2016 Şubat Anneleri

en iyisi evde doğurmak
Aslinda ciddi ciddi bazen dusunmuyo degilim... Hastanede bosuna kesilmektense.. Yada sancilar cok sklasana kadar gitmiycem hastaneye evde bekleyip oyle gitmek daha mantikli gelio. Annelerimiz bizden bilincli sonucta yanimda oldugunda daha guvende hissederm kendimi :) yani oyle Rabbim hepimize hayirli dogumlar ve dogumda hayirli ebelerle kaesilastirsin.

Canım herkes bir değil tabiki yazdıklarında kendince haklısın ama hiçkimse için beklenti içine girme bence üzülen sen olursun kimse seni senin düşündüğün gibi düşünemez,nolur yanlış anlama eşinle senin arandaki ilişki ama aylar öncesinden ne istediğine karar verip bunuda uygun aralıklarla eşine hatırlattığında o hediye alınsa bile bence eşin bunu seni düşündüğü için değil sen istediğin için almış olacak yani daha sonra konuşmaya surat asmaya devam etme diye alınmış bir hediye seni ne kadar mutlu eder bilemedim. Benim söylemlerimle alınacak bir altın takı yerine sürpriz olarak alınmış misss gibi beyaz çikolatalı meyveli bir pastaya çoookk daha mutlu olurum ben. Ne mehir istedim,ne yıldönümü ne doğum günü nede doğum hediyesi her seferinde gelen her hediyeye pastaya çiçeğe çok mutlu oldum çünkü gerçekten sürprizdi beni düşünerek yapılmıştı. Haddim değil belki ama dünden beri yazdıklarından anlıyorum ki kendini üzüyorsun bebeğini de,bu yüzden yazmak istedim inşallah herşey istediğin gibi olur

benim mihir 1 adet 33 grlık bi bilezik + 2 bin lira :)
2 bin liralık mihrimi hediye ettim eşime, bilezikte ne zaman isterse o zaman alırsın dedim
mihirin alınma amacı bi boşanma durumunda kadının kendine ilk aylar yetebilsin diye,
şu an ihtiyacımız yok rabbim mihre muhtacda etmesin

annem kardeşimi evde doğurdu hamd olsun sıkıntı olmadı, kuzenim en büyük hatam açılmamın tam olmadan hastaheneye gitmem oldu dedi, elimden geldiğince geç gitmeyi planlıyorum

30000 heralde cunku o ara kafamda bi araba parasına mı gidiyorum die geçiyodu ama evlilik biterse verilmiyo mu ya ?Allah korusun.. hani sana borcugibi die biliyordum
Allah korusun evlilikbitse bile esin sana verdiği sözü tutmak zorunda. esinden alacağın bir hak bu.bnimde 250 gr altindi.100 gr takıldı sadece.devamini evlendikten sonra verdi eşim. Çünkü borç yani onlar da ne de olsa

Kesinlikle bizlere bağlı çok büyük ölçüde karakterleri düzgün bi insan olmaları sağlıklı psikolojiye sahip olmaları çok araştırarak büyütmemiz gerekiyor

Aynen öyle canım amiin inşallah "iyiki doğurmuşum" diyebileceğimiz evlatlarımız olsun... çok araştırmamız lazım.. sonuçta çocukları biz nasıl yetiştirirsek öyle devam eder...

Kızlar benm göğüs uçlarım acımaya başladı böyle kesilmiş gibi oldu uçları yarık yarık.. Krem kullanmaya başlamalı mıyım

benim 7 cumhuriyet altınıydı,evlendiğinde verilmesi gerekiyodu işte.. :) oyyy 30000 değildir heralde kuzum

Benim 15bindi. Ama esim dugunde takilan altinlari bana verdi. Hesaplayinca 30bin falan oluyor. Sayilir heralde sonucta alip harcamadi.

Zaten ben oyle birsey oldugunu bilmiyordum. Imam direk sorunca 15 bin diye agzimdan cikmisti. Annem az soyledin teyzem cok soyledin demisti

Kızlar bn bunu anlamadım

Kızlar benm göğüs uçlarım acımaya başladı böyle kesilmiş gibi oldu uçları yarık yarık.. Krem kullanmaya başlamalı mıyım

hemen başla bende son 1 ay başlayacagım eger ağrılar başlarsa daha erken başlarım

30000 heralde cunku o ara kafamda bi araba parasına mı gidiyorum die geçiyodu ama evlilik biterse verilmiyo mu ya ?Allah korusun.. hani sana borcugibi die biliyordum
yok gülüm evliyken veriliyor, bir nevi hanımın güvencesi diyorlar.. ben istedim hatta beni gazladılar ondan istedim, yoksa istemeyecektim .. benimki de hala gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…