2016 Şubat Anneleri

Çok üzüldüm canım. Ne diyecegim bilmiyorum. Diğer dertler neyse takma der otururuz .. ama unutma bebişin bu dünyadaki en önemli şey.. onun için biraz daha dirençli olmaya çalış.

Hay Allah canım ya çok üzüldüm,eşin hamile yakında baba olacaksın nasıl bir nefistir bu insan saçma sapan bir gece için nasıl düşünmeden atar geleceğini çöpe aklım almıyor bebeğini düşün canım Allah gönlüne ferahlık versin. İki seçenek var sanırım önünde ya affedip unutacaksın imkansız gibi dursa da yada ayrılmayı seçeceksin ama önce biraz sakinleşmeyi bekle salim kafayla düşünmeye çalış. Herkesin kendi hayatı ama şu hayatta unutup affedemeyeceğim tek şey sadakatsizlik inşallah olmamıştır öyle birşey hem bunları yapıp bir de fotoyla mı belgelemiş kendi kendine

Bir gece de değil uç ya da dört gece hep farklı kadınlar. Kendimi mutsuzluktan olecekmiş gibi hissediyorum

Kıyamam size canım ya Allah eşini bildiği gibi yapsın ne bebeğini ne annesini düşünmüş inkar mı ediyor kabul etti mi canım
Inkar edecek birşey yok fotolar var. Ama çok sarhoştum muhabbeti yapıyor. Ams ben onun her halini biliyorum gram sarhoş değil. Hadi bir gece sarhoş her gece mi. Bile isteye yaptı ne yaptıysa hala durust olmuyor kıvırmaya çalışıyor

Ukraynaya da eşlerin zaaflarına da lanet olsun.. Babam geldi aklıma.. Canim biraz sakinlesince kararini ver cok zor bir durum.. Allah yardimcin olsun insallah hakkinda en dogru karari verirsin

Anladım canım,sanırım herşey sende bitiyor önce sakin olmaya çalış sonrada karar vermek için düşün gerekirse fikirlerine,düşünce yapısına güvendiğin biriyle konuşup fikir alabilirsin. Herşeyin eksi ve artı yönlerini tart umarım hayırlısı ne ise o olur aileniz için

Kiyamam canım ya ama erkek milleti ışte diyecek söz bulamıyorum kimbilir daha kaçımızın esi de yapmıştır da bizler bilmiyoruz yada fırsatını bulsalar yaparlar yani bir anlık gaflete düşmüş senin esinde nefsine yenilmiş bence en azından yurtdışında yapmış bunu türkiye de bir sevgilisi olmasından yada başkasına aşık oldum ben demesinden bu derece daha iyi gibi karar senin tabi ama ben olsam affederdim ama tabi önce burnundan getirirdim

Özellikle gidilmis bir kaçamaksa bu. Sende ona istediğini yap . Ama bebeğin sana emanet tüm duygularından sen sorumlusun. Artik seni hissediyor duyuyor. Kafanı toplayacagin yalnız kalacağın biryere git .
Iliskin icin bir karsr vermen mi gerek kocan için bir ceza mı herşeyi düşünmek için eşinden uzaklaş.
Artık meleğin var yalnız degilsin.
Güç verir bebeğin sana .
Bende bol dua edicem allah gönlüne ferahlık versin.
Bütün erkeklerin gözünde rus bayanları vsr herkes hata yapar erkeklerin çoğuda bu konuda yanilabilir. Aldatır.
Sen ne düşünüyorsun nasılsın ? Onun aklını yerine adam akıllı nasıl getirebilirsin.

şu an bir şey düşünemiyorumbeni sevdiğini de biliyorum ve kahretsin ki ben de onu seviyorum. evlenirken ailemi bile karşıma aldım onla hiç istemiyorlardı. Devam edeyim diyorum ama nasıl güven duyarım bir daha iki dakika geç kalsa kafamda kurmacalar başlar. bir ömür böyle nasıl geçer kendimi çok yıpratırım. ayrılsam nasıl olur onu da düşünüyorum çok etkileir miyim çünkü seviyordum. ama şimdi suratına bakınca içimi nefret kaplıyor sanırım zamana ihtiyacım var. affetsem bile ben eskisi gibi olamam.

