2016 Şubat Anneleri

cnm denize girebilirsin ama fazla islak kalmamaya dikat et eger mumkunse bikinini surekli degistir. havuzda enfeksiyon riski ffaazla
MERHABA SİZ HAMİLESİNİZ DİMİ? BENİM OVULASYN TESTİME YORUM YAPMIŞTINIZ. SİZİN TESTİNİZE BENZEDİĞİ İÇİN MERAK ETTİM SİZ HAMİLE KALDINIZ MI :) ADETİNİZİN KAÇINCI GÜNÜ İLİŞKİ OLDU?

senin yne iyi pers bana 15 gun sonra gel dedi yaaaa cok uzun sure :)

Yeni gelen arkadaslar hosgeldinizzzzzzz tebrikler :)

Günaydın güzel anne adayları hepinize mutu günler inşallah reflu ve gastrit sorunu yasayan arkadaşlar durumunuz nasıl bilmiyorum ama benim için hayat bitmiş gibiydi su bile içemiyordum öncesi de sürekli mide koruyucu kullaniyordum gebelikle birlikte 2 katına çıktı doktorumla görüştüm yeni bir ilaç çıkmış verdi çok şükür rahatım b kategorisi bi ilâç yani zararı yokmuş fakültelerde denenmiş progestan hapiyla ayni değerde diyebilirim isteyen varda bursa sakıncası Var mi bilmiyorum ama isim verebilirim

Gunaydin kizkar bendebugun ise gitmedim cumaya kadar raporluyum.. dun belim agridi ama yinede calistim bugun oturdugum yerdende kalkamayinca rapor aldim cuma ya kadar.. persembe drumda rendewum var.. insallah hersey yollundadir.. ama bel agrisi beni korkutuyor.. sizde de bel agrisi varmi...

Benim bel ağrısı ilk hamileliğimde 12. hafta civarları başlamıştı dediğin gibi oturduğum yerden kalkamıyordum ve daha önce belimden hiçbir şikayetim yoktu canım.Bunda bir kere oldu başka da olmadı.Magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor,magnezyum baya baya kesiyor ağrıyı.

bende de bel ağrısı ve miğde yanması var ilaç kullanmıyorum şimdilik

KIZLAR GÜNAYDIN bende de aşırı mide yanması var kusma isteğim var ama kusmuyorum bu mide yanmasına ne iyi geliyor

Günaydın güzel hamis anneler. Yazdıklarınızı okuyorum da bende ne bir bulantı ne mide yanması ne de halsizlik hiçbir şey yok. Sade göğüslerimde acı var. Belirti yok diye korkmaya başladım desem yeridir. Hiç hamile gibi değilim sanki. Var mı böyle ilk haftaları sorunsuz belirtisiz geçiren?

Selam canım benimde perşembe randevum var hayırlı haberler alırız inşallah bel ağrısı zaman zaman bendede oluyor çekiliyormuş gibi oluyo belim ama sürekli değil, senin kanaman durdumu?

KIZLAR GÜNAYDIN bende de aşırı mide yanması var kusma isteğim var ama kusmuyorum bu mide yanmasına ne iyi geliyor
Bende de bulantı olmadı simdiye kadar Allaha Şükür ama mide yanması ve baş dönmesi belirdi bikaç gündür. . Tuzlu çubuk kraker ve ekşi biseyler yiyorum ben bastiriyo , tatlı yı görünce bile kafam dönüyo aman yarabbiii

Selam canım, ben geçen hafta senin durumundaydım hiçbir belirti ağrı vs yok bildiğin komaya girdim korku ve stresten ama boşuna korkmuşum iki günden sonra tam gaz devam etti, vücut bebeğe alışmaya başladıkça ara ara hiçbir ağrı vs kalmaz büyüdükçe yine başlarmış hiç korkup telaş yapma. Ben geçen hafta o kadar telaşı stresi boşa yaşamışım :)

Ayy canım içimi rahatlattın. Sorunsuz sürmesi güzel ama yine de hiç belirti olmayınca insan korkuyor iste

canm evet hamileyim ben ovulasyon testinde 10 gun cift cizgiyi yakalamistim ama sanirim benm gec dollenme oldu biz gun asiri iliski yasamistik

Yaa basladim bende ama bi tane aliyordum.. eczaci kadin korkutu.. 2 tane fazla degilmi ishal yapar dedi cikti.. onceleri agir kaldirinca agriyordu bi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…