Çok kötü olmuştum canım ilk üç ayda verdim o kiloyu çok halsiz ve yorgun düşmüştüm. Halen de devam ediyor bulantılarım eskisi kadar çıkarmıyorum ama yinede halen kusuyorum11 kilo nasi verdin cnm yaa...bende 4 kilo verdim ama bitti cok sukur..seninki niye gecmemis
Çok sagol canım. Şimdilik kalsin dedim be de kendi kendime.. Belki alisirim. Evet, pişman oldum bende.. Bütün gün üzüldüğume../ ama sağolsun burada ki arkadaşlar, rahatlattilar beni. Daha sakinim.
Onun on tarafı açılıyor. Belki oyle yatagimin kenarına da koyabilirim
Benim de salı günü kontrolüm var. Ben de soracağım bebeğin suyunu pozisyonunu. Doğumu konuşmak erken mi acaba?
Aynen bana dabenım de cok fena canım. hamıle kalmadan zaten yemek borusu ıltıhabı vardı bende, hamılelıkle yanma artmıstı ama 1 aydır cok fecı durumda. Gavıscon advanced de fayda etmıyor artık
Civilim de bunlar var mı canım birde külotlu çorabı kaç ay grubu aldın canım
burda civil yok malesefbende dün netten sipariş verdm civilin sitesinden.güle güle kullanın canım aldıklarınızı
Slm anneler bu tvdeki e bebek indirimi herseydemi geçerli yoksa belli urunlerde mi
o sağlıklı doğsunda her türlüsüne razıyım :)Canim her konuda oldugu gibi hamilelikte de en cok yapmamiz gereken rahat olmak. 34e kadar donme sansi var donmezse de sez.la alirlar eskisi gibi degil anne bebek olumleri onceden cok oluyormus ama su anki teknoloniyle bebisin saglikla dogsun normal yada sez.farketmez
Ben bunu çok begenmstm esimde begense bundan almayı dusunrdm şahsen cok güzel duruyoKızlar bu bebek karyolasinnasil sizce. İkeanin ürünü. Ya bir tanıdığım var, sabahleyin getirmiş. Ben henüz beşik almadigmi söylemiştim. Oda çocuğuna oda yaptırıyor. Sabah aradi beni eşiyle göndermiş. Bir bak begenirsen kullan yoksa ihtiyacı olan başka birine verirsin dedi. Bu beşik sallanmiyor. Ya birde bir tuhaf oldum beneşim begendi beşiği, temiz kullanılmış Allah var yukarda. Yanıma sallanan birşey alsam diyorum, eşim gerek yok diyor bu sefer, sanki bebeğim durmazsa o sallayacakmis gibi..
Bana birşeyler söyleyin, mutsuz hissediyorum kendimi
evet ben de öyle biliyorum. hamileliğimin başında ben de 4 hafta proluton depot ve 2 ay kadar Progestan itil kullandm. bi aydr fitili yine kullanıyorum. sen neden kullanıyosun
Bende ilk zamanlar tüp bebek diye kullandım sonra ilacı kestik aradan 1 hafta geçmeden kanama olunca igne ve hapa başladık 1 ay önce hapı kestik 34 e kadar igneye devam edeceğiz haftada 1 yapıliyor zatenDr bakalim ne diycek yarin canim. Sana da Çok çok geçmiş olsun
Ben de hamileliğin başında düşük riskine karşı kullanmıştım. Ablam da kullanmıştı aşağıda diye. Bakalım yarın ne diyecek Dr çok Merak ediyorum. Sen ne için kullanıyorsun cnm?
Kadikoyde nerde cnm...belli gunlermi kuruluyoHanımlar bugün e bebeğe gittim birde ne göreyim bende bu ürünün aynisini pazardan aldim e bebek urunleri satan tezgahlar var kadıköy pazarinda ben 7.5 tl ye aldim e bebek etiket fiyati bayağı kazık.
Ayrıca bu şekeri yapmayı düşünüyorum Sipariş verdim birmadan parayi da yatirdim ama daha cevap filan gelmedi
Salı ve cuma günleri Göztepe metro durağında iniyorsun merdivenlerden yukarı çıkınca pazarin içine çıkıyo cok kolay yerdeKadikoyde nerde cnm...belli gunlermi kuruluyo
Canım emzirme atletini kaça aldın acaba bende bu sıralar fiyat araştırmasındayım :) bazı yerler çok fazla söylüyor. internet sitesinde uyguna görüyorum ama görmeden almak istemiyorum. Birde atletle sütyen arasında kararsızımBugün eşimle civilde gezdik
Aldıklarımız
Emzirme atleti
Bebişime külotlu çorap ve saç bandı
8li zıbın takımı
Takı yastığı
Dalan roxy sabun tozu
3 tane tek alt
Alez
Canım ben 1 tane emzirme sütyeni önceden almıştım 25 liraydı galibaCanım emzirme atletini kaça aldın acaba bende bu sıralar fiyat araştırmasındayım :) bazı yerler çok fazla söylüyor. internet sitesinde uyguna görüyorum ama görmeden almak istemiyorum. Birde atletle sütyen arasında kararsızım
Anlafim canim. İnsallah saglikla kucahimiza aldigimiz gunleri de gorup paylasiriz buradan hep beraberBende ilk zamanlar tüp bebek diye kullandım sonra ilacı kestik aradan 1 hafta geçmeden kanama olunca igne ve hapa başladık 1 ay önce hapı kestik 34 e kadar igneye devam edeceğiz haftada 1 yapıliyor zaten
Atleti tavsiye ederim sütyene gerek kalmaz bile. Ben bi tane sütyen aldım. Bir tane de atlet atleti denedim sütyen yeri gayet iyi toparlıyor. Sütyene gerek bile yok. Bir kaç tane daha alcam tavsiye ederimCanım emzirme atletini kaça aldın acaba bende bu sıralar fiyat araştırmasındayım :) bazı yerler çok fazla söylüyor. internet sitesinde uyguna görüyorum ama görmeden almak istemiyorum. Birde atletle sütyen arasında kararsızım
Benimde aklımda atlet var açıkcası emzirirken göbeğim açıkta kalmasın istiyorum havalarda soğuk :) ama yengem sütyen çok kullanışlı oluyo deyince kafam karışmadı değil. Atletlerinde aslında üst kısmı sütyenli oluyo . Çarşıda sormuştum atletlisi 20tl sütyen 28 dedi fazla geldi bana acaba kaç tane almamız lazım.. Ölçüsünüde nasıl alcam bilmiyorum ama şimdiki ölçümle alırım sanırım atlet alırsam esneme payı vardır çünküCanım ben 1 tane emzirme sütyeni önceden almıştım 25 liraydı galiba
Ama yorumlara baktım atleti daha çok tavsiye ediyolar ben şimdilik 1 tane aldım 22 tl yıkansın da denicem güzel olursa bikaç tane daha alcam
Benimde aklımda atlet var açıkcası emzirirken göbeğim açıkta kalmasın istiyorum havalarda soğuk :) ama yengem sütyen çok kullanışlı oluyo deyince kafam karışmadı değil. Atletlerinde aslında üst kısmı sütyenli oluyo . Çarşıda sormuştum atletlisi 20tl sütyen 28 dedi fazla geldi bana acaba kaç tane almamız lazım.. Ölçüsünüde nasıl alcam bilmiyorum ama şimdiki ölçümle alırım sanırım atlet alırsam esneme payı vardır çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?