Canım benm inan çok üzüldüm Ama M3rv3_gkn çok haklı.. Önce sakinleş sonra her yönüyle düşün kafanda aceleyle yada kızgınlıkla bi karar alma .. Allah yardımcın olsun

affederdim diyorsunuz da ondan sonra güven ne olacak bir daha güvenemem ki iki gün evde bıraksam yalnız aklımda hep kuşkular olur bnları düşünüyorum en çok.

Selam canim benim de bugun kontrol vardi 29+6 yim bende.. 1632 gr 39 cm bizim oğlan.. Kafasi asagida dinlenmen lazim kendini yoruyor musun dedi.. Aslinda yoruldugumu hissetmiyorum ama dikkat edecegim artik.. Zamaninda saglikla gelsinler insallah

Bizimki de yorma kendini dedi. Artık calismayacagim. Senin de bebeğin özellikle kafasıni i celerken kasiklarindan mi bakıyor. Benim kafa karnimin epey aşağısında. İnşallah sağlıkla gelsin ler canim

Evet canım ben de burda okudum fitil ve ıgneyi. Ama hiç öyle bir şey demedi. 2.5 altı iğne filan yazıyordu sanki nette. Benim 24 sinir gibi. Yarin raporu almak için yine gidicem. Sorarım bi bakalım. Bir de imkanı çok olan bir yerde değiliz. Doktorların hepsinin hakkında olumsuz şeyler duyuyoruz. Napicaz bilmiyorum

Müdür haklı
cok degismisler 1 saatlik izni bile yaziyorlar .
Zaten artik müdürler eskisi gibi degil gec kalmak yorulmak demek yoruluyorsan adam izin al der. Ucretsiz izin almamak icin öğretmen anneler kendilerini fazla yoruyo dogumdan sonra kullanmak icin ama ben olsam izin alır yorulmazdim sende al .
Ayakta dursan belin ağrir otursan altdan sikistiryo ben oturamjyorum yayilmadan. Bi arkadasa rapor sonra izin vercekmis bi doktor istersende öyle yap vucuduna yüklenme bu dünyaya bu kadsr yorulmak icin gelmedin öğretmenim.

affederdim diyorsunuz da ondan sonra güven ne olacak bir daha güvenemem ki iki gün evde bıraksam yalnız aklımda hep kuşkular olur bnları düşünüyorum en çok.
Oda eşinin elinde sana bundan sonra eskisi gibi davranamaz .
Güven vercek vermeye caliscak gerekirse ömrünün sonuna kadar.
Hata olarak düşün . Seni sevmiyor değil sonuçta probleminizde yok esinide en iyi sen biliyorsun ne yapacaksin terk edecekmisin bu çok zor bir karar hatasından daha zor bir karar.

Evet canım yaptir.bence banada yaptılar fitil ve ıgneyi. 2 ser kez erken doğum söz konusu olunca çigerleri gelişmiş olsun diye çünkü 34.haftada tamamlaniyormus inşallah daha erken gelmezler

Canim benim ya ama içimden bir ses bundan sonra daha mutlu olacaginizi söylüyor.
Bu dünya yalan dünya . Derdini ne kadar omuzundan indirmezsen o kadsr zarardasin durumu avantaja çevirip mutlu olacaksin inşallah inanıyorum.

Bir gece de değil uç ya da dört gece hep farklı kadınlar. Kendimi mutsuzluktan olecekmiş gibi hissediyorum
Hicbirsey çaresiz değildir.şimdilik oturup düşünmek zamanı gereğinden fazla hiddetlenmeden sakince bekleyip zamanla bişeye karar verebilirsin.Allah yardimcin olsun.Artık hayatındaki tek insan o değil birde bebeğin var canım.istersen eskisinden güçlü durup bununla üstesinden geleceksin.

İ
Canim benim ya ama içimden bir ses bundan sonra daha mutlu olacaginizi söylüyor.
Bu dünya yalan dünya . Derdini ne kadar omuzundan indirmezsen o kadsr zarardasin durumu avantaja çevirip mutlu olacaksin inşallah inanıyorum.
İnşallah dediğin gibi olur ama ben onun suratına bile bakmak istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum biraz zaman geçsin dediğiniz gibi kararımı ona göre vereceğim eğer içim soğumaz da hep böyle kalırsa zaten sonrası diye birşey olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…