MERHABA SİZ HAMİLESİNİZ DİMİ? BENİM OVULASYN TESTİME YORUM YAPMIŞTINIZ. SİZİN TESTİNİZE BENZEDİĞİ İÇİN MERAK ETTİM SİZ HAMİLE KALDINIZ MI :) ADETİNİZİN KAÇINCI GÜNÜ İLİŞKİ OLDU?cnm denize girebilirsin ama fazla islak kalmamaya dikat et eger mumkunse bikinini surekli degistir. havuzda enfeksiyon riski ffaazla
Dr iki yazdi soyle minik poset de eczane bir al dedi.. kendi druma persembe soracagim.. bu bel agrisinada ii geliyormuki.. seninds belin agriyormu..Canım senin ki kaç MG ki
senin yne iyi pers bana 15 gun sonra gel dedi yaaaa cok uzun sure :)Günaydın arkadaşlar, yeni gelenler hoşgeldi, doktor test istemedi ama bugün gidip kan testlerimi yaptırıcam sağlık ocağında. Dün evde ceset gibi yattım, inanılmaz halsizdim ve ayağa kalktığım an başım dönüyodu, iştahımdA ypk hiç. Bişeyler eksik sanırım bende. Perşembe kalp atışı için gidicem ama bekleyemiycem o kadar sanırım
Gunaydin kizkar bendebugun ise gitmedim cumaya kadar raporluyum.. dun belim agridi ama yinede calistim bugun oturdugum yerdende kalkamayinca rapor aldim cuma ya kadar.. persembe drumda rendewum var.. insallah hersey yollundadir.. ama bel agrisi beni korkutuyor.. sizde de bel agrisi varmi...
bende de bel ağrısı ve miğde yanması var ilaç kullanmıyorum şimdilikGunaydin kizkar bendebugun ise gitmedim cumaya kadar raporluyum.. dun belim agridi ama yinede calistim bugun oturdugum yerdende kalkamayinca rapor aldim cuma ya kadar.. persembe drumda rendewum var.. insallah hersey yollundadir.. ama bel agrisi beni korkutuyor.. sizde de bel agrisi varmi...
Normal canım hızla büyüyor bebekle beraber :)dünultrasonda keseyi görebildim 8,57 mm sizce nasıl normal mi
Selam canım benimde perşembe randevum var hayırlı haberler alırız inşallah bel ağrısı zaman zaman bendede oluyor çekiliyormuş gibi oluyo belim ama sürekli değil, senin kanaman durdumu?Gunaydin kizkar bendebugun ise gitmedim cumaya kadar raporluyum.. dun belim agridi ama yinede calistim bugun oturdugum yerdende kalkamayinca rapor aldim cuma ya kadar.. persembe drumda rendewum var.. insallah hersey yollundadir.. ama bel agrisi beni korkutuyor.. sizde de bel agrisi varmi...
Bende de bulantı olmadı simdiye kadar Allaha Şükür ama mide yanması ve baş dönmesi belirdi bikaç gündür. . Tuzlu çubuk kraker ve ekşi biseyler yiyorum ben bastiriyo , tatlı yı görünce bile kafam dönüyo aman yarabbiiiKIZLAR GÜNAYDIN bende de aşırı mide yanması var kusma isteğim var ama kusmuyorum bu mide yanmasına ne iyi geliyor
Selam canım, ben geçen hafta senin durumundaydım hiçbir belirti ağrı vs yok bildiğin komaya girdim korku ve stresten ama boşuna korkmuşum iki günden sonra tam gaz devam etti, vücut bebeğe alışmaya başladıkça ara ara hiçbir ağrı vs kalmaz büyüdükçe yine başlarmış hiç korkup telaş yapma. Ben geçen hafta o kadar telaşı stresi boşa yaşamışım :)Günaydın güzel hamis anneler. Yazdıklarınızı okuyorum da bende ne bir bulantı ne mide yanması ne de halsizlik hiçbir şey yok. Sade göğüslerimde acı var. Belirti yok diye korkmaya başladım desem yeridir. Hiç hamile gibi değilim sanki. Var mı böyle ilk haftaları sorunsuz belirtisiz geçiren?
Normal canım hızla büyüyor bebekle beraber :)
Ayy canım içimi rahatlattın. Sorunsuz sürmesi güzel ama yine de hiç belirti olmayınca insan korkuyor isteSelam canım, ben geçen hafta senin durumundaydım hiçbir belirti ağrı vs yok bildiğin komaya girdim korku ve stresten ama boşuna korkmuşum iki günden sonra tam gaz devam etti, vücut bebeğe alışmaya başladıkça ara ara hiçbir ağrı vs kalmaz büyüdükçe yine başlarmış hiç korkup telaş yapma. Ben geçen hafta o kadar telaşı stresi boşa yaşamışım :)
İki ayrı kese oluyor diye biliyorum ben ama yanlış biliyor da olabilirim.peki ikiz bebeklerde kese daha mı büyük oluyor ? iki olabilir dedi doktorum haftaya belli olur tam dedi
MERHABA SİZ HAMİLESİNİZ DİMİ? BENİM OVULASYN TESTİME YORUM YAPMIŞTINIZ. SİZİN TESTİNİZE BENZEDİĞİ İÇİN MERAK ETTİM SİZ HAMİLE KALDINIZ MI :) ADETİNİZİN KAÇINCI GÜNÜ İLİŞKİ OLDU?
Yaa basladim bende ama bi tane aliyordum.. eczaci kadin korkutu.. 2 tane fazla degilmi ishal yapar dedi cikti.. onceleri agir kaldirinca agriyordu bi..Benim bel ağrısı ilk hamileliğimde 12. hafta civarları başlamıştı dediğin gibi oturduğum yerden kalkamıyordum ve daha önce belimden hiçbir şikayetim yoktu canım.Bunda bir kere oldu başka da olmadı.Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor,magnezyum baya baya kesiyor ağrıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?