Doktor normal dedi canim. Senin bebis erkekse eger ondan kilosu fazla cikabilir. Benimki kiz. Hani normaldede erkekler tartida fazla cikarya. Anne karni icinde gecerlimi bilmiyorum. Tamamen ben uydurdum :)canım benım bebek 29 haftada 1.800 kg dı doktoruna sormadınmı nasıl dıye ama eyer kılolu bebek ıstıyosanda kasar ye muz ye süt iç kansızlık bendede var gecen hafta tahlıl sonucunda 9 za dustugunu soyledı doktor ve ılac degıstırdık maltofer kullanuyordum sımdı gyno ferro sanol a basladım gunde 1 tane bence kafana takılan bsey varsa bunu doktoruna sor canım
Canım ne ile sildin dolabıBebişimin dolabını şifonyerini sildim şükür, bi beşik kaldı o da sonra inş
Bugün evde olduğum için epey temizlik yaptım çok yoruldum, kızımın cicilerinin bir kısmını da yıkadım, kuruyunca 2.makine çalışcak, keşke haftasonu tatili hemen bitmese, işe gidince haftaiçi hiç halim olmuyo, oysa haftasonu nasıl heyecanla kızıma hazırlık yapıyorum
maşallah bebişine çok tatlı gözüküyo yumuk yumuk :) bende özele gidiyorum ankarada başkent hastanesi ne doktorum bana böyle renki vermiyo ultrasyon görüntüsünü hep siyah beyaz veriyo acaba makinasımı eski
çok güzel olmuş. güle güle kullan canım. terliğin tabanı yüksek mi ve yüksekse nereden aldın ?kızlar terliğimle tacımı bitirdim az öncenasıl olmuş
Cok sevindim canim, ben ilk geldigim sene donuyorum sandim klima isisi beni kesmemisti istanbulda kalorifere alisik oldugumdanValla canm inanır mısın üstümde kısa kollu atletim bile yokRahatımda yani. Ben kayserili olduğum için etkilemedi galiba soğuk beni bizm orda şuan -10larda gidiyo hava kâr yağıyomuş ve Aralık 16da ordayım Orası inanılmaz soğuk olduğu için çok güzel geldi buranın havası :) .. Ama yağmuru çok korkutuyo
Canım benim de 29+5 te 1480 grdi. Normal heralde. Ama benim de kafama takıldı şimdi. Bi 1600 olsalar fena olmazdı gibi. Süt ceviz protein takilalim bakalimArkadaslar 29+6 da bebegim tam 1,5 kilo ve 37-38 cm. Normal mi ?
Ayrica bende kansizlik ciktihgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
Bacaklarimda da varisler buyudu. Embole onleyici Corap kullnmaya basladim.
Ultrasondaki gramdan daha az Doğuyolar demekki böyle düşünüyorum aklima baska birsey gelmedi ben internette baktim zayıf degil de diyemiyorsun tabi git internetde doğur derNiye zayif dedi acaba
sağ ol canım inş hep beraber. tabanı yüksek canım. ben ankara dayım. ulusta Suluhan diye bi yer var oradan aldım. gitti gidiyor ve n11 de falan da varçok güzel olmuş. güle güle kullan canım. terliğin tabanı yüksek mi ve yüksekse nereden aldın ?
Yok canm ısınmada sorun yaşamadım ama yağmur çok fena cidden.. Çok ürkütücü bide o selden sonra daha korkunç oldu sevmiyorum artıkCok sevindim canim, ben ilk geldigim sene donuyorum sandim klima isisi beni kesmemisti istanbulda kalorifere alisik oldugumdanbu besinci senem alistim artik. Ama yagmur baslayinca durmuyor burda maalesef
Maşallah bebeğine canım. Bnm ki hiç göstermiyor yüzünümerhaba herkese,doktordan geldim,27+6 1285gram olmus. cok az önden gidiyor dedi.suyum onceki kontrole gore biraz azalmis yani normale donmus ama sekee dikkat et dedi. Myomu sordum sezeryan mi olcak dedim,sonradan ikinci bi ameliyat olmamak icin dogumda cikarabilmek icin sezeryan yapiyoruz genelde ama onu simdi dusunme bakariz dedi
esneyip durdu pozumuzu da aldik bu arada
Maşallah canım senin ki ne güzel poz vermiş benim kız pek nazlı olacak gibi doktor tam yüzüne yaklaşalım net bi görüntü için dedi resmen iki sn ya gördük görmedik başladı esnemeye elini koydu yüzüne bide dolayısıyla bulanık bi hal aldı 25 aralıkta tekrar gidicem bugün tam 30+5 olmuş bebişim doğumu konuşmak için erken dedi benim doktorda
Maşallah bebeğine canım. Bnm ki hiç göstermiyor yüzünü
İlk defa duydum bnKızlar doğumdan önce lavman yapılıyomuş nasıl yapılıyor acaba bilen var mı?
