2016 Şubat Anneleri

Doktor normal dedi canim. Senin bebis erkekse eger ondan kilosu fazla cikabilir. Benimki kiz. Hani normaldede erkekler tartida fazla cikarya. Anne karni icinde gecerlimi bilmiyorum. Tamamen ben uydurdum :)

Canım ne ile sildin dolabı

bana da ılk defa verdı canım renklı. Belkı guzel bı pozunu yakalayamamıstır

Cok sevindim canim, ben ilk geldigim sene donuyorum sandim klima isisi beni kesmemisti istanbulda kalorifere alisik oldugumdan bu besinci senem alistim artik. Ama yagmur baslayinca durmuyor burda maalesef

Canım benim de 29+5 te 1480 grdi. Normal heralde. Ama benim de kafama takıldı şimdi. Bi 1600 olsalar fena olmazdı gibi. Süt ceviz protein takilalim bakalim

Cok sevindim canim, ben ilk geldigim sene donuyorum sandim klima isisi beni kesmemisti istanbulda kalorifere alisik oldugumdan bu besinci senem alistim artik. Ama yagmur baslayinca durmuyor burda maalesef
Yok canm ısınmada sorun yaşamadım ama yağmur çok fena cidden.. Çok ürkütücü bide o selden sonra daha korkunç oldu sevmiyorum artık

Maşallah bebeğine canım. Bnm ki hiç göstermiyor yüzünü

Benımkı de esnıyodu agzını acıp acıp duruyodu ama sansıma poz yakaladı

Maşallah bebeğine canım. Bnm ki hiç göstermiyor yüzünü

Ben de ılk defa renklı gordum canım, gecen gıttıgımde de poposu havada yuzu asagıdaydı gorememıstım

Kızlar doğumdan önce lavman yapılıyomuş nasıl yapılıyor acaba bilen var mı?

İlk defa duydum bn
Evet sezeryandada normal doğumdada lavman yaparlar. Acı veren birşey degil. Yatakta yan yatıyorsun arka taraftan makattan küçük bir tüp ile ilacı sıkıyorlar. 5 dk sonra tuvaletin geliyor bagırsaklarını boşaltıyorsun. Sonrada sezeryan ise sonda takıyorlar...
Sezeryan dogumdan sonrada tuvaletini kontrol ediyorlar. Büyük tuvaletini yapmadan yada gaz çıkarmadan eve göndermiyorlar. ve gerçektende gaz çıkarmak çok zor

Öyle ama bizde yine kendimiz için katlanmaya calısıyoruz şimdilik... 1. Bebek burada olunca lojmanda oturduğumuz için kendim bakabileceğim yardımcı bi ebeyle anlaştım o işlere bakarken ben bebeğimle kendim ilgilenebileceğim bu bizim için önemli bir artı 2. Si ciddi maas farkı var merkeze göre ve bizim şimdiki maasımıza göre ödemelerimiz yani merkeze gitsek sabit kredilere bile yetmez maaşlar 3. Eşimin puanı cok iyi ödemeler bitip bebek biraz buyuyene kadar daha iyi olacak ve direk istediğimiz yere geçebileceğiz.. Şimdi merkezde otursak hem maddi hem bakıcı hem zaman hiç bir avantaj kalmayacak mecbur sabrediyoruz gençken ne yapabilirsek diye.. Ama iyice bunalmadık değil hani

Yatarken mi bolaltıyosun tuvalete giderek değil heralde? Sezeryanda mı zor oluyor gaz çıkarmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…