2016 Şubat Anneleri

Oğlum bugün çok hareketli . 31+0 olduk. Cok gerdiriyor karnimi. Sol tarafimda kımıl kımıl. Ders anlatırken bile bugün elimle tutmak zorunda kaldım. Bu kadar hiç gerdirmemisti her hafta çok hızlı değişimler oluyor vücudumda. İnanamıyorum...

Maşallah.. Doğum tarihlerimiz yakın kaç kilo aldınız ?

Evet maşallah da bu kadar hareket bazen urkutuyor. Bir haftadır tartilmadim. 7-8 kilo aldım sanirim. Siz
60 kilo ile hamile kaldim su an 71 kiloyum pek dikkat etmedim bir de en cok son haftalarda kilo aliniyor diyorlar sanirim bi 20 kilo alcam bu gidisle :/

Hergün ayni uykusuzluk...bugunbdoktor kontrolüm vardi prensesim 1280 gr 38 cm olmus kan uyusmazligi ignesi yaptirdim ay ne yakti anlatamam 1 saat yureyemedim agridan cok agir geldi igne. 100 gr seker testi yaptirdim tukendim resmen bugün sukur iyi cikti sonucum. Daha yeni yeni kendime geliyorum. Herkese bol huzurlu geceler tatlı annişler

60 kilo ile hamile kaldim su an 71 kiloyum pek dikkat etmedim bir de en cok son haftalarda kilo aliniyor diyorlar sanirim bi 20 kilo alcam bu gidisle :/

Alalım en güzel kilolu hallerimiz bunlar. Sağlıklı olsun da :)) veririz inşallah. Kilodan korkmuyorum ben :) zamanında diyetisyenle çok kilo verdim. Bunu da veririz inşallah :)

haklısın canım ya herkes bişe diyor işte. ikizde ayrı zor valla. araba kocaman oluyor :)
Kocaman olmasi yaninda teklerdeki fonksiyonlarin cogu olmuyor. Tek kriterin en hafifi kucugu hangisi diye secmek oluyor. Acilis gunu gittim bende toker bebeye. Cogu araba icimde kaldi o arabayida birlestirme aparatiyla kullanirmiyiz diye denedik ama cok buyuyordu. Artik ikiz arabasi aldik bizde babymallden

Kızlar bazen karnım sertleşiyor ikiz gebeliğim birini daha çok hissediyorum diğeri daha az neden ki? Napabilirim
Bende senin gibi gecen gece acile gittim. Gun boyu sol tarafimda bi hareket yoktu sag hic durmuyordu. Gece de uyuyamadim esime soyleyince o da korktu sabaha karsi artik acile gittik. Megerse birisi tamamen sagdaymis oburunun de solda sadece kafasi varmis govdesi ayaklari sagdaymis o yuzden sol tarafta hareket yokmus. Seninde bebeklerin konumuyla ilgili olabilir canim ama geme de bi acile gitmeni tavsiye ederim icin rahatlar

Hiç üzülme canım benim her yerim çatladı diyebilirim ki önlem aldığım halde ve en kaliteli kremi kullandığım halde. Boşver bu da anneliğin en özel yanı olsun bebişlerimiz iyi olsun da
Ben de vazelin bebe yagi lierac ve eine mi oyle bi yag kullaniyorum ama karnim harita oldu. Benimkiler ikiz ve birden bire karnim buyudu ve birden bire de catladi ama umrumda degil saglikli dogsunlar bikini giymesemde olur

Hergun oldugu gibi gene yar yine bana haram geceler modundayim yatmakta zor nefes almak bile zor sabahi zor ediyorum ben ya. Allahtan artik ise gitmiyorum

Günaydın kizlaarrr... Bizim oğlan tüm gece kipir kipr su anda da öyle . gece kuşu olucaz sanırım. Ben uyuyamiyorum esimi de uyutmuyorum sabah 5 bucukta kalkkyir zaten.. Tüm gece sağa dön ogluş birden yumruklasin beni sola dön rahatla.. Ay artık omzum agriyor.. Sırt üstü yatmakda güzel oluyo ama endişeleniyorum işte.

Saat 2den beri yatakta donuyorum sirt ustude yatamiyorum nefesim kesiliyor daha da agirlasacakmisiz bir de

Günaydın canım. Synı dert bendede var yolculadım eşimi uykumda kaçtı benim oğlanda kıpır kıpır :)

Evet :) aslında eşim horlamasa belki daha rahat uyuycam ama baba oğul uyutmuyorlar beni yaklaşık 3 aydır uykular haram
Ayniyiz kız valla benim esimde horluyor, yan dön diye sinirle bagriyirum bazen sonra üzülüyorum ne oldu Askim diye bi uyanıyor ama Dr a gidelim diyorum ona da gelmiyor. Zaten azıcık uyuyorus.

Ayniyiz kız valla benim esimde horluyor, yan dön diye sinirle bagriyirum bazen sonra üzülüyorum ne oldu Askim diye bi uyanıyor ama Dr a gidelim diyorum ona da gelmiyor. Zaten azıcık uyuyorus.
Biz gittik ameliyat dedi bende gece sürekli uyandırıyorum sonrada içim acıyo zaten 5:30 da uyanıyo bide ben uyutmuyorum adamı bazen gidip koltukta yatıyorum huzur vereyim diye

Kızlar kendimi çok çaresiz hissediyorum o yüzden buraya yazıyorum kime anlatsam bilemedim. Kocam beni aldatmış dun gece fotoları gördüm dört gün ukraynaya gitmişti barda kadınlarla öpüşürken fotolar var otrl çıplak kadın fotosu sildim sanmış ama silinmemiş herhalde. Ben ne yapacağım kafayı yicem bebeğime birşey olacak diye korkuyorum. Severek evlendik ve hiçbir sorunumuz yoktu utanmadan hala beni sevdiğini söylüyor

Günaydıınn kızlar bu çatlaklara çok takılıyorsunuz ve boşa para veriyorsunuz çatlayacak olan çatlıyor zaten.. maalesef ne yaparsanız yapın ilerki haftalarda nstye girdiğinizde diğr hamişlerin göbüşlerini göreceksiniz.. ne harita gibi çatlıyanlar var. Bunları takmayın kafaya özellikle bir iki çiziki olanlar onları görünce şükredeceksiniz haline takılmayın keyfini yaşayın..
Aynı şey gögüsleriniz içinde geçerli şimdi boşuna krem almayın sürmeyin desem birsürü kızan çıkar ama yara olan olacaakk kaçış yok. Krem kullanan arkadaşlarımda kaçamadı yaradan..
Yara olunca kendi sütünüz ile iyileştirmeye çalışın emzirdikten sonra memeyi kapatırken takın kalkanı kelebegi ne varsa yanii.. bırakın sütünüz aksın damla damla o iyileştiriyor. Soylemedi demeyin.. ama tabi kremleri olanlar sürsün yine. Sadece zaten yara olacak olan olacak kaçımış yok bilin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…