve hosuma da gider ama bizimde araba kredimiz var odedigimiz, pahali bisey alacak diye hep aklim cikiyor. Bazen ne gerek vardi diyorum bozuluyor falan ama napayim Mesela bizim yil donumumuz iliskimizin basladigininda 41. Ayina denk geliyordu. 41 gun oncesinden ufak ufak kutlamaya basladi. 41. Ayimiz diyerek :s biliyorum onun en iyi seyleri almak istedigini, sadece kutlasa opse sarilsa yeter diyorum, ins pahali birsey almaz

Bende eşimden bişey beklemiyorum. Çünkü buaralar çok sıkıştık 1 çorap alsa o bile sarsar bizi buara.. Ama inanılmaz ilgili kızıma ve bana karşı bu yüzden takmıyorum.. Ama yılbaşı zammı falan gelecek bakalm toparlanırsak ve almazsa o zaman küsebilirim
Benm doğum günümde evimizi sel bastı doğum günümün geçtiğini ikimzde 1 hafta sonra fark ettk.. Evlilik yıl dönümünde ise eşim asker çalışması gerekti yıldönümi olduğu zaman bütün gün 5dk bile uğrayamadı eve oda öyle gitti..

bolca hissediyorum artık hareketlerini.. cok farklı değil hani duygusal anlamda etkilemiyor.. eşimle iyiyiz o benden daha heyecanlı diyebilirim.. dertleşeceğim kimse yok acıkcası ailemle yaklaşık 2yıldır görüşmüyorum galiba birazda ondan böyleyim dediğin gibi.. cunku dusunuyorum annelik kutsallıgı felan yalan geliyor bak o beni ben onu silebiliyorum diyorum ... ama dediğiniz gibi kendimi toparlamayıyım ve ben öyle bir anne olmamalıyırm .. bebeğimin acısı ve mutlulugu benim acım ve mutlulugum olmaı simdiden onu istemeden de olsa cezalandırmaya hakkım yok ..

Almadın mı canım
yok daha hiç birşeyi yok giysi, esya bez vs, hamile kıyafetim bile yok işte bu ayın son haftası bi ankaraya gidip buyuk bir magazaya girip tüm ihtiyaç listesini alıp cıkmak gibi bir planımız var tabi bi akslik olmazsa.. öyle burda sizin hazırlıklarınızı izliyorum baska hiç bişe yok

işte ben bu yorumu cok beğendim aynen öyle....!!!

anneden anneye fark var. silen de var uğrunda ölen de. sen çok hassas bi kadınsın. öyle anlıyorum. silen değil uğruna canını bile feda eden bi anne olacaksın belli ki. ama bunu şimdiden göster. kendine beslenmene iyi bak. bol bol konuş bebeişinle. o senin. tamamen senin. onu şekillendiren yapılandıran sensin. bunun farkına var. çok sev evlasını. onun için canın istemesede ye. moralini hep yüksek tut. kokunu hissedeceğin günü düşün. öyle güzel olucak ki. burnun dayadımı boynuna işte o zaman herşeyi herkesi unutucaksın.

valla bence en güzeli. parça parça alınca ne aldın ne yaptın karıştırıyor insan. bi de sanki eksikler alınacaklar listesi hiç bitmiyormuş gibi geliyor. dünyaları almışsın ama hiçbirşey almamışsın gibi hissediyorsun. en iyisi girip bi kereke topluca alıp çıkmak. keşke bende öyle yapsaydım....

De
:) bende oyle. Is yerinden izne cikacagim zamani bekliyorm hersey icin

Hepsi büyük mağaza da alınır canım Bnmde hiç hamile kıyafeti m yok

inşallah öyle olacak gunu bekliyorum... zaten sırf ona yararlı olsun diye almadığım vitamin yemediğim şey kalmıyor yoksa vicdan azabı cekiyorum... işte heyecanlı olamadığım için bile vicdanene rahatsız oluyorum.. inşallah herşey duzelecek ve gececek .. cok teşekkkür ederim iyi dileklerin için..

sen hissetmezsn öyle dedi canım bi bebek o kadar hemde günde iki kez öyle hıçkırır mı biz dayanamıyoruz o nasıl dayansn dedi.bizm hissettğmz kan basıncıyla alakalı bişeymiş

kızlar yarın bebeğe alışveriş yapacağm ama ne alacağm hakkında hiç fikrim yok.ne zaman gitsm bişey almadn dönüyorm kararsızlık yüzünden.şimdi bebeklere ilk bir ay ne giydirecez.ilk ay giyeceklerni alaym sonra onla brlikte çıkar alırz diye düşündm :) tecrübeli anneler yorumlarınızı bekliyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…