5 dk sonra tuvaletin geliyor ve tuvalete gidiyorsun canim yatarken değil tabikiYatarken mi bolaltıyosun tuvalete giderek değil heralde? Sezeryanda mı zor oluyor gaz çıkarmak
Ayy yok canım tuvalete gidiyorsun :) 5 dk sonra normal tuvalet hissi geliyor gidiyorsun tuvalete. ameliyattan sonra gazın oluyor ama çıkaramıyorsun hemen biraz sıkıntı yapıyor. Büyük tuvalete çıkabilirsen ne alaYatarken mi bolaltıyosun tuvalete giderek değil heralde? Sezeryanda mı zor oluyor gaz çıkarmak
ekledim canım. Listeye eklenmek isteyen arkadaşlar ya da bebişlerinin ismi belli olan arkadaşlar bana özelden mesaj gönderebilirsiniz
Evet sizin gerçekliğine inanamadığınız şeyi ne yazık ki yaşıyorum. Allah düşmanımın başına vermesin derler ya aynen oylegerçek mi bu ya
Birde kasıgım da bu damar atması gibi rutin bi şekilde pıt pıt olan şey nedir acaba aynısından olan var mı?? Özellikle akşam yatağa uzanınca oluyor tekme desem değil rutin aralıklarla oluyo çünkü bebekten mi geliyo acaba??
:)) iyi yapmışsin canım.. Bekliyorum bende bakalım ne olacak
Canım ne ile sildin dolabı
Ayniyiz kız valla benim esimde horluyor, yan dön diye sinirle bagriyirum bazen sonra üzülüyorum ne oldu Askim diye bi uyanıyorama Dr a gidelim diyorum ona da gelmiyor. Zaten azıcık uyuyorus.
kızlar terliğimle tacımı bitirdim az öncenasıl olmuş
Selam kızlar. Birmax sitesinde alışveriş yapıp memnun kalan var mı? mevlüd için süslere bakıcamda
Ay sorma nts'ye girdik benimki hiç durmadı 36 haftalık başka bir bayanda tık yok.. ya uzuleyimmi sevineyimmi.. bana damar genisletici bir ilac verdi.. sag arterde bir darlik vardi, sanirim buda bebege etki ediyor, cok hickirik, cok hareket, bir o kadar kasilmaya sebep oluyor.. Allahtan gelisimi kotu degil, tek tesellim bu.. ayrica bebek icin ciger acici igne vuruldum yarinda digerini vurulucam, olurda erken dogum olursa bebegin cigeri hizla gelissin diye..Bizimkilerin bi gelesi var heralde ama dursunlar zamaninda gelsinleroglum subattan once gelmek yok diye konusuyorum kendisiyle
Güzel annişler kızıma tığ işi yelek ördüm :)
Orda cinsiyette var canim saga dogru cek gorunuyo cinsyet isim tdt satBayanlar bu bebeklerin isimlerinin olduğu liste nerde? İlk sayfadaki listede sadece isim yas va tdt ve sat var? Bide anket eklesek en basa cinsiyet içinES-ER
Arkadaslar 29+6 da bebegim tam 1,5 kilo ve 37-38 cm. Normal mi ?
Ayrica bende kansizlik ciktihgb 10,7 cikti. Saglik ocagindaki hemsire kan ilacini ikiye cikar dedi. Ama doktorum gunde bir tane icmeye devam et dedi. Arada kaldim resmen. Tek bebek anneleri aranizda gunde iki tane icen var mi ?
Bacaklarimda da varisler buyudu. Embole onleyici Corap kullnmaya basladim.
Teşekkürler canım :))Orda cinsiyette var canim saga dogru cek gorunuyo cinsyet isim tdt sat
Makattan ilac veriyorlar, verir vermez bes dakika icinde etki ediyor.. ve bayagi bir saat toiletten cikamiyorsun, bitiyor toiletin ama hala toilet ihtiyacin varmis gibi hissetmeye devam ediyorsun, ben hic yaptirma taraftari degilim.. ama Turkiyede genellikle yapiliyor maalesef.. :/ Dogumdada sancimi cekiyim toiletemi gidiyim bilemiyorum dogrusu, sacma geliyor bana..Kızlar doğumdan önce lavman yapılıyomuş nasıl yapılıyor acaba bilen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?