2016 Şubat Anneleri

Kasigimdaydi benimkinin basi da.. Ama rahim agzi boyu ile ilgili birşey soylemedi kendini yormussun dedi. Aralikta gelmesini istemeyiz bebegin dedi, korktum.. Ciger gelistirici falan hic söylemedi zaten ki ben dr uma çok guvenirim suan gerekli gormemistir..

Gecmis olsun canim Cok zor bir durum gercekten. Esin sanirim is icin gitmisti oraya degil mi, yada firmalar goturuyor gezdirmek icin. Bu durumu yasayan o kadar cok insan tanidim ki. Bence bu ilk degildir ve son da olmayacak. Bu durumu normal karsiliyor baksana. Sarhostum deyip geciyor. Baska bi zamanda sarhos olur yaparim diyor utanmadan. Bahane de hazir esim hamile ! Sakin bu numaralara gelme. Bosanmayi da dusunme bence hemen. Cunku ortada duygusal bir durum yok evet cok igrenc birsey ama onun amaci belli o kadinlarla sadece kendi kendini tatmin ediyor. Senin nasil durdugun onemli gerekirse bir destek al ama su donemde sakin ha sakin kendini yipratma aglayip dovunme de perisan halin onu etkilemez emin ol. Saglam durarak bu isin ustesinden gelebilirsin

Ne diyecegimi bilemedim canim cok taze daha ama ne yapmayi dusunuyorsun

Günaydın annişlerrr ...

Geçen hafta cumartesi günü 50 gram şeker yüklemede açlık:89 tokluk:179 çıkmıştı. Doktorum tekrar yükleme yapalım 3 saaatlik 100 gram şeker yüklemesi yaptırcaksın dedi. tamam dedim ve dün yaptırdım.

Açlık:82
1.saat:168
2.saat:145
3.saat:112

çıktı sonuçlarım.. Doktorum tamam sorun yok dedi. Ama şekere yinede çok girme dedi. Siz nasıl dikkat ediyorsunuz bu tatlı konusunda?

Günaydın canım benimde şekerim biraz yüksek çıkmıştı 75mg yüklemeye göre sonra 3 günlük takip yapıldı değerlerim günlük yediklerime göre çok çok iyi çıktı banada doktorum dikkat et dedi bir aydır tatlı yediğim gün muz mandalina gibi şekerli meyveleri yemiyorum pilav ve makarnayı haftada iki kez tüketiyorum yarım porsiyon yiyorum ama dolu dolu değil birde gece süt içiyorum içine tarçın atıyorum bir çay kaşığı kadar tarçın şekeri dengeliyor aklında bulunsun canım önceden her gün yürüyordum ama şimdi iki üç günde bir 45 dk yürüyorum günlük aktivitemin dışında bunlara rağmen az önce doktordan geldik 2 kilo almışım doktor normal artık bebekte ağırlaşıyo dedi çok şükür kuzumun boyuda kilosuda iyiymiş

Ben çok fazla süt içemiyorum canım ama geçen haftaa şekerim yüksek çıkınca tatlı yemedim bi tek aşure yedim. Dün de sonucum iyi çıktı çok şükür.. ben çok kilo aldım bir anda. 1 buçuk ayda 6 kilo aldım 48 kiloyla doktoruma gittim dün tartıldım 62 kilo olmuşum. bundan 2 hafta önce tarlıldığımda 61 kiloydum. demekki 2 hafta içinde 1 kilo daha almışım. çok şükür bebeğimin kilosu da boyuda iyi tabi sorunumuz yok. Sadece ben biraz fazla kilo aldım. çevremdeki arkadaşlarımda kilo aldın diyorlar ve boyumda 155 olduğ için haliyle kilolu gibi görünüyorum...

Allah sabrini versini canim insan bogle biseyle karsilastigi an ne yapacagini sasirir sadece öfke konusur. Canim resimleri yanlis anlamis olabilirmisin?

Canım şu dönemde ayrılık seni daha çok üzer gibi geliyor kulağa. Seviyorum diyorsun çünkü. Önce sakinleş. Düşün. Cezasını da mutlaka ver bence de. Sonrası tabi ki sana kalmış senin kararın.

Allah korusun canım. BenimKi de panik olma dedi. Hiçbir tedavi vermedi. Ben bi de devlette bi doktor varmış iyi diyorlar ona gideceğim. İçim rahat olsun. Doktorlara givenrlemiyorum

Canımm benimm. Kendimi senin yerine koyunca sarhos olup yaptığı bir hata diye düşünürdüm tabi burnundan fitil fitil getirirdim ama yanlış anlama da 4 gun aynı şeyi baska kadınlarla da yapmak aranmak gibi bişey olmus belliki ertesi gun vicdan yapmamıs pişman olmamıs ve devam etmiş.. Çok üzüldüm. Bence çok iyi düşün bebeğinin babası o. Onu affetmen de onun elinde seni guvenını geri kazanmak için çırpınması gerekıyor. Ama sakın üzülme bundan sonra o düşünecek yana yakıla çok fena yakalanmış. Kendini yıpratma bebegini düşün bir kaç gun baska bi yere gitsen..

