2016 Şubat Anneleri

Kızlar bendede aynı belirtiler vardı telaşlanmayın doktora muhakkak gidin.. Dilerim Zamanında gelir bebekler ama bu kadar çok kişide olması normalmiş gibi geliyor bana

Ben çok telaslanmiyorum aslında normal diye dusunuyorum .çünkü başka agrim yok bel ayak vs. Hatta geceleri çok rahat uyuyorum. Yanı bir tek bu şikayetim de normaldir demi :) deli gibi yerinde durmayan bir oğlum var. :) artık güçlendi diyorum :) normal diyorum :)

Aynen yaa bende senin gibiyim, doktor gereksiz telaşlandı bence, aşırı hareketli bebeklerde oluyormuş, tedbir alması güzel ama biraz panikledik bizde yani, alışverişimize başlıcaz.. En azından en elzem şeyler bitmiş olsun, yatak, banyo malzemeleri, kıyafetler filan..

Kızlar elleri ayağı şişen varmı ? Acaba şişmeden geçiren varmı hamileliği ben şişmek istemiyorum kendimi çok sisman hissederim .):

Keşke bir kerede bitseydi, varmış hissim devam etti ve azar azarda olsa geldi.. Hiç istemiyorum ya, bağırsaklarımı sanırım komple temizledi ve çok pis burkuldu.. Sonrasındada ağrı yaptı zaten :/
O lavmanlardan banada yapıldı cnm.sonrasi malum☺herkese yapıyorlar bebek için iyi Mrk etme

Kız maşallah de kendine dilini ısır gece ağrılardan uyuyamamak kadar kötü bişey yok normalde bile agrılar çok sarsıyor. Maşallah sana.. hareketlerine takılma hareketli bebek iyi dedi doktor. Harekette üst sınır yok dedi
Kızlar elleri ayağı şişen varmı ? Acaba şişmeden geçiren varmı hamileliği ben şişmek istemiyorum kendimi çok sisman hissederim .):
Benim ilkinde şişmedi canım. Ama sanki ellerin ayakların biraz büyüyor. Yada psikolojik öyle geliyor. Ben mesela doğumdan sonra yüzügümü takamadım sıkıyor beni psikolojikmi fizyolojikmi bilmiyorum

Gunaydinlarrrr :)
Kizlar bu nokta nokta yumusacik battaniyeler varya artik heryerde onun alt degistirme minderi ve yastigi var bende. Ikisinide yikadiniz mi ??? Sanki yastigi yikarsam makinede topaklasacak gibi de

Bir de zamanlar aynı seninle nerdeyse. Buyuduler artik madallah. Benim doktor rahat biri. Bir hafta sonra 32 raporunu alacagim. Artı bir agrim olmadıkça oğlum icimde tepindikce gitmeyeceğim inşallah. Zaten babamizda şehir dışında. Onsuz hiç gitmedim doktora .

Yatarken sorunum yok ama azcik is yapsam kac saat agriyor belim. Sanirim dogurana kadar boyle gidecek. Bi makine camasir asiyorum bi saat belim agriyo

Hakkaten bu adamlar oldurecek beni. Kizimin park yatagini ikizlerden biri kullanacak kizima yatacak yer yok yatak alalim diyorum ne gerek var diyordu Allah.tan artik razi ettim yoksa dogurana kadar bekleyecekti

Gunaydinlarrrr :)
Kizlar bu nokta nokta yumusacik battaniyeler varya artik heryerde onun alt degistirme minderi ve yastigi var bende. Ikisinide yikadiniz mi ??? Sanki yastigi yikarsam makinede topaklasacak gibi de
Elyaf degil mi canim elyaflara hic bi sey olmuyor ben yorganini yastigini battaniyesini hep yikadim ozellikle tuvalet egitimi sirasinda bayaaaa SIK araliklarla yikadim

S serppp
Bende oglumun yastigini yorganini yikiyorumda bu biraz narin geldi yumusacik ondan dedim bisey olur mu acaba ama mecbur yikayacagm kafasini koyacak cocuk
Suan atiyrm bakalim nolcak

Buarada tembellik kismina takiliyrm bizimkide olee nasil bi rahatliklari var anlayamiyorum

Canim sadece sutyen alirsan bi esprisi kalmiyor atleti de siyirman gerekiyor ben de atletle cok rahat etmistim bi tane var simdi bi tane daha emzirme atleti alcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…