Çok üzüldüm canım. Ne diyecegim bilmiyorum. Diğer dertler neyse takma der otururuzKızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor
Hay Allah canım ya çok üzüldüm,eşin hamile yakında baba olacaksın nasıl bir nefistir bu insan saçma sapan bir gece için nasıl düşünmeden atar geleceğini çöpe aklım almıyorKızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor
Bir gece de değil uç ya da dört gece hep farklı kadınlar. Kendimi mutsuzluktan olecekmiş gibi hissediyorumHay Allah canım ya çok üzüldüm,eşin hamile yakında baba olacaksın nasıl bir nefistir bu insan saçma sapan bir gece için nasıl düşünmeden atar geleceğini çöpe aklım almıyorbebeğini düşün canım Allah gönlüne ferahlık versin. İki seçenek var sanırım önünde ya affedip unutacaksın imkansız gibi dursa da yada ayrılmayı seçeceksin ama önce biraz sakinleşmeyi bekle salim kafayla düşünmeye çalış. Herkesin kendi hayatı ama şu hayatta unutup affedemeyeceğim tek şey sadakatsizlik inşallah olmamıştır öyle birşey hem bunları yapıp bir de fotoyla mı belgelemiş kendi kendine
Kıyamam size canım ya Allah eşini bildiği gibi yapsın ne bebeğini ne annesini düşünmüş inkar mı ediyor kabul etti mi canımBir gece de değil uç ya da dört gece hep farklı kadınlar. Kendimi mutsuzluktan olecekmiş gibi hissediyorum
Inkar edecek birşey yok fotolar var. Ama çok sarhoştum muhabbeti yapıyor. Ams ben onun her halini biliyorum gram sarhoş değil. Hadi bir gece sarhoş her gece mi. Bile isteye yaptı ne yaptıysa hala durust olmuyor kıvırmaya çalışıyorKıyamam size canım ya Allah eşini bildiği gibi yapsın ne bebeğini ne annesini düşünmüş inkar mı ediyor kabul etti mi canım
Ukraynaya da eşlerin zaaflarına da lanet olsun.. Babam geldi aklıma.. Canim biraz sakinlesince kararini ver cok zor bir durum.. Allah yardimcin olsun insallah hakkinda en dogru karari verirsinInkar edecek birşey yok fotolar var. Ama çok sarhoştum muhabbeti yapıyor. Ams ben onun her halini biliyorum gram sarhoş değil. Hadi bir gece sarhoş her gece mi. Bile isteye yaptı ne yaptıysa hala durust olmuyor kıvırmaya çalışıyor
Anladım canım,sanırım herşey sende bitiyor önce sakin olmaya çalış sonrada karar vermek için düşün gerekirse fikirlerine,düşünce yapısına güvendiğin biriyle konuşup fikir alabilirsin. Herşeyin eksi ve artı yönlerini tart umarım hayırlısı ne ise o olur aileniz içinInkar edecek birşey yok fotolar var. Ama çok sarhoştum muhabbeti yapıyor. Ams ben onun her halini biliyorum gram sarhoş değil. Hadi bir gece sarhoş her gece mi. Bile isteye yaptı ne yaptıysa hala durust olmuyor kıvırmaya çalışıyor
Kiyamam canım ya ama erkek milleti ışte diyecek söz bulamıyorum kimbilir daha kaçımızın esi de yapmıştır da bizler bilmiyoruz yada fırsatını bulsalar yaparlar yani bir anlık gaflete düşmüş senin esinde nefsine yenilmiş bence en azından yurtdışında yapmış bunu türkiye de bir sevgilisi olmasından yada başkasına aşık oldum ben demesinden bu derece daha iyi gibi karar senin tabi ama ben olsam affederdim ama tabi önce burnundan getirirdimKızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor
Özellikle gidilmis bir kaçamaksa bu. Sende ona istediğini yap . Ama bebeğin sana emanet tüm duygularından sen sorumlusun. Artik seni hissediyor duyuyor. Kafanı toplayacagin yalnız kalacağın biryere git .Kızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor
şu an bir şey düşünemiyorumbeni sevdiğini de biliyorum ve kahretsin ki ben de onu seviyorum. evlenirken ailemi bile karşıma aldım onla hiç istemiyorlardı. Devam edeyim diyorum ama nasıl güven duyarım bir daha iki dakika geç kalsa kafamda kurmacalar başlar. bir ömür böyle nasıl geçer kendimi çok yıpratırım. ayrılsam nasıl olur onu da düşünüyorum çok etkileir miyim çünkü seviyordum. ama şimdi suratına bakınca içimi nefret kaplıyor sanırım zamana ihtiyacım var. affetsem bile ben eskisi gibi olamam.Özellikle gidilmis bir kaçamaksa bu. Sende ona istediğini yap . Ama bebeğin sana emanet tüm duygularından sen sorumlusun. Artik seni hissediyor duyuyor. Kafanı toplayacagin yalnız kalacağın biryere git .
Iliskin icin bir karsr vermen mi gerek kocan için bir ceza mı herşeyi düşünmek için eşinden uzaklaş.
Artık meleğin var yalnız degilsin.
Güç verir bebeğin sana .
Bende bol dua edicem allah gönlüne ferahlık versin.
Bütün erkeklerin gözünde rus bayanları vsr herkes hata yapar erkeklerin çoğuda bu konuda yanilabilir. Aldatır.
Sen ne düşünüyorsun nasılsın ? Onun aklını yerine adam akıllı nasıl getirebilirsin.