Ben de az önce başka bi grupta gördüm doğumda büyük abdest kaçabiliyormuş o yüzden lavman yapılıyormuş ama her hastane yapıyor mu acabaİlk defa duydum bn
Bağırsakları temizliyorlarmış canımKızlar doğumdan önce lavman yapılıyomuş nasıl yapılıyor acaba bilen var mı?
Bir ilaçla yapılıyor canım.ucu uzun bir aparat ile içeri ilaç veriyorlar.Kızlar doğumdan önce lavman yapılıyomuş nasıl yapılıyor acaba bilen var mı?
Kızlar doğumdan önce lavman yapılıyomuş nasıl yapılıyor acaba bilen var mı?
Evet sezeryandada normal doğumdada lavman yaparlar. Acı veren birşey degil. Yatakta yan yatıyorsun arka taraftan makattan küçük bir tüp ile ilacı sıkıyorlar. 5 dk sonra tuvaletin geliyor bagırsaklarını boşaltıyorsun. Sonrada sezeryan ise sonda takıyorlar...İlk defa duydum bn
Öyle ama bizde yine kendimiz için katlanmaya calısıyoruz şimdilik... 1. Bebek burada olunca lojmanda oturduğumuz için kendim bakabileceğim yardımcı bi ebeyle anlaştım o işlere bakarken ben bebeğimle kendim ilgilenebileceğim bu bizim için önemli bir artı 2. Si ciddi maas farkı var merkeze göre ve bizim şimdiki maasımıza göre ödemelerimiz yani merkeze gitsek sabit kredilere bile yetmez maaşlar 3. Eşimin puanı cok iyi ödemeler bitip bebek biraz buyuyene kadar daha iyi olacak ve direk istediğimiz yere geçebileceğiz.. Şimdi merkezde otursak hem maddi hem bakıcı hem zaman hiç bir avantaj kalmayacak mecbur sabrediyoruz gençken ne yapabilirsek diye.. Ama iyice bunalmadık değil haniCanım ya istifa etsenize yada ilçede merkezde bir yerde boş kadro açılmıyor mu oraya geçin yazık size de çok gencsiniz daha niye sıkıntı çekiyorsunuz bizde ilçede çalışıyoruz ama merkezde oturuyoruz 47 km mesafe hergün gidip geliyoruz ilçe çok kucuk ve yapacak bi şey yok diye böyle karar aldık sadece biraz masraflı oluyor ama ilçede daha iyi para kazanıyoruz karşılıyor oda onu sizde öyle birşey yapın bence önemli olan sizin mutlulugunuz ve huzurunuz
Yatarken mi bolaltıyosun tuvalete giderek değil heralde? Sezeryanda mı zor oluyor gaz çıkarmakEvet sezeryandada normal doğumdada lavman yaparlar. Acı veren birşey degil. Yatakta yan yatıyorsun arka taraftan makattan küçük bir tüp ile ilacı sıkıyorlar. 5 dk sonra tuvaletin geliyor bagırsaklarını boşaltıyorsun. Sonrada sezeryan ise sonda takıyorlar...
Sezeryan dogumdan sonrada tuvaletini kontrol ediyorlar. Büyük tuvaletini yapmadan yada gaz çıkarmadan eve göndermiyorlar.ve gerçektende gaz çıkarmak çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?