H heridigine üzüldüm rabbim ferahlık versin insAllah yüreğine. Ayrıl diyemem ama sineye çek otur demek de içimden gelmiyor. Annem ile babam 18 yıl oldu bosanali ve konu aldatma. Ama babamin karakterinde vardı birine bağlanma babalik hissiyati yok onda. Yabancı kadin ile de evlendi 2 çocuk yaptı onu da aldatip boşandı şimdi arada facebookta görüyorum her gün biriyle. Çünkü yapısı bu değişmez. Evlilikmis cocukmus peehhhh. kendi deyimi ile ruhu özgürlükçüymüş

Senin eşinde dikkat edeceğin en önemli sey bu adamdan baba olur mu ?

Allah sabrini versini canim insan bogle biseyle karsilastigi an ne yapacagini sasirir sadece öfke konusur. Canim resimleri yanlis anlamis olabilirmisin?
öpüşürkenki resimleri mi otel odasındaki çıplak kadın fotoğrafını mı yanlış anlamış olabilirim bilmiyorum.

öpüşürkenki resimleri mi otel odasındaki çıplak kadın fotoğrafını mı yanlış anlamış olabilirim bilmiyorum.
Kendimi yerine koyduğumu hayal edemedim,empati kuramadım.çok zor bir durum demek bile az kalır.napıyosun şimdi? Ne bileyim napcaksın? Ay aklına bişey de gelmiyor insanın.doğru Yanıt yok.senin yapmaya karar verdiğin şey en doğru olacak.

Canim ozellikle en duygusal zamanlarimizda yasadigin olaylar gercekten cok kotu bi durum. Ama bebegin icin guclu olmak zorundasin kadinlarin maalesef kaderi bu. Ne yasarsak yasayalim cocuklarimiz icin guclu olmak zorundayiz Rabbim bu donemi senin ve bebeginin en hafif sekilde atlatman icin yardimci olsun su an kafani oyalamak icin calis bebegine zarar vermeyecek islerle oyala kafani. Bi kac gun icinde sakinlesir kararini verirsin. Allah hepimize icinde Allah korkusu olan vicdanli dusunceli hayirli vefali esler cocuklar nasip etsin

biliyorum çok korkunç..ama şuan hiçbirşey 29 haftalık bebeğinden daha mühim değil, boşver napmış olursa olsun bu süreçte kafanı yorma bunu düşünme.bebeğin bir doğsun sağlıkla sıhhatle ondan sonra düşünürsün ne yapacağını.
bebeğine zarar verir bu konuyu konuşman açman bile. bebişlerimizin hiçbir günahı yok..bunu iyi düşün..ona zarar verecek herşeyden uzak dur.düşünsene sen n eyersen onu yiyen içtiğiini içen sen üzüldüğünde üzülüp sen strese girdiğinde strese giren masum bir minik var sen yaşadığın kadar yaşar sana kanının damlasına muhtaç.onu düşün.sadece onu. biliyorum söylemesi kolay diyeceksin ama kendini böyle teskin et lütfen o fofoğraflardan mutlaka bi ark ına gönder saklasın senin için, yer, gelicektir.
birdaha da sakın bakma düşünme ac komedi filmleri falan izle...DÜŞÜNME..
:'(

merhaba kızlar nasılsınız sıze bır sorum olacaktı kartal avıcenna dr bırsen tursuna yada dr fatıh bırol a dogum yaptıran yada onlara gıden varmı cok kararsızım dogumada az kaldı ne yapacagım bılemedım

Canım orada tavsiye edebileceğim doktor Şeyma hanım sadece. Ben Birsen hanıma daha önce gittim ama kötü bir tecrübeyle bebeğimi düşürdüğümde kürtajımı yaptı başarılı geçti fakat muayene ettiği oda da bi kaç hasta birden içeri alıyor ve hiç hoş olmuyor açıkcası pek mahremiyet söz konusu olmuyor ama yine de senin tercihin tabi ki

merhaba herkese,doktordan geldim,27+6 1285gram olmus. cok az önden gidiyor dedi.suyum onceki kontrole gore biraz azalmis yani normale donmus ama sekee dikkat et dedi. Myomu sordum sezeryan mi olcak dedim,sonradan ikinci bi ameliyat olmamak icin dogumda cikarabilmek icin sezeryan yapiyoruz genelde ama onu simdi dusunme bakariz dedi
esneyip durdu pozumuzu da aldik bu arada

Eklentiler

• image.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 124
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…