Canım benm inan çok üzüldümKızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor
affederdim diyorsunuz da ondan sonra güven ne olacak bir daha güvenemem ki iki gün evde bıraksam yalnız aklımda hep kuşkular olur bnları düşünüyorum en çok.Kiyamam canım ya ama erkek milleti ışte diyecek söz bulamıyorum kimbilir daha kaçımızın esi de yapmıştır da bizler bilmiyoruz yada fırsatını bulsalar yaparlar yani bir anlık gaflete düşmüş senin esinde nefsine yenilmiş bence en azından yurtdışında yapmış bunu türkiye de bir sevgilisi olmasından yada başkasına aşık oldum ben demesinden bu derece daha iyi gibi karar senin tabi ama ben olsam affederdim ama tabi önce burnundan getirirdim
Selam canim benim de bugun kontrol vardi 29+6 yim bende.. 1632 gr 39 cm bizim oğlan.. Kafasi asagida dinlenmen lazim kendini yoruyor musun dedi.. Aslinda yoruldugumu hissetmiyorum ama dikkat edecegim artik.. Zamaninda saglikla gelsinler insallah
Canım istirahat çok önemli elbette ama 2 önemli şey daha var acaba doktorun sana önerdi mi 1. si progestan fitil kullanmak servix boyunu uzatıyor açılmayı engelliyor 2. si bebeğin erken doğuma karşı ciğerlerini geliştirmek için celestone diye bir iğne yapılıyor onu yaptılar mi sana bunlardan biri özellikle 2. si yapilmadiysa başka doktora gitmeni öneririm ben
Müdür haklıCanimmüzüldüm.. Halbu ki böyle olmaması gerek .. Ya aslında konussan yuzyuze mudure Hnm ile. Sağlıklı hissediyorsan kendini 35 de ayrılmak daha iyi tabii bebekle daha çok.vakit geçireceksin. Kalemdekiler idare etme imkânı yok mi peki?
Ya baktın oluru Yok cik canım izine, havalar da bozuyor iyice, evde dinlenirsin..
Ücretsiz doğum iznini ne kadar kullanacaksin bu arada
Oda eşinin elinde sana bundan sonra eskisi gibi davranamaz .affederdim diyorsunuz da ondan sonra güven ne olacak bir daha güvenemem ki iki gün evde bıraksam yalnız aklımda hep kuşkular olur bnları düşünüyorum en çok.
Evet canım yaptir.bence banada yaptılar fitil ve ıgneyi. 2 ser kez erken doğum söz konusu olunca çigerleri gelişmiş olsun diye çünkü 34.haftada tamamlaniyormus inşallah daha erken gelmezlerBizimki de yorma kendini dedi. Artık calismayacagim. Senin de bebeğin özellikle kafasıni i celerken kasiklarindan mi bakıyor. Benim kafa karnimin epey aşağısında. İnşallah sağlıkla gelsin ler canim
Evet canım ben de burda okudum fitil ve ıgneyi. Ama hiç öyle bir şey demedi. 2.5 altı iğne filan yazıyordu sanki nette. Benim 24 sinir gibi. Yarin raporu almak için yine gidicem. Sorarım bi bakalım. Bir de imkanı çok olan bir yerde değiliz. Doktorların hepsinin hakkında olumsuz şeyler duyuyoruz. Napicaz bilmiyorum
Canim benim ya ama içimden bir ses bundan sonra daha mutlu olacaginizi söylüyor.şu an bir şey düşünemiyorumbeni sevdiğini de biliyorum ve kahretsin ki ben de onu seviyorum. evlenirken ailemi bile karşıma aldım onla hiç istemiyorlardı. Devam edeyim diyorum ama nasıl güven duyarım bir daha iki dakika geç kalsa kafamda kurmacalar başlar. bir ömür böyle nasıl geçer kendimi çok yıpratırım. ayrılsam nasıl olur onu da düşünüyorum çok etkileir miyim çünkü seviyordum. ama şimdi suratına bakınca içimi nefret kaplıyor sanırım zamana ihtiyacım var. affetsem bile ben eskisi gibi olamam.
Hicbirsey çaresiz değildir.şimdilik oturup düşünmek zamanı gereğinden fazla hiddetlenmeden sakince bekleyip zamanla bişeye karar verebilirsin.Allah yardimcin olsun.Artık hayatındaki tek insan o değil birde bebeğin var canım.istersen eskisinden güçlü durup bununla üstesinden geleceksin.Bir gece de değil uç ya da dört gece hep farklı kadınlar. Kendimi mutsuzluktan olecekmiş gibi hissediyorum
İnşallah dediğin gibi olur ama ben onun suratına bile bakmak istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum biraz zaman geçsin dediğiniz gibi kararımı ona göre vereceğim eğer içim soğumaz da hep böyle kalırsa zaten sonrası diye birşey olamazCanim benim ya ama içimden bir ses bundan sonra daha mutlu olacaginizi söylüyor.
Bu dünya yalan dünya . Derdini ne kadar omuzundan indirmezsen o kadsr zarardasin durumu avantaja çevirip mutlu olacaksin inşallah inanıyorum.
Amin. Evet ama izne ayrildim. 2 haftadirda kalan izinlerimi kullandim evdeyim. Evde bile zorlaniyorum yani. Sen calisiyomusunaynen.. Dr um 34 den sonra daha ağır olacaksın demişti . Allah yardımcımiz olsun canım. Çalışıyor musun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?