2016 Şubat Anneleri

Canm iyi yönlerinden bakmaya bak.. Şimdi dünyalarıda alsan en iyisini de bebeğn zaten bilemiycek ki annesi.. Büyüdüğü zaman telafisini yapabilirsn yani istediklerini alırsın oda farkında olacaktr bunun.. Sen kendini üzmeki bebeğn etkilenmesin

Bizimkilerin bi gelesi var heralde ama dursunlar zamaninda gelsinler oglum subattan once gelmek yok diye konusuyorum kendisiyle

Afra48 nasilsin canim buranin havasina alisabildin mi birden sogudu ilk kisini gecireceksen zorlanabilirsin

Ultrason cok güzelmis bebegede maşallah
Benimde 1441 gram çıktı 30+0 da internetten haftalik hesaba baktığımda normal çıkıyo.
Doktor zayif dedi . Bu standart kilo tablosuna giderse gayet iyi bence .

Eklentiler

• Screenshot_2015-12-03-17-57-12.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 166
Afra48 nasilsin canim buranin havasina alisabildin mi birden sogudu ilk kisini gecireceksen zorlanabilirsin
Valla canm inanır mısın üstümde kısa kollu atletim bile yok Rahatımda yani. Ben kayserili olduğum için etkilemedi galiba soğuk beni bizm orda şuan -10larda gidiyo hava kâr yağıyomuş ve Aralık 16da ordayım Orası inanılmaz soğuk olduğu için çok güzel geldi buranın havası :) .. Ama yağmuru çok korkutuyo

Canım imzanda haftalık kilosu yazıyor. Haftanla uyumlu gidiyorsun maşallah..

Bebişimin dolabını şifonyerini sildim şükür, bi beşik kaldı o da sonra inş

Bugün evde olduğum için epey temizlik yaptım çok yoruldum, kızımın cicilerinin bir kısmını da yıkadım, kuruyunca 2.makine çalışcak, keşke haftasonu tatili hemen bitmese, işe gidince haftaiçi hiç halim olmuyo, oysa haftasonu nasıl heyecanla kızıma hazırlık yapıyorum

Eklentiler

• IMG_20151205_171521.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 175
Kizlar bize chicco living marka bebek arabasi geldi fakat tentesi kayipmis. Buna uygun tente hic goremedim.acaba her marka modele uygun tenteyi bulabilcegmiz biyer varmi bilgisi olanlar yardimmmmm

Canım ya istifa etsenize yada ilçede merkezde bir yerde boş kadro açılmıyor mu oraya geçin yazık size de çok gencsiniz daha niye sıkıntı çekiyorsunuz bizde ilçede çalışıyoruz ama merkezde oturuyoruz 47 km mesafe hergün gidip geliyoruz ilçe çok kucuk ve yapacak bi şey yok diye böyle karar aldık sadece biraz masraflı oluyor ama ilçede daha iyi para kazanıyoruz karşılıyor oda onu sizde öyle birşey yapın bence önemli olan sizin mutlulugunuz ve huzurunuz

Biz gittik ameliyat dedi bende gece sürekli uyandırıyorum sonrada içim acıyo zaten 5:30 da uyanıyo bide ben uyutmuyorum adamı bazen gidip koltukta yatıyorum huzur vereyim diye
Senin esinde mi 5 bucukta kalkıyor.. Ay valla ayniyiz.. Bana da kiyamiyor koltukta yatayim, o gitse ben onsuz yatamiyorum. bebek nasıl uyucak eşimin zorlamasına bilemiyorum. Ya yorgun olunca daha çok oluyor ama ben de illaki sessizlik olacak öyle uyucam.. Yüksek sesle nefes alıp verme bile rahatsız ediyor beni

Ayy (( canım çok üzüldüm.. Ne desem boş. Allah yardımcın olsun.. Yavrunu düşün canjm. O masumun hiçbir günahı yok. Lütfen kendini bırakma, dik dur, senin hiçbir suçun yok karşı tarafim ayıbı sakin olmaya calis

offf bizdede aynı sorun. ben tık sesine uyanıyorum zaten. helede gebelikte gece 30 kez kalk. birde benim eşim diş gıcırdatıyor. hem pskoloğa, hem horlama için dr. a gitçez hep kalıyor. 2 haftadaır çekyatta yatıyor garibim. bende kıyamıyorum ama bende erken kalmak zorundayım ve gerçeketn çok kötü oluyorum uykusuzluktan. mecbur bebeiş doğana kadar böyle

gerçek mi bu ya

Peki gunun hangi zamanlarinda iciyorsun kan ilacini. Ben sabah kalkar kalkmaz iciyorum. 2 saat sonra kahvalti yapiyorum. İkinciyi ne zaman icsem acaba.

Amin. Evet ama izne ayrildim. 2 haftadirda kalan izinlerimi kullandim evdeyim. Evde bile zorlaniyorum yani. Sen calisiyomusun
Ben çalışıyorum canım. Düşün ise tek vesaitlik yolu çift vesait ile yapıyorum, arabalar dolu. Binemiyorum, yer verilmiyor.. Haftaya son benimde insallah. Nöbet izinlerim var onları kullanacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…